|
سن درست ازدواج
|
|
۰:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() بعد از اینکه این تایپیک رو زدم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!* بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم! (فهمیدید الان؟؟! |)خلاصه! سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ » ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟ * ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریم )
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
![]() من اگه دختر یا پسر داشتم هر وقت احساس میکردم ممکنه به گناه بیفته حتما اسباب ازدواجش رو مهیا میکردم البته نظر بنده اینه................................... |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۲ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستانی که با توجه به مبحث اسیب شناسی سن ازدواج بحث می کنند با کسانی که درباره سن درست ازدواج حرف میزنند دارند درباره دو چیز صحبت می کنند!! برای مثال جناب قرائتی بحث ازدواج دبیرستانی رو مطرح می می کنند ، به این علت که از لحاظ اجتماعی ازدواج زود هنگام از برخی مسائل و آسیبهای اجتماعی از جمله فحشا و انواع آلودگی ها جلوگیری میکنه!! ولی ما الان داریم میگیم بدون هیچ پیش فرضی چه سنی برای ازدواج خوبه؟ یاسین جان اگه اشتباه میکنم تذکر بدید ![]() درباره سن درست ازدواج خیلی مسائل مطرح هست که از اهم اونها مادر شدن و پدر شدن هست ! خب متخصصان میگن که بهترین سن برای پدر و مادر شدن 20 تا 35 سال هست برای سلامت و تربیت کودک!! از طرفی گفته میشه که بهتر دو سه سال از اشنایی و ازدواج گذشته باشه بعد فرزند داربشن! با این تفاسیر محققان و با توجه به اینکه خارج از قاعده عمل کردن خودش مشکلات ایجاد میکنه و ازدواج در سن دبیرستان غیر قانونی است و مادر یک مملکت اسلامی ملزم به اجرای قانون هستیم !و دانش آموز وظیفه اش درس خوندن و خدمت به کشور هست پس باید حمایت پدر و مادر وجود داشته باشه و ازدواج به بعد از مدرسه موکول بشه !! برای پسرها هم سن عقل رس شدنشون به زعم کارشناسا باز بعد ار بیست سالگی هست که دیگه بجز احساسات کور عقل هم به کار میفته برای انتخاب!! با این حساب هر جور حساب کنیم حول و حوش بیست تا بیست و پنج میشه!!! نظر دوستان؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۰)zahra11 نوشته است: با سلام حرف شما متين ولي خيلي بسته به آدمش و خانواده هاشون داره. در ازدواج سن هجده براي پسر و دختر (كه من براي پسرم اين فكر رو دارم) تا چندين سال دوتاشون بايد زير پر و بال دوتا خانواده باشن هم اقتصادي هم جنبه هاي ديگه. چون ما هم مي دونيم متاسفانه تو اين سن هنوز بچه هستند. ازدواج فقط آرامشي براشون ايجاد مي كنه كه در آرامش بدون دغدغه مسائل اون سن به درس هاشون برسن. (در مورد پسر خودم اميدوارم دروس ديني باشه) تو سن كم دو طرف هنوز شخصيتشون كامل شكل نگرفته و با هم رشد مي كنند. شبيه به هم ميشن. الان تو سن سي سال ازدواج مي كنن هردو طرف تنه درختند نمي تونن براي هماهنگي با هم كج بشن، انعطاف ندارن. كلي اصطكاك خواهند داشت. سن پايين بهترين وقت جوشش احساس و لذتشونه. دليلي نداره اين سن رو از دست بدهند. |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
آقای محمد صدرا بچه های من بزرگ شدن و الان فقط به درس کنکور نمره و این مسائل فکر میکنن!!
