|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۲۳, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
|
یا یاد حق
(۱۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۰)رضوانه نوشته است: استاد رائفی پنج شب در مشهد درباره حضرت فاطمه صحبت کردن فکر کنم حدود یک سال پیش لطفا لینک ۵ شب سخنرانیشون رو اینجا بذارید ممنون میشم یا حق سه شب بود عزیزم ... بصیرت فاطمی یاالله |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان عزیز
من سخنرانی تصویری کامل استاد را در مورد نقد نیچه میخواستم با تشکر |
|||
|
۱۳:۱۸, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
|
۱۳:۲۱, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
هنوز منتشر نشده برادر
منتشر هم اگه شده باشه باید بری بخری |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
۲۲:۴۵, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
|
یه موسسه ای هست که سخنرانی ها رو فیلمبرداری میکنه... فکر کنم اسمش نورالزهرا باشه. نمیدونم منتشر کرده یا نه
|
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
سلام .من فیلم یا صوت کامل مراسم احیا نیمه شعبان 92 که مصاف برگذار کرد را می خواهم.قسمت سخنرانی ها را در سایت مصاف گذاشته اند ولی مداحی و دعا نیست.خواهش می کنم اگر کسی از دوستان این قسمت را دارد برای دانلود بگذارد.می خواهم برای مراسم نیمه شعبان شهرمان از آن الگوبرداری کنم تا مراسم امام زمانی شود.اجرتون با امام زمان ع
مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۱۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
|
سلام.متشکرم که وقت گذاشتید.ولی من قسمت مداحی و دعا خوانی را می خواهم.این لینک ها که شما گذاشته اید در سایت مصاف هم بود و من دانلود کردم.فقط سخنرانی حاج آقا زابلی و استد رائفی است. من نیاز به بقیه مراسم دارم.
اگر می توانید لطفا بقیه مراسم را برایم لینک دانلودش را بگذارید.تشکر فراوان |
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۱۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۳ ۱۰:۵۷ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من یکی از سخنرانی های استاد رو که تو دانشگاه علوم پزشکی کرمان _ آبان 90 برگزار شد میخوام در مورد روش های ورود شیطان به انسان من صوتی با کیفیت پایینشو دارم منتها تصویریشو میخوام میدونم سخنرانیهای دیگه استاد در این خصوص هست ولی این بهترین سخنرانیشونه, هیچ جا اینطور توضیح ندادن, و نکته های خیلی جالبی میگن واقعا متشکرم اگه کمک کنید! نیاز فوری دارم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,592 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,059 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,256 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,530 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,986 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|