کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رد مکتب منحرف شیطانی فالون دافا
۲۰:۴۹, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت همه حقیقت جویان

دوستان کاربری در تالار در حال فعالیته که قبلا با نام های emadm و حالا با نام فرهاد 55 مشغول به فعالیته .

از روی پستهای ایشون میشه فهمید که با تلاش زیادی داره به اسلام تشکیک وارد میکنه . هرچی دوستان دیگه پاسخش

میدن بازم شک جدیدی رو ایجاد میکنه . هیچوقت هم حتی یکبار نشده که با هیچ چیز موافقت کنه .

تمام علم خودش ( که البته به سختی بشه گفت علم )و بقیه دوستان رو داره صرف این میکنه که بگه :

اسلام دینی الهی نیست !

قران الهی نیست !

از کجا معلوم پیامبر وجود داشته !

آیا با فلسفه میشه اسلام رو اثبات کرد و غیره و غیره

بدونید که این کاربر عضو فرقه شیطانی فالون دافاست و برخی دوستان دیگه این مسئله براشون اثبات شده .

در این تاپیک من میخوام این فرقه رو مورد نقد قرار بدم . حالا من میخوام سوال کنم و ببینم کسی هست که بتونه این فرقه

منحرف رو اثبات کنه یا نه !

در تالار موضوعات دیگه ای هم در مورد فرقه ممنوعه دافا هست . اما این تاپیک برای من و شماست تا از کاربر فرهاد55

بپرسیم که چگونه این فرقه و استادش رو اثبات میکنه . اینجا محلی برای ما شیعیانه که بپرسیم :

فالون گونگ چطور خودشو اثبات میکنه . چطور پاسخگوی ابعاد مختلف زندگی و بشریت هست .

( امیدوارم مدیران بخش هم منو همیاری کنند)

(ضمن تشکر از تاپیک : تجربه ای از عرفانهای کاذب )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، Havbb 110 ، ELENOR ، Night_World ، سید هادی ، ويانا مبين نژاد ، مفقود الاثر ، Reza71 ، ريحانه الرسول ، منادی حق ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۹, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
قصد دارم اسلام را ترک کنم

این رو بخون فرهاد خان و یک دور ه صحیفه سجادیه و نهج البلاغه بعد هر تصمیمی میخوای بگیر
روش تذکیه در سطح ادونس رو میبینی بعد دیگه هیچ کتاب اخلاقی به چشمت نمیاد
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist ، ELENOR ، بیداری اندیشه ، فرهاد55 ، خیبر110
۱۰:۴۴, ۲۶/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۱۰:۵۹ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #42

نقل قول:در اسلام نمیشه تهمت زد ؟ حالا متخصص احکام اسلام هم شدی ؟ تو تاپیک بغلی دائم به اسلام حمله میکردی ؟
مگر میشه تهمت زد؟

دوستان، باید اول ثابت کنیم اون چیزی که آقا مهدی در مورد انحراف جنسی مطرح می کنند نادرسته و از این جو مسموم بیایم بیرون. آقا وحید دنبال بحث منطقی اند، اما تا زمانی که چنین جو مسمومی توی سایت وجود داره نمیشه یه بحث منطقی رو جلو برد.

بعد باید بریم سراغ بحث منطقی. قبل از شروع یه بحث منطقی، یه سری پیشنیازها لازم داریم. باید اول یه چارچوب ممنطقی داشته باشیم. باید ببینیم چه معیارهایی برای رد یا تایید یه مکتب کارایی داره. بدون این پیشنیازها بحث یک روند درستی پیدا نمی کنه.

به طور مثال باید ببینیم فلسفه می تونه هیچ مکتبی رو اثبات کنه یا نه. به همین خاطر میریم سراغ اثبات فلسفی اسلام (چون فقط مسلمانان این ادعا رو دارند). حالا دو حالت پیش میاد:
1- یا با فلسفه می تونیم اسلام رو اثبات کنیم، که در این صورت اسلام رو می پذیریم و نتیجه می گیریم که هر مکتبی که با اسلام در تضاده اشتباهه.
2- یا با فلسفه نمی تونه اسلام رو اثبات کنه. در این حالت با توجه به اینکه فلسفه قادر به اثبات مکاتب دیگر هم نیست، نتیجه می گیریم که فلسفه ابزار مناسبی برای این کار نیست. پس باید بگردیم دنبال یه معیار دیگه. (در این صورت نمی تونیم مکاتبی که قادر به اثبات فلسفی خودشون نیستند رو مخالف با عقل معرفی کنیم)

همچنین در اینجا مطرح شد که فالون دافا با حکومت چین مخالفه. حالا باید ببینیم آیا میشه هر مکتبی که با یه حکومت خاص در تضاد بود رو نادرست دونست یا نه؟ اگر به این شکل بررسی کنیم به این نتیجه می رسیمم که خیلی از معیارهایی که توی نقدها استفاده میشن اشتباه اند. میشه یه مجموعه از معیارها درست کرد و در همه بحثها استفادشون کرد.

