کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...۲
۲:۳۳, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان عزیزم ، ببخشید فرصت زیادی ندارم دیر وقته باید زود برم بخوابم خدای ناکرده شیطان سحرگاه وسوسه مون نکنه! Blush

قبل از شروع عرایض اینو ببینیم :

روایت از پیغمبر اکرم (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) است که حضرت فرمودند :
«مَنْ قَالَ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ مُؤْمِنٍ خَلَقَهُ اللَّهُ مُنْذُ خَلَقَ اللَّهُ آدَمَ إِلَى أَنْ تَقُومَ السَّاعَةُ حَسَنَةً وَ مَحَا عَنْهُ سَيِّئَةً وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً». منبع روایت تکلیفی برعهده خودمون Sleepy
در این روایت آمده است که اگر کسی برای مؤمنین و مؤمنات طلب آمرزش و مغفرت کند، خداوند به عدد هر مؤمنی که از هنگام خلقت آدم تا قیامت خلق می‌کند، برای او سه چیز در نظر می‌‌گیرد؛ برایش حسنه می‌نویسد و از گناهانش می‌کاهد و بر مقامش می‌افزاید.
تعجب نمی کنید که چگونه اگر یک نفر بگوید: «اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَات» به عدد تمام انسان‌های مؤمنی که خدا از زمان حضرت آدم تا به قیامت خلق کرده، خداوند در نامه عمل او به عدد همه آن‌ها حسنه می‌نویسد! تازه این اولین چیزی است که خدا در عوض این دعا به داعی می‌دهد. دوم، «وَ مَحَا عَنْهُ سَيِّئَةً»؛ خداوند به ازای این کاری که کرده، یک گناه هم از او پاک می‌کند و او را از آلودگی معصیت تطهیر می‌کند. سوم، «وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً»؛ از آن طرف نسبت به مقامات معنویه‌، یک درجه او را بالا می‌برد. دعای برای دیگری این سه اثر را دارد. هم پاداش بسیار دارد، هم تطهیر دارد و هم ترقیع مقام و درجه دارد...

از طرفی :

در دعا بخل نداشته باشیم.

وقتی دعا می کنید هیچ وقت بخلتان نیاید، برای هیچ کس؛ بله بايد مؤمن باشد تا برایش دعا کنیم امّا برای کسی که فریب خورده و یا اهل ایمان نیست درست است که نمی شود طلب استغفار کرد اما هدایتشان را بخواهید. امّا اهل ایمان که باشند، برایشان استغفار کنید. همین که محبّ اهل بیت (عليهم السلام) باشند، آدم باید دعایشان کند و برایشان طلب استغفار نماید. و این طلب استغفار کردن در زمان های خاص یادتان نرود، مخصوصاً شب جمعه ویا موقع نماز شب. یک وقت می بینی توی نماز شب حالش را نداری مفصّل دعا کنی حداقل بگو: "الّلهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ وَ الْمُسْلِمِینَ وَ الْمُسْلِمَاتِ اَلْأَحیَاءُ مِنهُمْ وَ الْاَمْوَاتُ" بخل نورزید که ایشان هم شما را دعا می کنند.

از امام صادق (علیه‌السلام) نقل است که حضرت فرمودند: «إِذَا دَعَا الرَّجُلُ لِأَخِیهِ بِظَهْرِ الْغَیْبِ»، اگر شخصی پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند، «نُودِیَ مِنَ الْعَرْشِ»؛ از عرش ندایی می‌آید كه: «وَ لَكَ مِائَةُ أَلْفِ ضِعْفٍ مِثْلِهِ»؛ برای تو صدهزار برابر مثل او است. «وَ إِذَا دَعَا لِنَفْسِهِ كَانَتْ لَهُ وَاحِدَةٌ، فَمِائَةُ أَلْفٍ مَضْمُونَةٌ خَیْرٌ مِنْ وَاحِدَةٍ لَا یَدْرِى یُسْتَجَابُ لَهُ أَمْ لَا»؛ این در حالی است كه اگر برای خودش دعا می‌كرد، فقط به اندازه همان یك دعایش به او داده می‌شد.
حال بنگرید که صدهزار تا که تضمین شده است، بهتر است یا یکی؟! آن هم کدام یکی؟! «وَاحِدَة لَا یَدْرِى یُسْتَجَابُ لَهُ أَمْ لَا»؛ آن یكی كه معلوم نیست مستجاب شود یا نه! من‏لایحضره‏الفقیه، ج2، ص212

ثالثا بصورت علمی هم این امر اثبات شده که چقدر دعا برای شفای مریض ها و... موثر هست...

دوستان گرامی ، بیایید همیشه و در همه حال همدیگر رو از ته دل دعا کنیم و از حق تعالی برای هم آمرزش،عاقبت بخیری و صمیمیت بطلبیم ، دوستان عزیز بیاید التماس دعاها رو با تمام وجود دریابیم، برای مریض ها دعا کنیم مطمئنا هممون تا به حال مریض شدیم و خوب می دونیم مریضی سخته ، برای افراد مومن طلب آمرزش کنیم ... برای اهل قبور هر روز قبل از خواب یک بار حمدوسوره و سه تا صلوات احسان کنیم، بیشتر از خودمون به فکر دیگران باشیم مطمئنا هممون اینجا جمع شدیم تا رضایت و خشنودی خدا رو جلب کنیم ، یکی دو روز پیش کارم بدجوری گره خورده بود دست به دعا بردم و از خداوند کریم کمک خواستم ، خداوند توفیق داد 5 رکعت نماز شب خوندم و توی قنوت برای مومن و مومنات زنده و از دنیا رفته آمرزش طلبیدم ، باور نمی کنید فرداش چجوری کارام پشت سر هم جفت و جور شدن ! Smile دوستان عزیزم بعد از هر نماز واجب یک بار بگیم اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات ، کار سختی که نیست!هست؟! یک بار هم برای دوستان مومنمون در سایت بیداری اندیشه دعا کنیم به خدا این دعاها خیلی مثمرثمره ، یک دعای مخصوص هم برای مجردها Big Grin که خداوند لطف بفرمایند و برای هممون یک همسر متدین و مومن عنایت کنند که با کامل شدن نصف دینمون ،برای تعالی شدن قدم هارو محکم تر از همیشه برداریم و به سنت پیامبر صلوات الله علیه و آله عمل کرده باشیم...

التماس دعا از همه دوستان وفادار

یا مولا علی علیه السلام
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، محب الزهرا ، بیداری12 ، EMPERATOR ، MESSENGER ، parisan ، MohammadMeraj ، rastin ، Seyed Mohsen ، Hadith ، محمود ، libera ، أین المنتظر ، najmeh ، ريحانه الرسول ، F_R ، nafas ، خادمة الزهرا ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، ساجد ، janali ، fardinho ، حسن.س. ، vahid1878 ، blue sky ، میثاق ، meshkat ، mohammad727 ، یا ثارالله ، ساقی ، فدک زهرا ، محمد رضا. ، m.hossein ، Farzaneh ، ایمانی ، azade ، shafagh_mah ، آرین (الهه.ع) ، ZaHrA110M ، ali.khm ، شهیدطیبه واعظی ، بچه شیعه ، zahra.shakiba ، طلوع1 ، elnaz alavi ، حقیر ، mahdy30na ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، saloomeh ، تازه مسلمان ، netlog36 ، mohamad ، Anti gods ، nooromahdi ، جویای حقیقت ، یاوران مهدی ، مجنون الحسین ، مهدی2012 ، *مهاجر* ، ats ، من انقلابی ام ، aboutorab ، omidman ، وحید110 ، fatemeh ، ghofran ، Tolou ، sajjadbest22 ، ترنم ، سدرة المنتهی ، mia'd ، منادی حق ، nasimesaba ، مهسا110 ، یا فاطمه الزهرا ، mahdis ، Islam ، یاســین ، انديشه نو ، Mahdy2021 ، حسن عزتي ، enan ilghon ، Mohammad Trust ، Night_World ، MANI110 ، s-r ، آفتاب ، fiftynine ، medad.sefid ، Mitsonary ، ANTI satan ، mhklord ، ztb ، mahpare ، مرتاح ، Night moans ، یا زهرا ، sagheb ، محیصا ، عبدالرحمن ، help me ، در جستجوی سختی ، Sakineh ، fafa* ، Agha sayyed ، شیدا ، ADAM ، آلاله ، یا امام رضا ، سیمرغ ، Anti-satanism ، محمد حسین ، sakineh110 ، حسین14 ، مجتبی110 ، رهگذر. ، mohammad reza ، 135 ، لبخند خدا ، صهبا ، Bamdaad ، قلب ، رضوانه ، Bahar ، انتصـار ، neyestan23 ، السا ، ضحی ، امیرخان ، مجنون العباس ، آیات ، عشقم کربلا ، 1441361 ، warior ، vahrakan ، حضرت عشق ، عدالت ، فدايي ولايت ، ali-0110 ، zahra11 ، mary20 ، صبا ، bi-ehsaas ، boghz ، اولولالباب ، pure ، میرزا احمد ، آسمان ابری ، نگار ، مرضیه.م ، soora ، قبیله منتظر ، MohammadSadra ، senjed1372 ، یا ابوالفضل ، aaaaa ، Eve ، حوریه سادات ، نسیم ، soheyl68 ، yegixx ، S.A.M ، نرگس مهدوی ، دالاهو ، Just God ، خادم المهدی ، پرنیان ، آوا ، میلاد مسلمی ، ( علقمه ) ، یااباصالح ، حسنیه ، حفیظ ، faateme-313 ، amirak ، افشین ، mohsen 2012 ، aleerz 2 ، منتظر یار ، Ali#59 ، Hadiss313 ، غریب ، Rangheshafagh ، سربازسیدعلی ، ماحی ، عارفه ، آفتاب پنهانی ، علی املشی ، A.E ، آیدا77

آغاز صفحه 45 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۸, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #441
آواتار
از حضرت صادق (علیه السلام ) منقول است که بسا یاشد که میت در تنگی و شدتی بوده باشد و حق تعالی به او وسعت دهد و تنگی از او بردارد پس به او گویند این فرج که تو را روی داد به سبب نمازی است که فلان برادر مومن برای تو کرد..
راوی پرسید دو میت را در دو رکعت نماز شریک می توانم کرد؟
فرمود:بلی
فرمود: میت شاد می شود و فرج میابد به دعا و استغفاریکه برای او میکنند چنانچه زنده شاد می شود به هدیه که برای او برند
و فرمود بر میت داخل می شود در قبرش نماز و روزه و حج و تصدق و سایر اعمال خیر و دعا و ثواب آن اعمال برای کسیکه کرده و برای مرده هر دو نوشته می شود
.
.
و در حدیث دیگری فرمود:
هر که از مسلمانان برای میتی عمل صالحی بکند خدا ثواب آنرا مضاعف می گرداند و میت به آن عمل منتفع می گردد

(منبع:مفاتیح الجنان)
.
ان شاءالله خدا تمام اموات رو بیامرزه و غرق رحمت کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Bahar ، boghz ، شیدا ، منادی حق ، Night_World ، fatemeh ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، السا ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، ISOD ، حضرت عشق ، Farzaneh ، حسن عزتي ، nafas ، آیلار ، یاســین ، neyestan23 ، لبخند خدا ، pure ، سیمرغ ، ساقی
۱۴:۲۶, ۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۱۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #442
آواتار
سلام به همه Heart
چرا اینقدر اخه تو تالار منو اذیت میکنید ؟Smile مخصوصا تو تاپیک های ازدواج و مخلفات Wink

الان دانشگاه مراسم داره، دانشجو های متاهل رو دارن میبرن مشهدHeart .شب شاید تلویزیون هم نشون بده ، تنها عکس قابل گذاشتن هم همین تاکسی های عروس و داماد ها بود که گذاشتم .ببخشید کیفیتش خوب نیست.

به جای بحث ها ، دعا کنید من سال بعدعروس بشم ، سال بعد دانشگاه من و آقامونHeart رو بفرسته مشهد .

حالا برای بقیه ی مجرد ها هم خواستید دعا کنید .اما اول منو WinkSmile

[تصویر: SKY.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق ، السا ، Night_World ، Mohammad Trust ، شیدا ، یاســین ، رهگذر. ، Bahar ، ISOD ، منادی حق ، Farzaneh ، حسن عزتي ، nafas ، جویای حقیقت ، آیلار ، مجید املشی ، neyestan23 ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی ، Havbb 110 ، ترنم ، pure ، Tolou ، سیمرغ ، soheyl68 ، ساقی
۲۲:۲۸, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #443
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
ابتدا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
ان شاء الله 110 صلوات تقدیم به صاحت مقدس باب الحوائج آقا ابوالفضل عباس(علیه السلام) جهت حل شدن مشکلات دوستان الخصوص مجـــــــــردیـــــن
ان شاء الله که مشکلات همه ختم به خیر بشه
.
.
برای من هم دعا کنید دوستان خیلی خیلی خیلی خیلیــــ....... D:
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، یاســین ، شیدا ، مجید املشی ، neyestan23 ، مجنون الحسین ، ISOD ، حسن عزتي ، Bahar ، منادی حق ، عبدالرحمن ، رهگذر. ، شهیدطیبه واعظی ، Havbb 110 ، السا ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، Farzaneh ، Tolou ، سیمرغ ، ساقی ، nafas
۱۶:۳۶, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #444

بنام پروردگارام

سلام

دیشب خواب عجیبی دیدم

خواب دیدم رفتیم مشهد یه خانمی که نسبت به من دلخور بود به من گفت قصد خرید نداری من گفتم چرا و باهم رفتیم خرید به یه بازاری رسیدیم و من یه جفت کفش کتونی سفیدی خریدم و پوشیدم

اون خانم رفت ومن تنها به یه جایی عجیبی با کفشای که تازه خریدم بودم رفتم اونجا پر از غذای مختلف،گوشت مرده انسان،وچیزایی که بعضی ها قربانی میکردند برای خدا بود

خانمی اونجا نشسته بود که مشغول خوردن غذا بود بهش گفتم اینجا کجاست؟این همه وسیله و اشفتگی برای چیه ؟
این گوشتای مرده انسان کیه؟
این همه غذا و قربانی برای چیه؟

فقط گفت

اینجا دنیای واقعی ادم های مجازی تالار
هوا هم تاریک بود مایل به قرمز وهم روشن یه چیزی شبیه غروب افتاب و یا طلوع افتاب
و
گفت
اگه دعایی کنی اینجا مستجاب میشه

فضایی قشنگی نبود شبیه صحرا بود

و من دعا کردم

اللهم صل علی محمد وال محمد

اللهم کن لولیک الفرج

التماس دعا
فراوان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، شیدا ، حسن عزتي ، شهیدطیبه واعظی ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، اسکای ، السا ، لبخند خدا ، Bahar ، حضرت عشق ، Farzaneh ، Tolou ، Night_World ، سیمرغ ، boghz ، ساقی ، ترنم ، مجنون الحسین ، یاســین ، nafas
۱۹:۴۱, ۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۸:۱۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #445
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ابتدا برای سلامتی و تعجیل در فرج و رفع موانع ظهور و فراهم شدن اسباب ظهور دعا کنید

و رفع گرفتاری از همه مومنان و در ابتدا رهبری عزیزمون

یکی از دوستان التماس دعا داشتند برای والده محترمشون

به اندازه معرفت و کرمتون دعا کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، Bahar ، اسکای ، حضرت عشق ، Havbb 110 ، رهگذر. ، Farzaneh ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، Night_World ، مجید املشی ، شیدا ، سیمرغ ، منادی حق ، boghz ، ساقی ، مجنون الحسین ، یاســین ، حسن عزتي ، nafas
۱۹:۵۹, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #446
آواتار
(۱/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۴)حضرت عشق نوشته است:  
إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإی خدااااااااااااااااای من!

این چه وضع زندگیه!

یک ماه می شود که کنارت نیامدم!
یک ماه می شود که مزارت نیامدم!

آآآآآآآآخ از این دنیای شلوغ و پر هیا هو که ما رو از زندگی در کنار شهیدان دور می کنه!

دعا کنید مشکلاتم حل بشه تا هرچه سریعتر بتونم برم پیش سید علی جانم!

[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%AF3.PNG]

تشکر از همه دوستانی که دعا کردن!
بالأخره تونستم برم پیش سید عزیزم!
خدا رو شکر توفیق رفیق راه شد تو یه روز دو بار رفتم!
بار اول رفتم و برگشتم دیدم دسته کلیدم جامونده فکر کردم پیش قبر سید که نشسته بودم کلید رو جاگذاشتم به خاطر همین دوباره رفتم پیش سید!
اما از کلید ها خبری نبود!

نمی دونم سید یادگاری گرفت یا ...Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin(شوخی)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، السا ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، مجید املشی ، شیدا ، سیمرغ ، منادی حق ، boghz ، Bahar ، عبدالرحمن ، ساقی ، مجنون الحسین ، یاســین ، حسن عزتي ، nafas
۲۱:۰۶, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #447
آواتار
به نام خدا[تصویر: rose.png]
برای همه مجردهای تالار یه دعای مخصوص

ولی

مجردها هم همتشون رو بیشتر کنن.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Night_World ، مجید املشی ، شیدا ، سیمرغ ، Havbb 110 ، رهگذر. ، منادی حق ، boghz ، شهیدطیبه واعظی ، soheyl68 ، عبدالرحمن ، ساقی ، مجنون الحسین ، یاوران مهدی ، یاســین ، حسن عزتي ، Farzaneh ، السا ، حضرت عشق ، nafas
۰:۵۷, ۱۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۹:۱۹ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #448

به نام خدا

نمیدونم چی بگم . . .

فقط امیدم به دعاهای شماهاست.

خواهشأ و خواهشأ واسم دعا کنید . . .

خواهش میکنم شب لیلة الرغائب،بقیه رو ،دوستانتون اینجا رو فراموش نکنید.

خییلی ها یه درد هایی تو دلشون دارند که واقعاً نمیدونند به کی بگند،چحوری خودشونو خالی کنند، با هیچکس جز خدا نمیتونند درددل کنند،(اونم انقدر رو سیاهند که کم لایقش میشند) ! فقط گریه خالیشون میکنه،آرومشون میکنه . . .
و فقط خدا میتونه دردشونو دوا کنه!!

یاقاضی الحاجات! خودت به فریادِ ماها برس. . .
کمک کن کم نیاریم. . .

خواهش میکنم مخصوصاً شب ها و روز های ماه رجب،بیاین همدیگرو خیییییلی دعا کنیم . . .دعا کنید امید و توکلمونو از دست ندیم . . .!!!

[تصویر: 1338898949791677_large.jpg]

چقدر آدم تو این حال و هوای گرفتگی که داره،دلش بودن تو یه مکانِ زیارتی رو میخواد!!
مثله حرم آقاعلی بن موسی الرضاHeart . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، عبدالرحمن ، ساقی ، مجنون الحسین ، ترنم ، Havbb 110 ، مجید املشی ، رهگذر. ، یاســین ، محب الزهرا ، منادی حق ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، Farzaneh ، السا ، Night_World ، حضرت عشق ، nafas
۱:۰۶, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #449
آواتار
من چند روز پیش حرم بودم به نیت تمام بچه های تالار زیارت کردم . برای سلامتی و حل شدن مشکلاتتون دعا کردم . Heart
اما خودم یه خواسته ای از خدا دارم که روم نمی شه زیاد تکرارش کنم . شما ها که دلتون روشن تر و قلبتون پاکتره بعد از نمازتون من رو هم فراموش نکنیدBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، عبدالرحمن ، ساقی ، مجنون الحسین ، ترنم ، Havbb 110 ، مجید املشی ، رهگذر. ، یاســین ، منادی حق ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، Farzaneh ، السا ، Night_World ، حضرت عشق ، nafas
۲:۰۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲:۰۴ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #450
آواتار
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۶)رهگذر... نوشته است:  دیشب خواب عجیبی دیدم

خواب دیدم رفتیم مشهد یه خانمی که نسبت به من دلخور بود به من گفت قصد خرید نداری من گفتم چرا و باهم رفتیم خرید به یه بازاری رسیدیم و من یه جفت کفش کتونی سفیدی خریدم و پوشیدم
خیره ان شاءالله
منتظر خبرهای خوب هستیم(لبخند+چشمک) ==> شکلکام از کار افتاده
تا جایی که من میدونم کفش پوشیدن تو خواب،بخته
سفید هم که بوده ، دیگه بهتر
مشهد هم رفتین خریدین ، که دیگه نور علی نوره (لبخند+قلب+لبخند)
.
.
برای باز شدن بخت همه مجردهای تالار (همسر صالح و شایسته): صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Havbb 110 ، میرزا احمد ، مجید املشی ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، یاســین ، Bahar ، منادی حق ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، Farzaneh ، السا ، Night_World ، حضرت عشق ، nafas
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]