کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[اتاق فکر] بهترین روش های تبلیغ در فضای مجازی
۱۷:۴۶, ۲۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۲ ۱۴:۵۷ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
«بسم الله الرحمن الرحیم»
سلام دوستان؛
موضوعی ذهنم رو به خودش مشغول کرده بود که خواستم با شما عزیزان این موضوع رو به مشورت بذارم تا به بهترین نتایج در این رابطه دست پیدا کنیم:

عزیزان همونطور که میدونید عصری که در اون زندگی می کنیم، عصر فوران اطلاعات و ارتباطات هست؛در این عصر جوامع برای تبلیغ محصولات خود چه محصولات مادی و چه محصولات غیر مادی (عقیدتی و ...) از هزاران روش تبلیغاتی استفاده میکنند تا افکار انسان ها رو به سوی اهداف و خواسته های خودشون سوق بدن.در این بین دیگه کم کم روش های سنتی یعنی بیان اصل مطلب و معرفی محصول در قالب یک متن ساده به تنهایی جوابگو نیستند و قدرت جاذبه ی چندانی ندارن.

از طرف دیگر همانطور که میدانید متاسفانه در دنیای امروزی به دلیل تبلیغات سرسام آور گروه ها و قدرت های ضد دین، نه تنها به تدریج اصیل ترین ارزش های بشری یعنی "دین" و "خداشناسی" برای انسان ها کم اهمیت و کم اهمیت تر میشوند بلکه با کمال تاسف در برخی ملل این ارزش های والا در فرهنگ عامه، به ضدارزش تبدیل میگردند.
در چنین وضعیتی دیگر تبلیغات سنتی کم اثر؛ در قبال دین، تقریبا بی اثر می گردد و جوابگوی هزاران هزار شبهه و بدبینی و باورهای ضددینی که در ذهن جمع کثیری از انسان ها نقش بسته، نخواهد بود. روشی که متاسفانه به عنوان اصلیترین روش مبلغان (اندک) دین، مورد استفاده قرار میگیرد.

قصد بنده از بیان این مطالب این هست که دور هم جمع بشیم و با همفکری، روش های کارآمد و مؤثری رو که با اون ها میتونیم در دنیای امروزی دین رو تبلیغ کنیم؛ گردآوری کنیم.
روش هایی که:
1- هزینشون اندک باشه
2-(به دلیل بدبینی برخی افراد نسبت به دین) بصورت غیر مستقیم افراد رو به دین دعوت کنه.
3-میزان تاثیر گذاریش زیاد باشه
و ...
*به دلیل محدودیت های فراوان در دنیای واقعی و همچنین ایده آل بودن فضای مجازی برای تبلیغ و اثرگذاری،مناسب برای اجرا در فضای مجازی باشه.

به عنوان مثال به نظر شما چه نوع سایتی و با چه خصوصیاتی میتونه کاربران اینترنت رو با افکار و فرهنگ های گوناگون به سمت دین جذب کنه؟به بیان دیگر یک سایت باید چگونه مطالب دینی خودش رو ارائه بده که کاربران رو به سمت خودش جذب کنه؟

پ.ن:از مدیران عزیز درخواست میکنم که این موضوع رو حداقل برای مدت کوتاهی در بین موضوعات مهم قرار بدن تا همه کاربران موضوع رو ببینن و در اون شرکت کنن و از راهکار های ارائه شده استفاده کنن.

با تشکر.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، yektasepas ، عبدالرحیم
۱۸:۲۹, ۲۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #2
آواتار
ممنون از ارائه ی موضوع خوبتون
اینکه در برهه ی زمانی کنونی از چه شیوه هایی برای تاثیرگذاری استفاده کنیم میشه به مسائل متفاوتی اشاره کرد.
اما به صورت کلی عرض می کنم که شیوه ی تاثیرگذاری شیوه ی استفاده از هنر هست.
به عبارت دیگه بیان موضوعات و مطالب در قالب هنر و یا به عبارت دیگر هنر در خدمت هدایت.
شیوه ی تبلیغ وقتی به صورت مستقیم و بدون هنرمندی باشه اثرگذاریش به نسبت کمتر از شیوه ی تبلیغ با سازوکارهای هنری هست. چرا که تغییر در افکار علاوه بر بیان دلیل و برهان نیازمند زیبایی در بیان و ارائه ی هنرمندانه هم هست.
به نظر میرسه ما هنوز در ارائه ی مطالب دینی به صورت هنرمندانه در حوزه های متفاوت اعم از رسانه ها، سینما، کتاب ها به یک حد استانداردی نرسیدیم.
اگر به جایگاه بزرگ و قدرتمند هنر در تاثیرگذاری در عرصه های گوناگون تعلیم و تربیت توجه بشه فکر می کنم نتایج مطلوبی هم بدست خواهد آمد.

