|
سربازی اجباری،آری یا خیر؟
|
|
۰:۴۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان موافقید با سربازی اجباری؟دوستانی که خدمت رفته باشند میتونن شرایط رو درک کنن و نظرشون رو بهتر در مورد این موضوع مطرح کنن،در ادامه مطلب هم میشه به بحث و تبادل نظر در مورد این موضوع پرداخت
پ.ن:من وابسته به ستاد انتخاباتی اون بنده خدا که گفته سربازی رو بر میداره نیستم ها
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۰, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحم الرحیم
سلام دوستان . من با ابنکه پسر نیستم اما واقعا حرص می خورم وقتی میبینم ، شما آقایون باید دو سال از جوونیتون رو بذارید برای سربازی ؟؟ اون هم به اجبار ... ؟؟؟ با حقوق حدودا 30.000 تومن ماهانه !!! حاصل این دوسال هم فقط یه کارته که می ذارید تو جیبتون !!!!!!! آخه این دوسال خودتون می تونید برید سر کار ، به استقلال مالی برسید ، توی زندگی پیشرفت کنید ...!!! بعضی ها می گن برای مرد شدن لازمه . یعنی از هیچ راه دیگه ای نمیشه مرد شد و اینطوری دو سال در جا نزد ؟؟؟!!! در حالیکه اکثر افرادی که سربازی میرن ، اگه یکم ساده باشن یا مستعد خلاف ، معتاد میشن !!! تنها سوالم اینه که چرا هیچ اعتراضی نمی کنید؟؟؟ حداقل سرباری رو اختیاری کنن و حقوق خوب بدن . |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
منم موندم خداییش
منم الان موندم برم یا نه خیلی سردرگومم |
|||
|
۱۷:۰۸, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
اینطور که من میدونم کسی که تحصیل میکنه بعد میره سربازی مثلا یک پزشک دیگه اونجا نمیره کارهای پیش پا افتاده کنه که میره توی بهداری یا کسی که مهندسه میره توی مهندسی و آماد و از اینجور چیزا تازه حقوق هاشون هم مثل اینکه فرق میکنه.
|
|||
|
۱۷:۲۴, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
خواهرم این تحریکا تکراری شده ما حاضریم آشپزی کنیم شما برید سربازی
|
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۸)m.hossein نوشته است: اینطور که من میدونم کسی که تحصیل میکنه بعد میره سربازی مثلا یک پزشک دیگه اونجا نمیره کارهای پیش پا افتاده کنه که میره توی بهداری یا کسی که مهندسه میره توی مهندسی و آماد و از اینجور چیزا تازه حقوق هاشون هم مثل اینکه فرق میکنه. این خبرا نیست عزیز phdهم بگیری حداقل باید تو اموزشی پست بدی پست بده پایت بره بالا دادا |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۱۸:۰۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
البته هر کس می تواند نظر شخصی خودش رو داشته باشد .
به نظر من این طریق ، گستردگی و شمول کنونی رو ایجاد نمی کنه .
|
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
میشه ارتش حرفه ای تشکیل داد که با اجبار کسی نره سربازی اما کشوری مثل ایران که همش در حال تهدیده سربازی اجباری لازمه
البته شدیدا تو دوره خدمت منظم بودن به طرف یاد میدن اساسی |
|||
|
۱۹:۴۰, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۲ ۱۸:۰۳)فاطمه خانم نوشته است: البته هر کس می تواند نظر شخصی خودش رو داشته باشد . نظرتون محترم ولی این سربازی برای کسانی که برای ایندشون برنامه داره خیلی ضرر هست بخصوص اکثر پسرا که به 18 یا 19 میرسن باید یا کار کنن یا درس بخونن شاید اگر اون وقفه دوره سربازی برای من نبود خیلی جلوتر بودم باعث شد خلا بزرگی در کارم ایجاد بشه و حتی دوستان دوره دانشگاه منم حتی دیگه بعد از خدمت چیزی از درسشون یادشون نمیاد بلاطبع سختتر کار پیدا میکنن ولی دوره پر خاطره ای بود شما حظرین بخاطر این دلیلی که گفتین برین سربازی؟
|
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
هر کی که سواد و مدرک داشته باشه سرباز صفر حساب نمیشه و براش خیلی راحت تر میشه این خبرا نیست
بعد اش هم میریم چون : 1 - باید کار کردن با صلاح رو بلد باشیم 2-کارت پایان خدمت بعدا نیاز میشه 3- کارت پایان خدمت بعدا نیاز میشه. 4-کارت پایان خدمت بعدا نیاز میشه ..... ... .. . |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۲۱:۲۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۰)mary نوشته است: بسم الله الرحم الرحیم نفست از جای گرم بلند می شه!!.... نریم که بهمون گواهینامه نمی دن! استخداممون نمی کنن! پاسپورت و ویزا نمی دن! زن نمی دن! یکی بیاد خواستگاری امثال شما که سربازی نرفته باشه می گید: واه واه پسره بی عرضه از سربازی در رفته! نرفته مرد بشه ایکبیری!! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی | دل خسته | 57 | 18,515 |
۲۹/فروردین/۹۵ ۲۰:۰۶ آخرین ارسال: عمار94 |