|
انتقادی به کاربران انجمن
|
|
۱۶:۰۷, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام , من یک انتقادی به کاربران اینجا دارم و اون هم این هستش که گاها طرح ها یا پیشنهادات نسبتا خوبی از طرف کاربران ارائه میشه که متاسفانه دیگر کاربران هیچ استقبال یا حمایتی از اون طرح یا پیشنهاد نمیکنن و حتی اگر اون طرح هم اجرایی بشه به هر حال شکست میخوره چون استقبالی ازش نمیشه این رویه در حالی که هر روز سایت های جدیدی در راستای جنگ نرم برای مقابله با ارزش های دینی ما توسط دشمنان اسلام ( کشور های غربی ) ساخته میشه میتونه به شدت برای ما خطرناک باشه خودتون هم خوب این رو میدونید که اینکه ما بیاییم اینجا از سلطه صیهونیست ها بر جهان و .... حرف بزنیم هیچ فوایدی نداره چون ما حرف هایی رو میزنیم که بقیه کاربران هم اون ها رو میدونن پس حداقل اگر از طرح ها یا پیشنهادات کاربران دیگه حمایت و استقبال نمی کنیم سعی کنیم مطالب اینجا رو در بین کسانی که عضو انجمن نیستن پخش کنیم تا حداقل به نوعی با دشمنان بشریت مبارزه عملی کرده باشیم
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۲, ۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
sarallahe73 عزیز شما پیشنهادی یا ایده ای برای در آوردن تالار از این فضا دارید؟
منظورم اینه که اگه شما به جای مدیران بودید چیکار میکردید. من که چیزی به ذهنم نمیرسه چون حتی این طرحهای خوب اگه از جانب مدیران مطرح میشد هم همینقدر استقبال کم بود. البته منظورم از استقبال ، تعداد تشکر زیر پستها نیست ، منظورم مرد عمل هست!! |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۲ ۱۲:۲۸ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۲)Havbb 110 نوشته است: sarallahe73 عزیز شما پیشنهادی یا ایده ای برای در آوردن تالار از این فضا دارید؟ ایده و فعالیت که حتما نباید فرستادن اپولو به فضاباشه! دو تا کلیپی مستندی چیزی هم درست کنیم خوبه. منظور من اینه که تالار حالت مرداب پیدا نکنه.هر روز یه کار و طرحی در حال انجام باشه. مثلا یه گروه گرافیکی ،یه گروه فیلم سازی و ... شامل چند عضو از بچه های تالار تشکیل بشه و اینها در هر دوره محتواهایی که تولید میکنن رو روی تالار ارائه بدن میشه همین مطالب سنگین رو در قالب دو تا عکس یا کلیپ به صورت جذاب و تاثیر گذار ارائه داد که تاثیرش چنیدین برابر میشه. من اگه جای مدیران بودم قطعا به تنهایی هیچکاری نمیتونستم و نمیتونم انجام بدم.این کار نیاز به یه تیم مدیریت فعال و علاقه مند به فعالیت داره. |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول: منظورم مرد عمل هست!! ای گفتی ![]() البته شما در نظر هم بگیرید مثلا بنده و علی اقا رو مثال زدید خدمتتون عرض میکنم . دوتامون دانشجوییم سر کار هم میریم . زود بیایم خونه ساعت ۵ بعد از ظهره . نهاری و نمازی و مطالعه و وقت برای اهل منزل و خرید و .... چیزیش نمیمونه ... همینم خدا برکت میده بهش . همین بنده و علی اقا به خاطر زیق وقت یه ترم رو مرخصی گرفتیم . مستند هم دوستان هر از گاهی میسازند . ولی مستند بودجه میخواد . نیروی متخصص میخواد . ابزار میخواد . نمیشود با یه مستند بی کیفت کات شده از این و اون تحول ایجاد کرد . مستند دانش میخواد . مخاطب شناسی میخواد ...