نکته ی دیگر اینکه:

هرکس تصورش بر این است که درست ترین عقیده را دارست. و لذا بیان مباحث از دیدگاه خودمان راه چاره نیست. بلکه باید عقاید خود مخاطبمان را به چالش بکشیم و این راه تاثیرگذاریست.
نقل قول:
(۳۰/مهر/۹۱ ۲۲:۱۳)
مجید املشی نوشته است:
برای رسیدن به مقصود و رویارویی با دشمن باید ارزشهایی را زیر سوال برد که انها روی آن پافشاری می کنند. زیرا در غیر این صورت اثرگذاری مناسب نداشته و ما به هدفمان نمی رسیم.

مثالی میزنم. شما ببینید غرب همیشه ما را در مسايلی متهم میکند که برای او ارزش است نه برای ما. لذا هیچگاه نتیجه ای نمی گیرد. آنها آنگاه می توانند تاثیرگذار باشند که فرضا اگر می شد معیاری برای سنجش ایمان ارائه داد ، ادعا می کرد که ایمان در جامعه ی اسلامی کاهش یافته است. یا مثالی دیگر، فرض کنید می خواهید دوستتان را به چالش بکشید، آیا اگر به او بگوییم که تو در ماهیگیری یا کباب درست کردن و ... که او مدعی هیچکدامشان نبود توانسته اید او را به چالش بکشید یا در صورتی که او مهندس شیمی بود با پرسیدن سوالی در همان زمینه از او که نتواند پاسخ دهد؟!!!.... کدامیک؟!

حال با پذیرفتن این نوع نگاه می توانیم سراغ هر ایده ای که مدنظر داریم و بسته به توانایی خودمان برویم. حال می تواند ساخت یک سایت باشد یا تالار یا مستند یا کلیپ یا ...

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kh-MAHDI ، Ali#59 ، عبدالرحیم
۲۱:۴۴, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۹)مجید املشی نوشته است:  ممنون از ارائه ی موضوع خوبتون
اینکه در برهه ی زمانی کنونی از چه شیوه هایی برای تاثیرگذاری استفاده کنیم میشه به مسائل متفاوتی اشاره کرد.
اما به صورت کلی عرض می کنم که شیوه ی تاثیرگذاری شیوه ی استفاده از هنر هست.
به عبارت دیگه بیان موضوعات و مطالب در قالب هنر و یا به عبارت دیگر هنر در خدمت هدایت.
شیوه ی تبلیغ وقتی به صورت مستقیم و بدون هنرمندی باشه اثرگذاریش به نسبت کمتر از شیوه ی تبلیغ با سازوکارهای هنری هست. چرا که تغییر در افکار علاوه بر بیان دلیل و برهان نیازمند زیبایی در بیان و ارائه ی هنرمندانه هم هست.
به نظر میرسه ما هنوز در ارائه ی مطالب دینی به صورت هنرمندانه در حوزه های متفاوت اعم از رسانه ها، سینما، کتاب ها به یک حد استانداردی نرسیدیم.
اگر به جایگاه بزرگ و قدرتمند هنر در تاثیرگذاری در عرصه های گوناگون تعلیم و تربیت توجه بشه فکر می کنم نتایج مطلوبی هم بدست خواهد آمد.

نکته ی دیگر اینکه:

هرکس تصورش بر این است که درست ترین عقیده را دارست. و لذا بیان مباحث از دیدگاه خودمان راه چاره نیست. بلکه باید عقاید خود مخاطبمان را به چالش بکشیم و این راه تاثیرگذاریست.

