کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: ایا برای اینکه یکی از 314 یار امام عصر(عج) باشید تلاش کرده اید!
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جنبش انسان کردن عارف!
۱:۵۶, ۱۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۲ ۱۷:۴۸ توسط 666-6.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان اسم من عارف هست!

در این تایپک از دوستان میخوام به من پیشنهاد بدن که چطور یک مسلمان واقعی باشم عمدا خودمو عنوان کردم تا به دوستان بر نخوره!!

نیازی به حزب تکاوران و برنامه های کامپیوتری و بازی های میلیونی نیست همین که ما انسان بشیم کافیه. نیازی نیست واسه تبلیغ اسلام این کارا رو بکنید (لازم هست ولی اول از خودمون شروع کنیم)

این سایت عالیه بحث ها و اطلاعات خوبی داره همه اینجا عاشق ظهور هستن و دارن واسه ظهور تلاش میکنن ولی ایا ما شرایط ظهور رو در خومان ایجاد کردیم!! امام عصر روحی فداه به 313 فرمانده نیاز داره کدوم ما برای اینکه یکی از این 313تا بشیم تلاش کردیم!! اگه چند میلیارد سرباز منتظر ظهور باشن ولی تا این 313تا تکمیل نشن ظهوری در کار نیست!!

من میخوام یکی از این 313تا باشم باید چگونه انسانی باشم!! دوستان واسه انسان شدنم پیشنهاد بدین!!

بیاید همه از این پیشنهادات در زندگی خودمون اسفاده کنیم!
دوستتون دارم...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته مهربون ، SAViOR ، Aryha ، دیدگاه نوین ، help me ، mofa
۲:۳۵, ۱۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۲ ۲:۳۶ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #2
آواتار
واقعیت این هست که ادم ، بنده باید باشد و تبعیت داشته باشد ...
اینها کلید گنج مقصود است !
البته فارغ از حق الناس و امثالهم

(۱۲/آبان/۹۲ ۱:۵۶)666-6 نوشته است:   314 فرمانده نیاز داره کدوم ما برای اینکه یکی از این 314تا بشیم تلاش کردیم

314؟!!!! یا 313؟!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 666-6 ، وحید110 ، Havbb 110 ، دیدگاه نوین ، help me ، Patriot ، حلما
۲۰:۴۸, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام دوستان واسه اینکه زندگیم اسلامی بشه کمکم کنید!

من فوق لیسانس از دانشگاه نفت تهران دارم وضع مالم خوبه خدارو صد مرتبه شکر من متاهل هستم خانم من خیلی مهربون هست و عاشقشم ولی یکی از مشکلاتی که با خانمم دارم اینه که خانم من از پول بینهایت خوشش میاد خیلی افراطی خوشش میاد طوری که من نمیتونم بهش بگم پول ندارم باید همیشه وضع مالیم خوب باشه که این امکان پذیر نیست پیشنهاد بدین من چیکار کنم!

دوستان از پیشنهادات در صورت صلاح در زندگی خودتون اسفاده کنید!

مشکلی دارین بیان کنید به شما کمک بشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mofa
۲۰:۵۴, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:
فوق لیسانس از دانشگاه نفت تهران دارم وضع مالم خوبه خدارو صد مرتبه شکر من متاهل هستم خانم من خیلی مهربون هست و عاشقشم ولی یکی از مشکلاتی که با خانمم دارم اینه که خانم من از پول بینهایت خوشش میاد خیلی افراطی خوشش میاد طوری که من نمیتونم بهش بگم پول ندارم باید همیشه وضع مالیم خوب باشه که این امکان پذیر نیست پیشنهاد بدین من چیکار کنم!

میتونید به سایت http://www.hamdardi.com که سایت مشاوره خانواده هست و مشاوران خوبی داره مراجعه کنید .

چون ممکنه با نظر دوستان کلا زندگیتون بره زیر سوال.اونجا مشاوران خوب داره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 666-6 ، هادی... ، mofa
۲۰:۵۹, ۱۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۵۴)MehrabonLady نوشته است:  میتونید به سایت http://www.hamdardi.com که سایت مشاوره خانواده هست و مشاوران خوبی داره مراجعه کنید .

چون ممکنه با نظر دوستان کلا زندگیتون بره زیر سوال.اونجا مشاوران خوب داره .
مرسی دوست عزیزم من میخوام در این تایپک کاری کنم که زندگی اسلامی باب بشه برای ما که ظهور امام عصر روحی فداه رو تبلیغ میکنم میخوام تخصصی از خودمون شروع کنم نه از فراماسون هاAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MehrabonLady ، help me
۰:۰۸, ۱۳/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۲ ۰:۰۹ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #6

پیشنهاد زیاد ارائه شده است.
مطالب این قسمت سایت تبیان پر از پیشنهاد است.:
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=196
ولی پیشنهاد بدون عمل و همت به چه درد میخورد. مانند نسخه ای است که به جای عمل کردن به آن فقط از رویش خوانده شود. بارها و بارها خوانده شود. آیا آن نسخه نتیجه میدهد؟

همت همت همت

امام علی علیه السلام فرمودند:
قیمة کل امرء همته

یعنی قیمت هرکس به اندازه همت اوست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 666-6 ، help me
۲۳:۳۳, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
مرسی دوست بزرگوارم متشکر که پیشنهاد دادی!

من به مشاور احتیاج ندارم دوستان عزیزم فقط میخوام مشکلات خودمون و جامعه خودمون رو بیان کنم و با کمک شما به این مشکلات جواب بدیم و صد البته که همت ایجاد این تغییرات مثبت رو هم باید ایجاد بکنیم

بنظرت چطور میشه که در ادمی که همت در وجودش کشته شده رو احیا کنیم من چندتا دوست دارم که دچار اعتیاد شده اند میخوام این همت رو در وجودشون احیا کنم اما نمیونم چطور!

بنظر من اگه یک معتاد رو دوباره احیا کنیم ثوابش نزد خدا کمتر از این نیست که یک انسان رو به دین اسلام اورده باشیم.
دوستتون دارم..
۲۳:۵۶, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8

مسئله همت هم در مورد شخص صادق است و هم در مورد جامعه.

معتاد نیاز به حمایت و کار دارد. اگر بتوانید برایش یک کار درست کنید (نه اینکه استخدام شود. مثلا یک چیزی بسازد و بفروشد. مثل صنایع دستی یا...) میتواند شروع خوبی باشد. باید یک امیدواری هم داشته باشد که به خاطر آن تلاش کند که اصلاح شود مانند امید به ازدواج یا خشنود کردن پدر و مادر یا زندگی بهتر. وقتی کار کند و درآمدی داشته باشد و شما هم مواظبش باشید که نکشد احتمال اصلاح زیاد است. البته دعا برای او هم لازم است. مراکز ترک اعتیاد هم تا وقتی که آن همت و خواست و اراده نباشد شاید خیلی مفید نباشد. یعنی اول و آخرش با مراکز ترک اعتیاد یا بدون آنها راه حل تنها یک جو اراده است.

البته در خیلی از کشورهای دنیا معتاد را اعدام میکنند تا به این وسیله کسی سراغ اعتیاد نرود.
شهرداری تهران در جلسه سران کشورهای اسلامی سه سوت تمام معتادهای تهران را جمع کرد و بعد از اجلاس دوباره آنها را ول کردند. وقتی سوال کردند که چرا این کار را کردید گفتند که ما میتوانیم ظرف دو روز تمام معتادها را جمع کنیم ولی جایی نیست که متولی و مسئول رسیدگی به آنها باشد.
در ایران معتاد را نوعی بیمار میدانند و نه یک مجرم. ولی در خیلی از کشورهای دیگر حتی با داشتن چند گرم مواد مخدر اعدام میکنند. مثلا میگویند در مورد چین می اندازند در دریا کوسه ها آنها را بخورند.
البته اینکه حکومت چطور برخورد کند با اینکه یک دوست یا عضو خانواده چطور برخورد کند دو مسئله متفاوت است.
۱۵:۱۵, ۱۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۲ ۱۷:۰۲ توسط 666-6.)
شماره ارسال: #9
آواتار
مرسی متشکر دوست عزیزم
شما به برنامه ی اتانازی اشاره کردین خیلی جالبه میشه با کمک دوستان این برنامه رو مورد کنکاش قرار بدیم و برنامه اتانازی رو با معیارهای اسلامی مقایسه کنیم و یک برنامه اتانازی اسلامی(اگه شدنی باشه!) طراحی کنیم و از طریق همین سایت به قوه قضایه پیشنهاد بدیم.
۱۷:۰۲, ۱۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۴/آبان/۹۲ ۱۵:۱۵)666-6 نوشته است:  مرسی متشکر دوست عزیزم
شما به برنامه ی اتانازی اشاره کردین خیلی جالبه میشه با کمک دوستان این برنامه رو مورد کنکاش قرار بدیم و برنامه اتانازی رو با معیارهای اسلامی مقایسه کنیم و یک برنامه اتانازی اسلامی طراحی کنیم و از طریق همین سایت به قوه قضایه پیشنهاد بدیم.

همانطور که در پیام خصوصی گفتم اتانازی معنیش همان خودکشیست

خودکشی هم یک گناه بدون بخششه

پس مدل اسلامی نداره

نقل قول:نظرسنجی: ایا برای اینکه یکی از 314 یار امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشید تلاش کرده اید!

قضیه 314 تا چیه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غربت تشیع
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]