کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گناهکاری که از گناه کردن لذت می برد!(گفتگو محور)سومین موفقیت
۱۱:۱۶, ۶/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۱ ۱۴:۰۵ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

بی مقدمه می رم سر اصل مطلب :
دیروز پس از سال ها یکی از دوستان دوران راهنمایی ام را دیدم.با دیدنش از تعجب شاخ درآوردم. با وجودی که دختر است مثل خانم شوهر دار آرایش کرده بود. دعوتش کردم خانه ام وبا هاش صحبت کردم تعجبم بیشتر شد چون توی حرفاش با افتخار از گناهاش تعریف می کرد ولذت وشعف در چشمانش دیده می شد. این در حالی بود که در راهنمایی با دخترانی که چند تار موی شان بیرون بود حرف نمی زد نماز می خواند روزه می گرفت ولی حالا هر کار زشت و ناپسندی که فکرش را بکنید انجام میدهد و هر کاری هم که نمی تواند انجام بدهدبافکر کردن به آن خود را ارضا می کند.من با خانواده اش هم صحبت کردم آنها خیلی پاک و متدین هستند وبا وجود همچین دختری سخت در عذابند.
خواهش می کنم به من کمک کنید راه حلی را جلوی پایم قرار دهید که یه دوست یه دختر یه خواهر ویه گناهکار را در جامعه اصلاح کنیم.
اجرکم عندالله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mhvvhm ، مفقود الاثر ، AMINI ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، sarallah ، Farzaneh ، SAViOR ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، mohamad ، ساقی ، fatemeh ، یاســین ، أین المنتظر ، جانثار مهدی ، فدک زهرا ، شیدا ، فدايي ولايت ، MAHDI59 ، hesam110 ، شهرام ، دیدگاه نوین ، یا زهرا(س) ، آشفته ، بچه شیعه ، مرغ باغ ملکوت ، Tolou ، حوریه سادات ، ANTI satan ، حقیر ، یا ثارالله ، fazel ، یاعلی مدد ، am_po ، تازه مسلمان ، میثاق ، zahra.shakiba ، ضحی ، Reza71 ، sajjadbest22 ، سفینة النجاة ، faateme-313 ، كارمند پيمانی ، fatemeh zahra ، Admirer ، حبه قند ، R3Z4 ، *مهاجر* ، حضرت عشق

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۹, ۱۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #81
آواتار
(۱۷/آبان/۹۱ ۱۴:۰۷)نرجس نوشته است:  وقتی دوستان مریض میشه(سرماخوردگی) فرض می کنیم شما خودتون دکتر باشین یا با دکتر مشورت کرده باشین پاشویش می کنید جای استراحت براش تهیه می کنید سوپ بهش می دین آمپول و قرص و شربت بهش می دین هوای اتاق را ضدعفونی وتمیز نگه می دارین نمی زارین از اتاق بیرون بره و.................. شما تمام این کارهارو می کنید حتی اگه دوستتون از استراحت بدش بیاد از مزه شربت و سوپ خوشش نیاد یا اصلا از آمپول بترسه ولی بازم شما کار خودتان را می کنید حتی به زور هم شده.چون مطمئن هستید این کار کمکش می کند وسلامتی اش را بدست می آورد.
خب حالا با این تفاسیر من می خواهم این فرمول را برای دوستم به کار ببرم یعنی مجبورش کنم شعائر دین را رعایت کند خب کم کم همانطور که گناه برایش عادت شده خوبی کردن هم برایش عادت شود.(بر روحش تاثیر کند)
شما چطور فکر می کنید؟
اجرکم عندالله

جدی اینگونه فکر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!ConfusedHuhDodgyDodgyDodgy