حال با پذیرفتن این نوع نگاه می توانیم سراغ هر ایده ای که مدنظر داریم و بسته به توانایی خودمان برویم. حال می تواند ساخت یک سایت باشد یا تالار یا مستند یا کلیپ یا ...
هنر رو خوب اومدی.ما توی این دنیای مجازی یه سایت موسیقی دینی داریم؟اصن هست؟؟؟!!
البته شاید هم باشه!!!Smile
به هر حال سایتایی با موضوعات دینی - هنری کمه.ملت هم هنر دوست،پس بهترین راه ، استفاده از نت در مسیر هنر برای دینه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
۲۲:۰۷, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
حرف شما درست ولی برای استفاده هنربرای دین باید هنرمند دین مدار ودین دار داشته باشیم که افکاری خلاق داشته باشند ...
چند نفر از حوزوی وای ما به سمت رشته های هنر میروند؟ چند نفر از بچه مذهبی های ما به سمت هنر میروند؟باید قبول کرد دوستان مومن ما زیاد در این رشته ها فعال نیستند...!
من این حرف رو به عنوان یک دانشجوی هنر عرض میکنم که دانشجویی که درد دین داشته باشه در رشته هنر خیلی کم پیدا میشه
یاعلی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، مجید املشی ، یاســین
۲۲:۱۴, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۷)راحیل نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
حرف شما درست ولی برای استفاده هنربرای دین باید هنرمند دین مدار ودین دار داشته باشیم که افکاری خلاق داشته باشند ...
چند نفر از حوزوی وای ما به سمت رشته های هنر میروند؟ چند نفر از بچه مذهبی های ما به سمت هنر میروند؟باید قبول کرد دوستان مومن ما زیاد در این رشته ها فعال نیستند...!
من این حرف رو به عنوان یک دانشجوی هنر عرض میکنم که دانشجویی که درد دین داشته باشه در رشته هنر خیلی کم پیدا میشه
یاعلی...
شکست نفسیه اما الان خود من یکیشونWinkSmile
خود شما دومیش!Smile
خیلی های دیگه هم هستند.حرفه ای هم هستند اما اونقدر توی هنر کسایی که به دین بی توجهن قدرتمند شدن که به دینداراش فشار میاد!از موسیقی تا سینما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، راحیل
۲۲:۳۸, ۲۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۲ ۵:۵۲ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #6
آواتار
باسمه تعالی
بنده پیشنهاداتی داشتم البته مربوط به فضای غیر مجاز ی می باشد در سایت khamenei.ir قرار دادم اینجا هم می گذارم اگر کسی تونست عملی کند.یا اگر انتقادی بود بگوید
1- حلقه صالحین در مدارس را به طلبه ها ی خوش ذوق بسپارند.
2-گروهی از خانم ها ی مذهبی و تحصیل کرده به خانه های مردم بروند سر بزنند و دوست بشوند به بهانه های مختلف هدیه بدهند مثل اینکه مثلا اگر خانمی در خانه خیاطی می کند یا هر هنر دیگری دارد هدیه بدهندیا یا اگر کسی فرزندش را خوب تربیت کرده و تحصیلاتی دارد .
اگر بچه ای کم بود محبت دارد کمکش کنند و.....
3- برای جذب مردم به حزب اللهی ها بسیج و یا اصلا یک گروه مذهبی حزب اللهی به صورت خود جوش در اعیاد ودر مراسم های مختلف در خیابان تغذیه بدهند باور کنید خیلی محبت می آورد .
4- وسیله رفتن مردم خصوصا فقرا را به اماکن متبرکه مثل حضرت امام رضا و حرم های مطهر دیگر همچنین جنوب فراهم شود .خیلی ها با رفتن به این اماکن متحول شده اند .
5- پیشنهادی هم دارم که اگر هر کسی می خواهذد یک مجتمع تجاری یا تفریحی عمومی در شهر درست کند حتما دولت چندین غرفه از آنها بگیرد و فعالیت ها ی دینی در آنها انجام دهد . مثلا چادر و سی دی های مذهبی بفروشند کلا یک چیزی شبیه نمایشگاه مذهبی کوچک باشد تبلیغ دین بکنند .
6-مهد کودک ها و شیر خوار گاهها را از دست بهزیستی در بیاورند و به روحانی ها و بسیج بسپارند.

اما پیشنهاد برای فضای مجازی هیچ چیز بهتر از هنگ وفیلم خصوصا در مورد شهدا نیست اگر بتوانیم جوان ها را جذب شهدا کنیم بسیار خوب است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راحیل ، kh-MAHDI ، یاســین ، عبدالرحیم
۲۳:۱۸, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
دوستان من تازه وارد در حدی نیستم که بخوام افاضه فضل کنم

اما یه پیشنهاد دارم که فکر میکنم بد نیست

شما هم حتما این بنر های تبلیعاتی رو تو سایت ها دیدن که فرمت اش فلشه اینا اگه واسه ترویج استفاده بشه بد نیست ها !!! ماشالا بچه های اینجا هم کم نیستند و فکر میکنم ممکنه که هرکدوم وبلاگ یا سایتی داشته باشن که مطالب اش مرتبط با دین نباشه که خودش یه جورایی میتونه مخاطب رو غافلگیر کنه مثلا اگه این پیام ها رو درقالب گرافیک بذاریم چشم ناخودآگاه جذب اش میشه و تولید توجه میکنه (البته با لینک سایت گذاشتن هم میشه به ترویج پرداخت اما همونطور که گفتم بازخورد کار اینجوری فکر میکنم بیشتره )

یه جورایی میشه مثل همون کسانی که این پوستر های قشنگ حجاب رو میسازن هم نوآوریه هم جذاب
راستش من این ایده رو از یه سایتی گرفتم که متاسفانه نمیتونم اسمشو بیارم یه مدت بود این سایت بصورت خفن تبلیغ پورن میکرده منConfused هم ناچارا مجبور به ورود بودم چون کار مهم داشتم هیچی دیگه یه بار که مجبور شدم با یه مانیتور 30 اینچ وارد این سایت بشم کلا فاتحه روح و روان خودمو خوندم خوشبختانه بعد از یه مدت این سایته تبلیغشو به کارهای خیریه و انسان دوستانه عوض کردکه خوشبختانهBlush بعد این تعویض کار من با این سایت تموم شد
خلاصه اینهمه حرف زدم تا بگم کار این مدلی هم خوبه !

ضمنا هنری هم اینجا ها کم نیست ها !!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kh-MAHDI ، مجید املشی ، yektasepas ، یاســین ، عبدالرحیم
۲۱:۲۸, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
لطفا دوستان دیگه هم در بحث شرکت کنند.
۱۴:۲۳, ۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۲ ۱۴:۲۷ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۹)مجید املشی نوشته است:  حال با پذیرفتن این نوع نگاه می توانیم سراغ هر ایده ای که مدنظر داریم و بسته به توانایی خودمان برویم. حال می تواند ساخت یک سایت باشد یا تالار یا مستند یا کلیپ یا ...

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

چند وقت است سوالی ذهنمو مشغول کرده ان این است

ایا افزایش تالار های گفتمان مذهبی خوب است یا نه و به نفع راه مذهب میخورد یا نه؟

از این جهت وقتی میرم میبینم کسانی جای جدید فعالیت میکنند اشناست نوع نوشته هاشون حتی اسمشان

هم بعضی مواقع یکی است و مطالبی که

در یه سایت زده اند در سایت دیگر هم زده اند (عین رفتار برخی مواقع خودمBlush)خوب این لازمه گذاشتن وقت

است و زمانی را از انها میگیرد و بنظرم

در این موارد متمرکز شدن در یه سایت و انجام فعالیت بهتر است!

حال دقیقا میخوام بدانم افزایشش خوب است یا نه ؟

یاعلی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، Aryha
۱۷:۲۶, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10

(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۴۶)jvd نوشته است:  
«بسم الله الرحمن الرحیم»
سلام دوستان؛
موضوعی ذهنم رو به خودش مشغول کرده بود که خواستم با شما عزیزان این موضوع رو به مشورت بذارم تا به بهترین نتایج در این رابطه دست پیدا کنیم:

عزیزان همونطور که میدونید عصری که در اون زندگی می کنیم، عصر فوران اطلاعات و ارتباطات هست؛در این عصر جوامع برای تبلیغ محصولات خود چه محصولات مادی و چه محصولات غیر مادی (عقیدتی و ...) از هزاران روش تبلیغاتی استفاده میکنند تا افکار انسان ها رو به سوی اهداف و خواسته های خودشون سوق بدن.در این بین دیگه کم کم روش های سنتی یعنی بیان اصل مطلب و معرفی محصول در قالب یک متن ساده به تنهایی جوابگو نیستند و قدرت جاذبه ی چندانی ندارن.

از طرف دیگر همانطور که میدانید متاسفانه در دنیای امروزی به دلیل تبلیغات سرسام آور گروه ها و قدرت های ضد دین، نه تنها به تدریج اصیل ترین ارزش های بشری یعنی "دین" و "خداشناسی" برای انسان ها کم اهمیت و کم اهمیت تر میشوند بلکه با کمال تاسف در برخی ملل این ارزش های والا در فرهنگ عامه، به ضدارزش تبدیل میگردند.
در چنین وضعیتی دیگر تبلیغات سنتی کم اثر؛ در قبال دین، تقریبا بی اثر می گردد و جوابگوی هزاران هزار شبهه و بدبینی و باورهای ضددینی که در ذهن جمع کثیری از انسان ها نقش بسته، نخواهد بود. روشی که متاسفانه به عنوان اصلیترین روش مبلغان (اندک) دین، مورد استفاده قرار میگیرد.

قصد بنده از بیان این مطالب این هست که دور هم جمع بشیم و با همفکری، روش های کارآمد و مؤثری رو که با اون ها میتونیم در دنیای امروزی دین رو تبلیغ کنیم؛ گردآوری کنیم.
روش هایی که:
1- هزینشون اندک باشه
2-(به دلیل بدبینی برخی افراد نسبت به دین) بصورت غیر مستقیم افراد رو به دین دعوت کنه.
3-میزان تاثیر گذاریش زیاد باشه
و ...
*به دلیل محدودیت های فراوان در دنیای واقعی و همچنین ایده آل بودن فضای مجازی برای تبلیغ و اثرگذاری،مناسب برای اجرا در فضای مجازی باشه.

به عنوان مثال به نظر شما چه نوع سایتی و با چه خصوصیاتی میتونه کاربران اینترنت رو با افکار و فرهنگ های گوناگون به سمت دین جذب کنه؟به بیان دیگر یک سایت باید چگونه مطالب دینی خودش رو ارائه بده که کاربران رو به سمت خودش جذب کنه؟

پ.ن:از مدیران عزیز درخواست میکنم که این موضوع رو حداقل برای مدت کوتاهی در بین موضوعات مهم قرار بدن تا همه کاربران موضوع رو ببینن و در اون شرکت کنن و از راهکار های ارائه شده استفاده کنن.

با تشکر.

برادر من تا زمانی که ما بخواهیم فقط و فقط سایت ها رو با عنوان های درشتی نظیر بیداری اندیشه و شهدا و ... مطرح کنیم کاربر همون وارد نشده از سایت خارج می شه!!!!
و ما اصلا فرصت نمی کنیم چیزی رو ارائه بدیم که حالا بخواد قبول یا رد بشه.
زمانی من می فهمم در این سایت هر دو گروه وجود دارند که افراد مخالف هم درست به اندازه ی افراد موافق درجه و اعتبار داشته باشند!!
با این شیوه ی تالار تنها افرادی که حقانیت دین را قبول دارند قوی تر می شوند و افرادی که مخالف هستند مخالف تر.
آیا مثلا والت دیزنی فراماسون اومد و بالای سایت زد تبلیغ فراماسونری ؟؟؟
نه!اول شخصیت می کی موس خلق شد و به بچه ها شناسونده شد و بعد پیام رسانی شد. منتها ما از همون ابتدا می خوایم پیام رسانی کنیم!!!
عنوان این ایت خودش دور کننده است. شما به خودتون نگاه نکنید خیلی از افراد بهشون بر می خوره و با یه استدلال ساده که واقعا هم تا حدودی درسته می گن یعنی الان ذهن ما خوابه و فقط ذهن شما بیداره!!! شما می خوای ما رو بیداری کنی!!!
شاید هم این حرف درست باشه که برخی ازذهن ها واقعا در خواب به سرمی برند اما حق ترین حرف رو هم اگه با خشونت مطرح بشه فرد خیلی راحت موضع می گیره.
راه حل من اینه از سکوی دین بیایم پایین و پیاده شید با هم بریم.
از طرف دین داد نزنیم که از دین چهره ی منفی به جا نذاریم.
و مهمترین مشکل اینه که بیشتر تصمیمات احساسیه تا استراتژیک!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، فرمیسک ، اولولالباب ، kh-MAHDI ، doostdar.danesh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]