|
Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی!
|
|
۱۶:۴۸, ۲۱/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۱ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند عکس از این بازی قابل توجه اونایی که میگن ماسونی نیست
البته داستان بازی مهر ماسونی بودن رو میزنه چرا که کانر شخصیت داستان به جورج واشنگتن کمک های زیادی میکنه خب ضایع ترین نمادی که دیده شد نماد گونیا و پرگار و کلمه ی Gبافومت خدا رو شکر همه این نماد رو میشناسن(بافومت رو توضیح میدم) ![]() ![]() در چهار طرف نماد گونیا و پرگار نمادی دیگر میبینیم: ![]() جمله ی: kill The Illuminatiاضافه شده به معنای(نابود کردن ایلومناتی یا همان فراماسونری است) اینم عکسی از جورج واشنگتن ماسون اعظم ![]() بازم برای ماسونی بودن جورج واشنگتن مدرک می خوایین؟ اینم مدرک! در قرن اخیر، دولت مردان امریکایی به این نتیجه رسیدند که تندیس آراسته ار جورج واشنگتن ندارند. اما به جای استخدام یک آمریکایی برای ساخت تندیس، آنها سفارش آن را به ایتالیا دادند. و تندیس در شهر فلورانس ساخته شد. اما وقتی که تندیس به بارانداز رسید، مردم شکه شدند چون دیدند که جورج واشنگتن، اولین رئیس جمهور آمریکا از کمر به بالا به صورت عریان به تصویر کشیده شده است. و ردایی روی پاهایش، و یکی لاز بازوانش بالا و دیگری پایین بود. اما آیا این نشانه ها برای شما آشنا نیستند؟ بافومت: ![]() ادامه ی متن برگرفته از یه وبلاگ که خودش از مستند ظهور ظهور کپی گرفته: نشانه هایی را که در تندیس به کار رفته بود را با هم مرور می کنیم، یک دست به سمت بالا، یک دست به سمت پایین، از کمر به بالا عریان و روی پاهایش با تکه ردایی پوشیده شده است. یک ترسیم باستانی از نماد نیروی شیطانی. که در پرستش معابد فراماسونی،بافومیت نامیده می شود. این دلیل نمایش جورج واشنگتن به آن صورت است. افرادی که جهان ما را اداره می کنند شیطان پرست هستند. چرا مذهب آنها، بر اساس جلسات و آداب مرموز و مخفی است؟ چون مردم وقتی بفهمند که شیطان وجود دارد، آن وقت است که می فهمند که فرشتگان، شیاطین، مذهب، پیامبران نیز بایستی وجود داشته باشد. اما چرا انجمن های مخفی به جای پرستش خداوند، پرستش شیطان را انتخاب نموده اند؟ آنها آگاهانه انتخاب احمقانه ای برای کوتاه مدت می کنند تا آنچه را که می توان در این زندگی دنیوی به آنها رسید را به دست آورند. آنها با شیطان پیمان می بندند یعنی وجود شیطان را می پذیرند و این عنوان بدین معناست که آنها به خداوند و مذهب اعتقاد دارند و به طور آگاهانه این انتخاب را انجام می دهند. اما آنها هیچگاه این موضوع را برای عوام عنوان نمی کنند. اما لازم است بدانید که در حالی که شما از آنها می ترسید آنها نیز از کتابهای آسمانی شما و خدای واقعی ما تا سر حد مرگ می ترسند. و این بدین معناست که راحت ترین راه برای بقای آنها و قدرتمند شدن آنها، حذف نمودن مقدسات از زندگی شما است. شما تمامی مخالفان اسلام و مسلمین مطمئن باشید که شما نتیجه موفق یک پروژه صهیونیستی هستید. چون در دنیایی که برای دجال ساخته می شود، تمام مقدسات، مورد تمسخر قرار خواهد گرفت و اثبات این سخن، نشانه های این اقدام در جوامع امروزی به روشنی مشهود است. بنابراین هرچه می خواهید بگویید و به هرچه می خواهید اعتقاد داشته باشید اما به یاد داشته باشید این نظم نوین جهانی است و همه شما به آن دعوت شده اید.
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۲۰, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
آقای یاسر مشکل نسخه۳ هوسران نبودن کانر نیست. شخصیت پردازی نادرسته وگرنه الطیرهم هوسران نبود ولی اساسین۱ مثل بمب ترکید،باتمام ایده های جالب ونسخه۲ قویتر ازهمیشه ظاهرشد. اماکانرمانند ۲قهرمان قبلی نتوانست یک اساسین باحال باشه. کله شق بودو حرف گوش نمیداد. به دلایل بچگانه اهدافشو میکشت. مثل اتزیو در موردشون تحقیق نمیکرد. یامثل الطیربراش سوال پیش نمیامد و مانند الطیر باهوش وعاقل نبود. همش الکی با آکیلی دعوامیکرد. همانطور که پیتکارن گفت:"شمشیرتومثل مرد میچرخونی ولی زبانتو مثل بچه" آخرشم بهترین رفیقشو میکشه، قبیلش به خاطرپیروزی آمریکا(به لطف کانر) و نژادپرستی "شاه واشینگتون ظالم" ازآنجا رانده میشوندو تنهاچیزی که کانر بدست میاره "هیچ" است. آخه اینم شد داستان؟ من به شخصه با هیتام بیشترحال کردم. امیدوارم باباش مثل خودش باحال باشه. داستان مهمترین چیزیه که بازی سازان بایدبهش توجه کنند. در پناه حق |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۲ ۴:۲۰)PWLG نوشته است: به نام خداآره درسته ولی من تو نظرات سایت های خارجی این نکته که اتزیو بهتر از کانر بود رو دیدم این نکته هایی که میگی هم هست کلا خوده منم با اتزیو بیشتر حال کردم کلا پرستیژ و شخصیت یک اساسین رو داشت !!! (راستی از ایتالیایی صحبت کردناش هم خوشم میومد و شهر های قشنگ ایتالیا مثل رم،ونیز،فلورانس و معماری قشنگشون ! ) این سری اون جذابیت های قبلی رو نداشت !!! ای کاش داستان رو تو این سری جذاب تر کنن !!! اما داستان هر چی جلو بره قشنگ نمیشه ای کاش اینقدر جلو نمیرفتن !!!!!!!! کلا این بازی با شمشیر بیشتر کیف میده !! البته تفنگ هم اومد خیلی بد نشد البته دیگه به هفت تیر و مسلسل برسه مسخره میشه ولی ای کاش یه قسمتشو برن ایران یا سری شاهزاده ایرانی رو ریبوت کنن ! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یک نکته درباره دوبلور شخصیت اتزیو، آقای راجر کریگ اسمیت: در بازی رزیدنت اویل 5و6 دوبلور شخصیت کریس را همین شخص بر عهده داشت. واقعا فرد هنرمندی است. در ضمن من با الطیر بیشتر حال میکنم. یه آدم جدی و قاطعی هست ولی حضور یه آدم شوخ و شاد در بازی لازم بود وبه فضای بازی کمک میکرد چون تم بازی تاریک نیست. هیچوقت بیجا و بی مورد شوخی نمیکرد. |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۲ ۱۰:۴۵)PWLG نوشته است: به نام خدااتفاقا منم از دوبله ی قشنگ راجر کریگ اسمیت بیشتر خوشم میاد !!! بیان زیبای لهجه ی ایتالیایی که فوق العاده صحبت میکرد و کلا صدا به شخصیت میومد برعکس کانر !!!! البته دوبلور الطایر نسخه ی یک بازی فیلیپ شهباز بود که ایرانی - آمریکایی هستش ! و صدا خوبی داره البته دوبلور الطایر تو قسمت افشا ها زیاد قشنگ نبود !!!! کلا از زمانی که داستان به apple of Eden ربط پیدا میکرد و این گوی میومد تو بازی جذاب میشد !!!! کلا هیچکدوم به سری 2 نمیرسه
|
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
واقا من با نسخه ی دومش خیلی حال کردم.
به نظر من اتزیو واقا شخصیت خوبی دلشت و بعدش با الطیر حال کردم و کانر هم که اصلا خوشم نیومد. از نظر گیم پلی نسخیه ی 3 خیلی پیشرفت داشت ولی داستان بد شده بود. ولی به نظر من هر نسخه از بازی از قبلیش آسون تر شده. یا شاید من این طور فکر می کنم. نسخه ی یکش هم سخت تر از بقیه بود و نبداش هیجانی تر شده بود و هم گیم پلی ساده تری داشت. نسخه ی 2 و دو تا بعدیش گیم پلی پیشرفته تر داشتن و یه جور متعادل بود مخصوصا نسخه ی دوم. ولی نسخه 3 گیم پلیش یه جور پیچیده و عذاب آور شده بود و کشتن هر سربازی روش خودشو داشت که یه جور خسته کننده بود. |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۲ ۱۵:۴۶)JohnShepard نوشته است: واقا من با نسخه ی دومش خیلی حال کردم.البته یوبی سافت گقت که تو سری چهارم که پرچم سیاه اسمشه از نظرات کاربراش استفاده کردش و یه سری از المان های نسخه ی 2 رو برگردوند !!! واقعا بهترین سری بازی 2 و ادامه های سری اتزیو بود و یکی از تاثیر گذارترین قسمت هاش موسیقیه بازی بود که فوق العاده بود موسیقی زیبای ایتالیایی که واقعا جذابیت بازی رو چند برابر کردش !!! گیم پلی بازی راحتر شدش درسته !!! نسخه ی 3 که خسته کننده تر بود اما تنوع سلاح ها یه خورده بیشتر شد مخصوصا تیرکمون ![]() ![]() کلا بازیش باید روش بیشتر کار بشه و خدا کنه فضای سی پی یو بازی رو کمتر کنن چون سی پی یو رو زیاد درگیر میکرد !! در کل از نظر من اساسین کرید رو اینجوری رتبه بندی میکنم : اول اساسین کرید انجمن برادری بعدش اساسین کرید 2 بعدش اساسین کرید افشاها بعد اساسین کرید 1 آخرم شماره 3 بازی
|
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
البته نسخه افشا گری ها واقعا چیز جدیدی نداشت ولی انجمن برادری ازهمه بهتر بود. |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۲ ۱۶:۱۷)PWLG نوشته است: به نام خداالبته هوک خیلی خوب بود !!! البته مرحله ی آخر بازی قشنگ بود موقعی که میره تو قسمتی که جسد الطایر بود و لباس و زره اساسین رو در میاره و با دزموند صحبت میکنه درکل انجمن برادری جذاب تر بود البته نسخه 2 بازی کیف داد بهم چون تو خرداد ماه بازی کنم درست موقع امتحان نهایی ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۲۲:۳۲ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
وقتی اتزیو مرد من که خیلی ناراحت شدم. توبازیا دو نفر وقتی مردن خیلی غم انگیز بود. یکی اتزیو و اون یکی کاپیتان مک تویش تو Call of duty.
من نسخه دو رو از انجمن برادری بیشتر دوست دارم. فکر کنم چون که بعد چند سال دوباره بازی زنده شد و کلی تغییر کرد. یادمه اون سال خیلی انتظار کشیدم تا بیاد. ولی شروع انجمن برادری جذابیت خودش رو داشت و من به خاطرش ایکس باکس خریدم تا زود تر بازی کنم. به نظر من فضای بازی تو نسخه ی 1 هم خیلی قشنگ بود. یه فضای خاصی داشت. راستی موافقین یه تاپیک در مورد بازی باز کنیم. اینجا کلی تاپیک در مورد بازی هست که متاسفانه همش..... ![]() سلام تاپیک رو زدم. ![]() اینم لینکش: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26374.html |
|||
|
|
۳:۰۷, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
چی میگی؟!!!!
خب جورج واشنگتن عشقش کشیده اینطوری عکس بگیره!!! پس لابد ما هم سر کلا نباید با دست چپ اجازه بگیریم چون میشیم عین مجسمه بافومت :||||||||||||| مرد ها و پسر ها هم که میرن شنا نباید لباسشونو در بیارن و مایو بپوشن چون از کمر به بالا عریان میشن که اینم شبیه به بافومته :|||||||||| بابا جمع کنید انقدر گیر ندید به این بازی "شاهکار" ! مشکل دارید بازی نکنید چرا الکی واسه کمپانی یوبیسافت حرف در میارید :| اصن بازی عین شیطان پرستی :| پس چرا این همه گیمر بازی کردن منحرف نشدن؟!!!!! :| فقط به پوکر فیس احتیاج دارید :||||| |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات | امیر گیمر | 231 | 193,087 |
۱/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: telbaz |
|
| بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) | sarallah | 7 | 4,491 |
۱۵/خرداد/۹۱ ۹:۳۵ آخرین ارسال: حسنیه |
|

![[تصویر: h1552_tumblr_me6ij737kA1qj.jpg]](http://uploadtak.com/images/h1552_tumblr_me6ij737kA1qj.jpg)
![[تصویر: m4933_ac_freemason.jpg]](http://uploadtak.com/images/m4933_ac_freemason.jpg)
![[تصویر: c8393_url.png]](http://uploadtak.com/images/c8393_url.png)
![[تصویر: h152_georgewashingtonfree.jpg]](http://uploadtak.com/images/h152_georgewashingtonfree.jpg)
![[تصویر: baphomet-washengton.jpg]](http://vavpi2.persiangig.com/baphomet-washengton.jpg)

ولی ای کاش یه قسمتشو برن ایران یا سری شاهزاده ایرانی رو ریبوت کنن !