|
انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید
|
|
۱۹:۳۶, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یک گله از دوستان دارم
دوستان من لطفا توجه کنید گاهی پیش میاد که در یک تاپیک اعضای هم عقیده با هم شروع میکنند به تبادل نظر چون نظرات شخصیه مشکلی پیش نمیاد اما گاهی دارید به عنوان نماینده اسلام پست میزنید و بحث سر نظر شخصی نیست . و احیانا نظرات شما به پای اسلام گذاشته میشه پس خواهشا و التماسا اگر در زمینه بحث تجربه و تخصص ندارید پست ندید هر چند موضوع برای شما حکم ناموس داشته باشه . ممکنه جواب شما به جای درست کردن ابرو چشم رو خراب کنه . طرف بحث به جای اینکه در تنگنا قرار بگیره از پست شما برای سفسطه و فرافکنی استفاده میکنه ممکنه جواب شما خودش بد تر از شبهه ایشون باشه به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان و باز میگم به هیچ عنوان با عصبانیت جواب ندید . توهین نکنید . یادتون باشه ما مسئول هدایت نیستیم اما اگر به دین ضربه زدیم مسئولیم اگر چیزی نمیدونیم و بحث نکنیم نه پاداش نه جزا . اما بدون دانش خاص فقط خرابی و دین زدگی به بار میاد کسی که متخصص بحث کردنه وقتی ب رو میگه تا اخرش رو میدونه چی باید بگه ..... برادران خواهش میکنم جدی بگیرید خواهش میکنم از دوستانی هم که تخصص و مهارت دارند گله دارم که چرا در بحث شرکت نمیکنند |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۹, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
من یه انتقاد دارم. یعنی چی؟؟؟یه پست میزاری همه ازت انتقاد می کنن اونم جدیاااااااااا... خب خوشت نیومد از پست تشکر نکن یا خواهشا نظر نده مثلا حرفتو زدی بهت نوبل میدن..خوشت میاد طرفو جلوی دیگران ضایع کنی یا شخصیتشو ببری زیر سوال...دوست دارم پست بزارم و اینطوری پست میزارم به کسی هم هیچ ربطی نداره. ، مشکل داری نخون آقا جون !نخون. طرف ادعا مسلمونیش میشه با پستی که بعدش میزاره دل طرفو میشکونه...چقدر راحت دل میشکونن بعضیا. ![]() من یه دختر شوخی هستمو با همه شوخی می کنم ولی حدو مرزو رعایت میکنم .اینجا اولین سایتی هستش که جرات ندارم شوخی کنم. من طبق اعتقادات و دانستنی های خودم پست میزارم هرکی خوشش نیومد تشکر نکنه اگه با پستی که میزاره انتقاد کنه بد جور ناراحت میشم و حلالش نمی کنم.بی زحمت نظراتتو بزار واسه خودت لطفا و با شخصیته کسی بازی نکن و از اعتقادات من ایراد نگیر...دین ما یه دین شادیه چرا اینقدر محدودیت میزارین و سخت نشونش میدنی؟؟ همین آخوندا سختش کردن که جوونا از دین زده شدن. دیگه پست کم میزارم .... |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۲ ۲:۱۹)zohre150 نوشته است: سلام سلام تالار محیطی برای گفتگو و تبادل نظرهاست. درواقع لایک و دیس لایک نیست! و هر فردی میتونه در چارچوب قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» اظهار نظر کنه. اگر با پستی موافق نیستید بهترین راه اینست که بوسیله ی استدلال و سند و مدرک، آن را رد کنید و همینطور برای انتقادهای بی اساس طلب دلیل کنید. نقل قول:1- هر کاربری با هر سطح دانش و تحصیلاتی، حق اظهار نظر در مباحث تالار را دارد و نظرش محترم است. اما پیشنهاد ما این است که جواب سوالی را که نمی دانید یا مطمئن نیستید ندهید. (۱۲/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۳)zohre150 نوشته است: راه های بهتری هم وجود داره واسه بیان کردنش که دل طرف نشکنه.... بله. همیشه باید دقت کنیم بهترین راه رو برای بیان دیدگاههامون و به خصوص انتقاداتومون انتخاب کنیم. ![]() لذا بحث های پویا در هر محیطی همیشه همراه با نظرات موافق و مخالف هست. و در بسیاری از موراد قصد تخریب نیست. |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۱۰)captaincharisma نوشته است: اونم چه تحمیلی واقعا در حد پاک کردن 3تا تاپیک آدم تو یک روز با سلام خدمت دوستان هر محیطی قوانین خودش رو داره اگر نخواهید قانون رو رعایت بکنید طبیعتاً باهاش برخورد میشه بنده خودم زمانی که ناظر بودم وقتی پست نامربوطی می زدم پاک می شد پس می بینید که فرقی نداره کی چه پستی می زنه مهم اینه که قانون رعایت بشه ![]() با تشکر |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲:۴۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
اقا من یه انتقادی دارم از بعضی کاربرای عزیز نمیدونم اینجا جاش هست یا نه؟!! ولی میگم
.بعضی از کاربرا دیگه شور شو در اوردن اینجا اکثرا میانگین سنی کاربرا حدودای 20-30 هست و این یعنی طرف خوب میتونه صحبت و بحث کنه ، بعضیا با یه لحنایی صحبت میکنن انگار تو تالار گفتگو بچه دبستانی ها هستیم این چه وضعشه !! . بعضی از کاربرای عزیز (تعدادشون خیلی کمه) هم خیلی متعصب و سخت هستند اصن نمیشه منطقی باهاشون بحث کرد اینجا اومدیم اعتقادات و رفتارای اشتباهمون رو اصلاح کنیم اونم با دلیل و منطقی . ببخشید یکم لحنم تند بود . یا علی .
|
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲۳:۰۶ توسط هانا.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بنده نیز با نظر ایشون موافقم،مخصوصا قسمت انسانهای متعصب وسخت...اینجا چرا تا یه بحثی مطرح میشه فقط حرفای سایر سایتا تکرار میشه؟هیچ نظر خود کاربرا بیان نمیشه،منم بلدم حرفایی بزنم که همه به به چه چه کنن از علم کامل و بی نقصم،البته از طریق یه سرچ ساده
![]() راجع به کودکستانم چی بگم دوست عزیز؟!!!!! همه در جریان هستن
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
شاید لازم باشه بعضی دوستان .... |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام
با محبت به افراد با جنبه پیام خصوصی بدید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| لطفا تشکر کنید!!! | مهدی2012 | 11 | 5,328 |
۲۰/آبان/۹۴ ۲۰:۵۱ آخرین ارسال: mirza47820 |
|
| چرا تاپیک من دیده نشد؟*//لطفا همه دوستان نظر دهند\\* | ضحی | 21 | 10,997 |
۲۰/بهمن/۹۲ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: Fatemeee |
|
| انتقادی به کاربران انجمن | علی الهادی | 32 | 16,457 |
۱۴/فروردین/۹۲ ۱۹:۴۲ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| انتقاد و پیشنهادی از سایت(ادمین محترم لطفا توجه کنید) | MohammaD-128 | 1 | 1,908 |
۸/اسفند/۹۱ ۵:۵۱ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟ | Mahdy2021 | 154 | 60,866 |
۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

.
همه در جریان هستن