کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید
۱۹:۳۶, ۲۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یک گله از دوستان دارم
دوستان من لطفا توجه کنید
گاهی پیش میاد که در یک تاپیک اعضای هم عقیده با هم شروع میکنند به تبادل نظر چون نظرات شخصیه مشکلی پیش نمیاد

اما گاهی دارید به عنوان نماینده اسلام پست میزنید و بحث سر نظر شخصی نیست . و احیانا نظرات شما به پای اسلام گذاشته میشه
پس خواهشا و التماسا
اگر در زمینه بحث تجربه و تخصص ندارید پست ندید هر چند موضوع برای شما حکم ناموس داشته باشه .
ممکنه جواب شما به جای درست کردن ابرو چشم رو خراب کنه . طرف بحث به جای اینکه در تنگنا قرار بگیره از پست شما برای سفسطه و فرافکنی استفاده میکنه

ممکنه جواب شما خودش بد تر از شبهه ایشون باشه

به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان و باز میگم به هیچ عنوان با عصبانیت جواب ندید . توهین نکنید . یادتون باشه ما مسئول هدایت نیستیم اما اگر به دین ضربه زدیم مسئولیم

اگر چیزی نمیدونیم و بحث نکنیم نه پاداش نه جزا . اما بدون دانش خاص فقط خرابی و دین زدگی به بار میاد

کسی که متخصص بحث کردنه وقتی ب رو میگه تا اخرش رو میدونه چی باید بگه .....

برادران خواهش میکنم جدی بگیرید خواهش میکنم
از دوستانی هم که تخصص و مهارت دارند گله دارم که چرا در بحث شرکت نمیکنند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، fazel ، Mahdy2021 ، Reza2035 ، EMPERATOR ، MESSENGER ، ضد ماسون ، فرهاد ، 7parsa4 ، paradise ، Hadith ، zarati313 ، آزرم‌شاه ، Unname28 ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، nafas ، rastin ، MohammadMeraj ، حلما ، هانا نابغ ، بیداری اندیشه ، خادم الرضا ، بیداری12 ، janali ، parisan ، Amir ، ONLY66 ، Reza14 ، فقط خودم ، خاک ، ANTI satan ، Behroz7 ، فاطمه خانم ، arnh ، أین المنتظر ، Gryffen ، vavp ، منتظر کوچولو ، bagheri4 ، oO DaViD Oo ، zohur ، سوفیا ، سرود پیروزی ، ترنم وحیدی ، Admirer ، shafagh_mah ، Anti gods ، MohammadSadra ، montazer_rm ، رهیافته ، montazer ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، میلاد.م ، MAHDI59 ، soldier ، انتصـار ، sayed reza ، جوینده حق ، t.kam67 ، N.Mahdavian ، mohammad74 ، blue.blood ، Dragonborn ، Havbb 110 ، ترنم ، black ، یا صاحب الزمان ، Amirsaeed ، seyed313 ، m.hossein ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، AFG Shia ، یوسف خان ، سرباز سید علی ، جویای حقیقت ، tiyam ، دل خسته ، aleerz ، taleb ، yashar1374 ، تفکر ، mohammad reza ، abbas313 ، SARV ، شهرام ، netlog36 ، Farzaneh ، persia ، faateme-313 ، mahdi jan ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، ضحی ، حسن.س. ، من انقلابی ام ، tazevared ، فرمیسک ، محب الزهرا ، یاســین ، ali0077 ، zryy ، هدهد ، شیدا ، FN_AntiZionism ، ztb ، MANI110 ، medad.sefid ، مصطفي مازح7610 ، ترک های دلم ، hesam110 ، hessam ، s-r ، آفتاب ، عبداللهی ، AMINI ، Justice Bringer ، Mitsonary ، اولولالباب ، fiftynine ، Amir-T ، لبخند خدا ، مجتبی110 ، AS53 ، sagheb ، mahdy30na ، قلب ، صبا ، neyestan23 ، azade ، السا ، zahra11 ، help me ، nasimesaba ، عقیق ، Wakeup ، افشین ، | جستجوگر | ، soshiant ، Maysam-1st ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، Eve ، عشقم کربلا ، saba ، MEEAAD

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۱۹, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام
من یه انتقاد دارم.

