|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 36 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۷, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #351
|
|||
|
|||
|
با نرم افزار و ابزارم می شه بدون الگوریتم مسئله حل کرد. ولی خب لطف اصلی اینه که آدم خودش سختی بکشه مسئله رو حل کنه. اونجوری مثل اینه که داده باشی یکی دیگه حل کنه...
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۸ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #352
|
|||
|
|||
|
معمای 33 :
در تصیر زیر : چهار مرد تا گردن در زمین فررفته اند : نمی توانند تکان بخرند سرخود را بچرخانند با هم حرف بزنند هر کدام یک کلاه به سر دارند : دو تا کلاه سفید و دو کلاه سیاه از رنگ کلاه خود خبر ندارند چند دقیقه فرصت دارند تا یکی بگوید چه کلاهی بر سرش است وگرنه کشته می شند بعد از یک دقیقه یکی می گوید آن کیست چرا مطمئن است ؟ با شرایط زیر : بین الف و بقیه دیوار است فقط الف و ب دیوار را می بینند پ می تواندب را ببیند ت می تواند پ و ب را ببیند ![]() امتیاز = 7 |
|||
|
|
۰:۲۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #353
|
|||
|
|||
|
آقای محمدصدرا!
بنده هم با نرم افزار MATLAB آشنایی نسبی دارم و من هم ریاضی خوندم و الگوریتم نویسی هم بلدم... اما این بخش صرفاً معما و چیستانه... اینجا یکی میاد اول دبیرستانیه... یعنی حتی حد هم نخونده، چه برسه به الگوریتم... یکی میاد لیسانس تربیت بدنیه... یکی دیگه میاد لیسانس علوم اجتماعیه... به نظرم معما باید طوری باشه که هر کسی با هر سطح علمی، حتی اگه امی و بی سواد باشه، توانایی حل کردنش رو داشته باشه... مثلاً اون سوال فیزیک... من این سوالات - یا شاید مشابهاتش رو - وقتی کنکور داشتم حل کردم... دیگه الآن اون فرمول ها و قوانین فیزیک رو حفظ نیستم که... اما سوالی مثل گوی ها که اتفاقاً شما هم مطرح کردین، یه سوال منطقی بود... یعنی هر کسی با هر سطح سوادی میتونست حلش کنه... ضریب هوشی هم از همین جا معلوم میشه، نه از بحث های تخصصی... مثلاً تست ریون که جلوی همه میذارن تا ضریب هوشیش رو اندازه بگیرن، حاوی سوالاتیه که مغز باید محاسبه کنه، نه سواد و سطح معلومات... اما اینم بگم... من فقط یه کاربرم و نظرم رو گفتم... بدیهیه که مطیع نظر اکثریت هستم... و صد البته فانوس جان... موید باشین... |
|||
|
|
۰:۲۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #354
|
|||
|
|||
|
البته بچه ها چون زیاد درس خواست دادن ما این سالات تخصصی رو گذاشتیم همیشه که این طور نیست
|
|||
|
|
۰:۳۳, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #355
|
|||
|
|||
(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۱)فانوس *7* نوشته است: در تصیر زیر :سلام دیواره شرایط خاصی نداره؟مثل رفلکشنی چیزی. بعد سرشون رو نمی تونند بدن پایین؟ نقل قول:از نظر احتمالی بخوایم بگیم ، مرد پ بیشترین احتمال رو برای حدث درست داره، چون 2/3 احتمال می ده کلاش سیاه باشه. |
|||
|
|
۰:۴۴, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #356
|
|||
|
|||
|
|
۱:۳۴, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #357
|
|||
|
|||
|
اصلا دقیقه زمان مطرح نیس
مثلا 3 دقیقه دیوار هم کاملا آجریه از نظر احتمال هم میشه حل کرد آزاد راه هر راه حلی که دوس دارید اما دلیلتن باید کافی باشه اون چیزی که دل خسته گفتن نه منطقی تر باشه |
|||
|
۱۴:۱۵, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #358
|
|||
|
|||
|
ببینید ، دو تا سوال دیگه ، همه می دونند چهار نفرند؟ می دونند رنگ 2 کلاه سیاه ، 2 کلاه سفیده؟ غیر دیدن نفر روبرویی کار دیگه ای ازشون بر میاد؟مثل خم کردن سر و ...
|
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #359
|
|||
|
|||
|
جالبیش اینه که اینا نمی تونن دیوار که بلند تر از قدر الف و ب هست رو ببینند ، بعد می تونند نفر جلوی نفر جلوییشون رو ببینند ، آدم حس می کنه نکته انحرافی داره ، یعنی دیواره کوتاه تر از اندازه کله هاست.
|
|||
|
|
۰:۲۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #360
|
|||
|
|||
|
می دونند 4 نفر هستند
می دنن کلاه دارند می دونند دو از کلاه ها سفیده دو تاسیاهه نمی تونند سرشون رو خم کنند دیار بلنده جناب خسته دل اصلا دنبال نکته ی انحرافی و اینا نباش از این دید یعنی به مسئله نگاه نکن کاملا و به سادگی حل میشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,736 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)

![[تصویر: 13467662126000463858.jpg]](http://8pic.ir/images/13467662126000463858.jpg)