کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با شیطان پرست بودن سبک های راک و متال موافقید؟
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال
۰:۰۸, ۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳ توسط anti.)
شماره ارسال: #1
آواتار
درود بر تمامی عزیزان...

این تاپیک ایجاد شد که درباره مباحث و موضوعاتی که در باب این سبکها میگنجد بحث شود...

شبهات از شما،جواب از من...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.P.H ، Admirer ، Nazanin ، JohnShepard ، amirafgar

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۵, ۲۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۹:۱۳ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #111

نقل قول:حرف شما در مورد اینکه میگویید شخصی که خدا را قبول ندارد شیطان را هم قبول ندارد اصلا درست نیست و کاملا اشتباه است. شیطان در طول تاریخ در مذاهب مختلف نمود بارزی داشته و خیلی از اقوام قدیم مانند همین هندوها و همین مصریهای باستان به صورت ناخودآگاه شیطان را میپرستیدند و در واقع شیطان آنها را مسخ کرده بوده. اصلا مذاهب توحیدی آمده اند که این تفکر را از بین ببرند و چهره واقعی شیطان را نشان دهند که با گمراه کردن مردم باستان آنها را به مذاهبی کفرآلود و شیطان سوق میداده و ادیان الهی و توحیدی اصلا برای اصلاح همین تفکر الحادی از سوی خداوند متعال بر بشر نازل شدند.
عمل مهم است! عمل نشون می ده کسی شیطان پرسته یا نه. کسی که مردم رو گمراه می کنه(مثل رائفی پور) شیطان پرسته.
ادعا مهم نیست. اسم خدایی که می پرستد مهم نیست. مهم نیست ادین را می پرستد یا الله رو. طرف ادین رو می پرسته ولی اشعاری می خونه که به مردم حقیقت رو نشون می بده، این خوبه.
نه اینکه طرف بره سخن رانی کنه و به در و دیوار گیر بده و دو تا عدد پیدا کنه و بگه چون این 11 هست پس شیطان پرسته.

نقل قول:
به نام خدا

شما انگار اولین ارسال بنده در این صفحه را مطالعه نکردید آنهمه سند و مدرک آوردم،‌ عکس آوردم باز شما میگویی بنده علمی صحبت نمیکنم در همین لاریکه سخیف به وضوح جمله IN THE NAME OF METAL مشخص است یعنی به نام موسیقی متال یا در واقع همان شیطان دیگه نمیدونم چه یگویم.

آرایا خواننده اسلیر گفته من کاتولیکم این یکی از احمقانه ترین جملاتی بود که در عمر شنیده بودم این آقا میگه من کاتولیکم بعد میره در گروهی فعالیت میکنه که اکثر آهنگاش شیطانی و بر ضد خدا میباشد. به نظرت این با عقل سلیم جور در میاد؟؟؟ فکر کنید شیعیان که سلفیها و وهابیها با آنها دشمن هستند، بروند و در کنار آنها زندگی کنند خوب این اصلا با عقل جور در نمیاد چون وهابیها اصلا شیعیان رو قبول ندارن و ریختن خون شیعیان را واجب میدانند.

