|
چرا پیامبر به جز فتح مکه تمام همت خود را مصروف رسیدن به قدس کردند؟
|
|
۱۶:۵۴, ۱۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۸۹ ۱۶:۱۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سرسخت ترین دشمن
لََتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَةً لِلَّذينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ قالُوا إِنَّا نَصارى ذلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسينَ وَ رُهْباناً وَ أَنَّهُمْ لا يَسْتَكْبِرُونَ (82 المائده) مسلّماً يهوديان و كسانى را كه شرك ورزيدهاند، دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت و قطعاً كسانى را كه گفتند: «ما نصرانى هستيم»، نزديكترين مردم در دوستى با مؤمنان خواهى يافت، زيرا برخى از آنان دانشمندان و رهبانانىاند كه تكبر نمىورزند. الَّذينَ آتَيْناهُمُ الْكِتابَ يَعْرِفُونَهُ كَما يَعْرِفُونَ أَبْناءَهُمْ وَ إِنَّ فَريقاً مِنْهُمْ لَيَكْتُمُونَ الْحَقَّ وَ هُمْ يَعْلَمُونَ (146 بقره) كسانى كه به ايشان كتاب [آسمانى] دادهايم، همان گونه كه پسران خود را مىشناسند، او [محمد] را مىشناسند و مسلماً گروهى از ايشان حقيقت را نهفته مىدارند، و خودشان [هم] مىدانند. 1- چرا هاشم جد اعلای پیامبر مکی هستند، ولی قبر ایشان در غزه فلسطین است؟ 2- چرا فرزند هاشم علیه السلام ، عبدالمطلب (غلام و بنده¬ی مطلب) نامیده شده در حالیکه ایشان پسر هاشم و برادر زاده جناب مطلبند؟ 3- چرا جناب عبدا... ، فرزند عبدالمطلب در قسمت یهودی¬نشین در حوالی مدینه دفن شده اند؟ 4- چرا هر یک از اجداد پیامبر که عزم سفر کردند در سرزمین های یهودی نشین وفات یافتند؟ 5- چرا عبد المطلب پیامبر را به دایه¬ای سپرد که فاصله بسیار فراوانی با شهر مکه داشت (حدود 90 کیلومتری که این فاصله در 1400 گذشته یعنی غیر قابل دسترس)؟ آیا در مکه دایه نبود؟چرا به مدت 5 سال پیامبر نزد دایه بود و حال آنکه نوزاد تنها دو سال شیر می¬خورد؟ 6- چرا دو سوم وصیت نامه عبد المطلب به حضرت ابوطالب درباره پیامبر است و تاکید و پیمان گرفتن از ایشان برای مراقبت از پیامبر با جان و مال است؟(کمال الدین ص179) 7- چرا یهودیان از سالها قبل به یثرب مسافرت نموده و این شهر را بنا نهادند و به صورت گروهی در آن ساکن شدند؟ (یهودیان شنیده بودند که پیامبر آخر الزمان به یثرب می آیند و در این باره اطلاع کامل داشتند (الکافی،جلد 8،ص308) و این از مصادیق آیه 146 بقره است.)( كسانى كه به ايشان كتاب [آسمانى] دادهايم، همان گونه كه پسران خود را مىشناسند، او [محمد] را مىشناسند...) 8- چرا در آن زمان که که رسم مردم عربستان چادر نشینی بوده، یهودیان از مدینه تا قدس پراکنده شده و در قلعه های نظامی مستقر شدند؟ هفت قلعه مستحکم، بنی مصطلق،بنی نذیر، خیبر، تبوک ، موته و قدس. یهودیان در حالی از سالها قبل دست به آرایش نظامی می زنند که تا قبل از استقرار رسول ا... دشمنی در مدینه نداشتند. (مسلّماً يهوديان و كسانى را كه شرك ورزيدهاند، دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت ...) دقت کنید که در این آیه یهود اول آمده و مشرکین با واو به یهود عطف شده اند که اشاره به نوعی تبعیت مشرکین از یهود دارد در دشمنی با مؤمنین . تمام نیروهای مشرکان تنها در سه عملیات بدر، احد و خندق پایان می یابد اما یهود تا پایان عصر پیامبر دست از مبارزه نمی¬کشد. 9- چرا پیامبر به جز فتح مکه تمام همت خود را مصروف رسیدن به قدس کردند و چرا یهودیان با تمام امکانات مانع رسیدن به این هدف شدند؟ و چرا هر قدر پیامبر به قدس نزدیک¬تر می¬شدند گروهی خاص از جامعه مسلمین سعی در به تاخیر انداختن این سیر داشتند؟!! و اما مهمترین سوال این مقاله: 10- چرا پس از رحلت رسول ا... دیگر مخاصمه ای بین یهودیان و زمامدار مسلمین پیش نیامد؟!!!!!!!! و 11- چرا خانه ی ابوبکر در مدینه واقع نبود (در محله ای به نام سنج زندگی می¬کرده.) |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۵, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۲)mohamad نوشته است: ادامه مطلب در منبع اصلی سلام، ببخشید من مدتی نمی توانستم مطلبی بنویسم. ممنون از نوشته ای که قرار دادید. اشتباه من این بود که عثمان را داماد حضرت علی عنوان کردم، در صورتی که گفته می شود او داماد پیامبر بوده. بهرحال مطلب شما از نظر روایت شناسی به نظر صحیح می آید (هرچند من چندان در این زمینه مطلع نیستم). اما شک من در این باره که پیامبر با سه خلیفه اول مشکل چندانی نداشته پابرجاست. سعی می کنم از منبع دیگری (ترجیحا از اهل تسنن) مطلبی پیدا کنم. موفق باشید |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۲۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
دوستان من پیگیر این بحث هستم ، فقط خواهش میکنم زیاد از اصل مطلب فاصله نگیریم.
پیامبر برای فتح قدس چه برنامه ای داشتند؟ رسیدن به قدس به چه دلیل اهمیت فراوان داشت؟ |
|||
|
۲۰:۱۸, ۱۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۰ ۲۰:۴۸ توسط ghadimi2.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۸۹ ۱۷:۰۹)محصل نوشته است: سلام سلام اگه نسخه پی دی اف ازین کتاب و یا مقالاتی که فرمودین رو دارین خوشحال میشم ازشون استفاده کنم اینم ادرس ایمیلم sahand_mohammad@yahoo.com دوستان من لینک دانلود کتاب مهار انحراف استاد مهدی طائب رو براتون گذاشتم. این کتاب جذاب ومستند چند مدت پیش بعد از انتشار جلد اولش یعنی تبار انحراف که یک تحلیل از دشمن شناسی تاریخی بود منتشر شد اما به دلایلی از سطح بازار جمع آوری شده وحتی در فضای اینترنت نیز وجود نداشت. این کتاب به نفوذ سازمان یهود در بین صحابه پیامبر وبالا آمدن منافقان تا راس هرم قدرت میپردازد وچگونگی رویارویی سازمان یهود وسازمان شیعه بعد وقبل از شهادت پیامبر اسلام را بررسی میکند. دراین کتاب خیلی هایی را که فکر نمیکنید نفوذی میباشند ودلایلی را نیز محققان این کتاب ارائه میکنند که قابل تامل میباشند! خواندن این کتاب را برای هر جویای حقیقتی توصیه میکنم. لینک دانلود کتاب مهار انحراف |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
من اصلاً این تایپیک رو تا حالا ندیده بودم!!!
