کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش مقابله با افزایش جمعیت وهابیت در ایران!
۲۳:۳۵, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
در اين زمينه حدودا ۶۰ فتوا از علماي وهابي در كتاب مجموع فتاوي دارللجنه علماي مكه و مدينه در مورد مشرك بودن شيعه و لزوم قتل شيعيان صادر شده است. نكته ديگري نيز مي‌تواند مسئله را تبيين كند.

به گزارش شيعه آنلاين،‌ بررسي‌هاي انجام شده و برخي آمار موجود حاكي از رشد و افزايش تعجب برانگيز تعداد پيروان فرقه ضاله وهابيت در شهرهاي مختلف جمهوري اسلامي ايران دارد. در همين راستا دكتر «علوي» استاد دانشگاه مشهد نيز در تماس با پايگاه حفا آماري تأسف انگيز از افزايش بي‌سابقه جمعيت فرقه ضاله شيعه ستيز خبر داد.

پس از درج شدن اخباري مبني بر انتقاد برخي مسئولان از افزايش جمعيت كشور، اين استاد دانشگاه مشهد در اين تماس با ارائه آماري از رشد جمعيت وهابي و مقايسه آن با شيعيان گفت: پس از تبليغ كاهش جمعيت توسط دولت وقت، عالمان سني تبليغ افزايش جمعيت براي رسيدن به اكثريت را شعار خود قرار دادند و تا امروز نتايج زيادي به دست آورده اند:

۱- امروزه به صورت رسمي و غيررسمي تبليغ مي‌كنند كه حداقل دو زن و بيست بچه داشته باشيد. خودشان در سخنراني‌ها تصريح مي‌كنند كه با اين كار مي‌خواهند به مرحله‌اي برسند كه ايران به كشوري سني مذهب تبديل شود. اگر فقط يك بار به سيستان و بلوچستان مراجعه فرماييد خواهيد ديد كه تبليغ چهار زن گرفتن و تكثير نسل چقدر بين اهل تسنن مشهور و مورد عمل است.

۲- نرخ رشد جمعيت در برخي مناطق سني كه اطلاع دارم 7% است اما در مناطق شيعي بين 1% تا 3/1% است. در برخي روستاهاي مختلط نشين (شيعه و سني نشين) وضع فاجعه بارتر است. مثلا روستايي را سراغ داريم كه در گذشته 65% آن را شيعيان و 35% را سني‌ها تشكيل مي‌دادند اما امروزه 86% را سني‌ها تشكيل مي‌دهند.

۳- مهاجرت اهل سنت سرريز شده از شهرهاي خود به شهرهاي شيعه نشين براي تغيير بافت جمعيتي نيز انكار ناپذير است. در شهرهاي فراواني، مناطق بلوچ نشين تشكيل شده است در حتي در گرگان - رشت و مشهد، چه رسد به شهرهايي مانند بيرجند، كرمان و غيره.

۴- ممكن است سوال شود: اهل سنت هميشه حاكمان مسلمان را «ولي الامر» دانسته و اطاعت از آنان را واجب مي‌دانستند، چگونه بر عليه سياست‌هاي دولت مقابله كردند؟ جواب كاملا روشن است زيرا سني‌ها به مرور زمان از سني به وهابي تبديل شدند و وهابي‌ها اطاعت از حاكم شيعه را حرام، كشتن شيعه را واجب و استتفاده از هر ابزاري براي مقابله با شيعيان را مباح و باعث ثواب مي‌دانند.

ناگفته نماند در اين زمينه حدودا ۶۰ فتوا از علماي وهابي در كتاب مجموع فتاوي دارللجنه علماي مكه و مدينه در مورد مشرك بودن شيعه و لزوم قتل شيعيان صادر شده است. نكته ديگري نيز مي‌تواند مسئله را تبيين كند. تا سال ۱۳۸۲ عمده حملات عليه شيعيان در سيستان و بلوچستان با بمب‌هاي صوتي صورت گرفتند اما از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۸ همه حملات انفجاري بودند و اين از پيامدهاي تبليغات وهابيت بين سني‌ها بود. از سال ۱۳۸۸ به بعد نيز حملات انتحاري شده‌اند يعني وهابي به خود بمب مي‌بندد و به اميد رسيدن به ثواب با كشتن شيعيان خود را بين شيعيان منفجر مي‌كند.

