|
ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون
|
|
۱۲:۴۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون به نظرم پدیده ی نوظهور جالبی است که نیاز به مطالعه عمیق تر دارد. تصور می کنم خانواده ها نیز به تدریج با این موضوع کنار می آیند به دلیل این که به هر حال قصد ازدواج ("امر خیر " به تعبیر رایج در فرهنگ ما) مطرح است علی رغم این که با ارزش های قدیمی و رویه های سنتی فرهنگ ما منافات دارد و ممکن است تبعات منفی ای نیز در بر داشته باشد. امروز هم هدفم این است که بگویم به نظر می رسد نسبتی از دختران، از اتخاذ رویه های جدید همسرگزینی حتی هنگامی که شنا کردن خلاف جریان آب باشد ابایی ندارند. بیان و طرح این موضوع، نه حکایت از تایید دارد نه تکذیب. هدفم این است که با چشم باز تحولات اطرافمان را ببینیم! هر کس می تواند ارزش گذاری خاص خودش را در این زمینه ها داشته باشد با بیان این موضوع حتی قصد ندارم بگویم که چنین رویه ای باید گسترش یابد یا نیابد اما به نظرم می رسد که رو به افزایش است. بنابراین ارائه پیشنهاد ازدواج از طرف خانم ها و یا به زبان نیاوردن علاقه، هر دو از روش های برقراری ارتباط هستند. ک یه نفر برونگراست و توانایی گفتن احساسش را داردو یک نفر فاقد این توانایی است و منتظر می شود تا فرد مقابلش احساس خود را به او ابراز کند در طبیعت معمولا مذکر ها خواهان مونث ها هستند.اما خب بعضی مواقع هم دختری از یه پسر خوشش میاد و عاشقش میشه. برای یک پسر ابراز علاقه چندین برابر یک دختر ساده است.اما برای دختر ها هم راه حل هایی وجود داره که بتونن علاقه ی خودشون رو به پسر انتقال بدن و اون پسر و آگاه کنند. اگه یک دختر بخواد علاقه ی خودشو به یک پسر نشون بده ، و از همون روش های پسر ها استفاده کنه ، ممکنه عواقب روحی بدی برای اون دختر به همراه داشته باشه. نظر شما چیست؟ حکم مراجع پرسش: ایا خواستگاری دختر از پسر از نظر شرعی وعرفی اشکال دارد؟ پاسخ: با سلام و عرض ادب همه مراجع: خواستگاری دختر از پسر اشکال ندارد. دفتر تمامی مراجع.
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۰, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۲)رهگذر... نوشته است: اقای زنی که حداقل خصلت های حضرت خدیجه را داشته باشد کجاست؟ هر کسی با هم قد و قواره خودش خانما در این موارد خودشون رو 20 در نظر میگیرن بعد میگن مگه شما پیامبری در ضمن قبلا هم گفتم در تاپیک دل به دل راه داره قرار نیست مثل آقایون بگن آیا شوهر من میشی؟ یطور به طرف میفهمونن که خود پسره پیش قدم بشه البته مستقیم گفتن هم هیچ ایرادی نداره با واسطه باشه بهتره |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول: من از این روش خیلی خوشم اومده. ![]() الان دقیقا باید چی گفت ؟ مثلا زنت بشم ؟ شوهرم میشی ؟ قصد ازدواج دارید یا ادامه ی تحصیل و پله های ترقی ؟ ![]() با خانواده صحبت کنید بیاییم یه سر منزل ؟ نطر شما راجع به ازدواج چیست ؟ شما خیلی مرد خوبی هستید خوش بحال اون شخص که همسر شماست ؟ میشه این مساله ی مثلا دیفرانسیل رو برام حل کنید ؟ شما خیلی وارد هستید .خوب توضیح میدید آدم خوب یاد میگیره؟
|
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول: نه این روش خوب نیست اونوقت پسره مجبوره تا یکسال بعداز اتمام دانشگاه هم سئوال های پیامکی_درسیه خانم رو جواب بده بوده که میگما
|
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
هه هه ....
یه عده که دارن جون خودشون و در این راه فدا میکنن!!!هی درحال شکست عشقی خوردن........... نقل قول: اسکای جون....رد و بدل کردن جزوه..(یادت باشه هر وقت خواستی جزوشو برگردونی شمارتم چند جای جزوه بنویسی دورشم گل گل و قلب بکشی....)....چشمک زدن....آب میوه خریدن.......دیگه کلا خودمون باید خل کنیم ![]() بعد از دو روزم بگن ما تو رو نمیخواستیم تو خودتو ب زور من چسبوندی.. |
|||
|
|
۱۱:۳۰, ۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۳۹ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول: همون از راه بدر میشن بعد که عقلشون اومد سر جاش !!!!!!!!!!!! میگن خودتو بزور چسبوندی .
|
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بزرگترین حماقت یک دختر خواستگاری از یک پسره. نگید واسطه باشه خوبه..... واسطه ها بیشتر کار خرابی می کنن. لطفا استثنا ها را هم در نظر نگیرید. وقتی می تونید رو استثنا ها حساب باز کنید که هم خودتون استثنا باشید هم طرفتون. لطفا حقیقت زندگی را ببینید، یک سر به دادگاه ها و کلانتری ها بزنید ، زندگی واقعی رمان نیست که همه معادلاتش راحت حل بشه که پایانش خوش باشه...بازی موبایل هم نیست که اگر با یه حرکت اشتباه game over شدی دوباره new gameکنی. |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دوستان یطور نظر میدن انگار کسی مجبورشون کرده
یا اینکه فکر میکنن دارم برای خودم میگم :|| ولی انسان یکبار زندگی میکنه جوانی هم بر نمیگرده حالا صبر کنید تا شاهزاده پورشه سوار تشریف بیاره وقتی شرع مانعی قرار نداده خودتون قرار میدید؟ |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
با این فرهنگ سازی ها چند وقت دیگه شاید به این کار هم مجبور شدیم.
غرور و شخصیت و آبروی انسان هم اگر بشکنه اگر خرد بشه و اگر بریزه دیگه برنمی گرده . برای یک آقا اگر جواب رد بگیره هیچ اتفاقی نمی افته ، اما یک خانم تا مرز نابودی پیش میره. نقل قول: حالا صبر کنید تا شاهزاده پورشه سوار تشریف بیارهاگر مرد باشه نیازی به پورشه نداره بی کفش هم باشه قبوله |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
باز هم تاکید میکنم
کسی رو مجبور نمی کنیم ولی اگر کسی اینکارو کرد گردنشو نزنید این رو که میتونم بخوام؟ |
|||
|
۱۳:۰۰, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
آقا پسرای تالار!
اگه یه دختری همه چی تموم اومد خواستگاری شما، من از نتانیاهو کمترم اگه شک نکردین... میگین نه! این خط این نشون اینم کلاه درویشون... یکی از دخترای تالار از یکی از پسرای تالار خوشش اومده. تو پیام خصوصی به من گفته که یه جوری واسطه بشم. این خانوم فوق لیسانسه و 23 سالشه و ... اصلاً عاشق شیوه نوشتن این آقا شده... شما پسرای تالار... من این دختر رو به شما معرفی کنم؟ تا پای عقد و ازدواج و پیر شدن به پای هم میرین؟ هرگز تو روش نمیزنین که تو به موزه گفتی پا پیش بذاره؟ به مامانتون چی میگین که جبهه نگیره؟ چقدر مهریه اش میکنین؟ به فک و فامیل میگین کجا باهاش آشنا شدین؟ اگه بخواین جواب رد بدین، چی میگین؟ چجوری میگین که نه دختره دوباره پا پیش بذاره و نه غرورش بشکنه طوریکه تا آخر عمرش عاشق یه مرد دیگه بشه و بهش عشق بورزه... بابا! قلب زن ها اتوبان نیست که... یه نفر میره تو قلب زن و تقریباً محاله نفر دومی بعد از ورود اولی به قلبش وارد بشه... با همه این اوصاف چجوری بهش جواب رد میدین؟ تازه فرض کنین دختر از شما خوشش میاد، لزوماً خانواده اش که عاشق چشم و ابروی شما نیستن... نشدنیه... واسه زندگی های اروپایی بدون فک و فامیل و بدون مهریه و بدون تالار و جهیزیه و ... شدنیه... اما واسه زندگی های ما محاله... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترین لباس عروس ( ویژه خانمها ) | soshiant | 1 | 1,455 |
۲/تیر/۹۲ ۱۳:۵۰ آخرین ارسال: moshavereh |
|

![[تصویر: 35.gif]](http://copypastekon.ir/files/yahooSmileys/35.gif)

که پایانش خوش باشه...