کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ذبح اسلامی در انگلیس هم ممنوع شد...
۱۴:۴۴, ۱۸/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۳ ۱۴:۴۵ توسط mohebALI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش «شیعه نیوز»، پیشنهاد ارائه شده از سوی برخی مسئولان انگلیسی برای ممنوعیت ذبح اسلامی واکنش های تندی از سوی جامعه اسلامی این کشور به دنبال داشت.مسلمانان بر این اعتقادند که هر نوع ممنوعیتی در این زمینه موجب به خطر انداختن آزادی های مذهبی آنهاست.
جنجال بر سر این مسئله پس از آن بود که «جان بلک ول» رییس تازه منتصب شده موسسه دامپزشکی انگیلس،خواستار ممنوعیت هر گونه ذبح مذهبی حیوانات شدعبدالحمید قریشی،رییس شورای مساجد «لنکشایر» در این باره گفت:این تصمیم، غیر انسانی و نقض کننده حقوق بشر و حق آزادی مسلمانان است پیش از این، ممنوعیت ذبح اسلامی حیوانات در دانمارک به تصویب رسیداین اقدام موجب اعتراض شدید مسلمانان این کشور شد.در حال حاضر حدود دو میلیون و 700 هزار مسلمان در انگلیس زندگی می کنند.

منبع: http://www.shia-news.com/fa/news/69154/ذ...م-ممنوع-شد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، انتصـار ، aakbarib ، یاســین ، صبح صادق ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، HermeS ، السا ، zahra11 ، Aryha ، حضرت عشق ، azade

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۲, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۳ ۱:۴۴)HermeS نوشته است:  من جدا در این مساله مشکل دارم. آیا می شود مثلا اگر یک بودایی در ایران زندگی می کند را به زور از دینش بازداشت؟ مثلا رفت و بتش را شکست؟ الان که نه پیامبری داریم و نه حجت آشکاری؟

از انصاف نگذریم قطعا این انسان خطاکار نمی تونه بدرستی تشخیص درست و غلط رو بکنه.
حجت از ما پنهان هست اما امور رو اصلاح می کنن :
نقل قول:شیخ مفید سوالی را به طور غیر عمد و به اشتباه جواب داد ولی حضرت ولى عصر (عج ) با پیغامى آن را اصلاح فرمود. پس از مدتى که مرحوم مفید آگاه شد و در پى آن از دادن فتوا منصرف شد، آن حضرت طى نامه‌اى خطاب به شیخ فرمود: «بر شماست که فتوا بدهید و بر ماست که شما را استوار کرده و نگذاریم در خطا بیفتید

جنگ زمانی ضرورت پیدا می کنه که طرف مقابل به ستیز و کشتار هم عقیده های شما بلند شده باشه.

حضرت علی(علیه السلام) قبل از شروع جنگ جمل خطاب به سربازان خود فرمودند: «هرگز آغاز کننده جنگ نباشید؛ چرا که خودداری از جنگ پیش از این که آنها جنگ را آغاز کنند، دلیل دیگری بر حقانیت شماست

وقتی یک نفر طالب حقیقت باشه ، با حرف راحت تر میشه براهش آورد تا زور.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، HermeS ، Eve
۱۸:۲۳, ۱۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۱۸:۲۴ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۳ ۱۴:۲۲)سدرة المنتهی نوشته است:  از انصاف نگذریم قطعا این انسان خطاکار نمی تونه بدرستی تشخیص درست و غلط رو بکنه.
حجت از ما پنهان هست اما امور رو اصلاح می کنن :

جنگ زمانی ضرورت پیدا می کنه که طرف مقابل به ستیز و کشتار هم عقیده های شما بلند شده باشه.

حضرت علی(علیه السلام) قبل از شروع جنگ جمل خطاب به سربازان خود فرمودند: «هرگز آغاز کننده جنگ نباشید؛ چرا که خودداری از جنگ پیش از این که آنها جنگ را آغاز کنند، دلیل دیگری بر حقانیت شماست

وقتی یک نفر طالب حقیقت باشه ، با حرف راحت تر میشه براهش آورد تا زور.
جوابتان کمی گنگ بود خواهش می کنم روشن تر بگویید. میشود الان من اگر یک بودایی را دیدم که بت می پرستید و با حرف و نرمی هم به راه نیامد بروم بتش را بشکنم. مثلا سلطان محمود غزنوی چنین اجازه ای داشت که به هند لشکرکشی کند و پس از آنکه زبان خوش را قبول نکردند بت های آنها بشکند. که البته این کار را نیز کرد و به نام اسلام بتکده ها را غارت می کرد.
۲۱:۴۹, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۳ ۱۸:۲۳)HermeS نوشته است:  جوابتان کمی گنگ بود خواهش می کنم روشن تر بگویید. میشود الان من اگر یک بودایی را دیدم که بت می پرستید و با حرف و نرمی هم به راه نیامد بروم بتش را بشکنم. مثلا سلطان محمود غزنوی چنین اجازه ای داشت که به هند لشکرکشی کند و پس از آنکه زبان خوش را قبول نکردند بت های آنها بشکند. که البته این کار را نیز کرد و به نام اسلام بتکده ها را غارت می کرد.

اگر بدرستی دعوت شد و قبول نکرد حجت بهش تموم شده. روز قیامت نمی تونه از خداوند انتظاری داشته باشه.
نوع رفتار رو هم بنده عرض کردم ، باید برگرفته از روش معصومین (علیه السلام) باشه.

شما خودتون دارید میگید به نام اسلام ، نه بعنوان یک متدین و مسلمان.
۲۲:۴۹, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
دوست عزیز پیشنهاد می کنم حتما خط علم سیاست را دنبال کنید. استعداد غریبی در آن دارید!! عجیب دیپلماتیک می حرفید!

موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۲:۱۶, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۳ ۲۲:۴۹)HermeS نوشته است:  دوست عزیز پیشنهاد می کنم حتما خط علم سیاست را دنبال کنید. استعداد غریبی در آن دارید!! عجیب دیپلماتیک می حرفید!

موفق باشید.

سیاست کثیفه ، باید همه چیز رو فداش کرد ، حتی آخرت رو!
۱۱:۵۸, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۳ ۱۳:۱۵)HermeS نوشته است:  جواب دقیق شما به سوال چیست؟ می توانیم چنین کاری را انجام م بدهیم یا نه؟ دلایل قرآنی و روایی آن چیست؟
اگه کسی وارد باشه و دلایل روشنی برای چنین شخصی بیاره می تونه کاری کنه که طرف خودش بتش رو بشکنه . Wink
(راه ها و راهنما های زیادی داره که دوستان با تجربه تر می تونن بهتون بگن من اطلاع چندانی ندارم )
۱۳:۵۴, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17

سوال؟؟؟؟؟

الان این گوشتای برزیلی که چند ساله وارد میشن ذبح اسلامی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۳:۵۸, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
به نام خدا

بله ذبح اسلامی دارن. کشور و شرکتای واردکننده توی قرارداداشون با شرکتای خارجی از اونا می خوان که این مدلی (یعنی ذبح اسلامی) گوشتا رو تهیه کنن. یعنی از شرایط انعقاد قراردادشونه که اونا ملزم به اجرای ذبح اسلامی بشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۵:۳۹, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۳ ۲:۱۶)سدرة المنتهی نوشته است:  سیاست کثیفه ، باید همه چیز رو فداش کرد ، حتی آخرت رو!
پس شبیهشون حرف نزنید. به قول یک حدیثی کسی از کس دیگر تقلید نمی کند مگر آنکه پس از مدتی خود او می شود. یک همچین مضمونی داشت.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]