گفتني است در يكي از شهرك‌هاي مشهد دو مدرسه وجود دارد. دبستان و راهنمايي دخترانه و نيز دبيرستان دخترانه. دبيرستان دخترانه ۸۰% شيعه و ۲۰% سني دارد اما دبستان و ابتدايي دخترانه ۸۰% سني و ۲۰% شيعه. راز اين اختلاف چيست؟ از زماني كه كنترل جمعيت در كشور باب شد و شيعيان كم فرزندي را پيشه خود كرده و سني‌ها افزايش جمعيت را شعار خود قرار دادند، فرزندان بيشتري در بين اهل سنت به دنيا آمدند و آنها هم اينك در سن تا ۱۳- ۱۴ سالگي هستند لذا همگي در مدرسه ابتدايي و راهنمايي درس مي‌خوانند اما سه سال بعد كه بزرگتر مي‌شوند به دبيرستان خواهند رفت و دبيرستان نيز تركيب ۸۰% سني خواهد يافت و شيعيان ۲۰% ابتدايي اقليتي در دبيرستان خواهند شد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، السا ، al-shia ، یاســین ، محب الزهرا ، سدرة المنتهی ، Tolou ، parisan ، چکاوک92 ، soshiant ، مجتبی110 ، Behnam-Az ، fiftynine ، aboutorab ، دل خسته ، خیبر110 ، هایرو

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۶:۲۶, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۶:۵۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۸/فروردین/۹۳ ۰:۰۶)aboutorab نوشته است:  سلام
يقيناً ضربه زدن به جوانان شيعه و محب به هيچ وجه روش مبارزه با افزايش جمعيت وهابي ها نيست .
بستن راهها و محدود كردن جوانان شيعه از هر نوع كه باشه " ازدواج - عزاداري - عيدالزهرا - ووو
تو 10 -15 سال اخير تا تونستند محدود كردند و نتيجه اش اين شد كه مي بينيم و مي شنويم

علیکم السّلام

و یقینا ضربه زدن علنی بمقدسات اهل سنت، برخلاف دیدگاه شما، باعث محدود شدن هرچه بیشتر شیعیان در کشورهای مختلف میشود. و همچنین باعث گسترش تفکرات تکفیری وهابیت علیه شیعه.
کسی به شیعیان دستور نداد تبری را کنار بگذارند. بلکه ...
تو 10-15 سال اخیر شیعه بیشتر از هر گروهی مظلوم واقع شده و همه دست به دست هم دادن تا نسل شیعه رو بزنند.
و تو 10-15 سال اخیر، شیعه عزت بیشتری پیدا کرده و اهل سنت جاهل زیادی به تشیع گرویدند و این روند روبه رشد است.
ولی بعضی ها کار به هدایت اهل سنت ندارند. میگویند: گور پدرشان... خدا را شکر که ما شیعه ایم !!!
و نمیدانند که نباید با افراد مقابله کرد ، بلکه باید با تفکر مقابله کرد.

و اگر در این مملکت دچار رنجید و نمیتوانید عیدالزهرای درست و حسابی بگیرید، و دِین خود را نسبت به اهل بیت علیهم السّلام ادا کنید، میتوانید شکایتتان را از طریق پایگاه اینترنتی حضرت آیت الله یاسرالحبیب (که بیشک اجتهادی که حضرت آیت الله سیدصادق شیرازی آن را تأیید نمودند درخور شأن ایشان است) ، به سمع ایشان برسانید شاید بتواند برای این درد بزرگتان کاری کند... ایشان و هم کیشان ایشان، الحمد لله هرساله بمناسبت سالروز وفات عمر و عایشه و... مجالسی باشکوه و درخور شأن شیعیان در اقصا نقاط جهان برگزار میکنند... و الحمدلله در گسترش مذهب تشیع از هیچ کاری دریغ نمیکنند...
اصلا همه ی کارها را آنها دارند میکنند. شبکه ولایت هم که همچون (چ مثل چغندر) نتنها باعث گسترش مکتب حقه تشیع نمیشود، بلکه در حال گسترش دادن مذهب حقه وهابیت در کشور است.
چون با عیدالزهرا هایی اینچنینی و بدعت های نوین عزاداری مخالف است!!! و از طریق اینها تبلیغ شیعه نمی کند...

لطفا سعی کنید بتوانید خلط مبحث نکنید...

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، aboutorab ، حضرت عشق ، m.hossein
۱۰:۰۴, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام
خوب جناب این المنتظر
خدا خیرتان دهد . نطق شیوایی نمودید .
حالا چطور فقط روی گزینه عیدالزهرا این قدر مانور دادید .حقیر گزینه های دیگری را هم عرض نمودم . لطفاً درباره گزینه اول هم توضیحاتی بفرمایید تا هم حقیر و هم دیگر دوستان از فرمایشهایتان بهره مند شویم . (ازدواج)
با تشکر ویژه از جناب عبدالرحمن که جاهایی که باید باشند نیستند تا از بیانات ایشان هم بهره مند شویم .

برای هر دو عزیز از خداوند موفقیت و سلامتی آرزومندم
موفق و سربلند باشیم در راه خدمت به والدالشفیق ان شاءالله
یا علی علیه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۰:۲۷, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۰:۳۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #23
آواتار
در ادامه صحبت های جلال گرامی بگم

من قبلا با یکی از اعضای این تالار که وجود خودش رو منکر میشه و میگه یک نفر دیگه هستم(از اهالی مشهد) صحبت می کردم

ایشون در یک موقعیتی که خواسته بود با یک جوان اهل سنت بحث کنه و شخص مقابل رو شیعه کنه میگفت قرآن رو باز کردم! و آیه شجره ملعونه اومد و منم بی خیالش شدم

اینطوری تشخیص داده بود

دقیقا و قطعا عامل اصلی و کمک بزرگ وهابیت در پیشبرد افکار جاهلیش همین افراد بوده اند

یکی از دوستان که خودش داره این تاپیک رو احتمالا میخونه در پیام خصوصی اینطور گفت:

(قریب به مضمون)

من گفتم برای هدایت یک اهل سنت چه کردی؟

بعد ایشون گفت بسه انقدر 1400 سال بهشون لطف کردیم و هیچی نگفتیم

بعد من گفتم کدوم لطف؟

ایشون گفت همین که برخورد خشن باهاشون نداریم و ...

البته به اضافه الفاظ زشتی که خلاف شان شیعه است در مقابل یک برادر مسلمان

=====

من مطمئنم اگر برخورد مناسب باشه و با عقل و منطق صحبت بشه درصد زیادی از افراد شیعه میشن

تو تاپیک جسد و سامری نوشتم (که ویرایش شد) یسری از شیعیان بعد از ظهور موقع بیرون کشیدن .... (کنار مزار پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)) بخاطر سالم بودن ..... آن دو نفر از عقیده خود برمیگردن

و همچنین یسری از اهل سنت هم شیعه میشن

و همچنین یسری از شیعیان بعد ظهور بعد از اتفاقاتی طغیان میکنن

واقعا فکر کردیم شیعه بودن ژنتیکیه؟

مشکل همینه که فکر بعضی مثل یهوده

یهود خودشون رو عزیز خدا میدونن و میگن هر کاری کردیم تو بهشتیم و بقیه اَخه هستن

احتمال زیاد داره چنین تفکری از یهود اومده باشه تو شیعه

شیعه بودن تو اون لحظه آخر مرگ مشخص میشه

یکی مثل اکبر گنجی و سروش و ... در قسمتی از عمرشون شیعه بودن (شیعه آبکی) ولی الان مهدور الدم هستن

یکی مثل شهید شحاته که شیعه شد

سران حجتیه و امثالهم به نظر بنده مصداق بارز صدوا عن سبیل الله هستن

یعنی فرضا هم عمدی نداشته باشن ولی باز هم مقصرند

اگر از طرف برخی دوستان برخورد بد نبود میگفتم این افراد شعبه ای از کفر رو دارند

حالا جالبه همین افراد به ما (به خودم که بارها گفتن) میگن مشرک (در ولایت ائمه)

راهشون راه وهابیته

تجربه نشون داده هرچه قدر شخص به راه درست تری راهنمایی بشه اگر سقوط کنه وضعش بدتر میشه