دوستان اگر موافق باشید این رووند رو پی گیری کنیم.

نقل قول:تناسخ استادت ثابت کن : درست همونطور که اقا ابراهیم بسیار مهربانانه با تایپ کردن صدها خط , میخواست اسلام رو با فلسفه برات اثبات کنه !! در آخر هم جنابعالی فقط با یه خط همه رو رد کردی .
شاید یه نفر بتونه صدها خط استدلال برای این موضوع بنویسه. اما در این صورت شک نکنید که این استدلال مغلطه است!
اون وقت یه نفر دیگه میاد و با یه خط همه رو رد می کنه.

(۲۶/بهمن/۹۱ ۰:۰۹)وحید110 نوشته است:  قصد دارم اسلام را ترک کنم

این رو بخون فرهاد خان و یک دور ه صحیفه سجادیه و نهج البلاغه بعد هر تصمیمی میخوای بگیر
روش تذکیه در سطح ادونس رو میبینی بعد دیگه هیچ کتاب اخلاقی به چشمت نمیاد
یا حق
سلام آقا وحید
اگر من اسلام رو بپذیرم، باز هم موظفم با این تهمتهایی که مطرح شده مقابله کنم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۱:۳۲, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲۶/بهمن/۹۱ ۱۰:۴۴)فرهاد55 نوشته است:  دوستان، باید اول ثابت کنیم اون چیزی که آقا مهدی در مورد انحراف جنسی مطرح می کنند نادرسته و از این جو مسموم بیایم بیرون. آقا وحید دنبال بحث منطقی اند، اما تا زمانی که چنین جو مسمومی توی سایت وجود داره نمیشه یه بحث منطقی رو جلو برد.

خود اقا مهدی که اینجا نیست . شما دائم برای فرار از پاسخ دادنها , به این شاخه و اون شاخه میری . آقا مهدی نیست .

شما که چنین منطقی داری , اول بیا اثبات کن کهخ مکتب انحرافی فلان دافا ,

که به خدایان بیشمار معتقده ,
که استادش عمر شاگردان رو زیاد میکنه
که استادش چرخ میزاره زیر شکم رهروان Dodgy

که معتقده دین یک تشریفات بی فایده است

که مجسمه رو بتبرک میکنه

اول بیا با همون منطق فلسفی اینا رو ثابت کن . تازه موارد سوالا دیگه ای هم هست .

(۲۶/بهمن/۹۱ ۱۰:۴۴)فرهاد55 نوشته است:  بعد باید بریم سراغ بحث منطقی. قبل از شروع یه بحث منطقی، یه سری پیشنیازها لازم داریم. باید اول یه چارچوب ممنطقی داشته باشیم. باید ببینیم چه معیارهایی برای رد یا تایید یه مکتب کارایی داره.

شما با توجه به اینکه اعتقادی به خدا نداری و مکتب فکریت پره از ضدیت با دین , نمیتونی بگی روش منطقی چطوریه !

(۲۶/بهمن/۹۱ ۱۰:۴۴)فرهاد55 نوشته است:  به طور مثال باید ببینیم فلسفه می تونه هیچ مکتبی رو اثبات کنه یا نه. به همین خاطر میریم سراغ اثبات فلسفی اسلام (چون فقط مسلمانان این ادعا رو دارند

جالبه ! مسلمانان ادعا دارند Dodgy اما استاد شما که مجسمه بودا رو با عکسش تبرک میکنید ادعا نداره Cool

(۲۶/بهمن/۹۱ ۱۰:۴۴)فرهاد55 نوشته است:  
سلام آقا وحید
اگر من اسلام رو بپذیرم، باز هم موظفم با این تهمتهایی که مطرح شده مقابله کنم.

اگه تهمته چرا نتونستی عکسشو اثبات کنی ؟ یعنی شما بت رو تبرک نمیکنید ؟

یعنی فرقه شما در ایران ممنوع نشده ؟

یعنی استاد شما در کتابش به بینهایت خدا اشاره نکرده ؟

اگر به قول فلسفی شما کلمه خدا فقط بعنوان یک لفظ بکار میره پس آیا من شما رو مثلا آجر خطاب کنم مشکلی نیست ؟
چون فقط یه کلمه است دیگه !!! شما میتونی به هر موجودی بگی خدا ؟Dodgy

اسلام رو بپذیری یا نپذیری اصلا مهم نیست . اینجا جمع شیعیان مولا علی ع است که مخالف مکاتب انحرافی هستند .

