|
نامه امام علی (علیه السلام) به امام حسن مجتبی(علیه السلام)&*#
|
|
۹:۳۵, ۵/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۴۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از:
پدری که در آستانه مرگ ایستاده و عبور شتابناک زمان به باور جانش نشسته و تسلیم روزگار گشته و پای در رکاب عزیمت فردا نهاده و تن به اسارت مرگ داده و جانشین مردگان گردیده است(همه ی این صفتها و مختصاتی که حضرت علی (علیه السلام) برمیشمرند،ترسیم و توصیف وضعیت انسان است در زندگی مادی و حیات معنوی) وصیت و سفارش من به تو: پروای از خدا و پایبندی به دستورات او (اهل معرفت معتقدند که همین دو جمله،برای رسیدن به سعادت،کاملترین کلام است،1)پروای از خدا 2) پای بندی به دستورات او.) و آباد ساختن دلت با یاد او (حضرت علی(علیه السلام) در جای دیگری می فرمایند:هر که دلش را به تداوم یاد خدا آباد سازد،رفتارش در آشکار و پنهان زیبا می شود) و به چنگ آوردن دست آویز او و میان خود و خدایت کدام رابطه محکمتر و کدام واسطه ی مطمئن تر از حبل الله پیدا می کنی،اگر به آن دست پیدا کنی؟ (واعتصمو بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا کسی از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسید:این ریسمان الهی چیست که خداوند فرموده:در آن چنگ بزنید و پراکنده نگردید؟ در آن حال ،حضرت علی (علیه السلام) در کنار پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نشسته بود.پیامبر دست بر شانه ی علی (علیه السلام) گذاشت و فرمود:حبل الله،علی(علیه السلام) است،اگر نجات و رستگاری می خواهید،چنگ در دامن علی (علیه السلام) بزنید. دلت را با نصیحت زنده گردان (و فرمود:هر که دلش بمیرد،به آتش جهنم وارد می شود. و فرمود:نصیحت،حیات بخش دلهاست. و فرمود:نتیجه ی نصیحت،هشیاری و بیداری است.) اگر خدا بخواهد،ادامه دارد.... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۸, ۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
ممنون و سپاس گزار از این نکته های ناب از مولایمان علی (علیه السلام) دست علی یار و یاورتان در همه حال |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۸:۰۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
یه چیزی بگم؟ ببینید من از یکساله پیش شروع کردم که این رفتار هارو داشته باشم و تو برنامه خودسازی فردی قرارشون دادم ولی نمیشه! ![]() وقتی هر کدوم از این کار هارو میکنم همه بهم طعنه میزنن و منو ملحد میدونن و... میدونم هر کاری سختی داره و باید صبر کرد ولی تو شرایطی که کسی اینارو نمی پذیره باید چی کار کرد؟ بالاخره هر انسانی اجتماعیه و باید با دیگران ارتباط داشته باشه و این ارتباط مستلزم شرایطیه!و تکی کار کردن و بی توجهی به دیگران اصلا نمیشه چون اونا هم جزو زندگی من هستن! ![]() در پناه خدا یاعلی |
|||
|
۱۷:۱۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۱۸ توسط sunrise59.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام عزیزم
بله حق با شماست،این کارا خیلی سخته،اما اطرافیانت برات مهمن یا ائمه؟!!!! ![]() اگر به حرف اطرافیانت گوش ندی 2روز دیگه باید جواب پس بدی یا ائمه؟!!!! برای اینکه ملحد ندوننتون،بهشون بگین که منبع رفتاراتون سخنان گوهربار امام علی (علیه السلام) است... اگر مطمئنی که عمل کردن به گفته های ائمه کار درستیه،پس صبر داشته باش و روی رفتارها و باورهای درستت پایداری کن.... هم اینکه آدمهای اطرافت عادت می کنن و هم اینکه خدا رو چه دیدی شاید همونایی که جبهه گیری کردن و مقابلت ایستادن،به یاری خدا،روی رفتارات فکر کردن و به این نتیجه رسیدن که شما داری راه درستو می ری و خودشونم تغییر رویه دادن...!!!!!! نه بهشون بی توجهی نکن،در عین حال که توی اجتماع هستی درست رفتار کن،از خدا هم بخواه که کمکت کنه و بهت صبر بده که بتونی خیلی از رفتارهای ناشایست رو تحمل کنی
|