البته دخترم گاهی به شوخی یه چیزایی میپرونه ولی بزار بچه هاتون به سن اینا برسن خواهی دید که بازم بچه ان و از روی هوا انتخاب میکنن!! برای مثال ملاک پسرم: آشپزیش خوب باشه و پیتزا و ... بلد باشه !! دخترم: خوشتیپ و احساساتیو تمیز باشه! |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
ضريب هوشي پسر من بالاي 140 هست. اگر بتونم دو سالي زودتر از اين سيستم آموزشي مسخره بكشمش بيرون يا بره حوزه يا دانشگاه، اون سالهاي اول ازدواج خرجشون رو ميدم، تا بتونيم حمايت هم مي كنيم.
مي دونم بچه هستند. شما به عنوان يه عيب مي بينيد ولي مي تونه يه مزيت هم باشه. بستگي داره دختر خوب از يه خانواده خوب پيدا كنيم. به خانواده دختر هم خيلي بستگي داره. |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۵۵ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
زیاد روی خوبی وبدی همسر آینده بچتون حساب باز نکنید تا نرن زیر یه سقف خیلی چیزا معلوم نمی شه!!!
شما هرگز نمیتونید دختر خوب پیدا کنید چون ایده الهایی که توی ذهنتون هست در واقعیت وجود نداره بلکه بطور نسبی هست !! بعدم اینا که بچه های خودمون هستند صد در صد خط ما رو نمیخونن! وای به حال بچه مردم!! بچه گانه فکر کردن در باره ازدواج اسیب زاهست!!! البته ادمها تو سن کم بخصوص اگر فاصله سنی کم باشه راحتتر به اخلاق هم عادت میکنند و انعطاف بیشتری دارندهمونطور که خودتون هم فرمودید ولی وقتی ملاکهاشون برای انتخاب مثل انتخاب یه سرآشپز یا یه قاب عکسه چطور می خوان انتخاب درست داشته باشن؟؟؟؟ اصل حرف و بحث روی سن ازدواج روی انتخاب درست هست!!! بچتون قراره انتخاب کنه نه شما!! |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۱۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
كاملاً صحيح مي فرماييد. مسئله انتخاب خيلي مهمه. اينكه يك نفر احساس آزادي كنه.
من به عنوان پدر وظيه دارم موانع سر راه رشدشون رو از پيش پاي پسر و دخترم بردارم. و حتماً اين كار رو مي كنم. چه به لحاظ مادي چه عاطفي و ... انتخاب با ايشونه. وقتي زمينه ازدواجشون تو هجده سال آماده باشه، ايشون يك انسان آزاد و عاقل هستند مي تونن انتخاب كنن مي تونن رد كنن. من با پسرم، ( با دخترم بيشتر) رفيق هستم و بيشتر ميشم. با مادرشون هماهنگيم. ما خواسته هامون رو مستقيم به اونها اجبار نمي كنيم. ولي روال زندگي رو چنان چيديم (به خصوص همسرم از اين بابت خيلي زحمت مي كشه) كه به سمت علوم ديني سوق پيدا كنه. ما زمينه رو فراهم مي كنيم اون خودش انتخاب مي كنه. براي قبول نظارت من رفاقت من و اون خيلي مهمه كه زمينه اون رو مي چينم. اين پسر با ضريب هوشي كه داره مي تونه كلي به نفع دين كار كنه. نبايد خودمون رو به بهانه اينكه دخالت نمي كنيم و آزادند كنار بكشيم اگر مشاوره درستي براشون باشه مي تونن تو آينده بسيار موفق باشند و از سعي و خطاي بي مورد پرهيز كنند. ما هرگز آزادي رو ازشون نمي گيريم. ما هدايت مي كنيم. ازدواج يكي از زمينه هاي آزاديه. ايشون از فشارهاي تنهايي آزاد ميشه. ما كه متاهل هستيم بيشتر مي فهميم. بعد از ازدواج چقدر زندگي ما نظم و روال پيدا كرد، چقدر آرامش پيدا كرديم، چقدر منظم تر و مصمم تر شديم. بزرگ شديم. |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
نقل قول:نبايد خودمون رو به بهانه اينكه دخالت نمي كنيم و آزادند كنار بكشيم اگر مشاوره درستي براشون باشه مي تونن تو آينده بسيار موفق باشند و از سعي و خطاي بي مورد پرهيز كنند. ما هرگز آزادي رو ازشون نمي گيريم. ما هدايت مي كنيم. والا به خدا من و شوهرم هم دائم هدایتشون میکنیم!! ولی قبول دارید این فقط پدر و مادر نیستند که بچه ها خط میدن و هدایتشون میکنن و دستهای بسیاری روی پرده و پشت پرده دست اندر کارند و به همین دلیل حتی اگر سر تکون بدن ما میدونیم که تو دلشون دارند به بعضی از فکرای ما میخندن!![]() توصیه :بزار بزرگتر بشن میبینمت محمد صدرای عزیز!! دو سه سال دیگه!!ببینم کدوم بچه هامون رو زودتر ازدواج میدیم!! |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۵۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
ممنون ، البته جامعه به خصوص مدرسه اهميت داره.