اگه مدعی هستی تهمته , زحمت رو از تالار کم کنید .

سراسر مغلطه و کپی از سایتهای دیگه ! دین خدا اسلام پیروزه و وعده الهی داده شده ! حالا کسی مقابله کنه یا نکنه

یعنی فرهاد55 میخواد مقابله کنه با دین خدا !! این الفاظ اصلا اندازه تو نیست . مراقب باش Big Grin
۱۱:۴۳, ۲۶/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۱۱:۴۷ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #44

نقل قول:اگه تهمته چرا نتونستی عکسشو اثبات کنی ؟
سلام
یه جمله معروف هست که میگن "البینه علی المدعی"
شما اگر میگید در فالون دافا انحراف جنسی وجود داره، باید خودتون اثباتش کنید.

شاید شما با مختلط بودن جلسات (و همنطور مختلط بودن کلاسهای دانشگاه) مخالف باشید. شاید شما با هر نوع رقص (حتی یک رقص سنتی پوشیده که با هدف حفظ فرهنگ سنتی بر گزار میشه) مخالف باشید. اما توی عرف به این چیزها "انحراف جنسی" نمی گن.
شما یه بار اومدید و بحث انحراف جنسی رو مطرح کردید و براش یه سری دلیل هم آوردید که رد شد و حالا دارید دوباره یه سری چیزهای دیگه رو مطرح می کنید.
۱۲:۳۰, ۲۶/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۱۲:۳۷ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #45
آواتار
(۲۶/بهمن/۹۱ ۱۱:۴۳)فرهاد55 نوشته است:  سلام
یه جمله معروف هست که میگن "البینه علی المدعی"

نگفتم فیلسوفی !

"البینه علی المدعی" اگه اعتقاد اینه و مدعی هستی که انحرافی نیست و فیلسوفم که هستی , پس شما ثابت کنDodgy

(۲۶/بهمن/۹۱ ۱۱:۴۳)فرهاد55 نوشته است:  شاید شما با مختلط بودن جلسات (و همنطور مختلط بودن کلاسهای دانشگاه) مخالف باشید.

من کجا چنین چیزی گفتم ؟ Sad

(۲۶/بهمن/۹۱ ۱۱:۴۳)فرهاد55 نوشته است:  شاید شما با هر نوع رقص (حتی یک رقص سنتی پوشیده که با هدف حفظ فرهنگ سنتی بر گزار میشه) مخالف باشید. اما توی عرف به این چیزها "انحراف جنسی" نمی گن.

نوشته های من در همین تاپیک هست ! آیا من چنین چیزی گفتم ؟ گفتم مخالفم ؟ فقط گفتم رقص سنتی چینه و به من مربوط نیست . این شمایی که تهمت میزنی Huh

(۲۶/بهمن/۹۱ ۱۱:۴۳)فرهاد55 نوشته است:  شما یه بار اومدید و بحث انحراف جنسی رو مطرح کردید و براش یه سری دلیل هم آوردید که رد شد

من ؟ کی اومدم ؟ فقط تو همین تاپیک اومدم ! کجا رد شد ؟

شما هنوز تکلم فارسی رو نمیدونید ! جنابعالی تناسخ استادت رو اثبات کن ! چرخ زیر شکم تمرین کننده ها و تبرک کردن مجسمه رو اثبات کن ! از همون فلسفه ای که بهش واردی استفاده کن !

از ابتدای این تاپیک من دارم همینا رو میپرسم . منتها دیگه واقعا دلم داره برات میسوزه ! فکر کنم خوب نیست که ضعف فکری و اعتقادیت , بیشتر از اینا برای بقیه روشن بشه !

بهرحال امثال تو مهم نیستند . دین خدا پایداره و زمانیکه ما رو سفینه النجاه نجات میده , اونموقع باید ببینیم که استاد شما میخواد چه غلطی بکنه Big Grin

از مدیران میخوام چون فرهاد55 ظاهرا به هیچ وجه در اندازه ای نیست که مکتب منحرف فلان دافا رو اثبات کنه و بدون دلیل در برابر این سوالات فقط شاخه به شاخه میپره , این تاپیک رو بنندند . تا کی من باید سوالمو تکرار کنم .

