کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم "
۶:۰۳, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۱ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با ناظر تالار،
جناب سید ابراهیم
است .

[تصویر: 78027846950301059704.jpg]
دوستان عزیز توجه داشته باشند که :

**سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.**

امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، خیبر110 ، fazel ، hesam110 ، mohamad ، ELENOR ، Mahdy2021 ، saloomeh ، ضحی ، حسن عزتي ، حقیر ، Farzaneh ، meshkat ، Ramin_Ghn ، SARV ، علمدار133 ، سرباز ولایت ، N.Mahdavian ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، شیدا ، rastin ، ANTI satan ، سرباز سید علی ، هدایت شده ، وحید110 ، Hadith ، taleb ، nasimesaba ، Admirer ، MohammadMeraj ، nasim.h ، ایرانی ، fiftynine ، صهبا

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۳, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
سلام شده از جو تالار خسته بشید؟؟؟!!Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، حقیر ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj
۱۵:۲۹, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱/آبان/۹۱ ۱۵:۲۳)رمز شب نوشته است:  سلام شده از جو تالار خسته بشید؟؟؟!!Huh

یه کم اون اوائل هر کی می اومد از هر جایی که میدید یه عکسی چیزی میگرفت و میگفت این ها فراماسونرند و.... اون زمان ها دیگه واقعا خسته شده بودیم....

ولی خب اون موج خوابید الحمدالله.... الان بیشتر باید روی موضوع مهدویت کار کرد.... البته مهدویت فقط مسائل آخرالزمانی نیست.... حضرت مهدی قبل از اینکه آخرین منجی باشد، امام است.... همانی که ما همیشه آرزو داشتیم در عصر فلان امام زندگی کنیم،

خب الان داریم در عصر امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف زندگی میکنیم....

خیــــــــــــــــــــــــــــلی وظیفه داریم که باید به آنها بپردازیم.....SmileSmile

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، saloomeh ، fatemeh ، علمدار133 ، شیدا ، jafarpour ، دیدگاه نوین ، فدايي ولايت ، yamin ، مجید املشی ، Agha sayyed ، fazel ، Farzaneh ، حقیر ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، Eve
۱۵:۵۸, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
سید جان کسانی که شمادعوتشون کردین به تالار ویا ازنزدیکانتون که توی تالار هستن کی هستن؟
اسم کاربریشونم بگی بد نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj
۲۰:۴۱, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
خب ابراهیم جان ورقه ات رو صحیح کردم ... 2 هم نمیگیری Big Grin .
حالا با توجه به جوابی که به سوال 4 دادی ... نظرت راجع به این کلیپ چیه ؟؟؟
Huh

http://www.aparat.com/v/wjQyq
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، بیداری اندیشه
۲۱:۰۶, ۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۱ ۲۱:۰۸ توسط S!lenced.)
شماره ارسال: #45
آواتار
درود به همه
اول یه پیشنهاد
بعد از پرسیدن سوالات،لطف کنید پس از جواب به سوالات،چون نقل قول میگیرید،پستی که سوال پرسیده میشه رو حذف کنید
تا حجم یکم پایین تر بیاد
و یه سوال از دوست عزیز
1-از خودتون چقدر راضی هستید؟
2-از تالار چقدر راضی هستید؟
3-از مدیریت(ناظمان،مدیر گرامی،معاونان،مدیران بخش)چقدر راضی هستید؟

یه سوال هم کلی بپرسم
معمولا اسمش صندلی داغ بود
چی شد گذاشتینش نیمکت سرد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، مهدی110 ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj
۲:۲۲, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
آقا سید ابراهیم
3- خداوند در قرآن فرموده که شما برای عبودیت آفریدم .
به نظر شما چطوری میشه عبد بهتری بود یا چه کار کنیم که عبد بهتری باشیم؟!
و اینکه روش متخذه شما چی بوده ؟

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Agha sayyed ، saloomeh ، Mohammad Trust ، Farzaneh ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj
۹:۰۰, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

کلاً جو افلاطونی و ملاصدرایی گرفته سوالات دوستان .
بابام جان این پسر عموی منو تنها گیر اوردین ، کردینش سیبل ، هی سوال فلسفی میپرسین !Dodgy
یکم سوالاتHeart
مثلا ابراهیم جان ،
*بهترین سفر سیاحتی که رفتی کجا بود .(نه زیارتی) و چرا؟ Cool
*دوست داشتی بجای دانشگاه ، بری حوزه و روحانی بشی ؟
*اگر یک روز بهت پیشنهاد کاندیداتوری ریاست جمهوری بدن قبول میکنی ؟ Wink

*این جمله واست چه مفهومی داره :
موفق باشی و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، fazel ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، مهدی110 ، Farzaneh ، حقیر ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj
۱۰:۳۴, ۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۱ ۱۰:۳۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #48
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم:
ابتدا سوال سید ابراهیم گل، علمدار:
سید جان کسانی که شمادعوتشون کردین به تالار ویا ازنزدیکانتون که توی تالار هستن کی هستن؟
اسم کاربریشونم بگی بد نیست
من چند نفری رو دعوت کردم به تالار، حالا نمی دونم اومدن یا نه، یا اصلا فعالیتی نکردن که من ببینم و یا با یک نام کاربری اومدن که من نمی دونم.... اصلا نکنه شما خودتون یکیش باشی؟؟؟

WinkWinkخب سوال بعدی که دیدگاه نوین عزیز فرمودند: در رابطه با این کلیپی که گذاشتی باید بگم که اولا ایشان از علمای بزرگ هستند و احترامشان بر من حقیر صد در صد واجب، ولی مرجع تقلید من نیستند.
این را می دانید؟ در همین چند سال اخیر در همین حوزه های علمیه زمانی که آقا مصطفی خمینی از کوزه ای آب میخورد علمای بزرگ می گفتند این کوزه را بشکنید چون نجس است، زیرا پدرش فلسفه درس می دهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من فقط یه سوال می پرسم؟ اصلا از کجا معلوم قرآن صحیح باشد، اصلا از کجا معلوم که خدایی وجود داشته باشد تا ما برویم سراغ کتابش؟ آیا دگر اندیشی اگر آمد و از تو سوال کرد که خدا وجود دارد تو می توانی با استناد به قرآن پاسخ دهی؟؟؟؟؟ نه خیر. ابتدا باید وجودی اثبات بشود و بعد ثابت گردد خدایی وجود دارد با فلان صفات بعد بگوییم خب حالا این خداوند متعال این است کتابش، بعد تازه در خود همان جا هم با فلسفه و حکمت می ایی ثابت می کنی که قرآن تحریف ناپذیر است.... تو چگونه از خود قرآن می توانی ثابت کنی که قرآن تحریف ناپذیر است.... مثل اینکه کسی بگوید Sad( من همیشه راست می گویم)) بعد دلیلش را بخواهیم بگوید همین که من میگویم دلیلش است!!!!!!
در نهایت یک چیز دیگر اصلا همین کشکی که ایشان می فرمایند اگر بخواهند در ادامه توضیح بدهند که چرا کشک است و چرا باید به قرآن و روایات بسنده کرد، خود همین چرایی فلسفه استWinkBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خب سوال بعدی برایS!lenced بود:[/font]
1- قبلا گفتم نه زیاد به خودم 15 می دهم.
2- تالار نمره اش 19
3- مسئولین و ناظرین و... نمره شان 17
در مورد اینکه چرا شده نیمکت سرد.... فکر کنم چون داریم به فصل سرما می رسیم ولی دلیل اصلی اش را باید از خود آقا سید بپرسید....
[font=Tahoma]

و اما سوال فاطمه خانوم:

3- خداوند در قرآن فرموده که شما برای عبودیت آفریدم .

به نظر شما چطوری میشه عبد بهتری بود یا چه کار کنیم که عبد بهتری باشیم؟!

و اینکه روش متخذه شما چی بوده ؟
ببینید در مقابل عبد، ارباب داریم یا همان رب... یعنی یک طرف عبد است و طرف دیگر ارباب.... در ضمن این را هم بگویم که به قول آقای دولابی بود فکر کنم، بالاترین مقام برای یک انسان عبودیت است.... یعنی خود حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم ابتدا عبدی است برای خداوند متعال و بعد رسول.

بهترین عبد کسی است که بتواند با اعمال و کردارش رضایت ارباب را به دست بیاورد... خب برای کسب رضایت آن محبوب چه باید بکنیم، ابتدا باید اصلا او را بشناسیم، ببینیم که اصلا او از چه چیزهایی خوشش می آید و چه عواملی او را ناراحت می کند....

پس مرحله اول شناخت است. که البته همین شناخت او متکی است به شناخت خودمان... در بالا هم گفتم عرف نفسه فقد عرف ربه....

بعد از این باید واقعا معنای عبد را بفهمیم که چی است... خیــــــــــــــــــلی معنای گسترده ای است این عبد. عبد از عاشق هم بالاتر است. یعنی دیگر برای خود شیئیتی نمی بیند که بگوید من فلانی را دوست دارم... نه من اصلا کسی نیستم مطیع محض. بعد آنقدر مطیع می شود و آنقدر کارهای مورد رضایت محبوب را انجام می دهد تا می شود خودش شبیه محبوب و اربابش. سخن گفتنش، راه رفتنش، نگاه کردنش، هر کاری میکند همه گان را یاد اربابش می اندازد.

استاد ما میگفت مومن خودش ذکر ساز است، لازم نیست بیاید امر به معروف زبانی بکند آنقدر غرق در خداوند شده است و آنقدر اوج گرفته که کردارش می شود سند برای عمل دیگران.
پس تا این جا عبد= شناخت ارباب+ کسب رضایت او

در این مورد هم مثال های زمینی فراوانی می شود زد و هم مثال های آسمانی...

من شدیدا استقبال می کنم این بحث را ادامه دهم فاطمه خانوم، الان چون فکر میکنم ارسالم طولانی شد تا همین جا بسنده می کنم اگر بیانی داشتید حتما بفرمایید تا ادامه بدهم....

یا علی مدد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، saloomeh ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، دیدگاه نوین ، فاطمه خانم ، مهدی110 ، Farzaneh ، حقیر ، علمدار133 ، hesam110 ، شیدا ، yamin ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، Eve
۱۷:۱۲, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
(۲/آبان/۹۱ ۹:۰۰)Agha sayyed نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

کلاً جو افلاطونی و ملاصدرایی گرفته سوالات دوستان .
بابام جان این پسر عموی منو تنها گیر اوردین ، کردینش سیبل ، هی سوال فلسفی میپرسین !Dodgy
یکم سوالاتHeart
مثلا ابراهیم جان ،
*بهترین سفر سیاحتی که رفتی کجا بود .(نه زیارتی) و چرا؟ Cool
*دوست داشتی بجای دانشگاه ، بری حوزه و روحانی بشی ؟
*اگر یک روز بهت پیشنهاد کاندیداتوری ریاست جمهوری بدن قبول میکنی ؟ Wink

*این جمله واست چه مفهومی داره :
موفق باشی و خدایی .

سید جان ببخشید کمی دیر شد.
1- بهترین سفرهام: 1- رفتیم بشاگرد... محشر بود خیلی استفاده کردم از اونجا.... ولی خب خیلی هم سخت بود. حدود 10 الی 12 دانشجوی دختر بودند و من و یکی از برادران مسئول.... خیلی سخت بود. ولی در عین سختی بسیار بسیار کمکم کرد.

یه سفری هم داشتیم به شمال پیاده رفتیم.... باورتون میشه؟..... البته حقیر پیاده به مشهد هم رفتم با رفقا ( البته کل راه را نه) ولی خب تف به ریاWinkBig Grin ....

این سفرها واقعا روی من تاثیر خاصی گذاشت... برای هر کدام می تونم یه تالار بزنم از خاطرات و درسایی که گرفتم.

2- اتفاقا حوزه هم قبول شدم، حوزه آقا مجتهدی مصاحبه هم رفتم وقبول شدم ولی خب نشد برم.... الان پشیمونمSad

3- در مورد این که توضیح دادم.... من مادرم چون اهل نجف هستند اصلا نمی تونم شرکت کنم.... ولی اگر هم منع قانونی نداشتم باز هم نه....

4- البته همیشه این جمله شما برام سوال بوده:

چرا موفقیت را کنار خدایی بودن گذاشته اید؟؟؟؟ خود خدایی بودن یعنی موفقیت.... چون که صد آید نود هم پیش ماست... کدام انسان خدایی را دیدید که موفق نبوده است..... به نظر من همان دعای خدایی بودن خیلی کافی و کامل است. Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Farzaneh ، حقیر ، hesam110 ، علمدار133 ، yamin ، شیدا ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، Eve
۱۷:۴۸, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #50
آواتار
سلام برادر
اگه یه تابلو وسط دریا وجود داشته باشه !!!
می تونی با سنگ بزنیش؟؟!!Big Grin

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حقیر ، hesam110 ، شیدا ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]