کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینها به اسم دین تمام شده است...
۲۰:۲۷, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
گاهی اوقات برخی صحبت ها شنیده میشه یا خوانده میشه که پایه و اساس علمیِ دینی ندارند اما به اسم دین تمام میشوند...
از حرفهایی که گاهی در جمعها زده میشود تا ایمیل و ...

متنی که در ادامه میارم بخشی از ایمیلی بود که در جمعی خوانده شد... و متاسفانه من به علت نداشتن اطلاعات نتونستم جواب با دلیل بدم... گرچه که باعقل هم قابل تشخیص است...
نکته اینجا بود که همه افراد توی آن جمع به خاطر نگاهی که داشتند بدون آنکه که اندکی فکر کنند پذیرفتند و شروع کردند به ...

من فقط تونستم در این حد مخالفت کنم که اینها از جانب دین ما نیست... آنچه که ما و دیگران انجام میدهیم بیانگر دین نیست... یا همان جمله معروف"دین را با اشخاص نشناسیم"...
بخاطر همین برآن شدم که توی این تاپیک بنویسمش ... تا اگه دوستان پاسخ مستدل دارند بنویسند و در ادامه مواردی که مشابه این است هم نوشته شود...

نقل قول:
تجاوز به دختران باکره در زندان چه حکمي دارد ؟
جواب : اگر قرار است زن را اعدام کنند ، براي بازجو به اندازه يک حج تمتع واجب صواب دارد و به همان اندازه بر گناهان دختر افزوده ميشود . اما اگر زنداني قرار نيست اعدام شود ، به اندازه زيارت کربلا براي بازجو صواب دارد...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer 128 ، revenger ، شیدا ، شیدا ، soshiant ، Havbb 110 ، مجید املشی ، درست پسند ، black ، مفقود الاثر ، sarallah ، خیبر110 ، hesam110 ، عبدالرحمن ، Mitsonary ، Aryha ، مهدی2012 ، MANI110 ، Reza2035 ، حوریه سادات ، ali0077 ، fiftynine ، Majid4mi

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۷:۱۸, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
همش الکیه و ساخته ذهنی بعضی منافقان هست باور نکنین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، Tolou ، Reza2035
۹:۲۹, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
همین دو -سه سال پیش همین حرف رو دوست من زد البته به کسی نسبت نداد،متاسفانه خیلی ها باور کردن
مثلا دوستم میگفت دختری که میخوان اعدام کنند عقد یه سربازی چیزی در میارن
بعد اعدام هم سربازه رفته یه قران داده دم در خونه مادر پدره و گفته مهریه دخترتونه
کلا سیاقش مثل فیلم ثریا میمونه
اما خیلی بده که اینقدر بستر شایعه در کشورمون وجود داره، من نمیدونم این سوره نور واسه کی نازل شده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، Tolou ، Reza2035
۹:۴۶, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
با سلام و احترام
خدمت همه عزیزان و تشکر از ایجاد کننده مبحث.
بسیار نکته مهمی رو شروع کردید. آسیب شناسی در دین و اجتماع یکی از مهم ترین مباحث در بصیرت به حساب می آد.
دوستان اصلاً به این که این حقیقت است یا دروغ نپردازن.
ببینید مساله سر این هست که متاسفانه مسائلی همچون این که هر عقل سالمی رد آن را به راحتی می پذیرد مطرح می شود و چون احساسات را درگیر خود می کند عده ای بی اطلاع رو با خودش به سمتی می کشد.
مثلاً :
من با یه نو جوون دهه هفتادی چندی پیش بحث می کردم دیدم واقعاً مسائلی که به راحتی ازش رد می شم و صحتش رو قبول ندارم برای اون نوجوون شده اعتقاد....
وقتی منابعش رو ازش جویا شدم همه از اینترنت بود.
امیر المومنین علی(علیه السلام) بارها تاکید کردند که مومن باید زرنگ باشه و قدرت تفکر را بر همه مسائلش اولویت بخشد.
خوب یه همچین مساله ای مطرح شده و خوبه که تمام دوستان در این تاپیک به بصیرتی رسیدن که بلافاصله این مطلب رو رد می کنن. اما واقعاً در بقیه محیط های مجازی هم اینگونه است>؟؟؟
مثلاً اگر همین مطلب در فیس بوک درج می شد کاملاً مشاهده می کردید که اکثر قریب به اتفاق چه نظری داشتن. همون طور که در سایر موارد شبیه این به چه فجایعی رسیدن.
شما فرض کن یه مطلب این چنینی تو جایی مثل فیس بوک درج می شه 3000 نفر هم لایک (تایید) می کنن. خوب اونوقت یه نوجوون تازه بالغ وقتی ببینه همچین فاجعه ای رو به کجا می رسه؟؟؟
بازهم از ایجاد این مطلب از عزیزان سپاس گزارم
یا علی
التماس2آ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مهدی2012 ، Tolou ، یاســین ، Reza2035
۱۰:۳۱, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۲ ۹:۴۶)hesam110 نوشته است:  با سلام و احترام
خدمت همه عزیزان و تشکر از ایجاد کننده مبحث.
بسیار نکته مهمی رو شروع کردید. آسیب شناسی در دین و اجتماع یکی از مهم ترین مباحث در بصیرت به حساب می آد.
دوستان اصلاً به این که این حقیقت است یا دروغ نپردازن.
ببینید مساله سر این هست که متاسفانه مسائلی همچون این که هر عقل سالمی رد آن را به راحتی می پذیرد مطرح می شود و چون احساسات را درگیر خود می کند عده ای بی اطلاع رو با خودش به سمتی می کشد.
مثلاً :
من با یه نو جوون دهه هفتادی چندی پیش بحث می کردم دیدم واقعاً مسائلی که به راحتی ازش رد می شم و صحتش رو قبول ندارم برای اون نوجوون شده اعتقاد....
وقتی منابعش رو ازش جویا شدم همه از اینترنت بود.
امیر المومنین علی(علیه السلام) بارها تاکید کردند که مومن باید زرنگ باشه و قدرت تفکر را بر همه مسائلش اولویت بخشد.
خوب یه همچین مساله ای مطرح شده و خوبه که تمام دوستان در این تاپیک به بصیرتی رسیدن که بلافاصله این مطلب رو رد می کنن. اما واقعاً در بقیه محیط های مجازی هم اینگونه است>؟؟؟
مثلاً اگر همین مطلب در فیس بوک درج می شد کاملاً مشاهده می کردید که اکثر قریب به اتفاق چه نظری داشتن. همون طور که در سایر موارد شبیه این به چه فجایعی رسیدن.
شما فرض کن یه مطلب این چنینی تو جایی مثل فیس بوک درج می شه 3000 نفر هم لایک (تایید) می کنن. خوب اونوقت یه نوجوون تازه بالغ وقتی ببینه همچین فاجعه ای رو به کجا می رسه؟؟؟
بازهم از ایجاد این مطلب از عزیزان سپاس گزارم
یا علی
التماس2آ

بسم الله الرحمن الرحیم
ببینید کسی که این صحبت های طنز را باور می کند خودش از حقیقت آگاه است.
اینها نفع خود را در باور کردن این مطالب می بینند وگرنه آن نوشته از غلط املائی آن تا لحن مسخره آن طوریست که یک بچه هم متوجه می شود که جعل است.
شاید وهابیون چنین فتوایی بدهند و بعید هم نیست.
پس انسان خود باید با انصاف و عقل بسنجد

انا هديناه السبيل اما شاكرا و اما كفورا

اسلام این افراد اسلام دل بخواهیست
برای این افراد چیزی قابل قبول است که با آن میل و هوس خود را ارضا کنند نه اینکه عدل را اجرا کنند.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28106.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، Tolou ، یاســین ، Reza2035
۱۸:۴۹, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۰:۳۱)تلمیخا نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
ببینید کسی که این صحبت های طنز را باور می کند خودش از حقیقت آگاه است.
اینها نفع خود را در باور کردن این مطالب می بینند وگرنه آن نوشته از غلط املائی آن تا لحن مسخره آن طوریست که یک بچه هم متوجه می شود که جعل است.
شاید وهابیون چنین فتوایی بدهند و بعید هم نیست.
پس انسان خود باید با انصاف و عقل بسنجد

انا هديناه السبيل اما شاكرا و اما كفورا

اسلام این افراد اسلام دل بخواهیست
برای این افراد چیزی قابل قبول است که با آن میل و هوس خود را ارضا کنند نه اینکه عدل را اجرا کنند.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28106.html
همیشه ام اینطوری نیست
بعضی اخبار اینقدر متاثر کننده است که در آن واحد قدرت تفکر رو از شنونده میگیره
طرف اینقدر متاثر میشه که دیگه فکر نمیکنه ثواب با چه س نوشته میشه
کلا در جایی که حق مشتری داشته باشه شایعه زیاد میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، عبدالرحمن ، Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان