|
تحصیل تزریقی (کوشا جان!)
|
|
۰:۲۳, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۰:۲۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به بهانه یکی از تبلیغات تلویزیونی این تاپیک رو زدم در این تبلیغ به نظر من سخیف گفته میشه کوشاجان علت پیشرفتت چی بود؟ میگه ما تو کانون برنامه ریزی داریم و .... یعنی رسما آموزش پرورش در این تبلیغ به فنا رفته خب اصلا سیستم آموزشی باید چطور باشد؟ باید مقادیری اطلاعات در مدت زمان معینی در مغز دانش آموزان تزریق شود و در آخر هم مدرک خود را قاب شده به دیوار بزنند مهم ترین مسئله در یک سیستم آموزشی یاد دادن خوب علم نیست بلکه یاد دادن چگونه فکر کردن است علم دیر یا زود بدست می آید ولی افرادی موفق هستند که بهتر فکر کنند حال در سیستم آموزشی ما در ایران چگونه است؟ در مدرسه به محصل می گویند دانش آموز که همین هم غلط است ولی بدتر از آن در دانشگاه است که به شخص محصل دانشجو می گویند ولی عین یک دانش آموز فرصت فکر کردن به وی نمی دهند در گذشته دور اگر در ممالک اسلامی پیشرفتی در علم داشتیم علتش نظام آموزشی درست بر مبنای بحث و تحقیق بود از کاربران تقاضا دارم نظرات خود را بگویند |
|||
|
|
۱:۱۰, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا به نکته خوب و جالبی اشاره کردید الان که متاسفانه با تغییر سیستم آموزشی این فقط باعث شدند که هزینه های والدین چند برابر بشه ، از سال اول کتابهای کمک آموزشی برای هر درسی باید تهیه کنند بچه ها رو از قبل هم تنبل تر بار میارند!! |
|||
|
|
۱:۱۱, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
یک دبیری داشتیم ....ادبیات! هنوز که هنوزه نوع تصحیح کردنش به دلم مونده ... جوابش رو میدادم ؛درست هم بود ولی با یک انشا دیگه ... همیشه ازم غلط میگرفت ... می گفت وقتی من وقت میزارم براتون و معنی میکنم باید "عین" همون ها رو یاد بگیرید! بچه ی ریاضی بودم .. همه چی رو میفهمیدم تا حفظ کنم واسه همینم همیشه پایین ترین نمره ام ادبیات بود ... اما اینا رو گفتم تا بگم تا وقتی چنین معلم هایی در سیستم آموزشی ما وجود دارند و شاگردانشون رو به اصلاح فقط ملابنویس بار آوردن! (درصد هاشون کم و زیاد میشه ولی تقریبا همه این جوری اند ...) نباید هم انتظار داشت این سیستم آموزشی به سمت چگونه فکر کردن و ایده های نو بره .... ریشه ی این مشکلات همون دبیری ست که تدریس میکنه ...با روشی که انتخاب کرده چون معلم مهم ترین نقش آموزشی رو خواسته و ناخواسته داره (این یک نظرشخصیه) اما متاسفانه نگاه بسیار سطحی و اشتباه نسبت به این قضیه شده و باید در گزینش دبیران دقت بیشتری به عمل بیاد... یاالله |
|||
|
|
۱:۱۱, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کلا تبلیغ های تلویزیون ایران ، کاملا دروغ هستن و حتی چیز های ساده ی اسلامی هم توش رعایت نمیشه و 99% دروغ هستن
|
|||
|
|
۱:۱۳, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۱:۱۶ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۲ ۰:۲۳)تلمیخا نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام ابتدا بايد تشكر و قدرداني كنم از زحمات پدرانه و مادرانه بسياري از معلمان و آموزگاران قديمي كه واقعاً خاك خوردن و تلاش نمودند تا افرادي را تحويل جامعه بدن كه مفيد و موثر و در خدمت مردم باشند . حقير به شخصه دست تك تك اين بزرگواران را مي بوسم و سر تعظيم برايشان فرود مي آورم و براي آن دسته از اين بزرگواران كه در قيد حيات نيستند طلب مغفرت و علو درجات از خداوند مسئلت دارم . و اما هم اكنون " آموزش و پروش ما مدتها هست كه فنا شده تازه داره گندش بالا مياد. از وقتي كلاسهاي خصوصي دائر شده و معلمان درس هاي اختصاصي با پول بيشتر آشنا شدند و اقدام به اعمال ننگين نمودند و بسياري از فرزندان خود را از آموزش صحيح محروم گذاردند و براي برخي از مرفعين بي درد و پاره اي هم از پدرمادرهايي كه از اين طرف و آن طرف قرض قول كرده تا هزينه گزاف براي اين كلاسها بپردازند .همين پارساتل يه معلم جغرافي از دانش آموزان خود مبلغ 40 هزار تومان گرفته تا نمونه سوالهايي را برايشان معرفي كند تا ده نمره بگيرند وووو.... به نظرم بايد اينقدر به اين معلمان بي وجدان بايد حقوق بدن تا ديگر از اين خيانت ها نكنند و هم آينده فرزندان اين مرز بوم را خراب نكنند و هم عاقبت خود را به دنيا نفروشند . اصلاً به هر كدومشون يه بانك بدن تا ديگه هوس دزدي به سرشون نزنه . مگر دزدي فقط از ديوار مردم بالا رفتنه؟ كاري كه بسياري از معلمان امروزي مي كنند 100 بار بدتر از دزدي هست . لااقل دزد براي خود و زن بچه اش مي دزده و يكي دو خانواده را بدبخت مي كنه اينها دارن سلسله مراتب يك جامعه را به فساد و تباهي مي كشند و پرورش دزد راه انداختند . به فرض مثال " من نوعي كه براي گرفتن يك مدرك فكستني ميليونها تومان هزينه الكي به معلم مربوطه بدم و با زور و التماس مدرك بگيرم و بعد برم سر يك كار اداري چي از آب در ميام منصف و با وجدان ؟ يا دزد و رشوه گير و خائن آي دلم پره از اين اقشار جامعه كه مقام انبيا ء الهي را دارن متاسفانه ! بازم تاكيد مي كنم اون قديمي ها واقعاً حلال بودند و دلسوز ولي متاسفانه امروزه اكثرشون گرفتارن و خدا به دادشون برسه جناب تلميخا اينم بحث بود پيش كشيدي ؟ الان خوبه هم من و هم تورو اخراج كنن آي حال ميده فعلاً براي امشب كافيه تا بعد موفق باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱:۱۶, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام .
متاسفانه آموزش و پرورش در کنار صدا و سیما 2 ارگانی هستن که کمترین پیشرفت رو در اونها شاهد بودیم . شما به لفظ دانش آموز و دانشجو زوم کردید اما خانه از پای بست ویران است !! البته من چند وقت پیش کتاب آموزش روخوانی قرآن رو برای سال چهارم دبستان ( اگر اشتباه نکنم ) مطالعه میکردم و متوجه شدم روشها خیلی هدفمندتر و بهتر دارن پیگیری میشن اما برای کودکان امروز ما ( دهه 70 و 80 ) باید برنامه ریزی خیلی بیشتری انجام بشه و قطعا تغییر در روش ارائه درس به تنهایی کاری از پیش نمیبره . طولی نمیکشه که مدرک و مدرک گرایی در کشور ما جاش رو به مکتب اصالت پول میده و حتی امروزه شاهد زمینه این تفکرات هستیم . ترجیها بهتره با توجه به آینده نظام مدرک گرایی ، خودمون رو اسیر این موضوع نکنیم .( البته علایق متفاوته ) |
|||
|
|
۱:۲۱, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۱:۲۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با تشکر از مشارکتتون
نقل قول: تازه میخوام در مورد دونه دونه تبلیغات لیبرالی صدا و سیما تاپیک بزنم! تن تاک! و ..... نقل قول: یکی از مهم ترین موضوعات در یک حکومت بحث آموزش و نظام تعلیم و تربیته از یک طرف در این تاپیک به ناکارآمدی این نوع نظام آموزشی می پردازیم و از طرفی به یک نظام سودمند خواهیم پرداخت |
|||
|
|
۱:۲۹, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۲ ۱:۲۱)تلمیخا نوشته است: از یک طرف در این تاپیک به ناکارآمدی این نوع نظام آموزشی می پردازیم و از طرفی به یک نظام سودمند خواهیم پرداخت در مورد نا کارآمدی این سیستم آموزشی جاری همین بس که یک آمار بگیریم از هم سن و سالهای خودمون و بپرسیم چند درصد مباحث آموزشی تا دوران دیپلم رو به یاد دارن و چند درصد به درد زندگیشون خورده !!! البته سیستم آموزشی غیر مناسب در همه مدارس پیاده نمیشه ، مدرسه هایی مثل علامه و ... روش تدریس بسیار متفاوته و سودمند .( در واقع همه گیر نیست ) اینکه این سیستم مناسب امروز ما نیست تقریبا ثابت شدست اما اینکه بخواییم سیستم جایگزین تعریف کنیم کار بسیار مشکلیه اما میتونه شروع خوبی باشه برای فکر کردن به این موضوع . ممنون . |
|||
|
|
۵:۵۴, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کلا تبلیغات تلوزیون انزجار اور شده حالا من از این تبلیغ بخاطر این بدم میاد که واقعا بچه ای که در ابتدایی نتونه خودش واسه خودش برنامه بریزه،بزرگ شه میخواد چی بشه هر چی نسل های قدیم محکمتر و مستقل بودن،جدیدتر ها بد و بدتر میشن. یکی از دوستان هم به نکته خوبی اشاره کرد،کتاب های کمک اموزشی! اگه واقعا دانش اموز اینقدر محتاجه این کتاباس،خوب به کتاب های تحصیلی اضافه کنند!! خونه خاله ام بود،مثلا دختر خاله ام اومده سولاش رو بپرسه،ابتدایی بود یه کتاب کمک درسی اورده،بچه هنوز مفهوم توی کتاب رو یاد نگرفته ،تو کمک درسی باید مثلا 50تا تمرین ریاضی سخت حل میکرد!! در حالیکه اصلش رو درست یاد بدن و به قول اقای تلمیخا،مدل فکر کردن یاد بدن دیگه احتیاج به این کارا نیست. حیف بچه گیمون که تو این مدارس تلف شد به نظر من قدیم(زمان خودم)هم خوب نبود،الان که دیگه بدتر دقت کنید ادیسون چون مدرسه نرفت مخترع شد
|
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
واقعا آموزش و پرورش ما هیچ جای کاری برای دانش آموز نذاشته!
من خودم هفته پیش سر کلاس تاریخ ایران و جهان (دوم انسانی)،به معلممون گفتم این که شما میگید مصری ها یا سومری ها،سنگ و چوب رو میپرستیدن - اون هم به خاطر القاهای کاهناشون - درست نیست.بلکه حقیقت دیگه ای پشت این همه دم و دستگاه بت پرستی باستان نهفته!(همین ماجرای شیطان پرستی و جن پرستی باستان) اما جواب دندان شکن معلم بود که باعث شد من دریچه های جدیدی به روم گشوده بشه ![]() « تو بیشتر میدونی یا کتاب؟ » ![]() شما رو تا برنامه بعد به خدای بزرگ میسپارم،خدانگهدار
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |