|
سوالی درباره اسراییل و فلسطین؟
|
|
۲۲:۰۷, ۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۲۲:۲۸ توسط Mokele-mbembe.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درود بیکران ,
هزار جور کار زشت و ظلم در جهان انجام می گیرد چرا چسبیده اید به اسراییل ( مثلا برمه و چچن و ترکستان چین و ...) , مثلا سوریه مورد علاقه شما , کاری کرده که در زشت بودن پهلو به اسراییل می زند , یعنی اگر خبر ندارید بدانیدکه در سوریه حدود دومیلیون کرد وجود دارد که دولت سوریه تقریبا همه آنها را از حق شهروندی محروم کرده و حتی شناسنامه هم به آنها نمی دهد و به شدت آنها را مورد ظلم و ستم قرار می دهد ! چطور برای فلسطینیها رگ گردنتان بیرون می زند ولی برای کردهای سوریه نه ! پس این قضیه فلسطین یک بازی سیاسی و دولتی است و شما هم فریب خورده این بازی سیاسی ! به خداوندی خدا این کاری که سوریه کرده از نظر زشت بودن ( چه کیفیت چه کمیت ) هیچ فرقی با کار اسراییل ندارد فقط فرق فلسطینی ها با کردهای سوریه در این است که پشت فلسطینی ها دلارهای نفتی اعراب و ایران است و هزار جور تبلیغات و غوغا برای آنها راه می اندازند ولی کردهای سوریه , هیچ یاور و صدایی ندارند و کسی برایشان تبلیغات نمیکند. تازه دولت اسرائیل به ساکنان کرانه باختری و نوارغزه پیشنهاد داده که تابعیت اسراییل را بپذیرند ولی اکثرا نپذیرفتند اما بخشی هم پذیرفتند و همینک یک و نیم میلیون عرب مسلمان با شناسنامه اسرائیلی وجود داردکه حتی در مجلس اسرائیل ( به نسبت جمعیتشان) حضور دارند ولی سوریه به زور همه کردها را سلب شهروندی کرده و هیچ حق انتخابی برای آنها قائل نشده پس می بینم که ظلم و ستم سوریه صددرجه شدیدتر است. و من الله توفیق |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۶, ۱۰/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۱ ۱:۵۳ توسط freewish.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۹/آذر/۹۱ ۱۷:۵۸)سید ابراهیم نوشته است: این جا اصلا بحث مسیر درستی را طی نمی کند.... خوب واضحه چرا بر ضد اسرائیل هستیم، چون تجسم عینی فساد و اهریمن روی زمین امروز هست، که البته چشم ماها راحتر میبیندش تا دیگر جوامع جهان. اما اینکه در طی یک بحث شخصیتی بزرگ از طرف فردی تخریب بشه و هیچ واکنشی از طرف دیگر نداشته باشه غیر منطقی هست، من اینجا از ایشون میپرسم این نگاه مارکسیستی و نجات بدبختان تو کدوم صفحه کدوم پاراگراف این کتاب شریعتی اومده؟ |
|||
|
|
۲:۲۷, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۱ ۱:۴۶)freewish نوشته است: خوب واضحه چرا بر ضد اسرائیل هستیم، چون تجسم عینی فساد و اهریمن روی زمین امروز هست، که البته چشم ماها راحتر میبیندش تا دیگر جوامع جهان.دوست عزیز، پست های خودم رو در باره دکتر شریعتی تغییر دادم، چون این بحث ربطی به موضوع این پست نداره و من اشتباه کردم که این بحث رو در اینجا مطرح کردم و عذر می خوام، انشاء الله در یک پست مجزا این اندیشه ها رو با مدرک و سند نقد می کنم. |
|||
|
|
۲:۵۰, ۱۰/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۱ ۱۹:۳۴ توسط A L I.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
ببین دوست من مسئله بشار اسد و یا سوریه نیست!!
اصن بشار اسد هرچی شما بگید!! ما داریم برای منافع خودمون در سوریه میجنگیم!! بچه های این تالار خیلی هاشون منو میشناسن در بیشتر جاها با سیاست دولت مخالف بودم! ولی اینکه الان ما داریم از سوریه حمایت میکنیم در اصل داریم منافع ملی خودمون رو تامین میکنیم!! اگر در سوریه و فلسطین و عراق و لبنان با اینها نجنگیم مجبوریم مثل اون 8 سال جنگ بود؟!! دوباره توی خوزستان با اونها بجنگیم!! الان ما توپ رو توی زمین حریف انداخیتم!! داریم بغل گوش اسرائیل با اسرائیل میجنگیم!! البته کاری به درست یا غلط بودن جنگ و دشمنی بین ایران و اسرائیل ندارم!! فقط خواستم این قضیه رو واسه شما توضیح بدم! و البته کردها در ترکیه به اونها ظلم میشه و اونها رو میکشن و البته فک کنم به دلیل جدایی طلبی اونها باشه که صد درصد هر کشور دیگه هم به جای ترکیه بود با جدایی طلبها برخورد میکرد!! مثل خودمون که با جدایی طلبهای داخلی برخورد میکنیم!! که البته تخم این فتنه جدایی طلبی رو همین انگلیس روباه مکار در دل مردم خاورمیانه کاشته!!! |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
یادم رفت بگم که اینو هم به علت دشمنی افرادی مثل من با اسرائیل اضافه کنین که اینها تمام قوانین بین المللی رو شکستن و حقوق بشر و .... رو فقط برای خودشون میخوان نه هیچ کس دیگه ای. (اخه خودشونو قوم برگزیده خدا میدونن....بعد این همه پیامبر کشی!!)