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام این بخش ها از نامه امام علی(علیه السلام) به امام حسن(علیه السلام) برای من بشخصه خیلی تأثیر داشت و سعی می کنم با این بخش ها رو در زندگیم بیشتر دخالت بدهم 6-قلبت را با موعظه زنده بدار و نفست را با اعراض از مزخرفات دنیا مهار کن و با یقین تقویت نما و با حکمت منور ساز وبا ذکر مرگ خوارش کن و به اقرار به زوال و فنا وادارش کن آن را به ناگواریها ی دنیا بینا ساز و از همجوم سخت روزگاران و زشتی دگرگونی شب و روز ها بترسان... 15- فرزندم اگر چه من به اندازه همه ی گذشتگان عمر نکرده ام با این حال در کار های آنان نگریستم و در اخبار آنان اندیشیدم و در آثارشان سیر نمودم به طوری که یکی از آنان گشته ام. 34- ونیکویی کن همان گونه که دوست داری به تو نیکویی شود و زشت بشمار از خویشتن آنچه را که نمی دانی مگو اگر چه آنچه که می دانی اندک باشد و آنچه را که نمی خواهی درباره تو گفته شود دربارهی دیگر مگو. 67- وبدان ای پسرمن روزی دوقسم است: یکی آن روزی است که تو طلب کنی دوم آن روزی است که تو را می طلبد واگر هم تو به دنبال آن نروی آن روزی به سوی تو خواهد آمد چه زشت است خضوع و خود را پست نمودن در موقع احتیاج و ظلم و جفا کاری در هنگام بی نیازی جز این نیست که آنچه از دنیا برای تو سودی خواهد داشت آن است که جایگاه ابدی خود را با آن اصلاح نمایی و اگر می خواهی بر آنچه که از دستت رقته است ناله و زاری کنی پس بر همه ی آنچه که به تو نرسیده است ،زاری نما این حدیث را هم نمک نوشته هایم و تقدیم می کنم به کسی که کتاب احادیث طلایی را به من داد ![]() حضرت خضر نبی و امام علی (علیه السلام) روزی با هم نشسته بودند ،حضر ت امیر (علیه السلام) به او فرمود: در خصوص حکمت کلمه ای بگو حضرت خضر(علیه السلام)فرمود نیکو تر از تواضع ، فروتنی کردن اغنیاء بر فقراء به قصد قربت به خدا چیزی وجود ندارد. سپس حضرت امیر المومنین(علیه السلام)فرمودند:از این نیکو تر تکبر فقرا در مقابل اغنیاء به جهت اعتماد به خداوند متعال است. بدنبال این سخن حضرت خضر(علیه السلام) فرمود: این کلام باید با طلا نوشته شود. منبع:بنقل از سفینۀالبحار جلد 2 کلمه ی خضر |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
جناب "mojtaba-nk3" خیلی ممنون از اینکه در تکمیل این پست همراهیم کردین
از سایر دوستان هم ممنون می شم اگر مثل این کاربر گرامی هر نکته ای از سخنان گوهربار حضرت علی (علیه السلام) که در زندگیشون تاثیر داشته،برای من و سایر دوستان،در این تاپیک بذارن... |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوستان یه سوال دارم از حضور همگیتون....
به نظر شما زمان مناسب برای نوشتن ادامه ی "نامه ی امام علی(علیه السلام) به امام حسن (علیه السلام)" کیه؟!!!!! می خواین تا همینجارو داشته باشین و روش وقت بذارین تا فکر کنین و توی زندگیتون جاریش کنین یا صلاح می دونین که بقیه اش رو هم ارائه بدم تا روی کل مطالب وقت بذارین؟ منتظر نظر دوستان هستم |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۵۶)sunrise59 نوشته است: دوستان یه سوال دارم از حضور همگیتون.... با تشکر از زحمت شما خیلی زمان خاصی به ذهنم نمیرسه! ولی فکر می کنم در دو حالت(نظر حقیره البته)ارسال فرمایید: 1- وقتی دل خودتون آماده ست و گواه میده..(این یکی زمانش برای شما) 2- فکر ما منتظرا هم باشید..(این یکی برای ما..طولش ندید لطفاً) |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خواهش می کنم جناب"MESSENGER"،شما بزرگوارین....
ممنون از پیشنهادتون.. من که آماده ی قرار دادن باقی مطالب هستم... به روی چشم،انشاالله با نظر سایر دوستان،به زودی بقیه ی مطالب رو می ذارم
|
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:دوستان یه سوال دارم از حضور همگیتون....بسم الله سلام ممنون از این تاپیک زیبا شما به نظر حقیر اگر کل مطالب را ارائه کنید بهتر است چون می تواند به عنوان یک منبع کامل از آن استفاده نمود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پذیرش ولایت علی علیه السلام شرط ایمان در ادیان پیش از اسلام!! | علی 110 | 39 | 27,361 |
۵/شهریور/۰۱ ۸:۵۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| زندگینامه حضرت علی علیه سلام 1 | جواد مخبریان | 1 | 1,395 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۴۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت | ghoran | 7 | 3,238 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۳۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه | وحید110 | 112 | 47,978 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۵۷ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مهم ترین درس قیام امام حسین (علیه السلام) | ghoran | 4 | 2,632 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۴۵ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| 《~■~ خضر نبی(علیه السلام) در سوگ امیر(علیه السلام) ~■~》 | آوا | 0 | 1,248 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۲:۴۳ آخرین ارسال: آوا |
|
| آیه تطهیر در کتب دو مکتب(خلفاء و اهل بیت(علیهم السلام)) | آوا | 8 | 2,546 |