|
نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم"
|
|
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۰ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با معاونت تالار، سرکار فاطمه خانم است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۰, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۱ ۱۷:۴۶)MAHDI59 نوشته است: خوب پس منتظر باشید! خیره ان شاء الله
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
1-اگر فقط یک ماه تا پایان عمرتون باقی مونده باشه (البته ان شاءالله 120 سال زنده باشید)،در این یک ماه چه کارهائی می کنید؟
2-در برخورد با ادمها،اولین چیزی که برای شما مهم هست،چیه؟ (مثلاً اولین سوالی که برای ارزیابیش می پرسید چه سوالیه؟) |
|||
|
|
۱:۱۵, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام فاطمه جونم
عزیزم اگه سردت شده بگو یه پتویی چیزی برات بیارم خواهر
|
|||
|
|
۱:۴۷, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۱ ۲۲:۵۹)Hadith نوشته است: 1-اگر فقط یک ماه تا پایان عمرتون باقی مونده باشه (البته ان شاءالله 120 سال زنده باشید)،در این یک ماه چه کارهائی می کنید؟ 1- همینجوریش معلوم نیست بیشتر از این زندگی کنم ! من زیاد روی زنده موندن حساب نمی کنم ![]() ولی حتما ان شاء الله یه سفر به مشهد می روم و احتمالا همه یک ماه رو هم همونجا می مونم .2- راستش سوال خاصی نمی پرسم . معمولا دوست هم ندارم از زندگی خصوصی آدمها سر دربیارم . عموما راجع به رشته تحصیلیش می پرسم و روزمره های زندگیش . (۳/آبان/۹۱ ۱:۱۵)nasimesaba نوشته است: سلام فاطمه جونم سلام عزیزم ![]() نه . فعلا که خوبه .
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
1- میشه بفرمایید که در رشته علوم تربیتی چه چیزهایی یاد گرفتید؟ 2- آیا آموخته های دانشگاهی و حضور در محیط آکادمیک در رفتار شما با عموم مردم و اختصاصا کاربران تالار تاثیر داشته؟ 3- نظرتون در مورد ابیات زیر چیه؟ در اَزَل پرتو حُسنت ز تجلّی دم زد ....... عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد جلوهای کرد رُخَت دید مَلِک عشق نداشت ....... عین آتش شد از این غیرت و بر آدم زد عقل میخواست کز آن شعله چراغ افروزد ....... برق غیرت بدرخشید و جهان برهم زد مدعی خواست که آید به تماشاگه راز ....... دست غیب آمد و بر سینهٔ نامحرم زد دیگران، قرعهٔ قسمت همه بر عیش زدند ....... دل غمدیده ما بود که هم بر غم زد جان عِلوی هوسِ چاهِ زَنَخدان تو داشت ....... دست در حلقهٔ آن زلف خَم اندر خَم زد حافظ آن روز طربنامه عشق تو نوشت ....... که قلم بر سر اسباب دل خرم زد |
|||
|
|
۲:۳۰, ۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۱ ۲:۴۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۱ ۰:۰۰)Mahdy2021 نوشته است: سلام علیکم علیکم السلام 1- در رشته علوم تربیتی ، نحوه آموزش و پروش رو به طور خلاصه یاد گرفتیم . 2- خوب می شود گفت نسبتا خیر ! برای رفتار توی تالار یک دو معلم خصوصی داشتم ![]() 3- راجع به عشق اظهار نظر کنم!؟! نـــــــه!!! معذورم بدارید!! مشکل عشق نه در حوصله دانش ماست ... حل این نکته بدین فکر خطا نتوان کرد! |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم: سوالات بنده سه سطح دارد: سطح اول:
|
|||
|
|
۲:۲۳, ۵/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۱ ۳:۲۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
جوابهای جناب mohamad :
بسم الله سلام علیکم السلام نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم: سوالات بنده سه سطح دارد: سطح اول: [*]حرف اول نام کوچک بهترین دوست شما چیست؟ [*]حرف اول نام کوچک فردی که بیشتری اعتماد را در زندگی به وی دارید، چیست؟ [*]حرف اول نام کوچک کسی که از همه بیشتر دوستش دارید، چیست؟ جواب سوال اول و دوم "ع " هست ! سومی رو نمی دونم! سطح دوم: 1- بیشتر "تاسف خوردن" زندگیتان در مورد چه ماجرایی بود؟ بیشترین تاسفم مربوط به یک دوره حدودا 5 ساله هست که اگر می توانستم کلا از زندگیم حذفش می کردم ! حالا چه ماجرایی اش را نمی توانم بگویم ! باز هم شرمنده! 2- اگر دوباره متولد شوید، همین راهی را که اکنون در آن هستید را انتخاب می کند (فارغ از بحث جبر و اختیار)؟ خیر . تغییراتی ایجاد می کنم ! از جمله حذف همان 5 سال ! فکر می کردم اتفاقات باید بیافتند ! در صورتی که خیلی اتفاقات رو می شود ساخت! به قول کاراکتری که اسمش را نمی آورم، "همون تغییری باش که دوست داری در دنیا اتفاق بیافتد " این رو دیر فهمیدم ! 3- بهترین خاطره زندگی شما در چه سالی بود؟ بهترین خاطره که شاخص باشد ، زیاد ندارم ! ولی خوب . سال 90 اصولا سال خوبی بود . سطح سوم: 1-اگر روزی برسد که انجام هر کاری، هیچ گناهی نداشته باشد (نه قانونی و نه شرعی) آیا کاری هست که بخواهید انجام دهید؟ بله! یک سفر دور دنیا ، پیاده خواهم رفت ! احتمالا تنهایی 2-آیا دوست دارید همین الان بمیرید؟ بله! 3-آیا آماده هستید همین الان بمیرید؟ بله ! تشکر . |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام
فاطمه خانم شما دوست داشتید چه سوالی ازتون بشه ونشد؟ خودتون بپرسیدوجواب بدید لطفا |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
دوست داشتید جای کدوم یکی از شخصیت های زیر باشید؟
1- حنا دختری در مزرعه! 2- جودی ابوت 3-آنه شرلی 4- پرین 5- خانم مارپل! 6- اکرم (که در کتب فارسی آش می پخت!)
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم " | Agha sayyed | 74 | 36,009 |
۸/آبان/۹۱ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" | Agha sayyed | 90 | 51,521 |
۸/آبان/۹۱ ۱:۳۸ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,522 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

و احتمالا همه یک ماه رو هم همونجا می مونم .