یعنی چی؟؟؟یه پست میزاری همه ازت انتقاد می کنن اونم جدیاااااااااا...
خب خوشت نیومد از پست تشکر نکن یا خواهشا نظر نده مثلا حرفتو زدی بهت نوبل میدن..خوشت میاد طرفو جلوی دیگران ضایع کنی یا شخصیتشو ببری زیر سوال...دوست دارم پست بزارم و اینطوری پست میزارم به کسی هم هیچ ربطی نداره. ، مشکل داری نخون آقا جون !نخون.

طرف ادعا مسلمونیش میشه با پستی که بعدش میزاره دل طرفو میشکونه...چقدر راحت دل میشکونن بعضیا.Angry
من یه دختر شوخی هستمو با همه شوخی می کنم ولی حدو مرزو رعایت میکنم .اینجا اولین سایتی هستش که جرات ندارم شوخی کنم.

من طبق اعتقادات و دانستنی های خودم پست میزارم هرکی خوشش نیومد تشکر نکنه اگه با پستی که میزاره انتقاد کنه بد جور ناراحت میشم و حلالش نمی کنم.بی زحمت نظراتتو بزار واسه خودت لطفا و با شخصیته کسی بازی نکن و از اعتقادات من ایراد نگیر...دین ما یه دین شادیه چرا اینقدر محدودیت میزارین و سخت نشونش میدنی؟؟
همین آخوندا سختش کردن که جوونا از دین زده شدن.

دیگه پست کم میزارم ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Bahar ، medad.sefid ، ehsanagiyan ، help me
۱۴:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۹/مرداد/۹۲ ۲:۱۹)zohre150 نوشته است:  سلام
من یه انتقاد دارم.

یعنی چی؟؟؟یه پست میزاری همه ازت انتقاد می کنن اونم جدیاااااااااا...
خب خوشت نیومد از پست تشکر نکن یا خواهشا نظر نده مثلا حرفتو زدی بهت نوبل میدن..خوشت میاد طرفو جلوی دیگران ضایع کنی یا شخصیتشو ببری زیر سوال...دوست دارم پست بزارم و اینطوری پست میزارم به کسی هم هیچ ربطی نداره. ، مشکل داری نخون آقا جون !نخون.

طرف ادعا مسلمونیش میشه با پستی که بعدش میزاره دل طرفو میشکونه...چقدر راحت دل میشکونن بعضیا.Angry
من یه دختر شوخی هستمو با همه شوخی می کنم ولی حدو مرزو رعایت میکنم .اینجا اولین سایتی هستش که جرات ندارم شوخی کنم.

من طبق اعتقادات و دانستنی های خودم پست میزارم هرکی خوشش نیومد تشکر نکنه اگه با پستی که میزاره انتقاد کنه بد جور ناراحت میشم و حلالش نمی کنم.بی زحمت نظراتتو بزار واسه خودت لطفا و با شخصیته کسی بازی نکن و از اعتقادات من ایراد نگیر...دین ما یه دین شادیه چرا اینقدر محدودیت میزارین و سخت نشونش میدنی؟؟
همین آخوندا سختش کردن که جوونا از دین زده شدن.

دیگه پست کم میزارم ....

سلام
تالار محیطی برای گفتگو و تبادل نظرهاست.
درواقع لایک و دیس لایک نیست!
و هر فردی میتونه در چارچوب قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» اظهار نظر کنه.
اگر با پستی موافق نیستید بهترین راه اینست که بوسیله ی استدلال و سند و مدرک، آن را رد کنید و همینطور برای انتقادهای بی اساس طلب دلیل کنید.

نقل قول:1- هر کاربری با هر سطح دانش و تحصیلاتی، حق اظهار نظر در مباحث تالار را دارد و نظرش محترم است. اما پیشنهاد ما این است که جواب سوالی را که نمی دانید یا مطمئن نیستید ندهید.

(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۳)zohre150 نوشته است:  راه های بهتری هم وجود داره واسه بیان کردنش که دل طرف نشکنه....

بله. همیشه باید دقت کنیم بهترین راه رو برای بیان دیدگاههامون و به خصوص انتقاداتومون انتخاب کنیم.Smile

لذا بحث های پویا در هر محیطی همیشه همراه با نظرات موافق و مخالف هست. و در بسیاری از موراد قصد تخریب نیست.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، Bahar ، ترنم ، وحید110 ، s-r ، لبخند خدا ، Havbb 110 ، شیدا ، جویای حقیقت ، AMINI ، khademolmahdi ، Night moans ، ضحی
۱۴:۲۲, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #33

(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۹)مجید املشی نوشته است:  و در بسیاری از موراد قصد تخریب نیست.

بله درسته در بسیاری از موارد قصد تحمیل است!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، Atosa ، آیلار
۱۸:۱۰, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲)فرمیسک نوشته است:  بله درسته در بسیاری از موارد قصد تحمیل است!!!
اونم چه تحمیلی واقعا در حد پاک کردن 3تا تاپیک آدم تو یک روز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، آیلار
۲۱:۵۵, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
(۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۱۰)captaincharisma نوشته است:  اونم چه تحمیلی واقعا در حد پاک کردن 3تا تاپیک آدم تو یک روز

با سلام خدمت دوستان

هر محیطی قوانین خودش رو داره
اگر نخواهید قانون رو رعایت بکنید طبیعتاً باهاش برخورد میشه

بنده خودم زمانی که ناظر بودم وقتی پست نامربوطی می زدم پاک می شد
پس می بینید که فرقی نداره کی چه پستی می زنه مهم اینه که قانون رعایت بشه
Dodgy

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، جویای حقیقت ، Reza2035 ، ترنم ، میلاد.م ، m.hossein ، لبخند خدا ، فرمیسک ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، help me
۱۹:۱۰, ۱۵/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲:۴۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #36
آواتار
اقا من یه انتقادی دارم از بعضی کاربرای عزیز نمیدونم اینجا جاش هست یا نه؟!! ولی میگمBlush.
بعضی از کاربرا دیگه شور شو در اوردن اینجا اکثرا میانگین سنی کاربرا حدودای 20-30 هست و این یعنی طرف خوب میتونه صحبت و بحث کنه ، بعضیا با یه لحنایی صحبت میکنن انگار تو تالار گفتگو بچه دبستانی ها هستیم این چه وضعشه !! Angry.
بعضی از کاربرای عزیز (تعدادشون خیلی کمه) هم خیلی متعصب و سخت هستند اصن نمیشه منطقی باهاشون بحث کرد اینجا اومدیم اعتقادات و رفتارای اشتباهمون رو اصلاح کنیم اونم با دلیل و منطقی .
ببخشید یکم لحنم تند بود Smile . یا علی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، عبدالرحیم ، هانا ، مجید املشی ، fazel ، قلب
۲۳:۰۶, ۱۵/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲۳:۰۶ توسط هانا.)
شماره ارسال: #37
آواتار
بنده نیز با نظر ایشون موافقم،مخصوصا قسمت انسانهای متعصب وسخت...اینجا چرا تا یه بحثی مطرح میشه فقط حرفای سایر سایتا تکرار میشه؟هیچ نظر خود کاربرا بیان نمیشه،منم بلدم حرفایی بزنم که همه به به چه چه کنن از علم کامل و بی نقصم،البته از طریق یه سرچ سادهWink
راجع به کودکستانم چی بگم دوست عزیز؟!!!!!Huhهمه در جریان هستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Atosa
۲۲:۴۴, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
به نام خدا

شاید لازم باشه بعضی دوستان ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، أین المنتظر ، یاســین ، قلب ، Havbb 110
۲۲:۴۹, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۴)وحید110 نوشته است:  به نام خدا

شاید لازم باشه بعضی دوستان ....

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، أین المنتظر ، قلب ، رضوانه
۲۳:۲۸, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
سلام
با محبت به افراد با جنبه پیام خصوصی بدید.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]