کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آری یا خیر؟
آری
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سربازی اجباری،آری یا خیر؟
۰:۴۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان موافقید با سربازی اجباری؟دوستانی که خدمت رفته باشند میتونن شرایط رو درک کنن و نظرشون رو بهتر در مورد این موضوع مطرح کنن،در ادامه مطلب هم میشه به بحث و تبادل نظر در مورد این موضوع پرداخت

پ.ن:من وابسته به ستاد انتخاباتی اون بنده خدا که گفته سربازی رو بر میداره نیستم هاSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ترنم ، Fatemeee ، مهدی2012 ، sarallah ، سرباز سید علی ، بچه شیعه ، دل خسته ، sadegh-a ، جویای حقیقت ، تفکر ، سجاد313 ، شهرام ، hesam110 ، SAViOR ، blue.blood ، السا ، m.hossein

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۰۰, ۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

بله،متاسفانه سربازی دوساله یکی از مزخرف ترین چیز هایی که ما داریم.

دو سال از وقت یک جوون حروم میشه.

تو این دوسال میتونه فوف لیسانس بگیره.

بعد میگن چرا سن ازدواج رفته بالا.

خوب عزیز من،6سال باید درس بخونیم.

دو سال بریم سربازی.

میشه 8 سال.

اگه خوش شانس باشیم و توی این وضعیت عالی اقتصادی کشور،بتونیم کار پیدا کنیم،خوب چند سال هم باید مثل ... جون بکنیم تا یه چیزی پس انداز کنیم.

پس ببینید سربازی چیز مزخرفیه.

دوسال هم دوساله.

آقایون هم فکر می کنم اگر در دوران تحصیل براشون کلاس تیز اندازی و تکواندو و ... بذارن،خیلی بهتر مرد میشن.

اینها همه نیاز به مدیتریت صحیح دارد.

مسئولین که مثل من،باهوش نیستند!!!!!

ولی جدا از شوخی ما باید به جایی برسیم که نیروی انسانی را در ارتش کم کنیم و به جاش از ماشین استفاده کنیم.

هواپیمای بدون سرنشین.

وسایل کنترل از راه دور دیگه ای هم میشه ساخت.

که باز برمیگرده به علم و صنعت.

اینه که می گم علم قدرت میاره.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، مهدی2012 ، sadegh-a ، anti
۱۲:۳۹, ۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #42

(۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۳۳)دل خسته نوشته است:  خوب فرض کنید یک نفر رو به زور آوردند ، اگر فرصت گیر بیاره در میره (سرباز این تیپی کم نداریم!) ، یکی دیگه برای تامین معاش خانواده اش اومده ، از این کار هم ترس نداره (و الا نمیومد خوب! ) ، کدوم بهتر دفاع می کنه؟
توضیح دادم خدمتتون: هیچکدوم.

(۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۳۳)دل خسته نوشته است:  اگر میبینی آمریکایی ها اهل فرارند ، خوب تقدیر خداوند هم بر این امر هست (به عنوان مثال در مورد قوم یهود چنین چیزی داریم) ، همین که کسی اهل باطل باشه ، ایمانش ضعیف باشه ، همین میشه دیگه.
خب همین دیگه. فقط افراد باایمان خوب دفاع میکنن. اون که بخاطر پول و درآمد اومده باشه فکر جون خودشه. بخاطر چندرغاز اومده جون بکنه، ولی نمیخواد بخاطر چندرغاز کشته بشه.

(۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۳۳)دل خسته نوشته است:  نمی گیم سربازی نرفتن مجانیه ! یک موردی قرار می دیم در مالیات ، به منظور تامین نیروهای مسلح ، کمی هم فرهنگ سازی می کنیم که برادر من ، این پولا رو می دی که بچت نره سربازی Big Grin ، فقط به شرطی که واقعا بر اساس مقدار درآمد مالیات گرفته بشه ، نه مقدار خرج کردن!
فرهنگ سازی؟!Big Grin
مردم با کله پول میدن که بچشون نره سربازی. فرض میکنیم که آموزشی اجباری باشه و مشکلی برای تعداد کسانی که توان جنگیدن دارند پیش نمیاد، کی تضمین میکنه به اندازه‌ی نیاز آدم بیاد؟

(۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۳۳)دل خسته نوشته است:  کجا داشتیم که کسی رو مجبور کردند بدو برو بجنگ؟ مگه منافقا یواشکی از زیر جنگ در نمی رفتند (اگر نفاق نداشتند که علنا می گفتند نمی جنگیم ) ، کجا اجباری بوده؟
نخیر، اصلاً حرف این نبود.
اصلاً "نمیشه" کسی رو مجبور کرد که بره جنگ(مگر اینکه مثل حکام جبار تاریخ که هرکی نمیرفت میکشتن، یا مثل صدام که گوششون رو می‌برید)

اصلاً انگار درست نمیخوانید. من گفتم جنگ اجباری نبوده و نمیشه، ولی آموزش برای حفظ جامعه اجباری هست، و نقاط ضعفش مسلماً در حکومت حضرت علی(علیه السلام) نبوده و الآن هم برداشتنی هست. کلش برداشتنی نیست.

(۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۳۳)دل خسته نوشته است:  بله ، سربازی سربازان عقب میوفته ، اما این هم بد از بدتر! طرف باید 30 سالگی بره سربازی! با خودم حساب سرانگشتی کردم ، من بخوام دکتری بگیرم ، بعد 32 سالگی برم ازدواج کنم ، کی می خوام بچم رو بزرگ کنم؟
ای آقا ، سه سال تست کردم ، نشد! فقط وقتی که رفتم دنبال سربازی ،به لطف خدا جور شد! کسی تو این دوره زمونه (البته منظورم اکثریته!) نمیاد به آدم بی کار دانشجو که معلوم نیست کی بره سربازی کی نره ، کار گیرش بیاد یا نه ... زن بده! تازه پدر بنده تضمین هم کرده بودند زندگی من رو تا کسب درآمد ، اما همین که دوسال پاشم برم دور از خانواده ، باعث میشد همه پا پس بزنند.
راستش شماها همتون میگید بر کسی که مدرک داره سخت گرفته میشه(و حتی سخت‌تر از بقیه)، ولی من تا به حال ندیدم. هرجا هم دیدم برعکس بوده، یعنی خیلی بهشون راحت میگرفتن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، دل خسته ، A L I
۱۳:۴۶, ۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۹)درست پسند نوشته است:  توضیح دادم خدمتتون: هیچکدوم.
سلام
خوب من برعکس شما فکر می کنم کسی که با اختیار برای جنگیدن اومده موفق تر خواهد بود.

(۲/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۹)درست پسند نوشته است:  خب همین دیگه. فقط افراد باایمان خوب دفاع میکنن. اون که بخاطر پول و درآمد اومده باشه فکر جون خودشه. بخاطر چندرغاز اومده جون بکنه، ولی نمیخواد بخاطر چندرغاز کشته بشه.
خوب از اول پی کشته شدن رو به خودش می زنه که می آد.بعد هم تامین معاش خانواده هم جزئی از ایمانه ، به نظر من اگر شرایط نیروهای مسلح بهبود پیدا کنه ، ناخودآگاه ایمان هم افزایش پیدا خواهد کرد.تو همین جبهه های خودمون چند نفر آدم های لامذهب اصلاح شدند.

(۲/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۹)درست پسند نوشته است:  فرهنگ سازی؟!Big Grin
مردم با کله پول میدن که بچشون نره سربازی. فرض میکنیم که آموزشی اجباری باشه و مشکلی برای تعداد کسانی که توان جنگیدن دارند پیش نمیاد، کی تضمین میکنه به اندازه‌ی نیاز آدم بیاد؟
خوب کاری نداره ، رفته رفته باید این طرح اجرا بشه ، و با اطلاع رسانی عمومی ، اگر موفق بود طرح تعداد معافیت ها بیشتر بشه (هرچند اجرای عادلانه اش سخته!)
یعنی اول کمی جذب نیرو داشته باشند ، رفته رفته به اندازه جذب نیرو معافیت ها و مالیات ها رو بیشتر کنند و ... .