چطور یک مسیحی واقعی میتواند در گروهی فعالیت کنن
د که اصلا بیس و اساسش شیطان پرستی و ضدیت با خداست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما به اون می گی سند مدرک؟ اونا حرف هست. منم می گم فلانی هم جنس بازه. شما قبول می کنی و بهش می گی مدرک؟ عکس از اجرا هم ملاک نیست. اجرا نمایشهو باید به فضای ؟آهنگ بخوره. قبلا مفصل توضیح دادم.
مصاحبش رو پیدا می کنم و می زارم. اون وقت معلوم می شه من راست می گم یا شما منو الکی متهم به دروغ گویی می کنید.در مورد in the name of metal هم بگویم شما آیا in the name of king نشنیدین؟
تو همین فارسی هم می گیم مثلا به نام قانون مثلا دستا بالا! پس یعنی این جمله هم شیطانیه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۱۳, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #112
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۹:۰۵)JohnShepard نوشته است:  عمل مهم است! عمل نشون می ده کسی شیطان پرسته یا نه. کسی که مردم رو گمراه می کنه(مثل رائفی پور) شیطان پرسته.
ادعا مهم نیست. اسم خدایی که می پرستد مهم نیست. مهم نیست ادین را می پرستد یا الله رو. طرف ادین رو می پرسته ولی اشعاری می خونه که به مردم حقیقت رو نشون می بده، این خوبه.
نه اینکه طرف بره سخن رانی کنه و به در و دیوار گیر بده و دو تا عدد پیدا کنه و بگه چون این 11 هست پس شیطان پرسته.

به نام خدا

خیلی جالبه شما گناهان کبیره ای که خیلی از همین افراد که در این گروهها عضو هستند را نمیبینید مانند زنا و میگساری و شیطان پرستی و اعتیاد شدید به مواد مخدر و کفر و همجنسبازی و هزاران کفر دیگر و تبلیغات آنها را به صورت کلیپ و ترانه و آلبوم های مختلف برای تشویق جوانان به گناهان کبیره نمیبینید و از آنها دفاع هم میکنید ولی استاد رائفی را فقط به جرم اینکه حقایق را آشکار میکند و چون به سبک متال گفته متالیکا را گمراه کننده مردم میدانید. جل الخالق . فعلا
۱۹:۲۲, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #113
آواتار
با سلام

باز یه تاپیک موسیقی دیگه که باز در مور رک و متال هستش

(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۳:۱۲)anti نوشته است:  اومدی تو جمعی که بیشترشون با موسیقی مخالفن میخوای چه جوری مواضع خودت رو بیان کنی که یه دفعه ای هوار نشن رو سرت؟
Big Grin
فقط یه ذره اگه دیدتون رو بیشتر کنید مسلما افرادی که از این قسم موسیقی ها خوششون بیاد رو تو فرم پیدا می کنید
برای نمونه امضای بنده رو نگاه کنید و به متنش توجه کنید !!
متن موسیقی Game اثر گروه موتوهد با صدای لمی Big Grin اگه اشتباه نکنم

(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۳:۱۲)anti نوشته است:  اینقدر قبلا با اینا سر همین موضوع بحث کردیم که تمامی نداره،ولشون کن،از زندگی خودت لذت ببر،اگه شرایطش رو هم داری بکن از این خراب شده برو که باقی عمرت رو بتونی هر جور دوست داری زندگی کنی،نه جوری که بهت دیکته میکنند
گفتن عقاید یه شخص برای شخص دیگه دیکته کردن اون ها به طرف مقابل تلقی نمی شه
هر چند پافشاری کردن بر روی عقاید دیکته می شه اما کمتر کسی این جا حرف هاش رو دیکته می کنه !!

(۲۰/مرداد/۹۲ ۲۱:۴۳)JohnShepard نوشته است:  قصد من از ساخت این تاپیک بیداری اندیشه هست. می خوام همه بدونن که راک و متال چیز وحشتناکی نیست مگر اینکه یه جای کار آدم بلنگه و به خاطر همین از این موزیک بترسه که مبادا حقیقت رو به مردم نشون بده.
دوست عزیز
از این قسم تاپیک هایی که شما زدید تو فروم فکر کنم چند تایی باشه
اگه واقعا قصد دارید این سبک موسیقی رو معرفی کنید بهتره که بیاید ریشه های موسیقی این سبک رو بگید نه این که بیاید قطعه هایی رو از جاهای خوب بردارید و با این ستدلال بیاید بگید این سبک خوبه یا نه !!
امیدورم حرف هام رو درست گفته باشم
از شما می وام ساختار های این سبک رو معرفی کنید نه این که بیاید قطعه هایی از ین سبک رو به نقد بکشونید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti
۱۹:۲۴, ۲۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۹ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #114

نقل قول:
به نام خدا

خیلی جالبه شما گناهان کبیره ای که خیلی از همین افراد که در این گروهها عضو هستند را نمیبینید مانند زنا و میگساری و شیطان پرستی و اعتیاد شدید به مواد مخدر و کفر و همجنسبازی و هزاران کفر دیگر و تبلیغات آنها را به صورت کلیپ و ترانه و آلبوم های مختلف برای تشویق جوانان به گناهان کبیره نمیبینید و از آنها دفاع هم میکنید ولی استاد رائفی را فقط به جرم اینکه حقایق را آشکار میکند و چون به سبک متال گفته متالیکا را گمراه کننده مردم میدانید. جل الخالق . فعلا
گفتم مدرک لازم است. اینم نفهمیدم چیه:
میگساری

بعد هم طرف اگه مثلا زنا کنه یا مواد مخدر مصرف کنه، دلیل بر این می شه که حرفاش غلطه؟؟؟؟؟؟؟ خب من که این همه متن گذاشتم. باز هم بخواین می زارم. این همه حرف حسابی رو نادیده گرفتین و چسبیدین به اون اغلیت که قبلا هم گفتم هر چیزی خوب و بد داره. آیا می شه به خاطر طالبان همه مسلمون ها رو محکوم کرد؟ برا متال هم همین طوره. برا یه عقلیت نمی شه همه گروه ها رو محکوم کرد. رو اکثریت قضاوت می شه و اکثریت هم علیه السلام نیستن و معصوم نیستن. انسان عادی اند و حرفای خوب می زنن که به ضرر عده ای هست و به همین دلیل تخریبشون می کنن. روش تخریب هم استفاده از اغلیت هست که خیلی هاشون به وسیله ی همون تخریب کننده ها ساپورت میشن. یه روش دیگه هم استفاده از متن آهنگ هست که اونو نصفه می زارن یا برداشت غلط می نویسن و یکی دیگه هم گفتن یه سری موضوعات هست و مخفی کردن یه سری دیگه هست. در واقع اونایی که مخفی می شه دلای اونایی هست که گفته می شه. با این شیوه ها رائفی پور و امثالش دارن موسیقی رو تخریب می کنن.

نقل قول:
دوست عزیز

از این قسم تاپیک هایی که شما زدید تو فروم فکر کنم چند تایی باشه

اگه واقعا قصد دارید این سبک موسیقی رو معرفی کنید بهتره که بیاید ریشه های موسیقی این سبک رو بگید نه این که بیاید قطعه هایی رو از جاهای خوب بردارید و با این ستدلال بیاید بگید این سبک خوبه یا نه !!

امیدورم حرف هام رو درست گفته باشم

از شما می وام ساختار های این سبک رو معرفی کنید نه این که بیاید قطعه هایی از ین سبک رو به نقد بکشونید
منظور شما دقیقا چیه؟
مثلا بگم دث متال چیه و بلک چیه و دوم چیه؟ خب اینا رو که بگم چه فرقی به حالشون داره. مثلا اینا از موسیقیش سر در می یارن و می گن وای عجب هنریه؟
آهنگ توی امضاتون هم آهنگ قشنگیه. تریپل اچ هم ازش به عنوان تم ورود استفاده می کرد.
۱۶:۵۹, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #115

سلام
اگه به شیطان پرست بودن یا در خدمت شیطان پرست ها بودن جیمز هیتفیلد شک دارین تو youtube بنویسین james hetfield tattoo وببینین که راجع به چشم و هرم پایین چشم خالکوبی شده روی دست چپش تو 1 مصاحبه چی میگه
راجع به چشم میگه this is my higher power یعنی این بالاترین یا بیشترین قدرت منه
با این تفاسیر فکر کنم دیگه شبه ای نباشه. این آقا یا شیطان پرسته یا حداقل باهاشون موافقه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۱۳:۴۱, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #116

