|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
|
مگر قراره همیشه همه جواب معما ها رو بدونند!
من هم نقل قول کردم قبلش با رئیس هماهنگ شده بود ، ایشون گفتند اشکال نداره می گذارمش. |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۰ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۴)دل خسته نوشته است: مگر قراره همیشه همه جواب معما ها رو بدونند! من هم نقل قول کردم قبلش با رئیس هماهنگ شده بود ، ایشون گفتند اشکال نداره می گذارمش. رئیس کیه ؟ اصلا اشکال نداره جواب معما ها رو ندونیم البته بهتره بدونیم اصلا میذاریم یه نفر حل کنه ما هم از منجلاب در بیاییم ![]() اینکه من جواب رو دادم دیدم پاسخ ها نزدیک نیس و خودم هم که معما ر نذاشت بودم ![]() اما این مدل مساله ها رو من قبلا حل کردم چند سال پیش هست اما یادمه مطمئنم همین میشه البته اسمش نمیدونم اون شوخی رو هم پاک کردم چون تا ان رو پاک نمیکردم نمیتونستم پست بذارم اصلا نقضص فنی با من مشکل داره یه پست دیگه گذاشتم نیومد هرکس فرمول های ان پاسخ من رو بذاره متیاز میگیره تا فردا معمای جدید گذاشته نمیشه تا این معما مشخص بشه کاربر امیر کجاست که معمای تخصصی میخواست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نمیاد حل کنه |
|||
|
|
۰:۲۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۴)دل خسته نوشته است: مگر قراره همیشه همه جواب معما ها رو بدونند! چاکر داداش گلم. بله به نظر من باید بدونی چون وقتی دیگران سوال می کنند شمایی که مسئله رو طرح کردید باید جواب بدید. یا اگر جواب دادند از کجا بفهمیم جواب درسته یا نه؟ |
|||
|
|
۷:۴۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
|
درستی جواب رو که میشه فهمید ، اگر اثباتش کامل باشه.
|
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
|
طبق قانون انقباض لورنتس–جرالد اگه طول یه شیء ساکن رو L0 اندازه بگیریم، برای ناظری که با سرعت v نسبت به ما حرکت می کنه طول جسم می شه L که رابطه L0 و L برابره با:
L0 = LF(v) L LF عامل لورنتسه برای ناظر اول که خب تو سیم پایین میدان مغناطیسی داریم که تاثیری روی سیم بالا نداره و میدان الکتریکی داریم که باعث می شه سیم ها همدیگرو دفع کنن (اگرچه تو صورت مسئله گفته تاثیری روی هم ندارن که نمی دونم چرا). فرض کنیم چگالی بار در سیم ها هم D0 باشه. برای ناظر دوم تو سیم پایین میدان مغناطیسی داریم که تاثیری روی سیم بالا داره و اون رو جذب می کنه. پس سیم ها باید کمتر از حالت اول دفع بشن. اما بر طبق قانونی که گفتم چگالی بار در سیم پایین می شه: D1 = D0 LF(3v/2) / LF(v) که چون بزرگتر از چگالی قبل هست میدان الکتریکی بیشتر از حالت قبل هست که باعث می شه سیم ها بیشتر همدیگر رو دفع کنن. پس تو حالت اول سیم ها همدیگرو دفع می کنن. تو حالت دوم سیم ها همدیگرو جذب می کنن، اما با نیروی بیشتری همدیگرو دفع می کنن. هر کیم با فرمول ریاضی حلش کرد امتیازش مال خودش...! |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۹ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
|
پاسخ معمای 29 :
(۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۲)namekarbary نوشته است: طبق قانون انقباض لورنتس–جرالد اگه طول یه شیء ساکن رو L0 اندازه بگیریم، برای ناظری که با سرعت v نسبت به ما حرکت می کنه طول جسم می شه L که رابطه L0 و L برابره با: L0 = LF(v) L LF عامل لورنتسه برای ناظر اول که خب تو سیم پایین میدان مغناطیسی داریم که تاثیری روی سیم بالا نداره و میدان الکتریکی داریم که باعث می شه سیم ها همدیگرو دفع کنن (اگرچه تو صورت مسئله گفته تاثیری روی هم ندارن که نمی دونم چرا). فرض کنیم چگالی بار در سیم ها هم D0 باشه. برای ناظر دوم تو سیم پایین میدان مغناطیسی داریم که تاثیری روی سیم بالا داره و اون رو جذب می کنه. پس سیم ها باید کمتر از حالت اول دفع بشن. اما بر طبق قانونی که گفتم چگالی بار در سیم پایین می شه: D1 = D0 LF(3v/2) / LF(v) که چون بزرگتر از چگالی قبل هست میدان الکتریکی بیشتر از حالت قبل هست که باعث می شه سیم ها بیشتر همدیگر رو دفع کنن. پس تو حالت اول سیم ها همدیگرو دفع می کنن. تو حالت دوم سیم ها همدیگرو جذب می کنن، اما با نیروی بیشتری همدیگرو دفع می کنن. هر کیم با فرمول ریاضی حلش کرد امتیازش مال خودش...! البته منم همین گفتماااااا حالا اسم قانونش سخت بود برام امتیاز = 10 دل خسته = 5 |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
|
من که از این آخری خیلی سر در نیاوردم. میشه راجع به نوع معماها یه بحثی کنیم. چه جور معمایی بیاریم. چون هنوز هم تو ریاضیات معادلاتی هستند که حل نشدن.
اونها رو هم بیاریم؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
|
ببینید در مورد معمای 29 در واقع بار جریان نیرو وارد می کنه برهم کنش این ها موجب جذب و دفع میشه
اون طوری که من بلدم ناظر تاثیر نداره یعنی حرکت درونی اجسام جدا از سیستم بیرونی هست و نسبیت حرکتی نیس اما خب دوستمون نظر دیگه ای دارن و چن علمی گفتن و سواد من اون قدر نیس در زمینه ی فیزیک می پذیریم در مورد نوع معما ها به خواهان نگاه می کنیم دیگه ببینید بچه ها چند بار به من گفتن که معماهای ریاضی و فیزیک تخصصی بذاریم به این حساب میذاریم البته الان دیگه یکم فاصله باید بندازیم معماهای دیگه بذاریم اما بهتره تنوع معماها باشه تا هم ذهن رو از ابعاد مختلف درگیر کنه هم سلیقه های مختلف رو شامل بشه معمای 30 : محمد صدرا : اعداد يك تا شانزده رو درون يك مربع چهار در چهار به شكلي بچينيد كه مجموع اعداد هر سطر و ستون و دو قطر اصلي بشه 34. |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,418 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)