(۲/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۹)درست پسند نوشته است:  نخیر، اصلاً حرف این نبود.
اصلاً "نمیشه" کسی رو مجبور کرد که بره جنگ(مگر اینکه مثل حکام جبار تاریخ که هرکی نمیرفت میکشتن، یا مثل صدام که گوششون رو می‌برید)

اصلاً انگار درست نمیخوانید. من گفتم جنگ اجباری نبوده و نمیشه، ولی آموزش برای حفظ جامعه اجباری هست، و نقاط ضعفش مسلماً در حکومت حضرت علی(علیه السلام) نبوده و الآن هم برداشتنی هست. کلش برداشتنی نیست.
خوب آموزش هم نشنیدم اجباری بوده ،شما اگر موردی دیدید بفرمایید.
بالفرش هم آموزش اجباری باشه ، این همه فرصت آموزش.یک آموزش بر اساس مبانی اسلامی راه بندازند ، مثلا توی سه ماه تعطیلی ملت!

(۲/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۹)درست پسند نوشته است:  راستش شماها همتون میگید بر کسی که مدرک داره سخت گرفته میشه(و حتی سخت‌تر از بقیه)، ولی من تا به حال ندیدم. هرجا هم دیدم برعکس بوده، یعنی خیلی بهشون راحت میگرفتن.

البته من این و نگفتم ، اما این هست و در اطرافیان داریم.
طرف فوق دیپلم بود ، از سرباز صفر بیشتر ازش کار می کشیدند ، متاهل بود ، اما دائم اذیتش می کردند و زمانش رو پرت می کردند ، چرا ؟ چون به دردشون می خورد! اما سرباز صفرها راحت بودند.
بستگی به محیط خدمت داره این مورد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۲۲:۵۶, ۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
آقا من تاپیک رو زدم و وقتی دیدم تایید نشد ول کردم به امان خدا رفتم پی زندگیBig Grin

بحث خدمت بحث عجیبیه،چون خودم خدمت کردم دارم میگم،بر حسب اتفاق توی حوزه نمایندگی یکی از پادگان های س پ ا ه هم بودم،تا همین اواخر هم از دینم خبر نداشتن،وگرنه منو چه به عقیدتی پادگان س پ ا هWink

چیزایی که اونجا دیدم قابل بیان نیست در اینجا،خلاصه وار میگم و در میرم،به اسم دین همه چی داره صورت میگیره در امثال اونجا،حالا درست یا غلطش رو من دیگه کار ندارم

اون دوستی هم که اومده میگه نامه بنویسین برای بازرسی و فرماندهی رده،دوست عزیز قضیه از اون چیزی که شما فکر میکنی پیچیده تره،قضیه سرباز ها تو ایران الان یه چیزی تو مایه های قضیه برده داری تو صدر اسلام هست،همه جور ظلم و جفا در حقشون میشه،آخرش هم مثلا یکی دو تا از سربازا خوش شانسن و یه فردی عین پیامبرتون پیدا میشه و اونا رو آزاد میکنه از یوغ بردگیDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، sadegh-a ، Patriot
۴:۰۶, ۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۴:۱۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #45

(۲/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۶)دل خسته نوشته است:  خوب کاری نداره ، رفته رفته باید این طرح اجرا بشه ، و با اطلاع رسانی عمومی ، اگر موفق بود طرح تعداد معافیت ها بیشتر بشه (هرچند اجرای عادلانه اش سخته!)
یعنی اول کمی جذب نیرو داشته باشند ، رفته رفته به اندازه جذب نیرو معافیت ها و مالیات ها رو بیشتر کنند و ... .
فرض میکنیم بتونیم تشخیص بدیم که یک خانواده واقعاً چقدر دارایی داره و براساس اون پول بگیریم، ولی اگر نیرو کم آوردن و به سرباز نیاز داشتن چی؟
اگر به یک عده بگن: "نمیشه سربازی رو بخرید"
اونها نمیگن: "پس چرا برای قبلیا میشد؟"
آیا میشه به یک عده حق خرید بدن و به یک عده ندن؟