یعنی یه وهابی از یک بت پرست به مراتب بدتره

بنظر من یک شخصی که ولایت ائمه رو قبلا پذیرفته اگر سقوط کنه از وهابی هم بدتر میشه

و همینطور ادامه داره بقیه شو نمیگم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، یاســین ، أین المنتظر ، حضرت عشق
۱۱:۰۳, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام جناب عبدالرحمن عزیز
خوب خدارو شکر از شما هم تو این تایپک خبری شد
هر چند ارسالهایتان همیشه همراه با گوشه و کنایه و ابهام بوده و هست و خواهد بود
خوب بفرمایید برای مقابله با افزایش وهابیت چه راهکارهایی را مد نظر دارید
البته بعد از کوبیدن همه فرقه ها و مذهب و ووو حجتیه - افراطی - تبری - شیرازی و ووو
مثلاً برای ازدواج جوانان شیعه - برداشتن موانع از جلوی شیعیان منتظر ازدواج و تشکیل خانواده - یا برای پاسداری از شعائر حسینی و کلاً احیاء دین مبین اسلام شعه
حقیر سراپا گوشم
بسم الله ...

اینم خدمت تان عرض کنم حقیر به شخصه به حرمت زیارت اباعبدالله که مشرف به عتبات و عالیات بوده اید احترام می گذارم و هرگز هیچ یک از زائران اربابم را تکفیر ننموده و نمی نمایم . فقط خواهشاً بحث را رنگ و لعاب سیاسی ندهید که از ادامه آن معذورم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
۱۱:۳۰, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
(۸/فروردین/۹۳ ۱۱:۰۳)aboutorab نوشته است:  سلام جناب عبدالرحمن عزیز
خوب خدارو شکر از شما هم تو این تایپک خبری شد
هر چند ارسالهایتان همیشه همراه با گوشه و کنایه و ابهام بوده و هست و خواهد بود
خوب بفرمایید برای مقابله با افزایش وهابیت چه راهکارهایی را مد نظر دارید
البته بعد از کوبیدن همه فرقه ها و مذهب و ووو حجتیه - افراطی - تبری - شیرازی و ووو
مثلاً برای ازدواج جوانان شیعه - برداشتن موانع از جلوی شیعیان منتظر ازدواج و تشکیل خانواده - یا برای پاسداری از شعائر حسینی و کلاً احیاء دین مبین اسلام شعه
حقیر سراپا گوشم
بسم الله ...

اینم خدمت تان عرض کنم حقیر به شخصه به حرمت زیارت اباعبدالله که مشرف به عتبات و عالیات بوده اید احترام می گذارم و هرگز هیچ یک از زائران اربابم را تکفیر ننموده و نمی نمایم . فقط خواهشاً بحث را رنگ و لعاب سیاسی ندهید که از ادامه آن معذورم .

نه عزیز من!

قلاب همیشه به دهن ماهی میگیره نه ....

مقابله با این قضیه چندین قسم داره

1-تسهیل ازدواج برای شیعیان به هر طریق ممکن

2-سعی در هدایت اهل سنت که دو شرط اصلی داره

یک احترام برای مربوب

دو دلسوزی برای مربوب

که برخی افراد کلا به چنین چیزی اعتقاد ندارن

این افراد طرف مقابلشون رو وهابی قلمداد میکنن

با این فرض میرن جلو

بعد که طرفو له کردن و چندتا نسبت حرامزادگی هم چسباندن بعد میگن خب ما برحقیم و شماها هم فلانید

یعنی اگر کسی در چنین موقعیتی شیعه بشه من دستشو میبوسم که انقدر کارش درسته!

پیامبر این همه خودشون رو به مشقت مینداختن برای هدایت مردم

چقدر خودتون رو برای هدایت به مشقت انداختید؟

این ارسالو چند نفر خوندن

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid221464

اینم بگم اگر خودتون رو از سیاست جدا بدونید سیاست خودشو جدا نمیدونه

در مورد تبری دروغین اینو گفتم کسی جواب نداد و نخواهد داد

تولی و تبری واقعی یعنی چی؟ (مهم)

در مورد حجتیه و شیرازی و اینا هم که شما خوشبختانه هیچ ارتباطی باهاشون نداری چرا ناراحت میشی

هرکی مدافعشون بود بیاد باهاش بحث میکنم

در مورد حرمت زائر ائمه

حرمت امامزاده با متولیشه

م.ر. پهلوی لعنت الله علیه هم زائر بوده تازه مشهد نه کربلا

حرمت داره؟

لعنت خدا بر او (بهائی بود!!)