ما تو اين زمينه سعي مي كنيم با هم هماهينگ باشيم. تا اوجايي كه از دست ما برمياد تو خونه انجام ميديدم بقيه ديگه دست ما نيست. (بچه رو كه نميشه تو گل خونه بزرگ كرد بايد موقعيت هاي واقعي رو تست كنه و حتي خطا رو ببينه هرچه زودتر خطا كنه زودتر بزرگ ميشه) نمونه بچه هايي گل خونه اي رو من مي بينم. مامانش زنگ ميزنه براي حال پسرش براي نمره به دانشگاهشون. اين پسر براي اولين بار از زير حاكميت مامان اومده بيرون خوب معلومه بچه است. نذاشتن تجربه كنه. بايد بچه رو آزاد گذاشت تجربه وخطا كنه. هرچه زودتر باشه هزينه اشتباهاتش كمتر. هرچه ديرتر هزينه اشتباهاتش بيشتر خواهد بود. براي اينكه پسرم حرف شنوي داشته باشه من سعي مي كنم براش يه اسطوره باشم. هميشه جلوتر از اون. اون هميشه احساس كنه از من عقبه و بايد كلي تلاش كنه تا به من برسه. تو اين زمينه نقش همسرم خيلي پر رنگه چون خود آدم نبايد راجع به خودش تبليغ كنه. همين كار رو من با دخترم مي كنم از مادرش براش اسطوره ميسازم. وقتي براش از لطف مادرش بگم كه براي زندگي مشتركمون حاضر شد از تحصيلش بگذره ديگه تو آينده براي دخترم هم انجام اين كار مشكل نخواهد بود. ديگه براي دخترم هم فدا كردن نفسانياتش براي زندگي مشتركش مشكل نخواهد بود چون مادرش هم همينطور بوده. (با اين كار من خوشبختي آينده دخترم رو تضمين مي كنم. مي دونم خدا هم يه آدم خوب سر راهش مبذاره.) در مورد پسرم سعي مي كنم هميشه جلوتر باشم تو درس كه حرفي براي گفتن نداره و به اين زوديها هم نخواهد داشت ولي تو زمينه دين هم اگر مثلاٌ در مورد نماز ببينه نمازهاي من بهتر و اول وقته ديگه فكر نكنم لازم باشه نماز اول وقت رو تبليغ كنم؟ غير مستقيم اون آدم رو به سمتي كه درسته سوق خواهيم داد. تو خوندن علم دين خانومم هم نظر و هماهنگه بامنه. چنان رو مخش كار مي كنه كه به نظرم من هم هوس كنم يه تستي بزنم. |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
نقل قول:حوس هوس استاد هوس دوساعته دارم زور میزنم!! باشه من سر حرفم هستم تا دخترم نامزد کرد یا پسرم فوری میام به شما اعلام میکنم!! ببینم کی برنده میشه؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال از متاهل ها(انگیزه و هدف درست ازدواج) | boghz | 43 | 27,351 |