|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 34 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #331
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۱۷ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #332
|
|||
|
|||
|
پاسخ معمای 31 :
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۷)مصباح نوشته است: نزدیک ترین جواب از دل خسته : منظور از نیرو همون نیروی شناوری بوده که متناسب با جرم و حجم جسمه. هر دو جسم جرم یکسانی داشتن، تفاوت در حجم اشغالی شون بوده که این حجم برای پنبه بیشتر از آهنه در نتیجه نیروی حاصله ی وارد بر هوا ناشی از پنبه بیشتر از آهنه برای فهمیدن بهتر نیروی شناوری : جسمی رو در نظر بگیرید که توی آب غوطه ور می شه. به میزانی که جسم داخل سیال فرو رفته، به سیال نیرو وارد و از طرف سیال هم به خودش نیرویی متناسب وارد می شه امتیاز = 7 کاربر مصباح = 5 معمای 32 : کاربر مجتبی 110 : یه نفر شش روز هفته رو دروغ وفقط یه روز رو راست میگه . حالا ما باید بر اساس حرفاش بگیم که چه روزی رو راست میگه. روز اول:من دوشنبه و سه شنبه دروغ میگم. روز دوم: امروز شنبه یا یکشنبه یا پنجشنبه است. روزسوم:من چهارشنبه و جمعه دروغ میگم. راهنمایی : (روزهای اول و دوم و سوم پشت سر هم هستند) امتیاز = 5 کاربر مجتبی 110 = 5 فرصت پاسخ گویی تا فردا شب ساعت 23 |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #333
|
|||
|
|||
|
سلام
وقتی دروغ می گه ،کل جمله اش دروغه یا یک بخش از جملش؟ و این که "و" و "یا" به معنی and و or هستند؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۲ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #334
|
|||
|
|||
|
جواب
نقل قول: |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #335
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #336
|
|||
|
|||
نقل قول:ایشون سه شنبه راست گو هستند. نکته! نقیض الف و ب میشه نقیض الف یا نقیض ب سه روز پشت سر هم رو اطلاعات داریم پس چهار حالت ممکنه، (د برای روز راستگویی و ن برای روز دروغ گویی) به ترتیب روز اول و دوم و سوم ... 1-د........ن........ن ... 2-ن........د........ن ... 3-ن........ن........د ... 4-ن........ن........ن ... ممکنه روز راستگویی بین این روزها باشه یا نباشه. ... 4- حالت چهار بدیهیه رده چون اگر هر سه روز دروغ گفته با روز اول میشه فهمید دوشنبه روز راستگوییه یا روز سه شنبه و باروز سوم میشه فهمید روز چهارشنبه یا جمعه راستگو هستند که میشه حداقل دو روز راستگویی که در تناقض با صورت مسئله است. ... 2- رد میشه به همون دلیل بالا چون روز راستگویی یا دوشنبه یا سه شنبه یا چهارشنبه یا جمعه است. و روز دوم راستگفته پس روز دوم یکی از اینهاست. روز دوم راست گفته که امروز شنبه یک شنبه یا پنج شنبه است که هیچ کدوم از اینها نیست. ... 1- رد میشه چون اگر روز اول راست گفته پس روز دوشنبه و سه شنبه حتماً دروغ میگه و روز اول این دو روز نمی تونه باشه. روز سوم دروغ گفته پس یا چهارشنبه یا جمعه راستگو هست. پس روز اول یکی از این دوتاست. اگر روز اول چهار شنبه باشه روز دوم میشه پنج شنبه که با دورغ گویی روز دوم همخوانی نداره (روز دوم هم گفته امروز شنبه یک شنبه یا پنج شنبه است و روز دروغ گوییه.) و اگر روز اول جمعه باشه باز به همین دلیل نمی تونه درست باشه چون روز دوم میشه شنبه. ... تنها حالت درست باقی مونده حالت سوم هست. روز اول دروغ گفته پس یا دوشنبه راستگو هست یا سه شنبه. اگر دوشنبه راستگو باشه که روز سوم میشه. باید دیروزش یک شنبه نباشه که با گزاره دوم تناقض نداشته باشه که اینطور نیست. میمونه سه شنبه. |
|||
|
|
۰:۳۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #337
|
|||
|
|||
|
:|
|
|||
|
|
۹:۰۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۹:۰۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #338
|
|||
|
|||
نقل قول:جواب درست بود روز سه شنبه روز راستگویی هست اما خیلی پیچیدش کردین! |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #339
|
|||
|
|||
|
دوستان اگر مايل باشند كدهايي كه براي حل برخي از اين معماها مي نويسم مي تونم براتون بفرستم. من كدهام رو تو MATLAB مي نويسم.
مثل معماي سودوكو يا همين شانزده عدد. |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #340
|
|||
|
|||
نقل قول:روز اول دروغ:من دوشنبه یا سه شنبه راست میگم.ولی خوب من چند تا جواب دیگه هم براش پیدا کردم که مشکلی نداره، اما این یکی مطمئن تر بود. من این رو با روش استدلال در مدارات دیود در الکترونیک حل کردم ، وقتی چند تا دیود داریم که نمی دونیم کدوم روشنه کدوم خاموش ، با این روش مشخص می کنیم کدوم روشن و کدوم خاموشه ، خواستید بگم روششو. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,523 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)