رک باش برادر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، أین المنتظر ، حضرت عشق
۱۱:۴۱, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
سلام مجدد

تذکر " «البته بعد از کوبیدن همه فرقه ها و مذهب و ووو حجتیه - افراطی - تبری - شیرازی و ووو»

خوب ادامه بدید لطفاً
راهکارتون البته برای مفابله با افزایش جمعیت وهابیت

بسم الله ....
۱۱:۵۳, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
(۸/فروردین/۹۳ ۱۱:۴۱)aboutorab نوشته است:  سلام مجدد

تذکر " «البته بعد از کوبیدن همه فرقه ها و مذهب و ووو حجتیه - افراطی - تبری - شیرازی و ووو»

خوب ادامه بدید لطفاً
راهکارتون البته برای مفابله با افزایش جمعیت وهابیت

بسم الله ....

سلام

سلام

سلام

بخش مغفول در این مورد همین ها هستن که شما میگی بیخیالشون شو

یه سوال تستی

برای جمعیت غیر شیعه چه پیشنهادی میدی؟

1-همشونو بکشیم

2-هدایتشون کنیم

3- کاری بهشون نداشته باشیم چون همه آزادند!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، حضرت عشق ، دل خسته
۱۱:۵۵, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام
من پیشنهاد می دم که دولت غلاوه بر استفاده از تبلیغات برای افزایش جمعیت شیعه ، رو ببره به سمت روش های مکمل ، چون مطمئن باشید شیعیانی که تحت فشار نیستند (مثل اهل تسنن که تحت فشار دینی ما هستند) و از سمتی مورد حمایت نیستند ، انگیزه ندارند برای افزایش جمعیت.
لذا باید از سلاح خودشون بر علیه خودشون استفاده کنیم ، یعنی این که برنامه ریزی تبلیغاتی شیعه داشته باشیم ، تا بتونیم از همون ابتدای کار ، با استفاده از وجدان انسانی ، کودکان وهابی رو به شیعه متمایل کنیم ، باید هم از سنین پایین صورت بپذیره ،چون رفته رفته تحت تاثیر خانواده مقاومت پیدا خواهند کرد نسبت به حق.
همین طور میشه سیاست های تشویقی در نظر گرفته بشه ، مثلا اگر کسی از پدر و مادر سنی باشه ، اما شیعه باشه براش امکانات استخدام فراهم کنند.
همین طور مدارسی به عنوان مدارس نمونه و ... در این مناطق محروم زده بشه ، علاوه بر آموزش های درسی (که هر پدر و مادری آرزوشه برای فرزندش) ، آموزش های دینی هم داده بشه ، همین طور رفته رفته شرط بشه که بهشون بورس تحصیلی و امکانات داده بشه ، و این نخبه ها بر اثر علقه ای که پیدا می کنند در آینده می تونند مبلغ های خوبی هم باشند
همین طور می بایست راه حمایت مالی از اون سمت رو قطع کنند و جایگیزینی براش در نظر بگیرند.
البته که ما باید شروع کنیم به تبلیغ دینی در کشور های دیگر.یعنی ما باید با استفاده از وجدان افراد کاری کنیم که در آینده نزدیک جمعیت سنی متمایل به شیعه بشند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، عبدالرحمن ، یاســین ، حضرت عشق ، Tolou
۱۲:۰۹, ۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۲:۲۶ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #29
آواتار
علیک السلام
آقا من هر چی دلت خواست خوب
شما استاد و بزرگ تالار
چرا از ارائه راهکار تفره(طفره) میری داداش
یه چند تا راهکار بده تا جوونهای این مرز و بوم بکار ببرند
به من که باشه وام های ازدواج هم سقفش بالا بره هم واقعاً به جوونها تعلق بگیره - نه اینکه فقط بیام لافشو بزنیم و ...
به کار کیری جوانان شیعه در ادارات و کارحانه جات و موسسات دولتی ( ایجاد اشتغال برای جوانان بیکار و جویای کار )البته با حذف برخی از افرادی که بیش از چند و چندین جا مشغولند و حقوق دریافت می نمایند
فراهم نمودن تسهیلات و جهیزیه برای جوانان از راه تشویق افراد خیر و متدین البته به جز کمیته امداد بلکه نهاد های بالاتر و عزت بیشتر که برخی از جوانان را سرشکسته و صدقه بگیر معرفی ننماید .
تشویق جوانان به ازدواج و فرزند دار شدن و با اهداء جوایز ارزنده که تامین شده از منابع دولتی باشه و اختصاص بودجه خاصی برای جوانان نیازمند در مجلس شورای اسلامی و اجرای دقیق آن نه فقط حرف و حرف
مناسبتهای مذهبی را بیشتر و درست به نمایندگان مجلس بفهمانیم تا به هر بهانه ای در صدد تضعیف شعائر بر نیان (حذف تعطیلات مذهبی )
نظارت بر امور جوانان و بر طرف نمودن مشکلات در کلیه امور
البته گفتم زیاد اهل نطق و برنامه ریزی نیستم ولی هستند افراد دلسوز و متخصص در این زمینه ها که از دور نظاره گر و بر عکس افراد مغرض و منتقم از مردم که در امور دست دارند و مشغول به چپاول بیت المال و بی توجه به امور جوانان
اینا رو حتماً می بینی ؟ نه ؟
موفق باشی
یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق
۱۲:۲۸, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
(۸/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۵)دل خسته نوشته است:  سلام
من پیشنهاد می دم که دولت غلاوه بر استفاده از تبلیغات برای افزایش جمعیت شیعه ، رو ببره به سمت روش های مکمل ، چون مطمئن باشید شیعیانی که تحت فشار نیستند (مثل اهل تسنن که تحت فشار دینی ما هستند) و از سمتی مورد حمایت نیستند ، انگیزه ندارند برای افزایش جمعیت.
لذا باید از سلاح خودشون بر علیه خودشون استفاده کنیم ، یعنی این که برنامه ریزی تبلیغاتی شیعه داشته باشیم ، تا بتونیم از همون ابتدای کار ، با استفاده از وجدان انسانی ، کودکان وهابی رو به شیعه متمایل کنیم ، باید هم از سنین پایین صورت بپذیره ،چون رفته رفته تحت تاثیر خانواده مقاومت پیدا خواهند کرد نسبت به حق.
همین طور میشه سیاست های تشویقی در نظر گرفته بشه ، مثلا اگر کسی از پدر و مادر سنی باشه ، اما شیعه باشه براش امکانات استخدام فراهم کنند.
همین طور مدارسی به عنوان مدارس نمونه و ... در این مناطق محروم زده بشه ، علاوه بر آموزش های درسی (که هر پدر و مادری آرزوشه برای فرزندش) ، آموزش های دینی هم داده بشه ، همین طور رفته رفته شرط بشه که بهشون بورس تحصیلی و امکانات داده بشه ، و این نخبه ها بر اثر علقه ای که پیدا می کنند در آینده می تونند مبلغ های خوبی هم باشند
همین طور می بایست راه حمایت مالی از اون سمت رو قطع کنند و جایگیزینی براش در نظر بگیرند.
البته که ما باید شروع کنیم به تبلیغ دینی در کشور های دیگر.یعنی ما باید با استفاده از وجدان افراد کاری کنیم که در آینده نزدیک جمعیت سنی متمایل به شیعه بشند.
سنی ها که با تعدد زوجین مشکل ندارن،بعضی از شیعیان میتونن دوتا زن سنی بگیرن هم بچه ها رو شیعه کنند هم زنها رو،البته چون وقت نداریم باید دوتا زن بگیرن Smile
مامانم معلم بود و میگفت سنی ها سر درس دینی میومدن و بچه هاشون رو میبردن اما اگه بشه تو مدارس کار کرد حداقل طرف شیعه هم نشد عیبی نداره اما وهابی نشه
حالا بماند که کلاس های دینی مون به اندازه کافی غنی نیست که بچه شیعه رو هم مجاب کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق ، دل خسته ، Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]