|
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
|
|
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ --------------------------------------------------------------------
|
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۱, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟
![]() امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
![]() این الان سوال بود؟! خب به همون دلیلی که شما آقایون راضی نمیشید کهنه بچه بشورید خانم ها هم راضی نمیشن! بعضی آقایون همچین سوال میکنن انگار خانم ها موجودات ناشناخته مریخی هستن! خب همه انسان هستیم دیگه...کدوم انسانی راضی میشه کهنه بچه بشوره مگر در سخت ترین شرایط؟؟؟؟!! والااااااااااااااااااا! |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام واقعا جناب رضا2035 مبحث خوبی رو مطرح کردن؛ کاش تو تاپیک غرب گرایی به این موضوع پوشک بچه هم پرداخته بشه؛ این مای بیبی ها هم سوغات غربن؛ به علت موادی که توشون به کار رفته از مشماع ها تا سیلیکا ژل برای بدن ضررای خیلی جدی ایجاد می کنن اونم بدنی که در حال رشده؛ همون کهنه ها بهترین وسیله هستند؛ وقتی که شسته و بعد توی آب جوشونده و بعد تو آفتاب خشک می شن به مراتب از استریلیزه ترین وسایل برای پوشک بچس (ببخشید که پستم بی ربط بود) |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
نقل قول:این الان سوال بود؟! واقعا برام سوال بود واسه همین مطرح کردم ![]() چرا باید در ماه کلی پول خرج مای بیبی بشه ؟ به خاطر اینکه خانمها حاضر نیستن کهنه ی بچه شونو بشورن ؟ در ضمن از قدیم الایام خانم ها بودن که کهنه ی بچه میشستن و نه آقایون ...واسم سوال شده که چرا یهو کهنه شستن بچه جاشو داده به مای بیبی ؟ |
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
با درست و غلطیش کار ندارم
اما به همون دلیلی که چوب مسواک با اون همه خاصیت هست اما ما از مسواک استفاده میکنیم میشه خیلی جاها پیاده رفت مثلا در روز چندکیلومتر ،اما ما با ماشین میریم میشه رب پخت،ابلیمو گرفت،سرکه درست کرد اما ما همه رو حاضری تهیه میکنیم همه به فوائد کرسی به سیستم گرمایی امروزی واقفن اما چون این راحتره ما از شوفاي استفاده میکنیم کلا هر چی که راحتر باشه ازش بیشتر استفاده میشه |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۱)مصباح نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمدقیقا جواب سوال منو بدید حاضرید این کارهایی که گفتید رو حداقل 2 سال و نیم برای یه بچه انجام بدید؟ آری یا خیر؟! |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
نقل قول:با درست و غلطیش کار ندارم ببخشید من جوابمو نگرفتم , بچه سرکه و رب و مسواک نیست ! از خوده آدمه ... میتونم حس انزجار خانم ها رو از شستن کهنه رو تصور کنم اما چرا ؟ مگه بچه سر راهیه ؟ همه ی اینها به کنار اخه 2.5 خرج پوشک که از اسمون نمیاد ...یه بدبختی میره سگ دو میزنه که اخرش برای پوشک خرجش کنه ؟ ![]() همین جوری پیش بره مجبوریم کسانی رو تحمل کنیم که برای اینکه فرم هیکلشون به هم نریزه حاضر به بچه دار شدن نیستن ! خدا خودش صبرمون بده |
|||
|
۲۱:۴۱, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
اگر تونستید یک دستگاه کهنه شور اختراع کنید
مشکلی نیست...مای بیبی نمیخریم!آقایون پول هاشونو پس انداز کنن! |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
نقل قول:چه فرقی میکنه...اون موقع باید برید پول آب ..صابون و کرم و دکتر پوست بدید... |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید من فقط مضرات مای بیبی رو گفتم!!! همونطور که مامانم کهنه چند تا بچه رو شست (تازه داداش آخریامم دوقولوان یعنی زحمت دو برابر!) هیچیش نشد, فک کنم اگه منم این کارو بکنم چیزیم نشه! دوستان شما اینجا دارید با کی لج می کنید؟! اینکه چرا آقایون این کارو نمی کنن آخه چه دلیلیه!! چیو با چی مقایسه می کنید!! در واقع دارید باسلامتی و زندگی بچتون لج می کنید! |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
)

مشکلی نیست...مای بیبی نمیخریم!