کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غیرت ایرانی کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۳:۳۷, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یخه سوال دارم
در برابر نگاه های هوس آلود عده ای بیغیرت وظیفه من چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی می خوام برم بیرون این وضع رو که می بینم میگم یا ما مسلمون اونم از نوع شیعه نیستیم و فقط داریم شیعه رو مسخره میکنیم یا من خیلی بد بینم !!!!!!!!!!!!! و همه به چشم برادری این گونه اند
وقتی فکر می کنم که نکنه یکی این نگاه رو نسبت به ناموس من داشته باشه می خوام بترکم
خوب حالا باید چه کرد ! تماشا ؟ که بیغیرتی مون ثابت شه SadAngry
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، sarallah ، مفقود الاثر ، Bahar ، pari74bala ، فدايي ولايت ، دل خسته ، وحید110 ، میلاد.م ، Havbb 110 ، Fatemeee ، مهدی2012 ، Patriot ، ali0077 ، mahdis ، soshiant ، azade ، ضحی ، meisamtiger ، hesam110 ، omidman ، yamin ، علمدار133 ، fiftynine ، 313flowers ، faateme-313 ، aybeniz ، black ، Zahra.B ، reza9710 ، rahgozar.f ، Mitsonary

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۶, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

(۲۰/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۶)asal.m نوشته است:  [b]من قبلأ ذکر کردم ،منظورم تیپی که زننده باشه نیست،دوست گرامی.درضمن،من نگفتم اینجور باشیم که جلوی نامحرم خودنمایی کنیم،گفتم طوری باشیم که باعث بشیم بقیه بدحجابها تشویق بشوند.من نگفتم چادر سرکن،موتا بذار بیرون و لباس رنگ زننده بپوش زیره چادرت و آرایش زننده و ... گفتم شیک باشیم.این دوره زمانه با سالها یا سالیانه قبل فرق کرده.حجاب همان حجابه ولی نوع پوشش بسته به شرایط زمانه همانطور که گفتم فرق کرده.بعدهم الان بیشتر افراد بدحجاب سراغ قرآن و کتاب مذهبی واسه شناخت حجاب نمیرند،الان با چشمشون قضاوت میکنند و این تشویق شدن اولیه رو به حجاب رو از نگاه به نوع پوشش و رفتار ما کسب میکنند.

فکر می کنم منظور شما این بود که به عکس بعضی بزرگواران با حجاب بودن رو با شلختگی اشتباه نگیریم آخه منی که محجبم از دیدن بعضی از خانم های محجب از این پوشش احساس بدی پیدا می کنم...
مسئله اینه که طبیعت جوون ها زیبایی طلبه و بقول خودمون کلاس کار مهمه همین باعث می شه که اگه الگوی حجابی ما یک مثلا مثلا مثلا معلمی باشه که شلخته حجاب می کنه مسلما نسبت بهش نظر مثبت نداریم....
برای تکمیل این ها باید 2 تا پیشنهاد هم بدم:
1- اینکه در کنار حجاب اطلاعاتمون رو از زن بودنمون افزایش بدیم به شخصه بحثی با یکی از دوستانه محجبم داشتم ولی نتونستم ارزش زن رو براش اثبات کنم قرارمون شد امسال تابستون برا تحقیق مشترک انشا الله اگه موفق بود نتایج رو تو سایت قرار می دم؛
2- اینکه ما فقط نباید سعی کنیم که مرتب باشین بلکه باید دیدمون و نظرمون رو نسبت به بقیه ی مردم عوض کنیم اینکه زنی محجب نباشه دلیل بد بودنش نیست متاسفانه ما جوری بهشون نگاه می کنیم که انگار دشمنی خونی داریم ما تو دلمون به اونا بد می گیم اونا به ما باید تصویر قشنگی از خودمون بجا بذاریم هر از چندگاهی یه لبخند بد نیست مخصوصا لبخند تو صورت دختر کوچیکی که مادر محجبی نداره تازه می شه کارهای فرهنگی دیگه ای هم کرد مثل یه نمایشگاه از ارزش زن از نگاه اسلام و یه تحلیل از بزرگان علمی ایران و جهان و... پیشنهادات دیگه رو میذارم به عهده دوستان .
Semismile

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Bahar ، M912 ، soheyl68 ، فدايي ولايت ، مهدی2012 ، reza9710
۱۰:۵۲, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اول بگم من منظورتون رو کاملا متوجه شدم. منظور شما حجاب کامل ولی شیک بود. ولی باید دید نظر الگوی شما به عنوان یک زن مسلمان درمورد حجاب چیه. این که برای زن بهتره هیچ مردی رو نبینه و هیچ مردی اونو نبینه. با خوش تیپ تر بودن و رنگارنگ بودن بیشتر تو توجه نامحرم هستید یا کمتر؟
این که کسی بخواد مثل زمان انقلاب مثل مادریک شهید حجاب ساده ای داشته باشه معناش شلختگیه؟!!!!!!!!
این که بخواد کمتر تو چشم باشه ویا اصلا به چشم بعضی ها نیاد معناش نه شلختگی است ونه به روز نبودن و نه تندرو بودن ونه ...
فکر می کردم بدون توضیح اضافه متوجه منظور شوید ولی شما مدام برای جذب بهتر دختران بی حجاب روی ترتمیز بودن و خوش تیپ بودن تکیه دارید که باید بگویم اولا مرتب بودن هیچ ربطی به نوع تیپ نداره چه چادری ساده چه چادری خوش تیپ!! ثانیا شما باید متوجه جلب توجه جنس مخالف هم باشید. به هرحال همان طور که یکی از دوستان هم اذعان کردند انسان زیبایی پسند است و متوجه فرد زیباترمی شود!
نمی دونم شاید شما این طوری بیشتر احساس آرامش می کنید.ولی...
کسی رو میشناسم که خانم متدینیه و ما از بچگی درمنزلشان برای جشن و اعیاد یا عزاداری و... می رفتیم. یک دفعه یادمه با روسری رنگی رفتم ( روسری رنگی و کلا هر پوشش جذاب و زیبا درجمع خانم ها بسیار خوبه ولی نه در خیابان) ایشان در صحبت هاش می گفت که مغنعه ها کنار رفته و دیگه روسری سر می کنیم و...
برداشت من اینه که بعدا ایشون برای جذب دختران بدحجاب به همین خوش تیپی و... تاکید کردند. الانه دخترشون وضعیت حجابش اصلا خوب نیست!! خودشون رو هم دیدم در مراسم خانوادگی و مهمانی ها جلوی نامحرم ها بدون چادر و با مانتوی ...
ولی دیروز تو جشنی که برای امام حسین (علیه السلام)بود دخترشون رو باچادر والبته همون تیپی که شما می گوییید دیدم. بازم بهتره ولی... ان شاءالله دیگه همیشه با حجاب باشند.
اصولا برای اصلاح دیگران نباید این طور ایمان خورد را به خطر انداخت. دل ها دست خداست. بذارید عمل شما روی اون ها تاثیر بذاره. گفته شده ریا در سرو وضع و ... خوبه اتفاقا. یعنی زیبا باشم ولی همه درجمع محارم.
مثال می زنم از یکی از اساتید خودمان درحوزه خواهران. وقتی بیرون ودرخیابانه حجاب ساده و محکمی داره خیال کنید یک خانم کاملا محجبه زمان انقلاب رو می بینید ولی وقتی در مدرسه است یا جمع خانم ها کاملا زیبا پوش و...
مثال دیگه می زنم اکثر دخترهای چادری که در فامیل و جای دیگه که می بینم: روسری ها اغلب رنگارنگ و بسیار زیبا. البته یک خال موی بعضی هایشان اصلا پیدا نیست!!!! صورت ها کاملا باز و اضافه کنید خندان و ... حال بعضی هاشون به اصلاح ته آرایشی هم دارند. جواهرات متعدده در دست و از بدلی جات گرفته تا طلا و...
الانه هم به مدد مدهای جدید مانتوی های رنگارنگ بسیار شاد و روحیه افزا! که نمی دونم چرا از زیر چادر مدام بیرون می آید و دیده می شود.
حال تصور کنید من یک خانم چادری با پوششی ساده تر و صورتی پوشیده تر و رفتاری غیرجذاب تر دراین مهمانی خوانوادگی درکنار همسر و ... شرکت کردیم و از قضا این خانم های چادری خوش تیپ و جذاب روبه روی من و شوهرم نشسته اند درکنار همسرانشان... ( لازم به توضیح بیشتر نیست!)
یکی از اساتیدمون تعریف می کرد وقتی عروسی برادرشون بود بعضی از فامیل هاشون تو نگاه اول اصلا اونو نشناختند. چون بیرون جور دیگه ای دیده بودنشون.
بازم تاکید می کنم خوش تیپ بودن و زیبا بودن باید هرچه بیشتر و بیشتر تو خونه و درجمع محارم باشه. این راه خوش تیپی برای جذب افراد بدحجاب به نظرم راه به بیراه داره. اینا برداشت بنده بود از حجاب. برداشت شما هم همان.
باید دید برداشت مرجع تقلید هرکداممان در این زمینه کدومه. این طوری با خیال آسوده تر باحجاب باشیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، درست پسند ، soheyl68 ، شیدا ، Bahar ، ضحی ، reza9710 ، حسنیه
۱۱:۱۶, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
تشکر میکنم از بیداری 12 نکته خوبی اشاره کردن من خودم نمیدونستم.
تا جایی که من اطلاع دارم حجاب یعنی اینکه زن زیبایی هاش رو از مرد نامحرم بپوشونه(زیبایی هایی که باعث تحریک نامحرم میشه مگرنه حجاب هم زیبایه).
حالا بعضی ها میگن هم چادری باشه هم شیک و زیبا باشه نمیفهمم یعنی چی!!!
.
به هر حال من به این زیبایی و روسری اعتقاد ندارم!!! اگر غیر این بود چرا چادر مشکیه؟؟؟ چرا صورتی نیست؟؟؟ مگه دوره ی قدیم نقاب نمیزدن؟؟؟ الان که فکر میکنم درست نیست.... این روسری های رنگی زیر چادر فقط موجب جلب توجه نامحرم میشه...
به نظرم استفاده از روسری اشکال نداره ولی باید رنگش سنگین باشه و از رنگ های سنگین استفاده بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، M912 ، شیدا ، بیداری12 ، ضحی ، rastin ، azade ، reza9710 ، حسنیه
۱۶:۴۵, ۲۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۳ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #44

سلام علیکم

ممنون از جوابتون.صحبتهای شما و mahdi2012 درست و قابل احترام.

ولی من بشخصه همان تیپی که گفتم رو قبول دارم و منم بشخصه دلایل محکمی دارم واسش که یک بخشیشو که لازم میدونستم ذکر کردم و بخش دیگرش رو لازم نمیبینم دیگه توضیح بدم.چون نه شما میتونید قبول کنید ونه من میتونم صددرصد صحبتهای شما رو قبول کنم و واسش دلیل دارم.الان سنی هستم که همه جوره رو تجربه کردم و اطرافم دیدم،و این راهو انتخاب کردم.

از نظر من،تیپی که میزنم،نه واسم مشکلی بوجود آورده و نه مخالف پوششی است که اسلام گفته و نه مخالف با حجاب حضرت فاطمه (سلام الله علیها) . ان شاءالله خدا میپسنده و خودم دوست دارم و راحتم و هم میتونم با رفتار و ظاهرم بقیه دخترخانم ها رو به طرف خودم جذب کنم، از هر قشری و و عقیده ای و با ملایمت و آرام و با عمل،امربه معروف کنم.در یک کلام،من نمیتونم و نمیخوام خشک باشم.

و به عرض شما ها برسونم،من نگفتم روسری با رنگ زننده و یا ... (این ده بار)ولی شاد شاد شاد در هر شرایطی و با روابط اجتماعی بالا (با رعایت حد و حدود و حیا و محکم)

دیگه لازم نمیبینم این بحثو ادامه بدم.چون هر کسی نظرش واسه خودش محترمه.

موفق باشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، بیداری12 ، Reza2035 ، ضحی ، reza9710
۰:۲۱, ۲۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۲ ۱:۴۲ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #45

در ضمن،یک مورد دیگه اینکه،در ارتباط با نامحرم،پوشش و حجاب یک بخشی رو شامل میشه،بخش دیگه مربوط به نوع رفتار ماها در برابر نامحرمه.(حتی این موضوع میتونه مهم تر از نوعه پوشش باشه،چه بسا آدم بهترین پوششو داشته باشه ولی طرز نگاهش به نامحرم و رفتارش در ارتباط با نامحرم رو اصلأ ندونه،اونموقع با بیحجاب بودنش،فرقی نمیکنه و نگاههای نامحرم بهش،همان نگاهه)

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مهدی2012 ، M912 ، ضحی ، rastin ، reza9710
۱۶:۰۲, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

باز سلام

(۲۴/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۲)بیداری12 نوشته است:  این که کسی بخواد مثل زمان انقلاب مثل مادریک شهید حجاب ساده ای داشته باشه معناش شلختگیه؟!!!!!!!!
باید دید برداشت مرجع تقلید هرکداممان در این زمینه کدومه. این طوری با خیال آسوده تر باحجاب باشیم!

به هیچ عنوام

البته که همینطوره

عزیز من شما که همه چیزی که من میخواستم بگمو گفتید پس چرا مخالفت می کنیدBig Grin
با حرفاتون کاملا موافقم

منظورم از شلختگی مشکی پوشیدن نبود مگه حرفی از رنگ زدم؟؟؟
اتفاقا به شخصه رنگ های تیره رو ترجیه می دم چون همون طور که گفتید با وقارتره
منظورم از شلختگی مقنعه کج و کوله و چین چروک دار بود
منظورم لباس بی اتو و بی تناسب بود
...

اتفاقا اسوه ی فعلی من برای حجاب درست اما با کلاس همون اساتید حوزه ای که شما فرمودید هستند
حجابشون در عین سادگی زیباست و به جا....

خودم یه بار با دوستی سر این گیره موهای گنده (اسمه مسخرشونو نمی دونم همونایی که کله رو دوتا می کنه) بحث کردم گفت می دونم جای درست موبستن کجاست ولی اگه اینو نذارم چادرم فشار میاره موهام بدفرم میشه

تو دلم گفتم اگه خدا مهم باشه موهای بدفرم دیگه دیده نمی شن اصلا

اصل خواست خداست بعد ارشاد مردم
درسته قرار نیست برای ایجاد الگوی درست حجاب از اصول حجابی مون فاصله بگیریم

به هر حال ممنون که پستمو کامل کردیدSmile

در پناه حق موفق باشید
یا علی (ع) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، soheyl68 ، مهدی2012 ، بیداری12 ، درست پسند ، reza9710
۱۰:۳۳, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
به نام خدا

غیرت ایرانی، پای ماهواره و اینترنت، آب رفت و دیگه هم برنمیگرده. وقتی مردی با زنش میاد بیرون، و زنه خودش رو برای مردای دیگه درست میکنه و با جوراب شلواری و مانتوی باز میاد بیرون و مرده به زنش افتخار میکنه باید یک فاتحه خواند برای غیرت. مردان چرا بی غیرت شدن؟؟؟؟؟ چون خیلی از زنان بی حیا شده اند. اگر خانومی سنگین و متین بیرون بیاید حتی چادر هم سرش نباشد و حجاب ساده ای داشته باشد باز مردان جرات نزدیک شدن به او را ندارند البته این قانون مربوط به مردمی میباشد که دچار خودباختگی فرهنگی نشده اند و متاسفانه مردم ما دچار خودباختگی فرهنگی شده اند.

وقتی دخترها با استرچ بیرون میایند و پدر و برادر و همسر آنها هیچی به آنها نمیگوید یا از ترسشان نمیگویند، آنوقت خیلی از پسران و مردانی که آن دخترها را میبینند هم کم کم دچار بحران میشوند و ممکن است هر زنی را به چشم آن دخترها ببینند و در نتیجه فساد افزایش میاید.

دیگه کار از این حرفها گذشته و نمیتوان بهبودی در شرایط ایجاد کرد میدانید چرا. یک زمانی بود که عده محدودی دست به اینکار میزدند و با ظاهری مفسده انگیز بیرون میامدند ولی اکنون نزدیک به اکثریت به این حالت بیرون میایند و عادی شده و دیگه کار از کار گذشته و فقط باید صبر کرد تا خداوند، خود چاره ای برای ما نازل کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، sarallah ، rastin ، soheyl68 ، reza9710
۱۱:۱۵, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نقل قول:غیرت ؟ غیرت در اصطلاح به معنای محافظت از چیزی است که محافظت از آن لازم است.

امام علی (علیه السلام) : غیرت ثمره و میوه شجاعت است.

ممکن است گفته شود اگر غیرت امری درونی و فطری است پس چرا عده ای از مردان هیچ نگرانی ای از سوء استفاده جنسی از زنانشان ندارند؟ حتی برخی از توجه شهوانی سایرین به همسرشان لذت می برند؟

در پاسخ باید گفت: ویژگی امور فطری آن است که اگر به آن ها عمل نشود کم کم تاثیر خود را از دست خواهند داد.به هر میزانی که انسان از فضایل اخلاقی فاصله بگیرد و در شهوات و خواسته های نفسانی و حیوانی خود فرو رود به همین میزان نیز آن میل فطری در او رنگ میبازد.

امام علی (علیه السلام) : غیرتمند هرگز زنا نکند.

کتاب اخلاق کاربردی آقای حسین شریفی
پس مشکل از یه جا دیگست... .دیگه نمیشه سر این که چرا غیرت ندارند بحث کرد باید سر این بحث کنیم چی باعث شده این غیرت کمرنگ بشهHuh

(۲۷/خرداد/۹۲ ۱۰:۳۳)عدالت نوشته است:  دیگه کار از این حرفها گذشته و نمیتوان بهبودی در شرایط ایجاد کرد میدانید چرا. یک زمانی بود که عده محدودی دست به اینکار میزدند و با ظاهری مفسده انگیز بیرون میامدند ولی اکنون نزدیک به اکثریت به این حالت بیرون میایند و عادی شده و دیگه کار از کار گذشته و فقط باید صبر کرد تا خداوند، خود چاره ای برای ما نازل کند.

اگه خدا ازمون پرسید چکار کردید چی بگیم؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، reza9710
۱۲:۰۰, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۵)ضحی نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

کتاب اخلاق کاربردی آقای حسین شریفی
پس مشکل از یه جا دیگست... .دیگه نمیشه سر این که چرا غیرت ندارند بحث کرد باید سر این بحث کنیم چی باعث شده این غیرت کمرنگ بشهHuh

اگه خدا ازمون پرسید چکار کردید چی بگیم؟؟؟

به نام خدا

مشکل این است که اگر کاری هم بخواهیم انجام دهیم، به تندروی محکوم میشویم یا بر مخالفت مخالفان اضافه میشود و اوضاع بدتر میشود به خاطره همین باید سکوت کرد چون اگر نتیجه میداد گشت ارشاد، نتیجه میداد. گفتم که یک زمانی بی حجابان اقلیت بودند ولی متاسفانه الان اکثریت قریب به اتفاق هستند و نمیتوان کاری کرد چون باعثه تشنج بیشتر خواهد شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، reza9710
۱۲:۱۳, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
نقل قول:اگه خدا ازمون پرسید چکار کردید چی بگیم؟؟؟

کار فرهنگی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، reza9710
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا