کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: رای میدهم؟
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 200 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 4.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
و اما انتخابات !!
۱۰:۱۱, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بر دوستان گل بیداری اندیشه

قرار نبود سیاسی کار نکنیم اما دیگه انتخابات ریاست جمهوری چیزی نیست که بشه ازش گذشت . و تیم مدیریتی بعد از بحث و بررسی تصمیم گرفت به صورت زیر چنین بحثی ایجاد شود

چند شب پیش داشتم درس میخوندم و تلوزیون رو روشن کردم . فکر کنم ساعت 3 بود . ایت الله ناصری از اساتید بزرگ اخلاق داشتند در مورد ماه رجب خیلی زیبا صحبت میکردند . اخرش در مورد انتخابات میگفتن :

رای بدین و شرکت کنید ... ولی به هیچ عنوان بد کسی رو نگید ... تخریب نکنید ...

ایشون خیلی زیبا و اخلاقی بیان کردند که الان من یادم نمونده .

به هر حال ما 2 ساله داریم حرف از اسلام میزنم . اخلاق میخونیم . حدیث میگیم . ختم قران و دعا . شاید وقتشه با رعایت اصل اسلامی نشون بدیم ببینیم ایا چیزی یاد گرفتیم؟

سعه صدر داریم . میتونیم اخلاق نیکو در گفتار و افکار داشته باشیم . میتونیم برادرمون رو نرنجونیم . با عصبانیت ننویسیم و اگر کسی ما رو رنجوند مقابله به مثل نکنیم ؟!!

تهمت نزنیم . چیزی رو که نمیدونیم نگیم . غیبت . بد گویی . طعنه ...

در این تاپیک در مورد نامزد ها صحبت میکنیم و برنامه هاشون . منتها با دلیل و مدرک . بدون تخریب .

اگر هم انتقادیه مستند و خیلی اخلاقی . مثلا فلانی تجربه اجرایی نداره ... . در برنامه انتخاباتی داره خارج از وظایف رئیس جمهور صحبت میکنه و فلان وعده به فلان دلیل عملی نیست .

میتونید از اخبار بی طرفانه سایتهای معتبر شناسنامه دار هم استفاده کنید . تبلیغ مشکلی نداره ولی مجدد تاکید میکنم . تخریب و بی اخلاقی نباشد ... .

ان شاالله که دلخوری پیش نمیاد و ...

گزینه گزارش هم بهتر از جواب هست .

اگر لازم شد تاپیک های دیگه ای مثل اهمیت انتخابات هم باز میکنیم و صحبت میکنیم .
البته واقعا در این شرایط امتحان کار سختیه .

لطفا مراعات برادران و خواهران ناظر رو هم بکنید . مشروط شدم یقه همه رو میگیرم اون دنیا .
میشه این رو ملاکی برای برنامه های تالار در اینده هم قرار داد
یا علی (علیه السلام)

============================

(۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۴)بیداری اندیشه نوشته است:  بزرگواران عزیز حالا که چنین تاپیکی ایجاد شده چند توصیه برادرانه:

1- این تاپیک نمی خواد وظایف شورای نگهبان و .... رو نقد کنه. اونها وظیفه ای داشتن و ما هم وظیفه ای. بنابراین بحث چرا چنین شد نداریم. بحث اینه که چه کنیم. در مورد آرزوها هم که ایکاش فلانی هم بود و ... چون ارزشی نداره بحث نخواهیم کرد.

2- سعی کنیم صحبتی اگر می کنیم با علم باشه. بگذاریم اینها بیشتر حرفهاشون رو بزنن. بهترین مدرک برای شناخت فعلا همین صحبتهای اونهاست. مجبور نیستیم قبل از شنیدن بخش قابل توجهی از صحبتهاشون اونها رو نقد کنیم.

3- اگر کسی کمترین اعتقادی به تشیع و امامت و ولایت داشته باشه، می دونه که وظیفه اش شرکت در انتخابات هست ولو رأی سفید هر چند خیلی عقلانی نیست. بنابراین سعی کنین تشویق کننده همدیگه به شرکت باشیم نه ایتکه سیاه نمایی کنیم و موج ناامیدی راه بندازیم چه اینجا چه بیرون. پیش خداوند مسئولیت سنگین داره اینکار.