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، دیدگاه نوین
۱۷:۰۴, ۱۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #82
آواتار
(۱۷/آبان/۹۱ ۱۴:۰۷)نرجس نوشته است:  وقتی دوستان مریض میشه(سرماخوردگی) فرض می کنیم شما خودتون دکتر باشین یا با دکتر مشورت کرده باشین پاشویش می کنید جای استراحت براش تهیه می کنید سوپ بهش می دین آمپول و قرص و شربت بهش می دین هوای اتاق را ضدعفونی وتمیز نگه می دارین نمی زارین از اتاق بیرون بره و.................. شما تمام این کارهارو می کنید حتی اگه دوستتون از استراحت بدش بیاد از مزه شربت و سوپ خوشش نیاد یا اصلا از آمپول بترسه ولی بازم شما کار خودتان را می کنید حتی به زور هم شده.چون مطمئن هستید این کار کمکش می کند وسلامتی اش را بدست می آورد.
خب حالا با این تفاسیر من می خواهم این فرمول را برای دوستم به کار ببرم یعنی مجبورش کنم شعائر دین را رعایت کند خب کم کم همانطور که گناه برایش عادت شده خوبی کردن هم برایش عادت شود.(بر روحش تاثیر کند)
شما چطور فکر می کنید؟
اجرکم عندالله

اگر فکر می کنید که این روش موثر هستش بهتره با یک فروند بیل!!! این کار رو انجام بدید چون بهتر نتیجه میدهBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، fatemeh ، دیدگاه نوین ، saloomeh
۱۸:۱۵, ۱۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۱ ۲۳:۱۹ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #83
آواتار
سلام هم سنگران عزیز (خواهران و برادران دلسوزم)من الان دو روز است با دوستم زندگی می کنم از نزدیک شاهد رفتارش بوده ام حتی قبل از اینکه با هم زندگی کنیم هم تمام رفتارش را زیر نظر داشتم حالا چند نمونه از رفتارش را برایتان تشریح می کنم بعد خودتان قضاوت کنید(1.دیروز در زدن دستش بند بود من درو باز کردم به خدای احد و واحد بادیدنش و تصور اینکه با چنین سر و وضعی تا اینجا آمده از خجالت و عصبانیت داشتم دیوانه می شدم عصبانیتم وقتی بیشتر شد که گفت با دوستم کار داره صداش کردم وقتی دید کی پشت در بود از شرم سرشو پایین انداخت و زود ردش کرد.2.برای نماز صبح بیدار شدم داشت اذان می داد زود وضو گرفتم نماز خواندم رفتم ببینم بیداره یا نه دیدم روبه قبله نشسته با حصرت قرآن سر طاقچه را نگاه می کنه وآرام اشک می ریزه و..................)من بادیدن این صحنه ها و صحنه ها دیگر مطمئن شدم اون می خواد بر گرده ولی هل دادن می خواد .
شما اینطور فکر نمی کنید؟HuhHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، mohamad ، فدک زهرا ، fatemeh ، شیدا ، Reza71 ، saloomeh ، AMINI ، یاســین ، am_po
۱۰:۵۶, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #84
آواتار
هو

سلام

نقل قول:دیدم روبه قبله نشسته با حسرت قرآن سر طاقچه را نگاه می کنه وآرام اشک می ریزه و..................)

اینطور که از صحبت های شما پیداست رابطه ی دوستتون با ایام قدیمش قطع نشده. همینکه پا شده و چشماش بارونی بوده، تو همون لحظه نهایت محبت خدا رو واسه خودش خریده
ولی این ماجرا به نظرم کاملا با داستان مریضی و قرص و دارو فرق داره
اونجا با جسم رو به رو هستیم ولی اینجا با روح که خیلی لطیفه و با زور و اجبار کار پیش نمیره
احساس میکنم خیلی عجله داری
اگه اینطوره که کاملا اشتباه میکنی و خدای نکرده ممکنه از هدفت دور بشی
به نظرم سعی کن بیشتر مراقب رفتارای خودت باشی و ارزشها رو تو رفتار و اعمالت پررنگ و دوست داشتنی نشون بده با توجه به اینکه دوستت هم هنوز طناب رو ول نکرده انشاءالله برمیگرده( هر کسی کو دور ماند از اصل خویش/ باز جوید روزگار وصل خویش)
ولی آهسته آهسته

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، دیدگاه نوین ، در جستجوی سختی ، درست پسند ، AMINI
۹:۰۳, ۲۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۱ ۱۲:۵۹ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #85
آواتار
دیروز می گفت از نگاه مردا توی خیابان خوشش نمی یاد منتظر ماندم ادامه بده ولی دیگه چیزی نگفت .منم دنبالشو نگرفتم فکر کردم اگه چیزی بگم احساس می کنه حرف توی دهنش گذاشتم.
حالا چکارکنم من امروز در موردش حرف بزنم یا بذارم خودش بگه؟HuhHuhHuhHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، AMINI
۱۳:۲۵, ۲۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #86
آواتار
(۲۰/آبان/۹۱ ۹:۰۳)نرجس نوشته است:  دیروز می گفت از نگاه مردا توی خیابان خوشش نمی یاد منتظر ماندم ادامه بده ولی دیگه چیزی نگفت .منم دنبالشو نگرفتم فکر کردم اگه چیزی بگم احساس می کنه حرف توی دهنش گذاشتم.

صبر کنید عجله نداشته باشین برای نتیجه ای که مطلوب خودتون هست . بذارید این احساس به باور نزدیک بشه اون وقت اثر حرفهای شما قطعا بیشتر خواهد شد. اون الان احساس میکنه از این نگاهها خوشش نمیاد هنوز به یقین نرسیده که اگه برسه در نحوه پوشش تجدید نظر خواهد کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، شیدا ، سید ابراهیم ، AMINI
۲۱:۱۷, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #87
آواتار
(۲۰/آبان/۹۱ ۹:۰۳)نرجس نوشته است:  دیروز می گفت از نگاه مردا توی خیابان خوشش نمی یاد منتظر ماندم ادامه بده ولی دیگه چیزی نگفت .منم دنبالشو نگرفتم فکر کردم اگه چیزی بگم احساس می کنه حرف توی دهنش گذاشتم.

(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۲۵)saloomeh نوشته است:  
صبر کنید عجله نداشته باشین برای نتیجه ای که مطلوب خودتون هست . بذارید این احساس به باور نزدیک بشه اون وقت اثر حرفهای شما قطعا بیشتر خواهد شد. اون الان احساس میکنه از این نگاهها خوشش نمیاد هنوز به یقین نرسیده که اگه برسه در نحوه پوشش تجدید نظر خواهد کرد.

اولین موفقیت:
باخوشحالی و شعف فراوان اعلام می کنم:دوستم امروز بدون آرایش از خانه بیرون رفت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، شیدا ، در جستجوی سختی ، AMINI ، یاســین
۲۱:۳۳, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #88
آواتار
خب بسیار عالی
حقیر فکر می کنم با این وجود برای اثر بخشی بیشتر و عمقی بودن کارتان بیش از اینکه به ظواهر امر توجه نمایید، به موارد معرفتی و روحانی توجه بیشتری نشان دهید.
وقتی ریشه درست باشد، پوسته نیز با اندکی تلاش درست خواهد شد و در مسیر اصلی قرار خواهد گرفت.
و تبریک برای توانایی شما در تغییر روبه جلوی دوستتان

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، saloomeh ، AMINI ، یاســین ، ترنم
۲۱:۴۷, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #89
آواتار
(۲۴/آبان/۹۱ ۲۱:۳۳)مجید املشی نوشته است:  خب بسیار عالی
حقیر فکر می کنم با این وجود برای اثر بخشی بیشتر و عمقی بودن کارتان بیش از اینکه به ظواهر امر توجه نمایید، به موارد معرفتی و روحانی توجه بیشتری نشان دهید.
وقتی ریشه درست باشد، پوسته نیز با اندکی تلاش درست خواهد شد و در مسیر اصلی قرار خواهد گرفت.
و تبریک برای توانایی شما در تغییر روبه جلوی دوستتان

من روی موارد معرفتی و روحانی اش هم کار می کنم .ولی تغییر در ظاهر نشان دهنده تغییر در باطن است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، AMINI
۲۱:۵۴, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #90
آواتار
(۲۴/آبان/۹۱ ۲۱:۴۷)نرجس نوشته است:  من روی موارد معرفتی و روحانی اش هم کار می کنم .ولی تغییر در ظاهر نشان دهنده تغییر در باطن است.
درست می فرمایید
اما نکته اینجاست که این تغییر عمقی نیست. بایک تلنگر دیگر از سوی کسی که شبه ای برایش مظرح کند شاید از بین برود.
البته بدون شک این اتفاقی که افتاده نشانه ی خیلی خوبیست. و این یعنی اینکه کارهای شما اثربخش می باشد.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]