|
روش مقابله با افزایش جمعیت وهابیت در ایران!
|
|
۲۳:۳۵, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در اين زمينه حدودا ۶۰ فتوا از علماي وهابي در كتاب مجموع فتاوي دارللجنه علماي مكه و مدينه در مورد مشرك بودن شيعه و لزوم قتل شيعيان صادر شده است. نكته ديگري نيز ميتواند مسئله را تبيين كند.
به گزارش شيعه آنلاين، بررسيهاي انجام شده و برخي آمار موجود حاكي از رشد و افزايش تعجب برانگيز تعداد پيروان فرقه ضاله وهابيت در شهرهاي مختلف جمهوري اسلامي ايران دارد. در همين راستا دكتر «علوي» استاد دانشگاه مشهد نيز در تماس با پايگاه حفا آماري تأسف انگيز از افزايش بيسابقه جمعيت فرقه ضاله شيعه ستيز خبر داد. پس از درج شدن اخباري مبني بر انتقاد برخي مسئولان از افزايش جمعيت كشور، اين استاد دانشگاه مشهد در اين تماس با ارائه آماري از رشد جمعيت وهابي و مقايسه آن با شيعيان گفت: پس از تبليغ كاهش جمعيت توسط دولت وقت، عالمان سني تبليغ افزايش جمعيت براي رسيدن به اكثريت را شعار خود قرار دادند و تا امروز نتايج زيادي به دست آورده اند: ۱- امروزه به صورت رسمي و غيررسمي تبليغ ميكنند كه حداقل دو زن و بيست بچه داشته باشيد. خودشان در سخنرانيها تصريح ميكنند كه با اين كار ميخواهند به مرحلهاي برسند كه ايران به كشوري سني مذهب تبديل شود. اگر فقط يك بار به سيستان و بلوچستان مراجعه فرماييد خواهيد ديد كه تبليغ چهار زن گرفتن و تكثير نسل چقدر بين اهل تسنن مشهور و مورد عمل است. ۲- نرخ رشد جمعيت در برخي مناطق سني كه اطلاع دارم 7% است اما در مناطق شيعي بين 1% تا 3/1% است. در برخي روستاهاي مختلط نشين (شيعه و سني نشين) وضع فاجعه بارتر است. مثلا روستايي را سراغ داريم كه در گذشته 65% آن را شيعيان و 35% را سنيها تشكيل ميدادند اما امروزه 86% را سنيها تشكيل ميدهند. ۳- مهاجرت اهل سنت سرريز شده از شهرهاي خود به شهرهاي شيعه نشين براي تغيير بافت جمعيتي نيز انكار ناپذير است. در شهرهاي فراواني، مناطق بلوچ نشين تشكيل شده است در حتي در گرگان - رشت و مشهد، چه رسد به شهرهايي مانند بيرجند، كرمان و غيره. ۴- ممكن است سوال شود: اهل سنت هميشه حاكمان مسلمان را «ولي الامر» دانسته و اطاعت از آنان را واجب ميدانستند، چگونه بر عليه سياستهاي دولت مقابله كردند؟ جواب كاملا روشن است زيرا سنيها به مرور زمان از سني به وهابي تبديل شدند و وهابيها اطاعت از حاكم شيعه را حرام، كشتن شيعه را واجب و استتفاده از هر ابزاري براي مقابله با شيعيان را مباح و باعث ثواب ميدانند. ناگفته نماند در اين زمينه حدودا ۶۰ فتوا از علماي وهابي در كتاب مجموع فتاوي دارللجنه علماي مكه و مدينه در مورد مشرك بودن شيعه و لزوم قتل شيعيان صادر شده است. نكته ديگري نيز ميتواند مسئله را تبيين كند. تا سال ۱۳۸۲ عمده حملات عليه شيعيان در سيستان و بلوچستان با بمبهاي صوتي صورت گرفتند اما از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۸ همه حملات انفجاري بودند و اين از پيامدهاي تبليغات وهابيت بين سنيها بود. از سال ۱۳۸۸ به بعد نيز حملات انتحاري شدهاند يعني وهابي به خود بمب ميبندد و به اميد رسيدن به ثواب با كشتن شيعيان خود را بين شيعيان منفجر ميكند. گفتني است در يكي از شهركهاي مشهد دو مدرسه وجود دارد. دبستان و راهنمايي دخترانه و نيز دبيرستان دخترانه. دبيرستان دخترانه ۸۰% شيعه و ۲۰% سني دارد اما دبستان و ابتدايي دخترانه ۸۰% سني و ۲۰% شيعه. راز اين اختلاف چيست؟ از زماني كه كنترل جمعيت در كشور باب شد و شيعيان كم فرزندي را پيشه خود كرده و سنيها افزايش جمعيت را شعار خود قرار دادند، فرزندان بيشتري در بين اهل سنت به دنيا آمدند و آنها هم اينك در سن تا ۱۳- ۱۴ سالگي هستند لذا همگي در مدرسه ابتدايي و راهنمايي درس ميخوانند اما سه سال بعد كه بزرگتر ميشوند به دبيرستان خواهند رفت و دبيرستان نيز تركيب ۸۰% سني خواهد يافت و شيعيان ۲۰% ابتدايي اقليتي در دبيرستان خواهند شد. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۹, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۲:۴۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۸/فروردین/۹۳ ۱۰:۰۴)aboutorab نوشته است: سلام علیکم السّلام خیلی ممنونم. شما 3 نکته رو بیان نمودید. و بنده هم 2 نکته را زیر سؤال بردم: (۸/فروردین/۹۳ ۶:۲۶)أین المنتظر نوشته است: درمورد عزاداری هم بیشتر توضیح میدهم: اگر منظور شما از محدود کردن شیعیان در عزاداری، همان محدود کردنشان در بدعت های نوین عزاداری و همچنین بعضی اعمال سابقه دار در عزاداری همچون قمه زنی و... است، باز هم راهکار وجود دارد: 1. بیت حضرت آیت الله سیدصادق شیرازی و همچنین مکانها و هیئتهای منتسب به ایشان در مشهد و قم و سطح کشور، هرساله در زمانهای خاصی میزبان جمعیت عزاداران و قمه زنان عزیز است. هیئت هایی همچون لطمه زنان ام المصائب ، قمه زنان فاطمیه ، سران به نِی و ... اتفاقا حضرت آیت الله ، امسال فاطمیه اول در هدئت سران به نِی سخنرانی داشتند... مداحی های این هیئات را گوش دادید؟؟؟ حقیقتا باعث قوام و همچنین گسترش تشیع در سطح جهانی هستند. تا میتوانید، تبلیغ کنید که شیعیانی که اعتقادات سستی دارند، به این مکانها بیایند تا تشیعشان مستحکم شده و هرگز تحت تأثیرحرفهای وهابیت قرار نگیرند... 2. هرساله انجمن حجتیه نیز در زمانهای خاصی مکانهایی را درنظر گرفته و میزبان عزاداران و قمه زنان گزام است. پارسال در ایام فاطمیه به محله وحدت مشهد رفته بودم. و دیدم که جوانان 12-13-14-15 ساله به مکانی مخفی متعلق به انجمن حجتیه رفته بودند و قمه زنی مختصری کرده و خونی ریختند و برگشتند. (گرچه دلم خیلی برایشان سوخت. زیرا کسی نبود که آنها را به مسیر مستقیم سوق دهد و تنها یک نفر در آن محل مشغول هدایت و عدم انحراف بود، ولی: ) الحمدلله اینها با اینکارشان باعث حفظ شیعه شدند. در همان محله که وهابیت هم تبلیغ چشم گیری دارد و کتاب منتشر میکند، خدا را شکر که اینها با انجام چنین عزاداری هایی همچنان شیعه ماندند و وهابی نشدند و حتی متمایل یه انجمن حجتیه شدند که در تبلیغ شیعه ناب فعالیت گسترده ای دارد. اما سرانجام، به همین علت یعنی بعلّت متمایل شدن این هیئت به انجمن حجتیه، متأسفانه مسجد شیعه نمای وهابی آنجا، هیئت این افراد را از مسجد اخراج کرد. زیرا احتمالا آن مسجد نیز، بظاهر شیعی و درباطن وهابی بود. و آن بچه ها و هیئتشان از شیعیان مخلص انجمن حجتیه شده بودند. و دیگر جایی در مسجد نداشتند. !!! (و من بیشتر دلم برایشان سوخت. زیرا غیر از همان شخص بزرگوار که از رفقای بنده بود، هیچکس نبود که در آن محله خطرناک آنها را سازماندهی کند... گرچه احتمالا رفیق من هم تمایل به وهابیت داشت. چون او هم با بدعت های عزاداری و همچنین انجمن حجتیه مشکل داشت و همواره مانع این هیئت از گریویدن به این مسائل بود!!! او هم درک نکرد که همین سبک عزاداری ها است که باعث قوام شیعه و عدم گسترش وهابیت میشود.!!!) درمورد ازدواج: حرفتان صحیح است. قرار نیست هرچه مینویسید، نقد شود. فرهنگ ازدواج در شیعه باید تغییر کند. باید دیرازدواج کردن و فرزند کمتر بهتر ، تبدیل به زودازدواج کردن و فرزند بیشتر بهتر شود. فرهنگ هم مدیریت جهادی میخواهد. هر از جانب مردم و هم از جانب مسئولین. |
|||
|
|
۱۲:۴۷, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۲۰:۲۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
جناب این منتظر بهتر نبود برای وقت شریفتان را برای زیر سوال بردن عرایض بنده صرف ارائه راهکار برای جوانان می نمودید . و همچنین برادر عبدالرحمن عزیز که فکر کنم سالها عمر شریفشان را صرف کوبیدن افراد و اشخاصی نمودند که تاثیری در این روند ندارند ای کاش مدتی از عمرشان را هم صرف ارائه راهکار و نظارت و کوبیدن بر افرادی می نمودند که با حق کشی و رانت خاری و پارتی بازی حق جوانان متعهد و متخصص که در خیابانها آواره و دنبال کار و شغل و همچنین ازدواج و ... هستند خدا به جفت تان خیر دهد در راه خدمت به پدر مهربان موفق باشید موفق و سلامت باشید یا علی علیه السلام |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۳:۰۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۸/فروردین/۹۳ ۱۲:۴۷)aboutorab نوشته است: سلام آیا شما غیر از این موضوعات، به موضوعات پیرامون ازدواج سری زدید اصلا؟؟؟ بنده پاسخ دادن به شما را وظیفه خود میدانم. چون قرار نیست شما را نقد کنم و بکوبم. بلکه قرار است بشدّت مقابل این تفکرات قرار بگیرم. این تاپیک ها را هم ببینید، بد نیست: شاید دیدتان نسبت به امثال ما عوض شد. «مهم» (مجردها حتما بیان تو) از ازدواج چه می دانیم؟؟؟ «مهم» سال جدید،با همسر یا بی همسر؟ (گرچه باید کمی بدنبال ارسالهای بنده بگردید) این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... (گرچه باید کمی بدنبال ارسالهای بنده بگردید) حالا شما چقدر پیرامون ازدواج بحث کردید و فرهنگ سازی کردید؟؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۳:۳۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۸/فروردین/۹۳ ۱۳:۰۵)أین المنتظر نوشته است: آیا شما غیر از این موضوعات، به موضوعات پیرامون ازدواج سری زدید اصلا؟؟؟ کم و بیش دیدم داداش یعنی الان دیگه هیچ مشکلی با دیدن این تایپک ها سر راه ازدواج شیعه نیست یا طور دیگه بگم اصلاً باری از دوش کسی برداشتید یا فقط حرف و حرف راهی پیش پای یه جوون بیکار و منتظر و نیازمند ازدواج شیعه قرار دادید . ذره ای امید به زندگی به جوونهای آواره و دم بخت که همه روزه شاهد هدر رفتن اموال توسط عده ای انگشت شمار میشه و کسی هم صداش در نمیاد . گفتن از خدا و پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درباره ازدواج را همه می توانند. ولی انجام دادن و مخصوصاً نظارت بر انجام این امر توسط هر کسی صورت نمی گیره و فقط افراد خاصی می توانند . آیا شما که تبهر در کوبیدن دارید تا حالا برای کوبیدن این افراد تلاشی داشتید . یا این افراد را مقصر نمی دانید فقط جوون های شیعه و محب مقصرند چرا از قلم تان آن افراد را نقد و بررسی و زیر سوال نمی برید؟ یک مثال کوچک " یک رئیس بانک بر اساس کدام قانون و آئین نامه حق داره به نورچشمی های خود وام بدون ثبت نام بده و صدها جوان منتظر تائید وام خود . چرا نباید نظارت دقیق تر و بیشتری بر این مورد بشه ؟ نکنه من فاز توهم گرفتم دارم حرف مفت میزنم همه اینارو می دونید و سکوت و اما درباره اون سوال آخرتون " با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه منم بیام 100 تا تایپک بزنم و از ازدواج و تشکیل خانواده بگم خودت نمی گی برو بابا دلت خوشه جوون مردم برای پول تو جیبیش معتل و چشاش به جیب باباش بره زن بگیره آقا منکر اینم نیستم که خدا روزی رسونه ولی آخه من روعرض می کنم حقیر بنده نیستم بس که ناملایمات دیدم بعد تو دنیایی هم معتقد و متدین باشی وقتی تو نتونی شرایط اولیه اش رو فراهم کنی باید تو رویاها سیر کنی بیکاری و بی پولی و بی همسری = بی دینی ، البته منکرش نمی شم دینداری هم میشه ولی به زحمت |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
ببینید ، ما ایرانی ها و شیعیان نشون دادیم تحت فشار فقط در حد عموم به فکر می اوفتیم ، نمونه اش زمان انقلاب ، جنگ و ... بود ، اما در حالت آرامش کسی به فکر این چیزها نیست
نگاه کنید چند درصد از همین شیعیانی که نام می برید به خودشون زحمت می دند یک سری مسائل ساده دینی رو رعایت کنند؟ مسائلی که نه خرج داره ، نه دردسر نه ... ، اون وقت انتظار دارید یک دختر و پسر جوون با فرهنگ ماهواره ای بخوان برای نجات شیعه به خودشون زحمت چند فرزندی و ... بدن؟ من که همچین بخاری رو در کشور نمی بینم ، مگر زمانی که واقعا احساس خطر کنند. |
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۸/فروردین/۹۳ ۱۳:۱۲)aboutorab نوشته است: کم و بیش دیدم داداش یه سؤال: شما چرا اینقدر فعالیت مجازی تو تالار و جاهای دیگه دارید؟ با چه هدفی؟ آیا معتقد به این هستید که بحثهایی که تو فعالیت مجازی میشه، دیگران رو تحت تأثیر قرار میده یا نه؟؟؟ دیدگاه هاشون رو تغییر میده یا نه؟؟؟ اگه فکر میکنید که هیچ فایده ای نداره، پس این فعالیت ها هیچ فایده ای نداره. و اگه معتقدید تأثیرگذاره، پس لطف کنید با شرکت در این مباحث، ما رو کمک کنید... چون همونطور که گفتید، خیلی دغدغه دارید تو زمینه ازدواج. فقط مشاهده نکنید. بعنوان شیعه و محب امیرالمؤمنین (علیه السلام) ، بیاید و نظرات شیعه رو پیرامون ازدواج بیان کنید. (۸/فروردین/۹۳ ۱۳:۱۲)aboutorab نوشته است: یعنی الان دیگه هیچ مشکلی با دیدن این تایپک ها سر راه ازدواج شیعه نیست از اون حرفها زدیداااااااااا قضاوت با خوانندگان... (۸/فروردین/۹۳ ۱۳:۱۲)aboutorab نوشته است: اصلاً باری از دوش کسی برداشتید یا فقط حرف و حرفچرا عصبانیتتون نسبت به مسئولین ذی ربط رو روی من دانشجو خالی میکنید؟ ![]() بنده دانشجو هستم و باتوجه به شراط دانشگاهم تنها فعالیتی که میتونم بکنم، همین فعالیت مجازی هست. و اینکه حضورا هرکسی رو دیدم، بهش گوشزد کنم و مطمئن باشید که میکنم. دیگه شما که شیعه و محبید، باید بیشتر با آیات و روایات پیرامون ازدواج مأنوس باشید. و بدونید که اگه بخوایم خودمون رو با قوانین بشری وفق بدیم و با این قوانین خودمون رو هماهنگ کنیم، کلامون پس معرکه هست. هر روز قانونی عوض میشه. ما هم باید روشمون ر تغییر بدیم؟؟؟ آیا شما هم معتقید که آیات و روایات کشکن و واقعیات جامعه !!! چیز دیگست؟؟؟ از شما انتظار دیگه ای داشتم. آیا شما معتقد به معجزه در امر ازدواج نیستید؟ معتقد به «و من یتق الله یجعلله مخرجا» نیستید؟ کلیپی اون روحانی قمی رو ندیدید که طلبه هست . 35 سالشه . 8 تا فرزند داره . مستأجره . تاحالا هیچ وامی از هیچ بانکی نگرفته و... سبک زندگی اسلامی یعنی برادر من. بله. دولت مشکلات اساسی داره و باید فرهنگ دولت و دولتی ها هم تغییر کنه. ولی هرکس در حبطه خودش باید آگاهی سازی کنه. اینکه میگید جوونها امیری ندارن، فقز بخاطر تغییر تفکر و به تبعش سبک زندگیه. تجملاتی بودن، از اصول سبک زندگی غربیه و در مقابلش قانع بودن و توقعی نبودن، از اصول سبک زندگی اسلامی. اگه این ، فرهنگ سازی بشه از طریق فضای مجازی و مکالمه های حضوری، دیگه خانم ها در اول زندگی توقعات بیجا از مردها ندارن. مثل همون گذشته شروع به زندگی میکنن و آروم آروم با تلاش خودشون به جایی که میخوان میرسن. مثل پدر و مادر های ما. (۸/فروردین/۹۳ ۱۳:۱۲)aboutorab نوشته است: آیا شما که تبهر در کوبیدن دارید تا حالا برای کوبیدن این افراد تلاشی داشتید . بنده یک بار گفتم. هدفم کوبیدن فرد نیست. کوبیدن تفکر است. و بعضی از تفکرات را باید کوبید. تفکری که فکر میکند شیعه با عیدالزهرا و عزاداری های مختلف زیاد میشود و وهابیت امکان گسترش ندارد با وجود اینها... بنده هرگز خودم رو شیعه و محب نمیدونم... ... ... بعضی چیزها برام عجیب شده با این جمله آخرتون که خطاب به خودتون بود ... |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۳۷ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۸/فروردین/۹۳ ۱۵:۲۰)أین المنتظر نوشته است: یه سؤال: سلام درست مي فرمائيد بنده فعاليتم تو اين زمينه ها خيلي كم حالا بنا به بضاعتم اما انتظاري كه از شما برادر فعالم دارم زياده در ضمن يه چيزي هم تجربه نشون داده ، هستند برخي افراد تا مطلبي كه به مزاقشون خوشايند نبود فوراً عليه آن موضوع جبهه گرفته و بعضاً بحث را به طرف سياسي و فلسفي و كلاً خفه كردن فرد تجربه كافي دارند . بيان كردن نظرات شيعه و احاديث و روايات تنها بخشي از موضوعات اين امر مهم هست بايد براي از ميان برداشتن موانع و سد هاي ايجاد شده توسط برخي از دشمنان شيعه روشنگري و اقدام نمود . همين مسئولين ذي ربط به زعم شما كيانند ؟ چرا بطور واضح و آشكار بيان نمي نماييد كيستند تا حساب كار دست شان بيايد و بفهمند كه زير ذره بين منتقدان هستند و از طرفي مسئولين نظارت بر آنها اظهار بي اطلاعي نكنند . چطور وقتي كه براي تخريب يك شخصيت بزرگ ديني با اون همه مريد و طرفدار اقدام به چنين روشنگري مي نماييد ( الان براي اين خط نوشته ام متهم به چند مورد ديگر خواهم شد ) حقير نه از آن مرجع تبعيت مي كنم نه آن را رد . چون در آن حد نيستم . والله عالم وقتي كه حقايق جامعه مخصوصاً مواردي كه مربوط به جوانان بيكار و بي پول و بي همسر را مي بينيد و مي شنويد قلم برداريد و مطلبي هم درباره اين مورد هم بنويسيد . اينقدر وقت خود را صرف تخريب اشخاص ننماييد و باعث تفرقه بيشتر بين شيعيان نشويد . نعوذ بالله اگر من چنين برداشتي داشته باشم ( كار من از حد گذشت داداش ) من براي نسل جوان امروز مي نالم با وجود ماهواره و شبكه هاي سيماي ما و الگوسازي خيالي براي جوانان شيعه و محب و از طرفي ضعف ايمان و بيكاري و بي پولي آيا از يك جوون 20 - 25 ساله انتظار داريد پايبند به دين بوده و دست از پا خطايي برداشت نكند ؟ شما اهل علم هستيد و بنده بيسواد . لا بد من نه اينكه بخوام اظهار تواضع داشته باشم به جد عرض مي كنم . شما درحال تحصيل علم هستيد و من هم مدتها در سطح پايين تري از علم آموزي كنار رفتم . اينو عرض كردم تا حرفمو ثابت كرده باشم پس از شما انتظار بيشتري هست تا من شما و امثالهم بايد راهكارهاي بهتر و قوي تري براي نظارت بر امور جوانان ارائه نماييد . تا هم كشوري آباد و جواناني شاد و توانا در امر توسعه و سربلندي كشور داشته باشيم بسياري از ارسالهاي شما و برادر ديگرمان جناب عبدالرحمن را ديدم فقط در امر كوبيدن و تخريب خبره كار شده ايد كمي هم نك قلمتان را براي انتقاد از آن دسته از مسئوليني كه دارن به نظام و مملكت عزيزمون ضربه وارد مي كنند بچرخانيد . بلكه شايد آن مسئولين امر به خود بيايند و دست از اين كارهايي كه باعث ميشه يك جوان شيعه بيكار و آواره به دنبال كار و ازدواج سر و ساماني بگيرد و نتيجه اش كشوري آباد و مستقل و بي نياز به هيچ كشور ديگر چه اسعماري و چه رفيق و دوست بي بخار مثل اين كشور هاي عربي بدرد نخور . و در آخر هم اميدوارم كه تونسته باشم حرفامو درست انتقال داده باشم و هيچ شبهه اي تو حرفام نداشته باشه كمي فقط كمي از كوبيدن تفكرات دست برداريد و به كوبيدن افرادي نماييد كه با عملشون جوانان ما را در نهايت محروميت نگه داشته و جلوي پيشرفت آنان را مي گيرند نمائيد . موفق باشيد يا علي عليه السلام حقير معتقدم الان ديگر وقت كوبيدن تفكر و عقيده شخص نيست بلكه بايد اتحاد و همدلي بيشتر بين شيعيان ايجاد شود يكي فقهي يكي فلسفي يكي اخباري يكي رروايي يكي رجالي يكب شيرازي و يكي هم حجتي فرقي نداره همه شيعه و محب اهل بيت عليهم السلامند . فعلاً موضوع مهمتر ايجاد وحدت بين شيعه و محب هست و قوي شدن و بي نياز شدن از همه دشمنان شيعه هست . كل دنيا دست به دست هم دادند تا شيعه رو از بين ببرند ، لااقل ما خودمان به جان هم نيوفتيم و راه را براي آنان هموار نسازيم دست به دست هم دهيم و مشكلات شيعه و محب را با توكل به خدا و توسل به ائمه معصوم عليهم السلام بر طرف نماييم . مجمع اي تشكيل دهيم و از مسئولين امر درخواست نماييم كه يكي يكي مشكلات را از سر راه ازدواج جوانان بردارند . با مقامات رتبه بالا ي كشوري در اين امر كمك و ياري بخواهيم مسئولين خاطي را به مقامات بالاتر معرفي نماييم و تقاضاي پيگيري نماييم و ... دوستاني هستند در اين تالار كه ارتباط با مقامات بالاتر دارند از نفوذشان استفاده كنند و صداي اين جوانان را به گوش مسئولين و نظارت كنندگان برسانند . من ديگه عقلم قد نميده چكار كنم و چطور بيان كنم يك نمونه اي رو كه خودم باهاش سروكار دارم همين وام ازدواج هست كه متاسفانه فقط هراز چندگاهي حرفشو از سيماي جمهوري اسلامي مي شنوم ولي دريغ از يك عمل موفق باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۴ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به عنوان خاتمه بحث این فرمایشات گرانبها رو کامل و با دقت مطالعه کنید!
متن پیام رهبر انقلاب که بر گرفته از بیانات ایشان در دیدار اعضای دست اندرکار برگزاری همایش ملی تغییرات جمعیتی و نقش آن در تحولات مختلف جامعه در تاریخ 1392/8/6 است، و صبح روز (پنجشنبه) در این همایش در شهر قم قرائت شد، به شرح زیر است:[/b] بسم الله الرّحمن الرّحیم مسئله ی جمعیّت که بجد هم مورد بحث و اختلاف نظر در جامعه است، مسئله ی بسیار مهمّی است. بلاشک از نظر سیاست کلّی کشور، کشور باید برود به سمت افزایش جمعیّت؛ البتّه به نحو معقول و معتدل. همه ی اشکالات و ایرادهایی که وارد میشود -که بعضی از اشکالاتی را هم که مطرح میکنند ما دیده ایم - قابل برطرف شدن و قابل پاسخ دادن است. آنچه مهم است این است که کشور ما با ظرفیّت طبیعی و با ویژگی جغرافیای سیاسی خود احتیاج دارد به یک جمعیّت بیشتر؛ علاوه بر این –همان طور که قبلاً هم گفته ایم- مسئله ی نمای جوان برای کشور یک مسئله ی اساسی و مهم و تعیین کننده است. آن طوری که اهل علم و اهل تحقیق بررسی کرده اند و جوانب قضیّه را ملاحظه کرده اند و آمارها را مورد مداقّه قرار داده اند، ما اگر چنانچه با این شیوه ای که امروز داریم حرکت میکنیم پیش برویم، در آینده ی نه چندان دور، یک کشور پیری خواهیم بود که علاج این بیماری پیری هم در حقیقت در دسترس نیست؛ حالا نه [ اینکه] در دسترس ما نیست، [بلکه] در دسترس هیچ کس نیست؛ یعنی امروز کشورهایی که در دنیا دچار پیری شده اند و قدرت زاد و ولد خودشان را از دست داده اند، بدُشواری میشود گفت که راه علاجی برای حلّ این مشکل دارند. ما هم طبعاً با همین مشکل مواجه خواهیم شد؛ و نباید بگذاریم به اینجا برسد. البتّه مبانی اسلامی و تفکّر اسلامی در زمینه ی جمعیّت و افزایش جمعیّت و با توجّه به وضع جغرافیای سیاسی منطقه و کشور جمهوری اسلامی، یک چیزهای روشن و واضحی است. همایشی(1) که آقایان گذاشتید، به نظر من جزو کارهای بسیار خوب است. یعنی ما نمیخواهیم این قضیّه را با شعار و با اینکه «صلوات بفرست تمام بشود» و مانند اینها پیش ببریم؛ میخواهیم مسئله به شکل عمیق و علمی حل بشود، گره های ذهنی ای که وجود دارد باز بشود، حقیقت قضیّه روشن بشود و به اعتقاد من ما میتوانیم این کار را بکنیم؛ یعنی متفکّرین ما و صاحبان دانشِ مرتبط با مسئله ی جمعیّت- در هر بخشی از بخشها- میتوانند در این زمینه منطق صحیح و قابل قبولی را ارائه کنند. این همایش البتّه قدم اوّل است، یعنی قدم ابتدایی است، [امّا] از گذاشتن قانون به نظر من مهم تر است(2)، چون فرهنگ سازی در این مسئله مثل خیلی از مسائل دیگر اجتماعی، حرف اوّل را میزند؛ باید فرهنگ سازی بشود که متأسّفانه امروز این فرهنگ سازی نیست، تعطیل است؛ با اینکه گفته شده، ما هم گفته ایم، دیگران هم گفته اند، در مجلس هم مطرح شده، بعضی ها هم کم و بیش اینجا و آنجا بحث میکنند، لیکن کار فرهنگی به معنای صحیح انجام نگرفته. به نظر من این کار شما کار خوبی است، کار مناسبی است؛ منتها اکتفا نکنید به اینکه یک میزگردی تشکیل بشود و سخنرانی ای گذاشته بشود و مثلاً تعدادی مقاله چاپ بشود؛ اینها کارهای لازمی است، امّا ناکافی است؛ بایستی از امکاناتی که در کشور وجود دارد استفاده کنید، فکر را در کشور بگسترانید؛ آن وقت فکری هم که گسترش پیدا میکند، باید فکر عمیق و اساسی و منطقی و قانع کننده برای هر کسی باشد؛ بنابراین باید کار بشود روی این مسئله که لابد آقایان این کار را کرده اید. من معمولاً وقتی گروهها و افرادی دنبال این هستند که مثلاً یک گردهمایی و همایشی را ترتیب بدهند، همیشه سفارش میکنم، میگویم شما اَمَد(3) را نزدیک قرار ندهید؛ یعنی فرصت قرار بدهید برای اینکه بتوانید کار بکنید، تا آنچه بروز میکند در این همایش، یک چهره و نمای مطلوبی داشته باشد، آبرومند باشد. و لابد آقایان این کار را کردهاید، چون بحمدالله شما اهل فضل و اهل تحقیق هستید و مؤسسهی شما، مؤسسه ای است که سابقه ی خوبی در این زمینهها دارد؛ لیکن کار را به اینجا متوقّف نکنید. جوانب قضیّه را بسنجید، ببینید چه چیزهایی است که موجب میشود جامعه ما دچار میل به کم فرزندی بشود. این میل به کم بودن فرزند، یک عارضه است؛ والّا انسان به طور طبیعی فرزند را دوست میدارد. چرا ترجیح میدهند افرادی که فقط یک فرزند داشته باشند؟ چرا ترجیح میدهند فقط دو فرزند داشته باشند؟ چرا زن به شکلی، مرد به شکلی پرهیز میکنند از فرزند داری؟ اینها را بایستی نگاه کرد و دید عواملش چیست؛ این عوامل را پیدا کنید، بر روی علاج این عوامل بیماری زا -که به اعتقاد بنده اینها عوامل بیماری زاست- متخصّصین و صاحبان اندیشه را بخواهید فکر کنند. فرض کنید مثلاً بالا رفتن سنّ ازدواج؛ بلاشک یکی از چیزهایی که باروری را محدود میکند، بالارفتن سنّ ازدواج است؛ خب، این یکی از کارهایی است که باید در کشور فکر بشود. چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزه ی جنسی؟ ما باید این را فکر کنیم. خب، از آن طرف میگویند که اینها خانه ندارند، شغل ندارند، درآمد ندارند؛ ببینیم چگونه میشود کاری کرد که همه ی اینها با هم جمع بشود. ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری خانه ی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند؛ نه، اِنَ یَکونوا فُقَراءَ یُغنِهمُ اللهُ مِن فَضلِه؛(4) این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند. یعنی همه ی آن گره های ذهنی ای را که وجود دارد در این زمینه، باید شما باز کنید، یعنی شأن شما و همایشی از این قبیل، این است که بایستی این کار فکری و علمی را بکند؛ یعنی صرفاً بیان فکر، بیان خواست و حتّی شعارهایی در این زمینه نباشد. واقعاً کار بشود، کار فکری بشود؛ عوامل کاهش جمعیّت و موجبات افزایش جمعیّت به نحو مطلوب و با اعتدالِ متناسب، درست سنجیده بشود، مطرح بشود [تا] اقناع بشوند افکار نخبگان. در این زمینه خب الان عامّه ی مردم، بعضیها متدیّنند، بعضی ها متعبّدند، وقتی گفته میشود، میروند سراغ باروری بیشتر؛ لکن نخبگان جامعه باید قانع بشوند، باید مسئله را قبول کنند؛ اگر نخبگان قبول کردند، کار سهل میشود، کار فرهنگ سازی آسان میشود. در این زمینه ها انشاء الله بایستی آقایان تلاش کنید و امیدواریم انشاء الله موفّق باشید. بنده همچنان معتقدم کشور ما کشور هفتاد و پنج میلیونی نیست، کشور ما کشور صد و پنجاه میلیونی [است] ، حالا ما دستِ کم را گرفتیم گفتیم صد و پنجاه میلیون؛ بیشتر هم میشود گفت. قطعاً این کشور با این سطح وسیع، با این تنوّع آب و هوایی، با این امکانات فراوان زیرزمینی، با این استعداد بالقوّه¬ ی علمی که در این کشور وجود دارد، میتواند یک کشور پر جمعیّتی باشد و ان شاءالله خودش هم این جمعیت را اداره کند؛ یعنی همچنان که ما فکر میکنیم که اگر چهار پنج بچّه افتاد روی دوش یک خانواده وضع زندگیشان چگونه خواهد شد، فکر این را هم بکنید که این چهار پنچ بچّه وقتی بزرگ شدند و کاری پیدا کردند و شغلی پیدا کردند چه کمکی میتوانند به پیشرفت کشور بکنند؛ یعنی این را هم باید فکر کرد. یک نگاه مقلّدانه ای به زندگی غربی یا به زندگی اروپایی وجود داشته که به اینجاها منتهی شده و میراث آن به ماها رسیده؛ ما هم در یک برهه ای از زمان غفلت کردیم، کاری که باید انجام بدهیم انجام ندادیم. در حالی که امروز در [بعضی] از همین کشورهای غربی از کاهش باروری دارند زیان می بینند، پشیمانند؛ و در بعضی از کشورهای غربی مطلقاً کاهش باروری وجود ندارد؛ یعنی خانواده های پر جمعیّت؛ مثلاً خانواده ی آمریکایی با ده دوازده بچّه، چطور خانواده ی ایرانی [ که]میخواهد از او تقلید کند باید حتماً یک بچّه داشته باشد یا دو بچّه! که این الان وجود دارد و گزارشها و خبرها از این واقعیّت به ما اطلّاع میدهد. ان شاء الله که موفّق و مؤیّد باشید. والسلام علیکم و رحمة الله |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۵)aboutorab نوشته است: سلام کسیکه تو یه امری اینقدر دغدغه داره، مسلما بیشتر فعالیتهاش باید حول این محور باشه. نه امور دیگه... (۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۵)aboutorab نوشته است: بيان كردن نظرات شيعه و احاديث و روايات تنها بخشي از موضوعات اين امر مهم هست بايد براي از ميان برداشتن موانع و سد هاي ايجاد شده توسط برخي از دشمنان شيعه روشنگري و اقدام نمود . اتفاقا من فکر میکنم همه چیز همین آیات و روایات است. اصلا سبک زندگی اسلامی، همین آیات و روایات است و لاغیر... باید درکنار نقل اینها، به همینها عمل کرد. من و شما باید عمل کنیم. (۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۵)aboutorab نوشته است: همين مسئولين ذي ربط به زعم شما كيانند ؟ چرا بطور واضح و آشكار بيان نمي نماييد كيستند تا حساب كار دست شان بيايد و بفهمند كه زير ذره بين منتقدان هستند و از طرفي مسئولين نظارت بر آنها اظهار بي اطلاعي نكنند . من اصلا نمیدونم این مسئولین ذی ربط دقیقا چه کسانی هستن که بخوام اسم ببرمشون و باهاشون برخورد کنم. اگه هم بخوام راجع به اینها حرف بزنم که البته زدم، میگم مسئولن دولتی. خیلی ببخشید. الان مریدان عمر در سطح جهان، بیشتر از مریدان امیرالمؤمنین (علیه السلام) هستند. پس «اینهمه مرید» ملاک نیست. و اکثرهم لا یعقلون... ملاک حقه. و حق رو اکثریت و اقلیت تعیین نمیکنند. شخصیت بزرگ دینی !!! از کی تاحالا ؟؟؟ مقام معظم رهبری ، امام خمینی ، صافی گلپایگانی ، نوری همدانی ، علوی گرگانی ، مظاهری و... اینهایی که تفکراتی مقابل تفکرات اون یکدونه مرجع غریب و تنها (بنا به گفته مجری شبکه امام حسین علیه السّلام) دارند، شخصیت بزرگ دینی نیستند؟ اینها احیانا مریدانی ندارند؟ برای بار سوّم: ما اشخاص رو نه بخاطر اشخاص ، بلکه بخاطر تفکرات انحرافی اون اشخاص میکوبیم. وظیفه هم داریم. شما اگه نمیتونید، حق و باطل رو با معیارهای تعریف شده توسط معصومین علیهم السّلام تشخیص بدید و آدم خوب و بد رو از هم تمییز بدید، مشکلی نیست. پیرامون این موضوعات هیچ حرفی نزنید. کسی به شما خرده ای هم نمگیرد. امّا عقل سلیم ، با معیار های تعیین شده حق و باطل، میتونه انسان های خوب و بد رو از هم تمییز بده. (۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۵)aboutorab نوشته است: نعوذ بالله اگر من چنين برداشتي داشته باشم ( كار من از حد گذشت داداش ) من هم با وجود این مشکلات مذکور، از این جوونها چنین انتظاری ندارم. و در حد توانم باهاشون رفیق میشم و ارتباط برقرار میکنم. لطفا خلط مبحث هم نکنید. (۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۵)aboutorab نوشته است: شما اهل علم هستيد و بنده بيسواد . لا بد من هرکس در حد مطالعاتش ، معلوماتی داره. تازه اینها علم نیستند. سواد اند. از من در هرموضوعی که معلومات دارم، انتظار هست و از شما هم همینطور. نعوذبالله شما که بیسواد تام نیستید. بقول شما نقد نوشتن و کوبیدن که کاری نداره. شما هم که در کوبیدن بعضی های دیگه تبحر دارید. (همون مخالیفینو میگم) پس میتونید چنین نقدهایی انجام بدید و روشنگری کنید. نیاز به علم هم نداره. (۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۵)aboutorab نوشته است: بسياري از ارسالهاي شما و برادر ديگرمان جناب عبدالرحمن را ديدم فقط در امر كوبيدن و تخريب خبره كار شده ايد بنده به جناب عبدالرحمن الان کاری ندارم. ولی لطف کنید ارسالهای کوبشی بنده رو در حد توان برام لیست کنید و بصورت پیغام خصوصی بفرستید. و البته از اونجایی که بسیاری از ارسالهای بنده کوبشی و تخریبی هستند، پس پیدا کردنشون خیلی راحته. بفرستید خواهشا. البته بجز اون جاهایی که به شما و اخوی محترمتان پاسخهایی دادم. (جای دیگه ای یادم نمیاد) منتظرم. یاعلی. |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۲۳:۲۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام
ابتدا از همه عزيزاني كه وقت شريف شان را با ارسال هاي خود تلف نمودم عذر مي خوام مخصوصاً شما برادر اين المنتظر و برادر ديگر مان جناب عبدالرحمن خوب روز جمعه بود و حقير روسياه هم از فرزندان ناخلف ام ابيها فاطمه الزهراسلام الله عليها الصديقه الشهيده كمي اگه تندي نمودم براي اين بود كه دلم به شدت گرفته و پر بود و خواستم سر يكي خالي كنم كه متاسفانه شانس شما و داداش عبدالرحمن شد . ولي خدا را گواه ميگيرم كه فقط و فقط هم غمم اينه كه شيعه و محب سربلند و سرافراز باشه و بس و تنها رضايت خداوند و مادر سيلي خورده و همچنين پدر مظلوم و عزادر برام مهمه و هيچ گونه دلگيري از شما و ديگر دوستان ندارم . چون اعتقادم بر اينه كه شيعه و محب اشتباه مي كنه ولي هرگز راضي به اين نيست كه از روي عمد و دانسته باعث تخريب و از بين بردن شيعه و محب ديگري باشه . و درآخر هم " خير و سعادت و سلامت براي همه شيعيان و محبان را از خداوند منان مسئلت دارم موفق و سلامت باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گزارش سازمان سیا در مورد جمعیت ایران | Admirer | 8 | 3,910 |