(۲/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۶)دل خسته نوشته است:  خوب آموزش هم نشنیدم اجباری بوده ،شما اگر موردی دیدید بفرمایید.
این "اجباری" که نه، بلکه چون جنگ واجب کفایی هست، پس اینکه بتونن در صورتی که بقیه کافی نبودن بجنگند واجب هست.

(۲/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۶)دل خسته نوشته است:  بالفرش هم آموزش اجباری باشه ، این همه فرصت آموزش.یک آموزش بر اساس مبانی اسلامی راه بندازند ، مثلا توی سه ماه تعطیلی ملت!
اگر با سه ماه تعطیلی کار داشته باشیم کل ملت مخالف میشنBig Grin

(۲/خرداد/۹۲ ۲۲:۵۶)anti نوشته است:  اون دوستی هم که اومده میگه نامه بنویسین برای بازرسی و فرماندهی رده،دوست عزیز قضیه از اون چیزی که شما فکر میکنی پیچیده تره،قضیه سرباز ها تو ایران الان یه چیزی تو مایه های قضیه برده داری تو صدر اسلام هست،همه جور ظلم و جفا در حقشون میشه،آخرش هم مثلا یکی دو تا از سربازا خوش شانسن و یه فردی عین پیامبرتون پیدا میشه و اونا رو آزاد میکنه از یوغ بردگیDodgy
همینطور که توی یکی از ارسالهای قبل گفتم:
نیروی محرکه‌اش یک عزم پولادین نیست، شجاعت هم جزء ملزوماتش نیست، نیروی محرکه‌اش عزت است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۵:۱۱, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #46

سلام من با سربازی مخالف نیستم چون راست میگن ادم رو مرد می کنه اما زمانش رو خیلی زیاد کردن

به نظر من 2سال خیلی زیاده لا اقل اگه زیادشم میکنن حقوقشو ببرن بالا اخه 30،40تومان هم شد پول که

میده حداقل حقوقشون زیاد کنن که جوون بتونه زندگی روزمرشو بگذرونه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، sadegh-a ، وحید110
۱۶:۰۴, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
(۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۱۱)فعله نوشته است:  سلام من با سربازی مخالف نیستم چون راست میگن ادم رو مرد می کنه اما زمانش رو خیلی زیاد کردن

به نظر من 2سال خیلی زیاده لا اقل اگه زیادشم میکنن حقوقشو ببرن بالا اخه 30،40تومان هم شد پول که

میده حداقل حقوقشون زیاد کنن که جوون بتونه زندگی روزمرشو بگذرونه .

اگه مرد شدن به سیگاری شدن و بنگی شدن و یاد گرفتن کارهای این چنینی باشه،آره،تو سربازی خیلی ها اینطوری مرد میشن

