|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۱, ۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۱:۰۱ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۲ ۰:۱۴)Aban نوشته است: دیگه سوالاتون خیلی داره حقوقی میشه ... اولی ایام هفته به انگلیسی هست که حروف اولشونو گذاشته نقل قول: چه سهل انگاری شده ؟ قاننی نداریم که باید سر پوش شیر رو بذاره که |
|||
|
|
۱:۳۷, ۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۱:۴۰ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
1. خوب یه مستطیل میکشیم و سه تا خط هم میکشیم کتارش.
میشه 1 مستطیل با سه تا خط
|
|||
|
|
۱:۵۰, ۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۲:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۹)فانوس *7* نوشته است:(۸/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۸)درست پسند نوشته است: خانم محترم، باز مثل اون دفعه اشتباه فرمودید. من خانم نیستم. ![]() عصبی؟؟؟!!! عبارت «خانم محترم» رو میگید؟! خب وقتی طرز حرف زدن دخترها و پسرها با دخترها و پسرها فرق داره، باید بدونیم که کی دختره کی پسره. «نگاه جنسی ندارم» یعنی چی؟ در مورد دوستی هم: سوره توبه، آیه 9: مردان و زنان با ایمان دوستان یکدیگرند، به نیکی وا میدارند و از ناشایست بازمیدارند و نماز میگزارند و زکات میدهند و از خدا و پیامبرش فرمان میبرند آنانند که خدا به زودی مشمول رحمت قرارشان خوهد داد که خدا توانا و حکیم است. دوستی ما فقط به این معنا هست که در راه خدا کمک و یاور همدیگر باشیم. (۸/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۹)فانوس *7* نوشته است: من نمی دونم مشکل شما توی این معما کجاست تاجر اول بعد از معامله متوجه اشتباهش میشه و از یه شیخ یا ملا حالا راهنمایی می گیره ملا هم با توجه به نکته ای که تو معامله بوده راهکار میده میگه چون دقیق نگفته معامله ر چی باشه این بگوهیچی. (۸/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۹)فانوس *7* نوشته است: یکی از مشکلات افرادی که با عرض شرمندگی فکر می کنن باهشن اما در اقع فقط نگاه منطقی دارن همینه مدام مساله رو تعمیم میدن به محیط حال ای بابااااااااااقطعاً اشتباه از بنده بوده که شرکت کردم.
|
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۱۳:۰۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
حالا برای این که چنین بحثهایی پیش نیاد، بیاین و معماهایی طرح کنین که تنها و تنها یک جواب داشته باشه...
من هنوز سر حرفم هستم. یه پیمانه خون میتونه جواب صحیح باشه... چون آدم همیشه بین مال و جون، جونش رو انتخاب میکنه... فکر کنین من یه آدم کلاشی به نام تاجر دومیه هستم... بعد یه پیمانه حشره به شما میدم که میگم نصفش نره و نصفش ماده... شما وسیله ای داری که بتونی بفهمی من درست گفتم یا نه؟ از لحاظ منطقی، این سوال چندین جواب داشته... مثلاً تاجر اولی میتونسته یک پیمانه الماس 200 قیراطی بخواد. نیست در جهانه دیگه... میتونسته یک پیمانه اشک چشم مورچه بخواد... مثلاً میتونسته توی یزد، یه پیمانه برف آب نشده بخواد... چه میدونم، بلاخره چند تا جواب داره این سوال. دعوا نداره که... و اما... خدمتکاری که سطل شیر رو سرشه، چه جوری کله اش رو برده بالا که دیده یه عقاب مار تو دهنش بوده؟ پس خود خدمتکار قاتل نامرده... بعدشم... اگه ندیده که سم مار ریخته تو شیر پس از کجا میدونه اونا به خاطر سم مار مردن؟ و اگرم دیده که سم مار ریخته تو شیر که غلط کرده شیرو به خورد جماعتی داده... و اما در مورد سوالات ریاضی، اون دومیه که نوشته: 5+5+5=550 کافیه به یکی از به علاوه ها یه خط اریب اضافه کنیم تا تبدیل به 4 انگلیسی بشه. اونوقت میشه 545+5=550 توی کادر هم کافیه بنویسیم "هیچ چی" |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام چون یزشکه خانم بوده نه اقا |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۱۹:۰۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۲ ۱۲:۵۶)moze84 نوشته است: حالا برای این که چنین بحثهایی پیش نیاد، بیاین و معماهایی طرح کنین که تنها و تنها یک جواب داشته باشه... جواب معما ها رو درست گفتید من هم امتیاز هم قبل هم الان بهتون اضافه کردم بعد من فکر نمی کنم که خیلی بد باشه چند تا جواب برای معما ما این طوری دید ها و مختلف فعال میشه دیگه هرکس از هر دیدی بهش جاب میده مثلا اشک مورچه خیلی عالیه در مرد خط اریب هم درست گفتید اما درمرد خدمتکار در مساله گفتم ببینید اصلا خدمتکار نفهمیده که زهر توی شیر ریخته شده اصلا نفهمیده |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
یه سوال....
یه مار چرا نمی تونه بره مسافرت؟
|
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۳ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,564 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)

![[تصویر: 55021919789923399680.bmp]](http://axgig.com/images/55021919789923399680.bmp)