نقل قول:سلام
اگه به شیطان پرست بودن یا در خدمت شیطان پرست ها بودن جیمز هیتفیلد شک دارین تو youtube بنویسین james hetfield tattoo وببینین که راجع به چشم و هرم پایین چشم خالکوبی شده روی دست چپش تو 1 مصاحبه چی میگه
راجع به چشم میگه this is my higher power یعنی این بالاترین یا بیشترین قدرت منه
با این تفاسیر فکر کنم دیگه شبه ای نباشه. این آقا یا شیطان پرسته یا حداقل باهاشون موافقه.
من نمی فهمم، یه نفر به خاطر یه چشم که اونم خودتون از خودتون در آوردین که نماد فلانه، شیطان پرسته، اون وقت همه ی آهنگاش و فلسفه ی اونا رو نادیده گرفتین... یه شعر از خودتون بگید که با یکی از شعراش برابری کنه! ایشون سالها زحمت کشیده و بندی به این عظمت ساخته و اشعاری خونده که راجبش کتاب نوشتن اون وقت شما بیا و این حرفا رو بزن.
یه سری از راک و متال می ترسن. چون می دونن حقیقته که پیروزی و می خوان هر طور شده مخفیش کنن.
۱۴:۱۹, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #117
آواتار
(۱۷/دی/۹۲ ۱۳:۴۱)JohnShepard نوشته است:  من نمی فهمم، یه نفر به خاطر یه چشم که اونم خودتون از خودتون در آوردین که نماد فلانه، شیطان پرسته، اون وقت همه ی آهنگاش و فلسفه ی اونا رو نادیده گرفتین... یه شعر از خودتون بگید که با یکی از شعراش برابری کنه! ایشون سالها زحمت کشیده و بندی به این عظمت ساخته و اشعاری خونده که راجبش کتاب نوشتن اون وقت شما بیا و این حرفا رو بزن.
یه سری از راک و متال می ترسن. چون می دونن حقیقته که پیروزی و می خوان هر طور شده مخفیش کنن.

به نام خدا

هر شخصی استعدادی ذاتی و خدادادی دارد که حالا هتفیلد، استعداد موسیقی داشته و با جور شدن شرایط و حمایتهای پشت پرده که بسیار مهم است به اینجا رسید ولی هیچکدام از اینها مهم نیست، مهم اینه که استعدادتو در چه جهتی به کار ببری، در جهت خیر یا در جهت شر. شما چه قبول کنی چه نکنی، صنعت هنر به خصوص سینما و موزیک در دست صهیونیستها و فراماسونها و کفار میباشد و انها نمیایند از این ابزار برای تبلیغ اسلام یا سایر مذاهب حق استفاده کنند بلکه طرز تفکر شیطانیه خودشان را با رنگ و لعاب گسترش میدهند.
۱۶:۲۴, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #118

نقل قول:به نام خدا

هر شخصی استعدادی ذاتی و خدادادی دارد که حالا هتفیلد، استعداد موسیقی داشته و با جور شدن شرایط و حمایتهای پشت پرده که بسیار مهم است به اینجا رسید ولی هیچکدام از اینها مهم نیست، مهم اینه که استعدادتو در چه جهتی به کار ببری، در جهت خیر یا در جهت شر. شما چه قبول کنی چه نکنی، صنعت هنر به خصوص سینما و موزیک در دست صهیونیستها و فراماسونها و کفار میباشد و انها نمیایند از این ابزار برای تبلیغ اسلام یا سایر مذاهب حق استفاده کنند بلکه طرز تفکر شیطانیه خودشان را با رنگ و لعاب گسترش میدهند.
کسی یه عمر تو گوشش این طور خوندن رو به این سادگی نمی شه بهش فهموند اشتباه می کنه (با شما هست دوست عزیز!)
من الان حاظرم تعداد زیادی موزیک ویدو و موزیک پیشنهاد بدم که در باره ی اصول انسانی هست که هیچ کسی که اینجا هست نمی تونه نادیده بگیرتشون.
همیشه هم بدونین:
یه عده از چیزایی که باعث می شه افکار عمومی روشن بشه و ظلمی که بشون می شه رو ببینه از موسیقی و سینما و ... می ترسن. از شبکه های اجتماعی هم می ترسن. برا همین باش مقابله می کنن. حقیقت رو می پوشونن تا خودشون رو حق جلوه بدن!
۹:۱۸, ۱۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۹:۳۷ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #119
آواتار
(۱۷/دی/۹۲ ۱۶:۲۴)JohnShepard نوشته است:  کسی یه عمر تو گوشش این طور خوندن رو به این سادگی نمی شه بهش فهموند اشتباه می کنه (با شما هست دوست عزیز!)
من الان حاظرم تعداد زیادی موزیک ویدو و موزیک پیشنهاد بدم که در باره ی اصول انسانی هست که هیچ کسی که اینجا هست نمی تونه نادیده بگیرتشون.
همیشه هم بدونین:
یه عده از چیزایی که باعث می شه افکار عمومی روشن بشه و ظلمی که بشون می شه رو ببینه از موسیقی و سینما و ... می ترسن. از شبکه های اجتماعی هم می ترسن. برا همین باش مقابله می کنن. حقیقت رو می پوشونن تا خودشون رو حق جلوه بدن!

به نام خدا

شما چرا انقدر ساده ای، خوب آنها که نمیایند علنی فساد و شر را گسترش بدهند هر چند اینکار را هم به شدت تمام انجام میدهند ولی در کنار این باید ظاهر موجهی هم از خود تا حدودی نشان دهند تا بیشتر مردم را فریب دهند دقیقا مانند کارهایی که آلکاپون در آمریکا انجام میداد. یک مثال کوچک، شما بهتر از من میدانید که لیدی گاگا یک مجسمه فاسد به تمام معنا میباشد که فقط در حال گسترش فحشا در دنیا میباشد و بعد از مایکل جکسون پر طرفدارترین انسان در فیسبوک با نزدیک به هفتاد میلیون دنبال کننده میباشد. این خانوم در کنار توهینهایی که به مقدسات به طور علنی با فجیعترین شکل ممکن در کلیپها و موسیقیش میکند، در خیلی از کنسرتهایش برای فریب، کار خیر هم مثلا انجام میدهد مثلا برای کمک به بیماران ایدزی و غیره ولی اینها همش نمایشه و حقیقت چیز دیگری میباشد و تلخ.
۱۱:۱۳, ۱۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۱۱:۱۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #120
آواتار
من فقط صفحه اول و آخر این تاپیکو خوندم و متوجه شدم که صفحه آخر،یعنی همین صفحه ، تقریبا هیچ ربطی به سوال اصلی تاپیک نداره
پاپ و راک و ... همشون سبک موسیقی هستن.هم یه گروه شیطان پرست میتونه آهنگاشو به سبک راک بخونه،هم یه فرد مسلمون،و این قضیه اصلا ربطی به این نداره که این سبک از اساس خوبه یا بد.
مثلا ایرانیا بیشتر پاپ میخونن،شیطان پرستا هم مثلا راک.اما این دلیل نمیشه که بگیم پاپ یه سبک خییلی الهیه! چون ما ازش استفاده میکنیم،اما راک شیطانیه چون اونا ازش استفاده میکنن
این سبک ها،مثل چاقو هستش.هم میشه باهاش میوه پوس کند،هم میشه آدم کشت.پس نمیشه دقیقا گفت چاقو خوبه یابد.بستگی به مدل استفاده ای که ازش میشه داره
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

البته من آشنایی زیادی با راک و متال ندارم.این حرفهارو به عنوان یک قاعده کلی گفتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]