ذوق و سلیقه میخواد دستگاه های متولی امر که همه امکانات دارند باید به فکر باشند . همین خود شما در برنامه هایی که ما داشتیم چقدر شرکت داشتید؟ اگر بگید کدوم برنامه معلومه یکی از تنبلا خودت بودی ![]() در مورد اینکه حوصله خوندن نیست هم دیگه حد اقل بنده نهایت خلاصه نویسی رو داشتم تا حالا . بیش از این هم دیگه توانی نیست برادر . هدف بنده از فعالیت در تالار بیشتر این بوده که با کمک دوستان دین رو بهتر بشناسیم و از نظر نظری و عملی بهش عمق بدیم . ما همه تقصیر داریم . باید بریم دنبال یه مطلبی تحقیقی مطالعه ای بعد بیایم نتیجه رو اراءه بدیم . برادران ناظر هم فقط مسءول نظم تالارن . محتوا سازی کار همس . حمایت از ایده هم بنده نهایت یه تشکر میتونم بزنم و یه پست بزارم و در طرحی که بتونم سهمی بردارم . در مورد استقبال هم ما یه طرحی داشتیم برای ترجمه متون مذهبی ۱۰ نفر اعلام امادگی کردند . تنها کسی که به وعدش وفا کرد خانوم حدیث بود . بقیه برنامه ها هم همین شایدم دیگه توان محیط مجازی همینه اما خدا میدونه چه برکاتی این تالار برای حداقل بنده داشته حالا شما هم برای اینکه بتونید موثر باشید طرحتون رو کامل و عملی بدید . این که فلانی کم کاره بچه ها بیاید مستند بسازیم . خیلی تا حالا مطرح شده . طرح باید دقیق و عملی باشه . یا حق |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۲ ۱۳:۲۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. ممنونم از ایجاد تاپیک و مباحث مطرح شده! به نظر حقیر یک نکته ای اینجا مغفول مانده این که فلسفه ی دنیای مجازی چیست؟ به هر حال این به که ما این محیط رو چگونه تعریف کنیم و ازش چه انتظاری داشته باشیم مبنای بحث های بعدی رو تشکیل میده. اغلب گلایه های ما هم به دلیل تعریف نادرستیه که از این محیط داریم و بعد بر اساس این تعریف غلط انتظارات غلط هم از این محیط و از گروه بیداری اندیشه و ناظران و مدیران داریم.. حقیر خودم تجربه ی انجام کار گروهی دارم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13673.html اما .... ![]() حرف زیاد هست اما حقیر معتقدم که باید تعریفمون رو از دنیای مجازی، شخصیت مجازی و فعالیت در تالار گفت و گو تغییر بدیم و مابقی بحث ها حاشیه هستن! التماس دعای فرج یا علی |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۲ ۱۳:۵۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:مثلا یه گروه گرافیکی ،یه گروه فیلم سازی و ... شامل چند عضو از بچه های تالار تشکیل بشه و اینها در هر دوره محتواهایی که تولید میکنن رو روی تالار ارائه بدن این پیشنهاد رو پارسال تابستون بنده دادم!! مدیران و مشخصا آقای بیداری اندیشه نه تنها مخالف نبودند بلکه استقبال هم کردند ولی تنها مسئله باز هم همین عدم همکاری کاربران بود. حتی همین چند ماه پیش که باز هم یه طرح پیشنهادی کوچک تر رو دادم به آقای بیداری اندیشه حتی ایشون به بنده گفتند که مخالفتی ندارند ولی مسئولیتش با خودت! و گفتند اون گروه پژوهش که کلی استقبال ازش شد اینطوری وسط کار رها شد ، دیگه این طرحها که معلوم نیست به اندازه ی گروه پژوهش استقبال هم ازش بشه! منم دیدم حرف منطقی هستش ، اگر واقعا بچه ها پای کار بودند نباید گروه پژوهش میخوابید. و مطرح کردن عمومی این طرحها هم چیزی جز ضایع شدن رو در پی نداشت و این شد که منم منصرف شدم و اصلا در فضای عمومی مطرحش نکردم. نمونه ی بارز دیگه همین گروه گفتمان! که دیگه حرفی برای گفتن باقی نذاشته... نقل قول:حرف زیاد هست اما حقیر معتقدم که باید تعریفمون رو از دنیای مجازی، شخصیت مجازی و فعالیت در تالار گفت و گو تغییر بدیم و مابقی بحث ها حاشیه هستن! محمد جان یکم منظورتو بازش کن! |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول: اگه وقت ندارین چرا مدیر شدین عزیز من؟! خواهشا یه تکونی به خودمون بدیم وبیداری اندیشه رو از این حالت افسردگی و بی تحرکی در بیاریم. با درصدی از صحبت هاتون موافقم اما وظیفه ناظرین نظارت هستش نه تولید محتوا ! . بنده با چند تن از مدیران که ارتباط نزدیک دارم و از قدیم میشناسم اطلاع دارم که به اندازه کافی مطلب ارسال کردند اما این مسئله نمیشه همیشگی باشه و بهرحال کاربران هم باید همکاری کنند ( که میکنند ) . البته درباره این چند مدت که تالار کمی ساکت شده هم نظراتی دارم که خب برخیش رو پیشتر مطرح کردیم و برخی دیگر رو ایشالله در اینده مطرح میکنیم ! . البته خوبه از Anti Satan هم نام ببریم که خوب مقاله مینویسه ! |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۲ ۱۴:۲۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
هرکسی اگر از خودش شروع کنه و خودش آستین بالا بزنه و شروع به تحقیق و مطالعه کنه،
مطمئن باشید جوّ کلّ تالار و بعد هم جوّ جامعه رو به سمت مثبت تر شدن،عوض می کنه. منتها مسئله اینجاست که ما فقط منتظر بقیه ایم که شروع کنن و ما هم راهشون رو ادامه بدیم! (تازه اگه خیلی همّت داشته باشیم که ادامه بدیم!) |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۲ ۱۲:۴۲)وحید110 نوشته است: .0.0 دوستان یکم نظراتشون رو روی موارد مشخص متمرکز بکنن خیلی خوب میشه. 0.0 به نظر من مهمترین مانع مستند سازی در تالار این هست که ساخت یک مستند واقعا به تعامل و بحث های زیادی بین اعضای گروه مستند ساز نیاز داره که مستلزم ارتباط حقیقی بین افراده که نتیجش میشه یک نفر باید کل بار رو به دوش بکشه. اگر هم اینطور بشه دیگه طرف چون کار گروهی در تالار رو نمیبینه میره واسه خودش یه سایت یا وبلاگ ویژه میزنه. 0.0 کار ترجمه هم که باید خیلی زمان بر باشه شما می تونستید به جای ترجمه متون مذهبی به هر نفر از اون ده نفر 5 خط متن بدبد که نتیجش بشه 50 خط متن که میشه تقسیم کار 0.0 0.0 (۷/فروردین/۹۲ ۱۲:۴۲)وحید110 نوشته است: برادران ناظر هم فقط مسءول نظم تالارن . محتوا سازی کار همس .0.0 قبل از اینکه دوباره از مدیران انتقاد کنم، از همشون تشکر کامل می کنم و ازشون می خوام که اگر زحماتشون رو جایی نادیده گرفتم بنده رو ببخشن، ولی ![]() وظایفی که قوانین تالارها برای ناظر ها مطرح کردن ایجاد نظم هست. 0.0 اما اگر بخوایم یک نوآوری بکنیم چی ؟ دو نفر برای نوشتن در مورد ضرورت ها و تشویق کاربران به شرکت در طرح ها انتخاب کنیم چی ؟ مثلا بیان با استفاده از سخنان رهبری که موضوعیت روی یه طرح خاص تالار داشته باشه بنویسن یا در مورد دستاورد های یک سایت انگلیسی زبان اسلامی در اسلام آوردن 5 نفر آمریکایی تحقیق کنن. یا در مورد تشنگی و بی اطلاعی مردم عادی در مورد بعضی مسائل ساده که ما باید به وسیله این طرح ها مردم رو آگاه تر کنیم بنویسن. 0.0 باور کنید ایجاد ظرفیت در این حوزه بر عهده مدیر هاست. مثلا من یک طرح میدم . خودم که وقت ندارم برای تشویق کاربران تحقیق کنم یا حداقل من که تخصص این کار رو ندارم. با این وضع هم کسی در طرح شرکت نکرده که من بخوام یه قسمت از وظایف رو بر عهده اون بزارم. ولی کسایی که دستی در پژوهش دارند می تونن بجای تحقیق در مورد موارد مختلف کمی هم به پیشبرد این طرح ها کمک کنن. یا اصلا ببینن این طرح ها قابلیت اجرا یا ظرفیت استقبال رو دارن یا نه. 0.0 0.0 یا فاطمة الزهرا - سلام الله علیها
|
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یکی از برادران از حقیر درخواست کرده بود که در مورد این تاپیک نظر خودم رو به رفقا بگم نظرات بسیاری هست در حد دو جمله فعلاً بگم حقیر حداکثر زمانی که بتونم بگذارم همین نظارت و ارسال چند تاپیک گه گاه هست مهمترین مشکل ما این است که شاید به 1 درصد از دانسته های قبلی عمل نمیکنیم این همه کلیپ دانلود کردیم چه قدر کیفیت بندگی ما عوض شده؟ در عمل! تا ما به مقداری از علم خود عمل نکنیم چیزی تغییر نمیکنه قبلاً مفصل اینجا خدمت دوستان عرض کرده بودم مگه من و تو چه تغییری کردیم که...؟ + 4 راهکار عملی!! اما در هر حال هیچ ممانعتی هم ابداً ندارم که نخواد کارهایی به صورت کلیپ و مستند ساخته بشه و خود اونها هم اثر خاص خودش رو میتونه به لطف خدا داشته باشه إن شاء الله کما اینکه یه چندتایی هم خود من ساختم خدا توفیق روز افزون به شما بده دوستان |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۲ ۱۷:۰۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
با سلام
یه نگاه کلی به بحث انداختم،در کل اخراشو از بس کلی خوندم که نفهمیدم چی شد فقط یه بار چشمم به لینک پایگاه ظهور افتاد،به عنوان مدیریت این گروه و این پایگاهاولا میخوام بگم که پشت سر ما غیبت نکنین ![]() دوما میخوام بگم که کلا نمیشه از این تالار توقع زیادی در زمینه کار عملی داشت برای مثال برای ساخت همین پایگاه ظهور ساده،من حدود 7 یا 8 ماه پیش بحثشو تو تالار مطرح کردم،اجالتا پدرم در اومد و هفت جدو آبادم جلو چشام ظاهر شد،آخرش هم بعد چند ماه علافی از سر قولی هایی که بعضی از کاربرای تالار میدادن،شد هیچی به هیچی خلاصه،بعد این هفت هشت ماه خودم به کمک رفیقم(آقای sarallahe73) دست بکار شدیم و خلاصه تونستیم سایتو برپا کنیم.بعد این همه قضیه،اومدم تو تالار فراخوان عضویت تو گروه زدم،هیچ استقبالی نشد الان هم فقط 4 تا عضو داریم که تا حالا هیچکاری هم نکردن بجر آقای علی الهادی که 1 مطلب گذاشتخلاصه ماجرا اینه که تنها کسانی تو این تالار میتونن یه تئوری رو به عملی تبدیل کنن که 1:صبر ایوب داشته باشن 2:مثل من بیکار باشن 3:اندازه ی یه کوه پشتکار داشته باشن تازه اونهم در حالتیه که عمرشون کفاف اینو بده که نتیجه کارشونو ببینن والا ما که هنوز به این شرایط نرسیدیم ![]() ببخشید که پستم یه نمه بی ربط به بحث تاپیک بود یا علی (۷/فروردین/۹۲ ۱۴:۰۴)Hadith نوشته است: هرکسی اگر از خودش شروع کنه و خودش آستین بالا بزنه و شروع به تحقیق و مطالعه کنه، درضمن،یه نکته رو یادم رفته بود.اینکه اون شخصی که میخواد کار مثبتی انجام بده، باید این روحیه رو داشته باشه که خودش دست به کاری بزنه.نه اینکه منتظر بقیه باشه من اینو الکی که نمیگم،از تجربه 1 سالم تو تالار میگم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |