|
اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن!
|
|
۱۵:۱۰, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام ![]() سوال : اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود! خطاب به آقایون : آیا حاضرید با کسی ازدواج کنید که از نظر مدرک تحصیلی از شما بالاتر باشه ؟ ![]() مثال : آقا دیپلم و خانم لیسانس ! خطاب به خانم ها : آیا حاظرید با کسی ازدواج کنید که از نظر مدرک تحصیلی از شما پایین تر باشه ؟ ![]() مثال : آقا دیپلم و خانم لیسانس ! از اونجایی که در حاضر تعداد دانشجویان خانم بیشتر از آقایون هست و آماری حدود شصت درصد از ظرفیت های دانشگاه های ما رو دانشجویان خانم پر کرده ! به تبع این اتفاق مسئله ای که در آینده با اون برخورد می کنیم این است که مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا باشه ! که البته این مسئله در حال اتفاق افتادن هست و بعضا همچین مسئله ای در جامعه دیده میشه ! می خوام نظر همه رو بدونم چه خانم و چه آقا ! لطفا همه جواب بدهند! با تشکر![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۷, ۱۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۲ ۲۳:۱۹ توسط faateme-313.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
البته خیلیها هم هستن سواد ندارن ولی پول خوبی در میارن بنابراین زنم راحتتر میتونن بگیرن !!
روی سخنم با آقایونی بود که قصد ازدواج نداشتن و غیره رو بهونه میکنن !! خب مرد مومن تو که...!!هیچی بیخیال..! دو خط بالا مزاح بوداااا !!جدی نگیریدا ااا! در کل اومدم به تاپیکتون جواب بدم که نه خیرم! تحصیلات ملاک نمیتونه باشه .مثلا مادر بنده سطح سوادشون از بنده پایین تره ولی کمالات و شعور و مباحث علمی که مطرح میکنه طوریه که بنده موقع بحث کردن با ایشون در مقابل استدلالشون واقعا کم میارم! پس تحصیلات ملاک نیست بلکه مطالعه و اطلاعات دینی و علمی درست کفایت میکنه! البته اگه نظر واقعیمو بخواهید بدونید من به شخصه میگم تقوا داشته باشه بسه!! مگه غیر از اینه که خداوند فرمود ان اکرمکم عند الله اتقاکم ..؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۰:۲۹ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بنده بارها تاکید کردم که تاپیک ها را منحرف نکنید.
تمامی پست های نامربوط حذف خواهند شد. دوستان اگر بحث جداگانه ای مد نظرشون هست میتونن تاپیک جدید ایجاد کنن ولی لطفا بحث تاپیک ها رو منحرف نکنید.اجازه بدید تاپیک انسجام خودش رو حفظ کنه تا در انتها بشه ازش نتیجه گیری کرد. |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۲ ۲۳:۳۶ توسط 313flowers.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۲ ۲۳:۱۷)faateme-313 نوشته است: البته خیلیها هم هستن سواد ندارن ولی پول خوبی در میارن بنابراین زنم راحتتر میتونن بگیرن !! بسم الله سلام: بله تقوا برای کسی که به دین مقید هست ملاکه اما همه که به دین مقید نیستند ! من از نظر روحی و شخصیتی افراد ( نوع جنسیت ) میگم ! که آیا می تونند با این مسئله کنار بیان یا نه ؟! بله درسته که ملاک درک و شعور افراد مدرک نیست ! اما آیا افراد به این درک رسیدن یا نه ؟ که بعدا توی زندگی مشترک اگه اختلاف نظری پیش اومد از این مسئله سوء استفاده نکنند (خطاب به خانم ها) و یا سوء تفاهم پیش نیاد که فکر کنه طرف مقابل داره مدرکش رو به رخش میکشه ( خطاب به آقایون ) |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۲ ۲۳:۲۷)meshkat نوشته است: واقعا جای تاسف داره که یه بحث کاملا بی ربط رو دوستان ربط میدن به مساله تفاوت های بین زن و مرد و هرجور که دلشون میخواد هم بحث رو پیش میبرن. اگه به موضوع تاپیک دقت می کردید موضوع کاملا مربوط به تفاوت های بین زن و مرد هست. البته حق می دم که بهتون بر بخوره. |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۲ ۲۳:۴۳ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام سواد که باید داشته باشه ![]() ولی حتمانباید مدرک دانشگاهی داشته باشه که.... بلاخره دوطرف باید به هم بخورن دیگه...((چی گفتم ))آقا درمجموع من اشکالی نمیبینم که طرف مقابلم مدرکش پایین ترباشه ...مهم درک بالا وشعورشه ....شمادویست تا مدرک بذارجلو چشم زنت یاشوهرت ...تاوقتی اخلاق زندگی کردنو نداشته باشی به دردنمیخوره... (۱۱/تیر/۹۲ ۲۳:۲۷)meshkat نوشته است: واقعا جای تاسف داره که یه بحث کاملا بی ربط رو دوستان ربط میدن به مساله تفاوت های بین زن و مرد و هرجور که دلشون میخواد هم بحث رو پیش میبرن.خانوم مشکات ![]() اسپم نزنید ![]() ((شوخی کردم ))
|
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۲ ۲۳:۳۵)313flowers نوشته است: اما آیا افراد به این درک رسیدن یا نه ؟ که بعدا توی زندگی مشترک اگه اختلاف نظری پیش اومددرست فرمودید متاسفانه در واقعیت جامعه اکثریت توی دعوا و مشاجره داشته هشون رو(حالا چه تحصیلات چه موقعیت مالی یا شغلی)رو به رخ هم میکشن و من اینو واقعا ضعف فرهنگی میدونم . |
|||
|
|
۰:۰۲, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام: از مدیران انجمن میخوام که نوشته ها رو پاک نکنند ( ببخشید تو کارتون دخالت کردم )ببینید من دارم درباره تحصیلات می پرسم بعد هر کسی میاد یه چیزی میگه ! همین که بعضا اقایون میخوان برتری خودشون رو ثابت کنند حتی توی تاپیک ! حالا چه برسه به زندگی مشترک ! همین نشون میده که از نظر شخصیتی (نوع جنسیت یعنی مرد بودن) با این مسئله مشکل دارن که خانمشون از نظر سطح تحصیلات بالاتر باشن ! خب همین مسئله بعدها توی زندگی مشترک افراد تاثیر سوء میزاره ! و کافیه یه سوء تفاهم برای آقا پیش بیاد که خانمش میخواد بگه من بهترم ! و یا سوء استفاده از طرف خانم بشه که مدرکش رو وسیله ای برای فخرفروشی قرار بده ! به نظرتون اینجوری میشه زندگی کرد؟ ! نه ! پس اونجایی که میگن باید طرفین به این درک برسن که مدرک معیار نیست ! به خاطر اینه که به خاطر این مسئله مشکلی در زندگیشون پیش نیاد
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
البته البته!
مدرک تحصیلی خانوم از نظر من هر چقدر هم که بالاتر باشه و هرکاری هم که میخواد باهاش بکنه ربطی به آقا نداره و آقا مسئوله مخارج خانوم رو بپردازه(نقدا!!) بازم نظرم دینی بود ![]() ولی معتقدم اگه بنده دکترا هم بگیرم بازم قرار نیست خرج همسرم رو بدم(به جز شرایط خاصی که هر دو طرف باید مشارکت کنن! یا اینکه گه آقا نتونست خرج خانواده رو بده به هر دلیلی بحثش جداست ها چون جنگ نداریم که زندگی مشترک بر پایه عشق و دوستیه) ولی در کل میگم بالا یا پایین بودن مدرک تحصیلی خانم رو زیاد مهم نمی بینم و درمورد آقایون هم بگم همینکه بتونن با مدرکی که دارن کار پیدا کنن بسه و فرقی نمیکنه طرف دیپلم باشه یا پرفسور مهم اینه که شغل داشته باشه!! |
|||
|
|
۱:۵۷, ۱۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۱:۵۹ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۵۵)313flowers نوشته است: (۱۱/تیر/۹۲ ۱۶:۰۴)Reza71 نوشته است: سلام خوب تو این پست اقا رضایه گل یه چیزایی گفتن که فهمیدم برایه چی جنابه فلاور313 پرسیدن چرا! اما جواب : من نمیترسم که یه روزی احساسه سرافکندگی کنم، ازین میترسم که یه روزی همسرم احساسه سرافکندگی کنه |
|||
|
|
۲:۵۹, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
معمولان خانمها از اینکه اطرافیانشون در مورد اختلاف مدرک تحصیلیشان با همسرشون صحبت کنند دچار ناراحتی میشن و بعد از مدتی این موضوع رو ابراز میکنند
اگر خانم ( با سطح علمی بالاتر ) بپذیره چرا که نه باعث افتخار هم هست که همسری با سواد همسرمون بشه اما سعی میکنم بعد از ازدواج سطح علمی خودمو بالاتر ببرم ببینید خداوند برای انسان جفتی قرار داد که افراد بعد از ازدواج بر روحیات و اخلاق همسرشان تاثییر میگذارند بعد از چند سال متوجه میشید این زوج چقدر طرز تفکرشون با هم یکی هستش در همه زمینه ها ( اکثرشون ) .اما هیچوقت فکر نکنید این دونفر در زندگی مجردی هم همین عقاید رو داشتند نه !! بلکه تحت تاثیر یکدیگر به عقاید مشترک رسیدن که همین امر باعث پیشرفتشان در زندگی مشترک و مسیر زندگیشان میشه در پشت سر هر مرد موفق یک زن موفق قرار داره زن اگه زن باشه شوهرشو به همه جا می رسونه چه از نظر علمی و چه از نظر مالی و فکری ( من اینو به شخصه توی جامعه دیدم ![]() مهم اینه که از هم دیگه پیروی کنند و متحد باشند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: rose.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rose.gif)

با تشکر

روی سخنم با آقایونی بود که قصد ازدواج نداشتن و غیره رو بهونه میکنن !! خب مرد مومن تو که...!!هیچی بیخیال..!