|
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
|
|
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ... ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه به امید ظهور ![]() ---------------------------------------------------------------------------- دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۸, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
سریال پخشش تو عقاید و تصمیمات من نسبت به دنیا و خودم و عقایدم تاثیری نداشته.....
هرچند یه جورایی به موضوع سریال وابسته شدم....... پرستیژ جان شما که همه چیزتون راست و ریست نیست چرا نمیرین اونهارو راست و ریست کنین و میاین ندیده سریال رو دلخواه خودتون نقد میکنین.. |
|||
|
۱۸:۳۴, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۱ ۱۷:۵۸)W@RN3R نوشته است: بله دارم میبینم چطور داره به تعدادتون اضافه میشه ! مطمئنید که تاثیر نپذیرفتید؟ شما این سریال رو دیدید؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11.html |
|||
|
۱۹:۰۰, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
این سریال چه ربطی به سوپرنچرال داره؟؟؟من دیدم این سریالو...... چه ربطی داره؟
|
|||
|
|
۲:۱۲, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
نقل قول: متاسفانه آدمایی مثل شما خیال میکنن اگه برن اون دست پل ، فرشته ها منتظرن با دست گل !!! من روی این سریال به هیچ وجه تعصب ندارم ! ولی نمیدونم سریالی رو که توش همه با شیطان ها بد هستن و قصد دارن شیطان ها رو نابود کنن میگید شیطان پرستی هست ! آخه مرد انشاالله از دنیا دل کنده! شما خودت این سریال رو نگاه میکنی به بقیه میگی ، این بده شیطان پرستی هست ؟! اگه شما نکات ریز رو اینجا واسه ملت گوشزد نکنید ، هیچکس تحت تاثیر این چیزا قرار نمیگیره ! نقل قول:مطمئنید که تاثیر نپذیرفتید؟ نه من تاثیر نپذیرفتم ! کسی که بهش تلقین بشه تاثیر پذیرفته ، مطمئنا تاثیر میپذیره ! این مستند رو هم پول ندارم بخرم و ببینم ! شرایط اقتصادی رو که میبینی متاسفانه ... |
|||
|
۲:۱۵, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۱ ۲:۱۲)W@RN3R نوشته است: این مستند رو هم پول ندارم بخرم و ببینم ! شرایط اقتصادی رو که میبینی متاسفانه ... سلام ما این سریال رو نمی فروشیم. برای دانلود با لینک مسقیم گذاشتیم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11.html دانلود که دیگه می تونید بکنید
|
|||
|
۲:۲۲, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱۱:۲۴ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
دانلود که ... !
![]() 2 گیگ حجم 11 هزار تومن ![]() ولی خب با هر بدبختی میبینمش دیگه
|
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۱ ۱۷:۵۸)W@RN3R نوشته است: من 8 سال با اشک ها و لبخند و ... دین و سم بودم ولی تاثیری نپذیرفتم نسبت به این سریال ! نمی دونم والا !×!!!! شاید !!! ولی فکر نکنم چون بستگی داره چقدر با یه سریال همراه بشین !!! من به شخصه الان دارم 2 تا سریالو دنبال میکنم و هردوتاش یه جورایی درگیرم کرده !!! ولی اتفاقا به نظرم خوبه که ادم درگیر بشه چون میشه گفت دنیای دیگه ای به حساب میاد و به نظرم لذت بخشه !! |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۲۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
سلام
معلوم است. به خاطر این که میخوان بفهمونن که شیطان راست میگه . ودر ذهن کسی که نگاه میکنه به صورت نا خوداگاه در ذهن او این مسئله را ظبط وثبت مشود. ادبم کجا رفته من amin dg هستم تازه وارد. |
|||
|
|
۱:۰۱, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۱ ۲۳:۳۶)amin dg نوشته است: سلام سلام چند قسمت از این سریال رو دیدی؟؟ چقدر کارشناس در حوزه ی سینما داریم.. فقط موندم چرا سینمای ما با این همه کارشناس پیشرفت نمیکنه. بی خیال..... شما درست میگین. موفق باشین. |
|||
|
|
۱:۱۴, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
جدی این سریالها تاثیر میزاره؟!؟!
اتفاقن سوپرنچرال شیطان پرستی نیست!! و در اون شخصیت بد خون آشامها،شیاطین،شیطان،لوسیفر و...! و شخصیت خوب فرشته ی به نام کستیل هست+دین و سم وینچستر! من 8 فصل این سریال رو کامل دیدم! البته فصل هشت در حال پخشه و همین الانم دارم قسمت 7 فصل هشت رو که تازه لینکش اومده دانلود میکنم ![]() اگر قرار بر تاثیر پذیری باشه فک کنم سریال خاطرات یم خون آشام بیشتر بر روی بچه ها تاثیر میزاره!! یکسری از بچه های دانشگاه!(خیر سرشون دانشجو هستن )علاقه به ومپایر شدن پیدا کردن!! حتی یکیشون به خودم گفت بعضی وقتها میرم جلو آینه خودم رو نگاه میکنم ببینم با دندون خون آشامی قیافه ام چجوره!! (همچین ملت جوگیری داریم!! )ولی خدایش تولید داخلی نداریم که بشینیم نگاه کنیم!! من الان بیشتر سریالهای خارجی رو دانلود میکنم! dexter,walking dead,vampire ,supernatural,Revolution,666 Park Avenue,و...الانم منتظرم تا یکی دیگه از سریالهای فوق العاده زیبای دیگه فصل جدیدش شروع بشه!!breaking bad!!واقعا،خدایی قشنگ میسازن این برادران سینما هالیود و کفر!! کاشکی این اهل سینمای خودمون هم یکم از اونا یاد میگرفتن!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,276 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries" | Mahdi-MH | 73 | 67,495 |
۳۰/آذر/۹۵ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: mrkangari |
|
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,777 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) | nooromahdi | 19 | 18,433 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,057 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,207 |
۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: sm_shahabi |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,276 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|

بحث با شما بی فایدس! وارنر جون! ![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)

(همچین ملت جوگیری داریم!!