دسته دسته فلسطینی با بمبها و گلوله های اینها میمیرن (حتی تو جنین) ولی کسی حق نداره حرف از حقوق بشر بزنه ولی اگه کله ی یکیشون با سنگ یه فلسطینی بشکنه حقوق بشر و حقوق حیوانات و حقوق مهاجرین و همه رو میارن وسط که جهان بدونین حقوق بشر ضایع شد!! |
|||
|
|
۱۴:۲۷, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:اگر در سوریه و فلسطین و عراق و لبنان با اینها نجنگیم مجبوریم مثل اون 8 سال جنچ بود؟!! دوباره توی خوزستان با اونها بجنگیم!! جدای از منافع ملی ، موضوع حمایت از مظلوم هم در دستور کار ما هست (حتی اگه به نفع ما نباشه) |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۰/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۱ ۱۴:۵۳ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۷)Mokele-mbembe نوشته است: درود بیکران ,در مورد چیزایی که نوشتید دوستان به اندازه ءکافی پاسخ شما رو دادند .....یادشبه خیر با یکی از فلسطینی ها توی فیسبوک در حال صحبت بودم و در اخر بهش گفتم که هر وقت خواستی به ایران بیایی من در خدمت هستم ...اون با یه حالتی از بغض به من گفت ...من اجازه ورود به کشور شما رو ندارم .....میدونید یعنی چی ....یعنی اینکه کشوری به نام فلسطین در سطح بین المللی و سازمان ملل هنوز وجود نداره ....کشوری که تا 70 سال قبل وجود داشته اما هیچ هویتی از این کشور و مردمش برای جامعه بین الملل قابل قبول نیست و چون خاک این کشور از اراضی اشغالیه و غصب شده هویت مردمش هم نابود شده و اصالتی دیگه وجود نداره .خیلی از این کارم شرمنده شدم و نتونستم دیگه چیزی بهش بگم . ...به من گفت که ای کاش من در ایران زندگی میکردم ...شما در بهترین کشور اسلام و با بهترین رهبر و بهترین مردم زندگی می کنید ......کردهای سوریه در کشور سوریه زندگی می کنند و اگر دائیه جدایی طلبی اونها در سوریه و عراق و ایران و ترکیه کنار گذاشته بشه همه اونها از شهروندان عادی این کشورها هستند ...حتی اگر در متمدن ترین کشور های دنیا هم قومیتی ادعای جدایی طلبی داشته باشند باز هم چیزی جز سرکوب شدن و حفظ تمامیت ارضی اون کشور برای حاکمان اون کشورها مهم نخواهد بود ....در کشور های عربی هم چنین امری مبرای از سایر کشورها نیست ...یه نگاهی به پاسپورتت بندازی نوشته به همه جا می تونی بری به جز سرزمینهای اشغالی ....ما ناراحتی مان از اینه که چندین میلیون انسان که تاریخی کهن داشته اند در حال از بین رفتن هویت خودشون هستند و امریکا و غرب از این موضوع حمایت می کنند ...اما مسئله ای که در مورد کردهای این منطقه وجود داره توسط همون کشور ها حمایت نمیشه ....
|
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۱۰/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۱ ۱۶:۲۷ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۱ ۲:۵۰)A L I نوشته است: ببین دوست من مسئله بشار اسد و یا سوریه نیست!! یعنی ما داریم مردم فلسطین ، سوریه و لبنان را فدای آرامش و ثبات حکومت خودمان می کنیم؟؟؟ خون آنها ریخته شود تا ما سرپا بمانیم؟؟؟ کمی فکر کنید! مگر شما مسلمان نیستید؟ مگر اسلام سفارش نکرده به دفاع از مظلوم؟ آیا اسلام گفته هر کجا منافع شما اقتضا میکند از مظلوم و مسلمان دفاع کنید؟ دوستانی که از این پست تشکر کردند خط اولی را که نوشته ام تایید می کنند؟؟!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
نه خیر فدا کردن دیگران کجا بود! اگر کمکشون نکنیم که هر چه زودتر از صفحه زمین محو می شند. ما به اون ها کمک می کنیم ، به دو دلیل: - اول وظیفه کمک به مظلوم ، هر چند اگر اون مظلوم دشمن ما باشه - دفاع در خارج مرز در ضمن ما که اونها رو مجبور نمی کنیم ، ما تنها کمک می کنیم. |
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۱ ۱۶:۲۶)UNNAMED نوشته است:در هر صورت لبنان و فلسطین با اسرائیل دشمن هستن!!!ما داریم به اونها کمک میکنیم!!و منافع خودمون هم تامین میکنیم!! و اگر با اسرائیل بجنگید پس چه بهتر در زمین دشمن بجنگید تا در خاک خودتون...! اگر هم قصد جنگ ندارید و میخواهید مثل سایر کشورهای عرب و مسلمان با اسرائیل رابطه داشته باشید سفارتی برای اسرائیل در تهران تاسیس کنید و با اونها رابطه برقرار کنید و فقط هر چند وقت یکبار به خیابون بیایید و پلاکاردی حمل کنید و شعار ضد جنگ سر بدید!! |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:خون آنها ریخته شود تا ما سرپا بمانیم؟؟؟اتفاقا اگه کمک نکنیم خون آنها ریخته میشود.به آن ها کمک میکنیم تا از حریم اسلام و مسلمانان دفاع کنند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

...