برادر من این حرفا چیه میزنی؟مرد شدن تو سربازی معنی نداره اصن،حرف شنوی از چند تا بی سواد بی منطق فقط باعث عقده ای شدن جوون ها و دوری شون از این نظام و دین اسلام میشه،تو پادگان انگشت شمار بودن کسانی که از حکومت دفاع میکردن یا به میل خودشون برای نماز و انجام عبادات دینی اقدام میکردن،خدمت نرفتی برادر،اگرم رفته باشی واقعیات رو ندیدی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Patriot ، Reza2035 ، sadegh-a ، Yaser_h2011 ، blue.blood
۱۶:۲۲, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار
(۳/خرداد/۹۲ ۴:۰۶)درست پسند نوشته است:  فرض میکنیم بتونیم تشخیص بدیم که یک خانواده واقعاً چقدر دارایی داره و براساس اون پول بگیریم، ولی اگر نیرو کم آوردن و به سرباز نیاز داشتن چی؟
اگر به یک عده بگن: "نمیشه سربازی رو بخرید"
اونها نمیگن: "پس چرا برای قبلیا میشد؟"
آیا میشه به یک عده حق خرید بدن و به یک عده ندن؟
سلام
همون طور گه گفتم باید این تصمیم رفته رفته و گاماس گاماس صورت بگیره.
ابتدا حقوق از جیب دولت داده بشه ، مثلا طرحی داده بودند که طرف به جای رفتن 2 سال سربازی ، می رفت چند سال با حقوق کارمی کرد براشون ، بعضی ها هم استقبال می کردند ، اما به اجرا نرسید.باید رفته رفته با تکنیک هایی جذب نیرو کرد ، بعد یواش یواش به معافیت فکر کرد (کمی پیچیده است ، قبول دارم).
در ضمن همین الآن هم با یک پرشیا معاف می کنند ملت رو ، البته غیر قانونی!

(۳/خرداد/۹۲ ۴:۰۶)درست پسند نوشته است:  این "اجباری" که نه، بلکه چون جنگ واجب کفایی هست، پس اینکه بتونن در صورتی که بقیه کافی نبودن بجنگند واجب هست.
بله ،اما اجباری نیست ، خودتون هم قبول دارید.

(۳/خرداد/۹۲ ۴:۰۶)درست پسند نوشته است:  اگر با سه ماه تعطیلی کار داشته باشیم کل ملت مخالف میشنBig Grin
اگر واقعا بفهمند مزیتش چیه ، چرا نرند ، خوب میرند! فرض کنید لازم نباشه برای آموزش این همه دوری از خانواده و ظلم رو تحمل کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۷:۱۲, ۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #49

(۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۲۲)دل خسته نوشته است:  همون طور گه گفتم باید این تصمیم رفته رفته و گاماس گاماس صورت بگیره.
ابتدا حقوق از جیب دولت داده بشه ، مثلا طرحی داده بودند که طرف به جای رفتن 2 سال سربازی ، می رفت چند سال با حقوق کارمی کرد براشون ، بعضی ها هم استقبال می کردند ، اما به اجرا نرسید.باید رفته رفته با تکنیک هایی جذب نیرو کرد ، بعد یواش یواش به معافیت فکر کرد (کمی پیچیده است ، قبول دارم).
تمام بحث همین هست که آن قسمتهای قرمز را قشنگ مشخص بکنید.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۲۲)دل خسته نوشته است:  در ضمن همین الآن هم با یک پرشیا معاف می کنند ملت رو ، البته غیر قانونی!
در ضمن ِ چی؟Smile بحث سر راههای ممکن برای اداره‌ی کشور هست، و خیانتهایی که به کشور ضربه می‌زنند مسلماً جزء آنها نیستند.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۲۲)دل خسته نوشته است:  بله ،اما اجباری نیست ، خودتون هم قبول دارید.
فرض می‌کنیم طرف ایمان هم نداره، باز هم میشه طور دیگری سربازی رو واجب دونست.
همونطور که تو سربازی میگن: "برای دفاع از مام میهن".

اگر بگیم یک نفر ممکنه که با این هم مشکل داشته باشه پس دو حالت داریم:

1. از تمام ملت بپرسیم که هرکدوم دلشون نمیخواد از مام میهن دفاع کنند نیان سربازی. فکر کنم به غیر از صاحبان راسخترین اراده‌ها، بقیه سست بشن و دلشون بخواد از زیر بارش در برن.

2. به همشون بگیم اجباریه، تا از اول بچگی همینطور که بزرگ میشن کم کم پیه سربازی رو به تنشون بمالن، و آخر سر هم با عزت برن تا به دفاع از میهنشون بپردازن.

نکته: با عزت برن، یعنی با عزت برن، یعنی اگر دیدن اونجا میزنن تو سرشون بدونن که هیچ احدالناسی حق نداره بزنه تو سرشون. آنقدر بزرگ شده باشند که انتظار نداشته باشند بدون ایستادن اونها سر جاش بنشینه. یادشون بمونه که اونجا رفتن تا جلوی دو نوع بدخواه بایستند: خارجی و خانگی.
۱۷:۳۱, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۲)درست پسند نوشته است:  اگر بگیم یک نفر ممکنه که با این هم مشکل داشته باشه پس دو حالت داریم:

1. از تمام ملت بپرسیم که هرکدوم دلشون نمیخواد از مام میهن دفاع کنند نیان سربازی. فکر کنم به غیر از صاحبان راسخترین اراده‌ها، بقیه سست بشن و دلشون بخواد از زیر بارش در برن.

2. به همشون بگیم اجباریه، تا از اول بچگی همینطور که بزرگ میشن کم کم پیه سربازی رو به تنشون بمالن، و آخر سر هم با عزت برن تا به دفاع از میهنشون بپردازن.

نکته: با عزت برن، یعنی با عزت برن، یعنی اگر دیدن اونجا میزنن تو سرشون بدونن که هیچ احدالناسی حق نداره بزنه تو سرشون. آنقدر بزرگ شده باشند که انتظار نداشته باشند بدون ایستادن اونها سر جاش بنشینه. یادشون بمونه که اونجا رفتن تا جلوی دو نوع بدخواه بایستند: خارجی و خانگی.
سلام
ببینید ، اول بگم تنبیه که فقط تو سر زدن نیست!
این همه راه وجود داره برای تنبیه.بعد هم بنده معتقدم اگر تنبیه هست ، باید کنارش تشویق هم باشه.
بعد هم باید توانایی های طرف در نظر گرفته بشه! والله این قدر ما رو دووندند چشمم سیاهی می رفت ، واقعا حالم بد شده بود و ... ، چرا ؟ چون می گن باید زهر چشم بگیریم! نمی دونم امیرالمومنین علیه السلامهمزهر چشم می گرفتند؟ خوب می خوان طرف بدنش ورزیده بشه ، این همه راه علمی هست ، واجبه پدر مفاصل طرف رو در بیاریم؟
پس آموزشی با احترام ، یعنی این که طرف رو ببعی فرض نکنن! Big Grin

اما بحث سربازی رفتن ، قبول دارید که سربازی رفتن رو رضا شاه باب کرد؟قبلش زمان قاجار نبود ، وقتی هم به کشور یا به ارزش ها (مثل عتبات عالیات) حمله می شد ، مردم بسیج می شدند می رفتند ، و اگر کم تدبیری شاه نبود به نتیجه می رسیدند.اما الآن همین هایی که به زور می رند ، با این چیزهایی که می بینند ، از ناعدالتی گرفته تا بی احترامی ، وقتی از سربازی فارق می شند ، خوشحال می شند ، منتظرند زودتر دوره ضرورتشون تموم شه ، که ا گر جنگ شد مجبور نباشند برن جنگ و از زیرش در برند ، این تعداد هم چند برابر سربازهای موجود کشورند ، یعنی همین ها اگر به زور نمی رفتند ، یا حداقل بهشون احترام می شد ، فردا که جنگی می شد می رفتند جنگ!
به نظر من باید سربازی بشه جایی مناسب برای کسب درآمد ، برای کسب معارف دینی (نه به زور!) ، برای تقویت اراده و عظم ملی.
در مورد اجبارش هم واقعا باید روش فکر کرد ، من خودم جایی ندیدم که اجباری باشه برای جنگ در گذشته ، شما اگر دیدید بفرمایید.حرف مراجع می تونه مجوزی بشه برای اجبار ، باز هم من این رو ندیدم.فقط بعضی مراجع دیدم حکم به وجوب دادند.(نه اجبار)
اون تکنیک هایی که گفتم هم کار یک ساعت دو ساعت نیست ، باید درست بهش فکر کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، sadegh-a
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]