و کاملاً اتفاقی الان دیدم حیف این تایپیکی که داره خاک می خوره پیشهاد می کنم دوستانی که نخوندند حتماً بخونند. در ضمن کتاب تبار انحراف رو من نتئنستم پیدا کنم! |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام با تشکر از مطلب خیلی خوبتون
انقدر توی این تاپیک بحث شده که من نتونستم جواب سوال 11رو پیدا کنم؟؟ ![]() میشه با قلم بزرگ بنویسید ممنون میشم |
|||
|
۲۳:۱۹, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از مطلب خوبتون. خدا قوت میشه لطفا جواب سوالای 1 و 3 و 4 رو بفرمایید |
|||
|
۲۲:۲۱, ۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا خسته نباشید که اینقدر فعال هستید و جواب سوالا را سریع میدید یه موقع ملت گمراه نشن . خوب بابا یه نفر بگه این بندگان خدا اونجا چیکار میکردن که یهودیا کشتنشون و همونجا دفن شدن ! |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۱۴:۳۱ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده در حد خودم پاسخ میدم شما هم تحقیق کنید 1- جناب هاشم در سفری که برای تجارت به غزه داشتند توسط یهودیان شناسایی و ترور شدند. یهودیان می دانستند که پیامبر (سلام الله علیها) از فرزندان جناب هاشم خواهد بود. 3- جناب عبدالله هم همانند جناب هاشم توسط یهودیان شناسایی و ترور شدند. این اتفاق در سفری که ایشان به مدینه برای تجارت داشتند اتفاق افتاد. 4-پاسخ این سوال هم به نظر مشخص است. موسي(علیه السلام) به يهوديان خبر آمدن پيامبراكرم(صلی الله علیه و آله) را داده بود. اينان از قيافة او، پدر و مادر و نسل او، آگاه بودند وگنجينهاي از اطلاعات را در اختيار داشتند و آنان مسلط به علم چهرهشناسي بودند كه از موسي(علیه السلام) آموخته بودند و نسل به نسل به آنان منتقل شده بود. بنابر این ترور این چهره های شناخته شده در اولویت قوم یهود بود |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۷/آبان/۹۱ ۱۴:۲۹)MAHDI59 نوشته است: در تائید و تکمیل پست شما الَّذينَ آتَيْناهُمُ الْکِتابَ يَعْرِفُونَهُ کَما يَعْرِفُونَ أَبْناءَهُمْ وَ إِنَّ فَريقاً مِنْهُمْ لَيَکْتُمُونَ الْحَقَّ وَ هُمْ يَعْلَمُونَ 146/ بقره کسانی که به آنها کتاب ( آسمانی ) داده ایم او را ( محمد صلّی اللَّه علیه و آله را طبق معرفی کامل تورات و انجیل ) می شناسند به گونه ای که پسرانشان را می شناسند ، و همانا گروهی از آنان حق را در حالی که می دانند شدیدا پنهان می کنند. (الذین اتیناهم الکتاب یعرفونه کما یعرفون ابناءهم )کسانی که اهل کتابند محمد(ص ) را آنچنان می شناسند که پسران خویش را)و آیا شناختی بالاتراز شناخت انسان نسبت به فرزندش وجود دارد؟ پس امر حقانیت و رسالت پیامبراسلام (ص )نزد آنان از واضحات بوده است ، (وان فریقا منهم لیکتمون الحق وهم یعلمون )و همانا عده ای از ایشان حق را کتمان می کنند در حالیکه به خوبی می دانند)پس همانا کسانی که علی رغم شناخت حقیقت از آن روی گردانند هم خودشان گمراهند و هم دیگران را گمراه می کنند. تفسیر المیزان |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در ادامه توضیح ایه بالا اسم حضرت محمد در کتاب تورات و انجیل امده حتی برخی مشخصات [/b] حضرت هم اومده حتی در کتاب غزل غزل های سلیمان باب 5 ایه 16 امده وحتی اسمشان هم گفته محمدیم که از این موارد زیاد است که در برخی پستها اشاره کرده ام . ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 90546786033659918947.jpg]](http://upcity.ir/images/90546786033659918947.jpg)