تناسخ استادت رو اثبات کن
تبرک کردن بت رو اثبات کن
اثبات کن استاد چرخ میزاره زیر شکم رهروانش
اثبات کن اون چرخ از کجا اومده و چرا حرکت میکنه
اثبات کن به چه دلیل دین رو تشریفات بی فایده میدونه
اثبات کن چطوریه که معتقده بودا در آسمان چهارم داره رهروانشو هدایت میکنه
اثبات چون چرا فلان گونگ به خدایان بیشمار معتقده

اینا در کتاب و مقالات انحرافی شما هست .
۱۴:۴۱, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #46

جناب جوزفیست
شما یا تهمت انحراف جنسی رو ثابت کن، یا پسش بگیر.
بعد درباره اعتقادات با هم صحبت می کنیم.
۱۵:۲۶, ۲۶/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۱۵:۲۷ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #47
آواتار
(۲۶/بهمن/۹۱ ۱۴:۴۱)فرهاد55 نوشته است:  جناب جوزفیست
شما یا تهمت انحراف جنسی رو ثابت کن، یا پسش بگیر.
بعد درباره اعتقادات با هم صحبت می کنیم.

جناب فرهاد پنجاه و پنج

شما یا الهی و معنوی بودن فلان گونگ رو اثبات کن . یا پسش بگیر

بعد در مورد انحراف جنسی در فلان گونگ صحبت میکنیم .
۱۶:۴۹, ۲۶/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۱۶:۵۸ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #48

سلام به مدیران گرامی و آقای جوزفیست
نقل قول:
خداوند در قرآن می فرماید:
«وَ الَّذینَ یَرْمُونَ الْمُحْصَناتِ ثُمَّ لَمْ یَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَداءَ فَاجْلِدُوهُمْ ثَمانینَ جَلْدَةً وَ لا تَقْبَلُوا لَهُمْ شَهادَةً أَبَدًا وَ أُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُونَ إِلاَّ الَّذینَ تابُوا مِنْ بَعْدِ ذلِکَ وَ أَصْلَحُوا فَإِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَحیمٌ»؛
«و کسانی که زنان پاکدامن را متهمّ می ‏کنند، سپس چهار شاهد(بر مدّعای خود) نمی ‏آورند، آنها را هشتاد تازیانه بزنید و شهادتشان را هرگز نپذیرید؛ و آنها همان فاسقانند، مگر کسانی که بعد از آن توبه کنند و جبران نمایند (که خداوند آنها را می ‏بخشد)؛ زیرا خداوند آمرزنده و مهربان است.»
می بینید که اسلام هم (مثل خیلی از مکاتب دیگه) با مطرح شدن تهمت انحراف جنسی بدون اثبات مخالفه. اگر کسی تهمتی رو مطرح می کنه، باید اثباتش هم کنه.پس اجازه بدید اول به این موضوع بپردازیم و بعد از اون بریم سراغ مسائل دیگه.
۱۸:۳۴, ۲۶/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۱۹:۲۸ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #49
آواتار
(۲۶/بهمن/۹۱ ۱۶:۴۹)فرهاد55 نوشته است:  سلام به مدیران گرامی و آقای جوزفیستمی بینید که اسلام هم (مثل خیلی از مکاتب دیگه) با مطرح شدن تهمت انحراف جنسی بدون اثبات مخالفه. اگر کسی تهمتی رو مطرح می کنه، باید اثباتش هم کنه.پس اجازه بدید اول به این موضوع بپردازیم و بعد از اون بریم سراغ مسائل دیگه.

سلام به مدیران گرامی

و آقا سید ابراهمیم و آقا وحید 110

و فرهاد پنجاه و پنج

این شخص ( یعنی فرهاد55) تاپیک تحدی در قران را راه انداخت چون معتقد بود قران کتابی نیست که بشه اثباتش کرد !

این شخص اصلا به قران معتقد نیست !

اما الان با استفاده از آیات قران میخواد بگه رهروان مکتب انحرافی دافا Dodgy مردان و زنان پاکدامن هستند ( رهروان دافا)!!!!

یاد جنگ صفین میافتم وقتی سربازای ابوسفیان قران به سر نیزه کردند ....که ما مسلمانیم Dodgy

جنابعالی که قران رو قبول نداری و نبوت رو قبول نداری , حق نداری به آیاتش استناد کنی Wink

برو یه سایت دیگه برای امثال خودت سخنرانی کن Cool
۲۳:۳۷, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #50
آواتار
جناب فرهاد اگر بنده رو قبول دارید توی یک تاپیکی در مورد فالون دافا باهاتون همفکری میکنم تا خودتون بتونید بهتر انتخاب کنید
بنده هم تعصبی ندارم اگر دیدم خوبه و بهتر از عقاید خودمه عمل میکنم
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ELENOR ، فرهاد55 ، خیبر110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]