|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۳, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۲:۳۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #251
|
|||
|
|||
|
|
۳:۱۲, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #252
|
|||
|
|||
|
با یکی از دوستان گاهی میرم بیرون و از در و دیوار و روزگار و سیاست و بابا و ... همه چی میگیم . عادت هم داره وقتی میاد بیرون یه بسته سیگار رو دود میکنه
البته زیاد بهش گفتم نکش اما فایده نداره چند روز پیش رفتیم بیرون پاکت سیگارش رو تموم کرد . یه شیرینی بهش تعارف کردم . برگشته میگه بابا این کالریش زیاده واسه بدن خوب نیست!!! کلا یه هفتس یادم میاد خندم میگیره!! |
|||
|
|
۴:۵۸, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #253
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۲ ۳:۱۲)وحید110 نوشته است: با یکی از دوستان گاهی میرم بیرون و از در و دیوار و روزگار و سیاست و بابا و ... همه چی میگیم . عادت هم داره وقتی میاد بیرون یه بسته سیگار رو دود میکنهحالا بخندید. چند روز پیش تو اخبار شنیدم میگفت میوه برای سیگاریها خیلی ضرر داره!! از کجا معلوم؟ شیرینی هم بعداً خبرش میاد. ![]() ممکنه فقط هنوز برای دانشمندان معلوم نشده! ![]() (ولی چطور کنار فردی که یکپاکت دود میکنه طاقت میارین؟ ![]() من چند ثانیه از کنار یه سیگاری رد میشم انگار شیمیایی میشم! خلاصه مواظب سلامتیتون باشین. ضرر سیگار برای غیرسیگاریها خیلی بیشتره.)یادم میاد از یه بندهخدایی شنیدم که پدرش رو میبرد دکتر قلب. همیشه سر یه ساعت معینی وقت داشت. میگفت هربار که من اونجا بودم، بعدازظهر سر یه ساعت مشخص، منشی یهدونه نون خامهای بزرگ(از اینها که تقریباً اندازهی پیشدستیه!) برای دکتر میآورد! ![]() احیاناً نظریهی دکتره این بوده که قلب اگر شاد باشه سالمتر میمونه! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۸:۱۶, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۹:۳۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #254
|
|||
|
|||
|
رضاجان!!!!!!!!
![]() مواظب مامان بزرگا باش چَکیت نکنن ![]() عکاسه کوش!!!؟
![]() |
|||
|
|
۱۰:۱۷, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱۰:۲۷ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #255
|
|||
|
|||
|
اینا به جاذبه و این قرطی بازیا اعتقادی ندارن : )
![]() |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #256
|
|||
|
|||
|
علاوه بر سوالاتی که بعضی بزرگواران مطرح کردن منم یه سری درددل داشتم با اجازتون :
ما موردایی داریم تو تالار که میبینیم مثلا ساعات بین 2 تا 5 صبح اومدن پست گذاشتن !!! منم یک بار خواستم امتحان کنم تا 2 دووم آوردم ولی بعدش دچار عذاب وجدان شدم کلا گذاشتمش کنار !!!!! ![]() اولش گفتم شاید اصلا تو ایران نیستن ! ولی بعدا دیدم نه , تقریبا در تمام ساعات شبانه روز فعالیت دارن, شایدم به این قرطی بازیای ساعت خواب و چرخش ماه و خورشید اعتقادی ندارن !!!!!!! ![]() تازه یه موردایی هم دیدیم که طرف ارسال خودشو نقل قول کرده تو یه پست دیگه جواب داده !!!!!!!!!!! ![]() بهله , همچین آدم موردیابی هستیم ما !!!!! ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۲۷, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #257
|
|||
|
|||
نقل قول: ما موردایی داریم تو تالار که میبینیم مثلا ساعات بین 2 تا 5 صبح اومدن پست گذاشتن !!! منم یک بار خواستم امتحان کنم تا 2 دووم آوردم ولی بعدش دچار عذاب وجدان شدم کلا گذاشتمش کنار !!!!!یادمه سال اولی که اومدم تالار،همین یکی دوسال پیش ،تابستونا معمولا تا خود اذان صبح تو تالار و پشت کامپیوتر بودم ![]() ![]() حالا الان که خوبه ای دی اس ال گرفتم.اما فکرشو بکنید من اون موقع چطوری با دایل آپ شب تا صبح تو اینترنت بودم!!! هنوز خودم هم به دلیل این مساله پی نبردم
|
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #258
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱۹:۰۰ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #259
|
|||
|
|||
|
************************************* *********************************************** |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #260
|
|||
|
|||
|
هفـــت سالــــم بود با مامـــنم رفته بودم بیــــرون واســـــه خرید
حالا اینـــش که چطو گــم شــــدم بمـــونه !!! مــــا رو تحویل کلانتری دادن گفـتن : این پســـره گم شـــده مـــنم اینههههههــو این یتــیما یه گوشـه کــــز کــرده بودمــــو گریه میـــکردم و میــگفتم : "مــن مامنمو مــوخووام" یه ســـــربازه اومد پیشـــم گفت : پسر جون اسمــت چیه ؟؟؟؟؟ من : مجید ســـــــرباز: ببین مجید جان ما مامنتو پیــ... پیــ...ــدا میکنیم اگه قول بـــــدی گریه نکنــــی و به سوالام درست جواب بدی من: باشیییییییییی :"( سرباز: مجید جان خونتون کجــــاس؟؟؟ من : پهـلو خونه ســـارا اینا (دخمل همسایمون) ســـربازه :| ســــــربازٍ :نــه منظورم اینکه کــــدوم خیابون ؟؟؟ من: خیابون ســــــارا اینا باز ســـــــربازه :||| یکــــــی دیگه اومـد بنظر ســــرباز نمیومد گفت : بذار خودم ازش بپرســــم پســــر جان خونه ســــارا اینا کجاس ؟؟؟ مـــن : پهلو خونه مــــا یهو کل ملت از خنده کف کلانتری هیلیکوپتری زدن !!! الان که فک میکنــم میبینـم از همـون بچگــی هــم فقط بدرد این میــخوردم موجــبات خنــده و شــادی دیــگرونو فراهم کنم :| به این برکت قسم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,098 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,324 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,711 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,326 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,704 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,940 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 1dar1209533bfb31c109a6748eb8eb4480ad7_28...0346_n.jpg]](http://www.1dar1.com/uploaded/1dar1209533bfb31c109a6748eb8eb4480ad7_28052_404625432949458_208710346_n.jpg)
![[تصویر: 470044_230.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/10/16/470044_230.jpg)
![[تصویر: 79691598211190527259.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/79691598211190527259.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)