|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۵, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
|
۰:۰۶, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۲)Tishtar نوشته است: استوانه ست؟ اینو کی می تونه حل کنه: مساحت مثلث چنده؟ ![]() روش اول: سبز پررنگ: 2/(2×5) = 5 سبز کمرنگ و زرد: 3×5 =15 قرمز : 2/(3×8) = 12 --------- جمع 32 حالا روش دوم: کل مثلث : 2/(13×5) = 32.5 این اختلاف (بین 32 و 32.5) از کجاست ؟؟توجه: خانه های مربع شکل تماما هم اندازه اند. |
|||
|
۰:۱۵, ۲۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۰:۲۸ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۳:۱۵)arnh نوشته است: اینم یه معما. نقطه (۲۰/مرداد/۹۲ ۰:۰۶)110 نوشته است: اینو کی می تونه حل کنه: مثلث نیست چهار ضلعیه! آخه تو انجمن دینی آدم معمای ریاضی طرح می کنه؟ ![]() (کار خوبی می کنه وگرنه حوصلمون اندکی سر می ره!!) |
|||
|
۰:۴۰, ۲۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۰:۴۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۲ ۰:۱۵)namekarbary نوشته است: نقطهجالب بود!! (۲۰/مرداد/۹۲ ۰:۱۵)namekarbary نوشته است: مثلث نیست چهار ضلعیه!دقیق تر لطفا توضیح بدید. البته من جوابو می دونم ولی.... (۲۰/مرداد/۹۲ ۰:۱۵)namekarbary نوشته است: آخه تو انجمن دینی آدم معمای ریاضی طرح می کنه؟ دیدم دوستان زیاد از هندسه خوششون نمیاد گفتم یک سوال هندسی بزارم! |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۵۵ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۲ ۰:۴۰)110 نوشته است: دقیق تر لطفا توضیح بدید.باشه! به این سوال که پرسیدی می گن مغالطه پرسش ترکیبی. مثل این که من بیام از تو بپرسم کِی از سفر برگشتی؟ در حالی که ممکنه اصلا سفر نرفته باشی! حالا تو هم می پرسی مساحت این مثلث چه قدره. در حالی که اصلا مثلثی در کار نیست. (۲۰/مرداد/۹۲ ۰:۴۰)110 نوشته است: دیدم دوستان زیاد از هندسه خوششون نمیاد گفتم یک سوال هندسی بزارم!بذار بذار.
|
|||
|
۱۲:۵۱, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
|
سلام آقا خسته باشید م یک معما دارم که اگه اجازه بدید بگم
چرا شارو ن بعد از هشت سال در کما بود درست در روز قدس به درک واصل شد
|
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۴۳, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۲ ۱۲:۲۰ توسط منتـظر.)
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
|
دکتر حسابی و یک معمای جالب...! سه نفر برای خرید ساعتی به یک ساعت فروشی مراجعه می کنند. قیمت ساعت ۳۰ هزار تومان بوده و هر کدام نفری ۱۰ هزار تومن پرداخت می کنند تا آن ساعت را خریداری کنند… بعد از رفتن آنها ، صاحب مغازه به شاگردش میگوید قیمت ساعت ۲۵ هزار تومان بوده. این ۵ هزار تومان را بگیر و به آنها برگردان شاگرد ۲ هزار تومان را برای خود بر می دارد و ۳ هزار تومان باقیمانده را به آنها برمیگرداند. (نفری هزار تومان) حال هر کدام از آنها نفری ۹ هزار تومان پرداخت کرده اند . که ۳*۹ برابر ۲۷ میشود این مبلغ به علاوه آن ۲ هزار تومان که پیش شاگرد است میشود ۲۹ تومان هزار تومان باقیمانده کجاست ؟
|
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
|
سلام
اشکال در جمع و تفریق ها هست: بیست و پنج هزار تومن قیمت ساعت به اضافه دو هزار تومان شاگرد و سه هزار تومان مرجوعی به سه نفر مساوی سی هزار تومان. هر نفر نه هزار تومان جمعا بیست و هفت هزار تومان به اضافه سه هزار تومان مرجوعی به ان ها مساوی سی هزار تومان. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,070 |
۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۲۹ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: 63258278504248685798.gif]](http://www.8pic.ir/images/63258278504248685798.gif)
؟؟