مجموع عرایض اینکه فقط به بحث بدون حاشیه و توهین و منطقی پیرامون آقایان پرداخته بشه و موارد غیر اون رو به ما اجازه بدین حذف کنیم. کسی گله مند نشه که چرا حذف شد و سانسور و .... در خیلی از صحبتها خیری نیست و باعث اثر منفی میشه. به حسن نیت ما در حذف بعضی پستها اعتماد داشته باشین. ما هم حتی الامکان تمام سعیمون رو می کنیم که حذفیات بدون تبعیض و جهت گیری خاص باشه و علت حذف رو به اطلاع دوستان برسونیم هر چند 100 درصد ممکن نیست ....

----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
فاطمه خانم :

1-ما می خواهیم این موضوع حتی الامکان باز بماند و دوستان گرامی در این موضوع شرکت بفرمایند .
مسئولیت اداره این موضوع بر عهده چند نفر قرار گرفته اما باز هم مشکلاتی برای ما پدید آمده .
لطف بفرمایید به نقد دولت کنونی نپردازید . و اخبار را فقط از منابع مورد وثوق قرار بدهید .
دوستان توجه داشته باشید . با نقض قوانین توسط شما و بسته شدن این تاپیک (که ما حتی الامکان نمی خواهیم همچین اتفاقی بیافتد ) حق باقی کاربرانی که به قوانین پایند می مانند ، به گردن شماست !

تشکر از همکاری مفید شما

2- دوستان گرامی اگر فردی واقعا آدم خوبی باشد ، لایق باشد ، او را پیش دیگران ضایع کنیم ، در نزد خداوند متعال گناهی نابخشودنی برای خودمان ایجاد کردیم .

این انتخابات هم تمام میشود ولی اعمال ما محفوظ خواهد بود . باید جواب بدهیم.

بنر های تبلیغاتی هم حذف می شود !
.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، MohammadSadra ، rastin ، میثاق ، emj ، Farzaneh ، black ، عبدالرحیم ، سجاد313 ، Havbb 110 ، ترنم ، فاطمه خانم ، شیدا ، sarallah ، Fatemeee ، مهدی2012 ، Maysam-1st ، MohammadMeraj ، seyed ahmad ، SAViOR ، حسن.س. ، Hadith ، ساقی ، حسن عزتي ، علی امینی ، fatemeh-55 ، مفقود الاثر ، azade ، fatemeh ، hesam110 ، meisamtiger ، Agha sayyed ، سرباز سید علی ، meshkat ، mahdy30na ، علمدار133 ، انصارالمهدی ، gomnam ، fiftynine ، Moh3eN-QalaM ، mohaddese ، Admirer ، شهرام ، Justice Bringer ، farzad313 ، Tolou ، أین المنتظر ، یار کوچک ، mohebALI ، علی 110 ، arman mohseny ، عدالت ، نسیم ، یاســین ، خاک ، دل خسته ، Ramin_Ghn ، MANI110 ، چشم به راه ، omidman ، soshiant ، vahrakan ، A L I ، saeed.biazari ، rezvan ، آیدا دانیار ، 59-11(یامهدی) ، ali0077 ، امین علوی ، akhevi ، مهسا110 ، خیبر110 ، محب الزهرا ، ahmad1300 ، zryy ، m.hossein ، MESSENGER ، Night moans ، شهیدطیبه واعظی ، -Ali- ، Reza71 ، mbaghaee ، ZaHrA110M ، مسافر ، faateme-313 ، یاوران مهدی ، بیداری اندیشه ، فانوس *7* ، mosafer ، شهید زنده ، hanaa ، DRiVeR ، رضا1357 ، حضرت عشق ، Ali#59

آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۳۷, ۹/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۹:۳۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #241
آواتار
دوستان یه لطفی کنن واقعا سعی کنن گفته های آقایون نامزد رو نقد و تحلیل کنن یا اگر قدرت تحلیل ندارن نقل قول های مهم گفتاری اونها رو اینجا بگذارن. صرف اینکه تبلیغات و پوسترهای شعاری از کاندیدها گذاشته بشه فقط و فقط باعث تلف شدن وقت کاربران و زیاد شدن صفحات این تاپیک میشه بدون اینکه کمکی به کاربران کنه.

خود دوستان لطفا رعایت کنن. وگرنه ما مجبور میشیم قانون بگذاریم این نوشته ها حذف بشن. بعد هم یادمون میره مال یه نفر رو پاک کنیم بهمون انگ می زنن که این تاپیک محل تبلیغ فلان نامزد انتخاباتی هست... تا جاییکه بنده می دونم بیشتر دوستان ناظر و شخص بنده در انتخاب بین چند کاندید مردد هستیم و خواستیم با راه اندازی چنین تاپیکی هم خودمون و هم دیگر کاربران با وضعیت مشابه به نتیجه برسیم. بنابراین در مورد پستها بیشتر وقت بگذارین تا منشأ خیر باشه برای دیگران....

همین الان اگر بخوایم پستهای بدون ارزش این تاپیک رو حذف کنیم حداقل 10 صفحه تاپیک حذف میشه. بنابراین از دوستان می خوام حتما و حتما خودشون این مسئله رو رعایت بفرمایند. خدا خیرتون بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، مجید املشی ، حسن.س. ، hesam110 ، sadegh-a ، انصارالمهدی ، سجاد313 ، علی امینی ، ELENOR ، rastin ، A L I ، Reza2035 ، black ، درست پسند ، سید ابراهیم
۹:۵۴, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #242
آواتار
برای پیشرفت، باید عدالت داشت و عدالت، زمینه ساز پیشرفته.
اما برای رسیدن به عدالت هم باید پیشرفت کرد.
مثلا اگر بی عدالتی وجود داره، و به همین دلیل ما نمی تونیم پیشرفت کنیم، پس باید با پیشرفت هایی، عدالت رو برقرار کنیم تا با رسیدن به عدالت، بازم هم پیشرفت کنیم. به نظر من صحبت های هر 3 نفر درسته؛ با درک منظور آن ها.
آقای ولایتی و آقای قالیباف گفتن که مثلا نمی شه بی خیالِ پیشرفت بشیم تا وقتی که عدالت برقرار نشه. در واقع نباید پولو از ثروتمندا بگیریم و بدیم به تنگ دستا تا عدالت برقرار بشه و بعد به پیشرفت فکر کنیم. بلکه می شه با پیشرفت، عدالت رو برقرار کنیم و همین عدالت برقرار شده، باعث پیشرفت بیشتر می شه.
آقای جلیلی هم دقیقا گفتن که عدالت باید باشه تا پیشرفت صورت بگیره. اما در صحبت هاشون، گفتن که تهدیدهارو به فرصت تبدیل کنیم و صحبت های شبیه این که این ها پیشرفت هایی هستن که موجب عدالت می شن و همون عدالت، موجب پیشرفت می شه.

مثل این می مونه که وضعیت در استان "الف"، نامناسب و در استان "ب" بسیار مناسب باشه. حال ما این 2 استانو داریم و می خوایم پیشرفت کنیم. بهتره :
-برای عدالت، اول استان "الف" رو پیشرفته تر کنیم تا وضعیت مناسب و هم سطح استان "ب" بشه و بعد هر دو را با هم پیشرفته کنیم؟
-اول سطح استان "ب" رو پایین بیاریم تا عدالت مشاهده بشه و بعد هر دو رو با هم پیشرفته کنیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110
۱۰:۳۴, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #243
آواتار
کالبد شکافی جریانات فتنه 88 اینبار توسط دیگر کاندیدای اصلاح طلبان
دکتر عارف بدون اشاره به بحرانی بودن وضع مملکت در سال 88 , خس و خاشاک خواندن فتنه گران از اشتباهات آن دوران خواند . دکتر عارف اذعان کرد که اجازه نمی دهد کسی به مسئولین حکومتی توهین کند او اشاره کرد که مسئولینی نظیر جناب آقایان موسوی رفسنجانی و احمدی نژاد

موسوی که از سران فتنه 88 است !!! کسی که برای ریگی هم بیانیه داد !!!

و اذعان داشت که در طول 8 سال گذشته مملکت را اصول گرایان اداره کرده اند همه ما میدانیم که دولت نهم و دهم دکتر احمدی نژاد به صورت مستقل پا به عرصه انتخابات گذاشت و هیچگاه خود را اصول گرا نخواند بلکه برای انتخابات فعلی نیز کاندیدای خود را روانه شورای نگهبان کرد که تایید صلاحیت نشد .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی امینی ، مهدی2012 ، یاســین ، درست پسند
۱۰:۵۲, ۹/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۵ توسط علی امینی.)
شماره ارسال: #244
آواتار
سلام
1-درست نیست که طوری حرف بزنیم که انگار داریم خدایی نکرده جانباز بودن دکتر جلیلی رو ویا شخصیت هر کاندیدا یا عزیز دیگری رو به باد تمسخر می گیریم.
2-همه ی کاندیداها محترم و دوست داشتنی و عزیز و از همه مهم تر صلاحیت آنها از هر نظر از طرف شورای نگهبان تایید شده.
3-از تذکر دوستان در مورد خبرها سپاسگزارم.
4-از تذکر مدیریت محترم هم کمال سپاس رو دارم.
5-از این به بعد نکات قابل تامل و به اصطلاح به درد به خور می گذارم
6-امیدکه راضی باشید.
سپاس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، مهدی2012 ، یاســین ، درست پسند
۱۱:۱۵, ۹/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۱۱:۳۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #245
آواتار
نقل قول:البته ایشون 1 گاف حسابی دادند ! توی اون زمان ما 2 تا قطع نامه بر علیه مون صادر شده بود!
خوب منظورتون چیه وحید جان؟؟؟

همین الان هم قطع نامه صادر شده است ... همین الان هم تمام جلسات با 5+1 هم برای اینه که ما به توافق نامه ای برسیم که دو طرف قبول داشته باشند .... ما تعلیق نکنیم غنی سازی رو ... از طرفی بیشترین امتیاز رو هم بگیریم ... وقتی قطع نامه صادر می شود معنیش این نیست که باید همه چیز رو تموم کنیم و دست رو دست بگذاریم ....
قطع نامه وقتی صادر می شود که اجماع داشته باشند ...
ببینیند وقتی خود فرانسوی ها میان در خواست مذاکره می دهند در بالاترین سطح یعنی می خواهند مذاکرات رو جلو ببرند و از طرفی تو اروپا ادعا کنند ما قضیه رو فیصله داده ایم ... ما هم میتونیم از این استفاده کنیم .... توپ رو بندازیم تو زمین خودشون ... آن وقته که فرانسه باید کنار بیاد با شرکاش...
بازی دو سر برده برای ما ... فرانسه بتونه از ما حمایت کنه هم برای خودش خوبه و هم ما ... ما هم یک شریک نصف و نیمه استراتژیک پیدا می کنیم ... اگر هم نتونه که جیزی رو از دست ندادیم ...
ببین فرانسوی ها چقدر تمایل داشتند مذاکره رو در بالاترین سطح شروع کنند ....

نقل قول:وی افزود: مقامات فرانسه می‌گفتند ملت شما ملت بزرگی است و قصد داریم به کشور شما بیاییم و دست رهبر این ملت بزرگتان را بفشاریم؛ ما دوست داریم رابطه فرانسه با ایران گسترش پیدا کند و حتی اگر روابط ما گسترش پیدا کند در به روز کردن تکنولوژی هسته‌ای به شما کمک می‌کنیم
ما که نباید درهای دنیا رو به روی خودمون ببنیدم ... فقط و فقط هم دلخوش مذاکرات 5+1 باشیم ... میتونیم با دیپلماسی چند جانبه اهداف خودمون رو پیش بگیریم ....
دوستان فکر می کنند همین روسیه تا حالا چقدر از ما حمایت کرده؟؟؟ فقط یک بار تا حالا رای منفی داده به منفع ما ...
چین هم که بماند ...
پس انتظار نباید داشته باشیم یک هو فرانسه بیاد بگه تحریم ها باید لغو بشود ... آن کشور هم کشوری است مثل روسیه و چین گه از همه پتانسیلش استفاده نکردیم ...

نقل قول:ولایتی با اشاره به موضوعات مطرح شده در این گفت‌وگو تأکید کرد: طی این گفت‌وگو صحبت از مسائل هسته‌ای شد؛ من گفتم شما اصرار دارید که ما غنی‌سازی را متوقف کنیم و ما بر این تاکید داریم که غنی‌سازی ادامه یابد که در نهایت قرار شد یک صیغه بینابین پیدا کنیم که نه حرف ما باشد و نه حرف آنها تا غنی‌سازی متوقف نشود که آنها نیز این موضوع را پذیرفتند

سیاست همینه ... با رعایت اصول و ارزش ها سعی کنی بیشترین امتیاز رو بگیری و حوزه ی نفوذ خودت را زیاد کنی و توپ را از زمین خودت بندازی تو زمین طرف مقابل

نقل قول:ولایتی گفت: آقای سارکوزی بنایش این بود که از این طریق وارد شود که هم نزد غربی‌ها بگوید من مسئله هسته‌ای را حل کردم و هم اینکه ما غنی‌سازی را ادامه دهیم و کلیدی برای روابط فرانسه و ایران باشد؛

مثل توافق نامه ی برزیل و ایران و ترکیه برای مبادله ی سوخت 20 درصد .... یادتون میاد .... ما چیزی از دست دادیم ؟؟؟ چند تا امتیاز دادیم به بریل و ترکیه و از طرفی زمین بازی رو عوض کردیم
ولی چون ترکیه و برزیل قوی نبودند آمریکا ضد زیر همه چیز ...
ولی با فرانسه نمی تونن هم چین کاری بکنند ...
چرا ما باید همش با آمریکا و 4 تا کشور دیگه سر یک میز بشینیم؟؟؟جز اینه که همیشه آمریکا و انگلیس بیشترین کار شکنی رو می کنند؟؟؟
خوب وقتی دولت های دیگر مثل فرانسه خودشون می خواستند نحوه تعاملات عوض بشود چرا نکنیم؟؟؟ با حفظ اصول .... آن وقت آمریکا هم مدام نمی تواند بگوید ایران منزوی شده است

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرغ باغ ملکوت ، amrtat71
۱۱:۱۶, ۹/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۱۱:۲۰ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #246
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

باز شروع شد.

عزیز من،انصارالمهدی مهربان،دکتر عارف گفتند که در بحث منزلت نمی گذارند که به مردم توهین شود،و خس و خاشاک را مثال اوردند.

اینکه میرحسین موسوی مقصر بود شکی درش نیست.

واقعا مقصر بود.

حماقت کرد.

آبروی اصلاح طلب را برد.

اما انتقاد با اهانت فرق می کند.

او گفت اجازه نمی دهد و نگفت ((جناب))و همه شان را با لفظ آقا گفت.

نکند توقع داشتید بگوید خانم...!!!

عزیز من روحانی هم نگفت من اصلاح طلبم،اما می گویید دیگر کاندیدای اصلاح طلب.یعنی چی؟؟؟یعنی روحانی را هم اصلاح طلب می دانید در صورت که مستل آمده.

برای اینکه بفهمیم چه کسی اصولگراست و اصلاح طلب باید به کابینه اش نگاه کرد و شعار هایش نه فقط شعار هایش.

البته من این حرف دکتر را برای اصولگرایی قبول ندارم.

من آقای دکتر ولایتی و یا دکتر حداد عادل را به اندازه آقای هاشمی و یا خاتمی دوست دارم.

برایشان احترام قائلم.

اصلاح طلبی افراطی هم خوب نیست.

اصولگرایی افراطی هم خوب نیست.

دکتر هم یه خورده از وضع اقتصادی کشور در این چند سال ناراضی بودند.

این رنج و مشقت که مردم کشیدند.

هم چنین ایشان گفتند من می توانم یک میلیون شغل ایجاد کنم.

که در سال 77 با نفت زیر 10دلار هفتصدهزار فرصت شغلی ایجاد کردیم.

ایشان همچنین اعلام کردند که از مواضع هسته ای عقب نمی نشینند.و حاز حق ملت نمی گذرند.

همچنین توجه ایشان در سخنرانی به امام خمینی و امام خامنه ای را هم در نظر بگیریم.

فکر کنم این قدر که ایشان از ولایت فقیه و انقلاب گفت،کاندیدای دیگری نگفت.

ایشان همچنین وقتی ازشان پرسیدند قانون گرایید،مثل دیگر نگفت،بله باید باشیم و ...

چند تا مثال آورد.

تجربه هایش را گفت.

البته آقای احمدی نژاد باید از حزب مقابل به خاطر شرکت در انتخابات تشکر می کرد.

از حضور مردم به خاطر شرکت در انتخابات تشکر می کرد.

رهبر می فرمودند که دستاهای دشمن را ببینید.(خطاب به مردم)

رهبر به مردم اهانت نکردند.

مردم را خس خاشاک نخواندند.

این اهانتی بزرگ بود.

مردم را باید راهنمایی کرد.

همان کاری که رهبر کردند.

یعنی اگر در سال88 تمام چیز ها بر اساس رهبری و ولایت فقیه بود،این مشکلات نبود.

شما هم بهتر عینک بدبینی را بردارید.

عزیز من،اصلاح طلبان،گروهک منافقین نیستند که،که اگر بودند،باید تشکیلاتشان در داخل ایران جمع میشد.

اصلاح طلبی ،حزبی است در ایران.

در داخل ایران،زیر سایه ی ولایت.

ممکن است خطایی هم بکند،بادی راهنمایی کرد.

برگرداند.نه اینکه دشمن خواند.

ما همه باهم دوستیم.

همه یکی هستیم.

فقط اختلاف نظر هایی در روش داریم،اما هدف همه یکی است.

نگذارید این اختلافات مایه سرور دشمن شود.

سخنان کاندیدای اصلاح طلب را،به بد نگیرید.

کوچک را بزرگ نکنید.

به امید ایرانی آباد.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، anti ، revenger
۱۱:۵۰, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #247
آواتار
مزیت نسبی دکتر جلیلی چیست؟

جلیلی دارای فهمی اجتهادی از اسلام‌ناب، اندیشه‌ی امام و رهبری است. بخشی از این خصوصیت را می‌توان در پژوهش‌ها، سخنرانی‌ها و گفتمان‌سازی‌های او ملاحظه کرد. برای نمونه پایان‌نامه کارشناسی ارشد ایشان با موضوع «سیاست‌خارجی پیامبراکرم‌صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم» و پایان‌نامه دکتری با موضوع «پارادایم اندیشه‌ی سیاسی اسلام در قرآن» نشان‌گر توانایی دکتر جلیلی در فهم اجتهادی نصوص دینی و استنطاق آن‌ها متناسب با نیازهای روز جامعه اسلامی و حاکمیت دینی است. ایمان عمیق او به درستی و کارآمدی این مبانی باعث شده که نه تنها از طرح حرف انقلاب در حوزه‌های مختلف و در مجامع گوناگون داخلی و خارجی ابایی نداشته باشد(برخلاف عده‌ای که از انقلابی سخن گفتن شرم دارند) بلکه از چالش نظری با دیگران نیز نمی‌هراسد. جلیلی معتقد است در مواجهه فکری انقلاب اسلامی با غرب (برای مثال در حوزه‌ی آزادی، عدالت، حقوق بشر، حقوق زنان و…) ما در جایگاه متهم نیستیم، بلکه طلبکاریم و با اعتمادبنفس حرف‌مان را می‌زنیم. طرح منطق «انرژی هسته‌ای برای همه، بمب اتمی برای هیچ‌کس» ناشی از همین موضع است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۱۱:۵۸, ۹/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۱۱:۵۸ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #248
آواتار
سوال مجری در برنامه دیشب گفت و گوی ویژه خبری از دکتر عارف
مجری : شما بین قانون و فرد مورد نظرتان چه کسی را انتخاب می کنید ؟
دکتر عارف : من اجازه نمی دهم به آقای موسوی توهین شود !!

وقتی می گوییم سران فتنه , منظور چه کسی است ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی امینی ، یاســین
۱۱:۵۸, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #249

(۹/خرداد/۹۲ ۹:۳۷)بیداری اندیشه نوشته است:  همین الان اگر بخوایم پستهای بدون ارزش این تاپیک رو حذف کنیم حداقل 10 صفحه تاپیک حذف میشه. بنابراین از دوستان می خوام حتما و حتما خودشون این مسئله رو رعایت بفرمایند. خدا خیرتون بده.
اگر بخواهید مشکل ریشه ای حل شود، باید یک تاپیک جدید ایجاد کنید. پست اول هیچ راهبردی را مشخص نکرده جز اینکه گفته در زمینه سیاست هر چه می خواهد دل تنگتان بگویید

هر کسی هم بحث را به هر جایی که میخواهد می برد. یکی از شورای نگهبان می گوید یکی از انرژی هسته ای یکی خبر کپی می کند یکی پوستر می چسباند یکی از پشت پرده خبر می دهد یکی می گوید همه بدن جز فلانی
اینطوری از این 10 صفحه ها زیاد خواهد بود

بهترین شیوه این بود که عنوان تاپیک این بود>> 10 شاخص مهم و اساسی رئیس جمهور آینده از دید شما چیست؟
در ادامه میشد روی شاخصها بحث کرد و وعده های خود کاندیداها را بررسی کرد و به مصداق رسید
۱۲:۱۱, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #250

سلام دوستان من میخواستم اینجا رو بترکونم ولی خودم ترکیدم، هاردم سوخت Big Grin الانم با موبایل مزاحم شدم یک نکته مهم بود دلم نیومد نگم بهتون: "دوستان خواهشا تحت تاثیر تخریب ها ، تهمت ها و دروغ های عده ای خاص قرار نگیرید و توجه داشته باشید که همه افراد تایید صلاحیت شده امسال تعهد و مشروعیت لازم برای اداره کشور دارند پس باید دنبال برنامه ها،تخصص ها و سوابق بود نه جای مهر و یقه بسته..." به امید مشارکتی حماسی یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، یاســین ، مرغ باغ ملکوت ، amrtat71 ، یاوران مهدی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا