|
حریم روابط در خارج از منزل
|
|
۲۰:۳۶, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() در مورد چنین صحنه هایی که کمابیش در خیابان دیده میشه (افراد مذهبی) باید یه فرقی باشه بین محیط ها درسته زن و مرد به هم محرمند ولی جلوی غریبه هر کاری رو نمیشه به بهانه صمیمیت انجام داد مشاوری رو میشناسم که خیلی متخصصند ایشون میگن این افراد عمدتا برای خودنمایی و خالی کردن عقده های داخل خانه چنین کارایی رو میکنن وگرنه کسی که مشکل نداشته باشه عادی برخورد میکنه این نوع رفتارا مفاسد زیادی داره در جامعه این ارسالم البته منتقد زیاد خواهد داشت!!! ولی مهم نیست |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۲, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
چیزی که مشخصه اینه که مخصوص کفار نبوده...چون حدیث داریم که میگن حتی لزومی نداره کنیز در نماز خودش رو بپوشونه!
چیزی هم نیست که به راحتی بشه گفت وجود نداره،احادیث متواتر در این زمینه داریم. طبق حدیث مشهور حضرت صادق،حلال محمد تا ابد حلاله و حرام محمد هم تا ابد حرامه...پس این حکم مربوط به امروز هم میشه... این وسط کنیزها هم خانواده خودشون رو دارن،فلسفه ی حجاب زیر سوال نمیره؟ |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۱۲)Tishtar نوشته است: چیزی که مشخصه اینه که مخصوص کفار نبوده...چون حدیث داریم که میگن حتی لزومی نداره کنیز در نماز خودش رو بپوشونه!الان که دیگه کنیز نداریم |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۲۷)یاســین نوشته است: الان که دیگه کنیز نداریمدرسته،ولی بالاخره این یه حکمه و میتونه یه استدلال باشه در مقابل این عقیده که فلسفه ی حجاب حفاظت از خانواده ست. (۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۳)محب الزهرا نوشته است: سلاماینجا منابع ذکر شده. |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
الآن که من شروع به تایپ کردم پایان نوشته یاسین جانه که میگه کنیز نداریم الآن...
ولی خدا میدونه کی تموم شه... اون روزایی که این بحث ها شروع شده بود، از سرمای شدید لوله خونه ما ترکیده بود و من چند روزی مهمان مامانم اینا بودم... لذا نتونستم اون موقع توی این بحث جالب شرکت کنم... چند تا نکته رو میگم که به هم ربطی نداره ولی به نظرم خوبه که گفته بشه: 1. اول از عکس آقای عبدالرحمن شروع کنم... من فردای روزی که بچه ام به دنیا اومد، زردی گرفته بود و چون دکترای بیمارستان اجازه ندادن که من بهش حتی آب جوشیده بدم، بچه ام به دلیل خوابیدن زیر دستگاه آب بدنش تموم شده بود و نیم ساعت تموم دکترا و پرستارا برده بودنش توی یه اتاق و داشتن تمام بدنش رو سوراخ سوراخ میکردن که رگشو بگیرن... صدای گریه بچه ام مثل سوهان روح من بود... نفسم بالا نمیومد و مثل ابر بهار گریه میکردم... مامانم هم از گریه من گریه اش گرفته بود و نمیتونست بیاد منو دلداری بده... شوهرم که رفته بود بیرون با بابام یهو اومدن تو راهرو و من و مامانم رو دیدن... همسر من منو بغل کرد و بابام هم مامانم رو... مامانم خیلی زود آروم شد و من هم تا همسرم بهم گفت عیبی نداره، آروم شدم... حالا با این اوصاف که شما میفرمایید، ما خانوادگی در آتش جهنم خواهیم سوخت که... البته که من هم موافق ابراز این رفتارها در همه جا نیستم... اما از کجا میدونین این خانمی که سرش رو گذاشته روی شونه همسرش الآن در شرایطی نبوده که واقعاً به این لحظه احتیاج داشته؟ بغیر از شرایط اضطرار من هم با انجام اینجور کارها در جمع مخالفم... اما داغ و ناراحتی علی الخصوص بابت فرزند، آدم رو از هر فکری و هر گونه شرایط سنجی ای مبری میکنه... 2. یه بار توی دانشگاه صحبت حجاب شد، یکی از بچه ها بلافاصله یه بلوتوث درآورد و به همه نشون داد که خدا رو شکر من اون موقع رفته بودم شیرکاکائو بخرم، ندیدم... اما بچه ها تعریف میکردن که عده ای زن و مرد لخت مادر زاد یعنی بدون هیــــــــــــــــــــــــــچ گونه پوششی توی یکی از خیابونای خارج ( ) داشتن تظاهرات میکردن...این دوست من گفت که اگر یک زن مطلقاً بی حجاب تحریک کننده است، باید نشانی از تحریک در آقایون به وجود آمده باشه... ولی نشده... من اون روز حرفی برای گفتن نداشتم جز این که بگم از بس که دیدن براشون عادی شده... و اون هم از این جمله من استفاده کرد و گفت پس باید برای مردها عادی بشه... اما امروز میدونم ظرف تحمل هر کس با بقیه فرق داره... خانواده من چه از طرف مادری و چه از طرف پدری بالغ بر 50-60 ساله، حداقل از اون زمان که دوربین اختراع شده، حجاب نداشتن و هیچ طلاقی هم در خانواده ما بجز برادرم اونم امسال ثبت نشده... اگر دلیلش بیحجابی و بد حجابیه، پس این مورد ها چیه؟ حالا بیاین یه کاری کنیم... بررسی کنیم ببینیم درصد خطا تو کدوم بیشتره؟ اگه جامعه ای بخواد که زن برای مرداش عادی بشه، خطراتی رو داره که بچه ها بهش اشاره کردن... علی الخصوص یاسین جان که خیلی خوب توضیح میده... یعنی شما بگو 10 درصد مردها سردمزاج میشن... 10 درصد تحریک میشن و به این و اون تجاوز میکنن... 10 درصد خانواده ها از هم میپاشه به خاطر خیانت... و دیگه هیـــــــــــــــچ مشکل دیگه ای هم فرض میکنیم نباشه... همین جامعه 30 درصد خانواده هاش مشکل دارن که ممکنه مثل سیب گندیده به مرور زمان این آمار بشه 50-60 درصد... یعنی بازم توی این جامعه هم مثل آمریکا و اروپا و خارجه آدمای سالم هم هستن... اما جامعه یه درصدیش مریضه... اما اگه حجاب 100% ای توی یه جامعه ای حاکم بشه و هیچ راه دررویی نباشه که کسی سی دی ببینه و آنجلینا و جنیفر ببینه و حسرت خارج رو بخوره و در واقع کرم از خود هیچ درختی نباشه که بخواد بیحجاب بگرده، این جامعه من میتونم بهت قول شرف بدم مشکل داراش کمتر از 1 درصدن... یعنی اگه نه کسی باشه که یادش باشه اون قدیما زنا چطوری بودن... نه کسی فیلم ببینه و در عین حال همه هم حجاب رو رعایت کنن... تنها آدمهای مشکل دار این جامعه اون هایی هستن که مریض به دنیا اومدن... این از حجاب کامل و بی حجابی کامل... حالا مسأله بد حجابی و فقط روسری سر نکردن، میانه این دو حالت قرار میگیره... یعنی مثلاً در بهترین حالت 10-20 درصد جامعه مریض و بیمار میشن... تازه شما که ان شاءالله فیزیک خوندین دیگه... میدونین که g زمین رو از چه فرمولی به دست میارن؟ یه فرمولی هست که میگه هر دو تا جسم به هم گرایش دارن و این عدد هرگز صفر نمیشه... اگه جسم بزرگ باشه این عدد قابل محاسبه میشه و میشه گرانش زمین که نزدیک 10 ه... همین فرمول ها در مورد رنگ هم وجود داره... استاد فیزیک ما میگفت رنگ سیاه بزرگترین میدان مغناطیسی رو در میان رنگ ها داره... به همین دلیله که چشم و ابرو مشکی ها و یا اونایی که موهای مشکی ای دارن بیشتر بقیه رو جذب خودشون میکنن... یعنی موهای سر یه میدان مغناطیسی و یه جاذبه ای داره... میدان همراستا با اون که جذبش بشه، در چشمان جنس مخالفه... میدان مغناطیسی اون چشم به این مو گره میخوره... اگه دقت کنین توی تمام ادیان ابراهیمی برای مردها هم مستحبه که موهاشون رو بپوشونن... یعنی این برنامه برای موهای آقایون و چشم خانم ها هم هست... اما چون این عدد کوچیک تره، خدا دیده ضرری به اون صورت نمیزنه... در حالی که اگه جامعه بدون مشکل میخوایم با مشکلات صفر کلوین بهترین کار اینه که هم خانم ها و هم آقایون حجاب داشته باشن.... این ها همه علومیه که انسان با عقل ناقصش کشف کرده... فکر کن اگه امام زمان بیان چیا رو رو میکنن که شاخ همه مون درمیاد از حکمت اون دستورات... اما در مورد تغییر سلیقه و تغییر مزاج این یکی از بلاهاییه که بیحجابی و به قول شما فقط سر لخت شدن سر خانواده ها میاره... یعنی یه مرد باید آستیگمات و نزدیک بین باشه و عینک نزنه، شاید بره بهشت... یکی از افراد خانواده ما از بس خانمش با دوستای رنگارنگش مهمونی میداد، با یکی از همین دوستا پرید و گندی به خانواده اش زد که بیا و ببین... خانم خودش هم مذهبی نبود که... دلش موهای بلوند با پوست سبزه خانمش رو نمیخواست.... دلش موهای بلوند همون خانم رو با همون ادا و اطوار میخواست... یعنی این تغییر ظاهرها تا یه حدودی سیری میاره، بعدش مثل نوشابه آدم رو بدتر گشنه میکنه... یکی از دلایلی که من خودم حجاب رو پذیرفتم همین موضوع بود... موضوع حق الناس بودن حجاب و نه حق الله بودنش... یعنی ممکنه من بیحجاب فرصت ازدواج و به چشم اومدن 4 تا دختر، حتی زشتاشون رو ازشون بگیرم... این یعنی فساد همون 4 نفر و الی آخر... بهترین کار اینه که زن ها زیاد از خونه بیرون نرن و به قول امام علی که به پسرش میگفت: نه بذار زنت نامحرم ببینه و نه بذار نامحرم زنت رو ببینه... البته خیلی راه داریم تا اون روز که این میزان ملاقات های نامحرم ها صفر بشه... اما میشه که به صفر نزدیکش کرد... بازم بگم... توضیحات یاسین جان واقعاً خیلی خوب بود... |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۱۳:۳۷)Tishtar نوشته است: درسته،ولی بالاخره این یه حکمه و میتونه یه استدلال باشه در مقابل این عقیده که فلسفه ی حجاب حفاظت از خانواده ست. برای من حجاب از نظر عقلی اثبات شده و برای انجامش همون ایه های قران کفایت میکنه این بحث هم بماند واسه افراد با سواد تر از من چون من هیچ اطلاعی از تاریخ اسلام و فقه و ... ندارم اما به هر حال موضوع قابل تاملیه ![]() مورد بعدی که به ذهنم میرسه اینه که وقتی امام معصوم واسه حکم دادن حاظر بوده نمیشه بحث دیگه ای رو کرد به هر حال هر چی گفتن درست بوده حالا چرا حکم خاصی واسه اش تبیین نشده نمیدونم مورد بعدتر اینکه شما نظرت رو نگفتی الان موافق بودین با حرفها که چرا خدا میخواد زن برای مرد عادی نشه؟ این بحثو ببندیم بعد بریم سراغ بعدیا |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۰۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۱۳:۵۷)یاســین نوشته است: برای من حجاب از نظر عقلی اثبات شده و برای انجامش همون ایه های قران کفایت میکنهفکر میکنم مرتبط با اون بحث باشه... ببینید،این سه گزینه رو دقت کنید (شبیه معلما گفتم؟! ) :
![]() گزینه ی یک و دو میتونن همزمان فلسفه ی حجاب باشن،اما گزینه ی سه میاد همه چی رو خراب میکنه! یعنی گزینه ی یک و دو رو زیر سوال میبره : اگه حجاب برای جلوگیری از فساده،اون وقت این کنیزها نمیتونن ایجاد فساد کنن؟که حجاب بهشون واجب نیست؟! یا اگه حجاب برای حفظ کیان خانواده ست،خب هر کنیزی یک خانواده ای داره دیگه!! توی هیچ حدیث و فتوایی هم ذکر نشده که این حکم مخصوص زنان مجرد یا متاهله،کلا همه ی کنیزا باید بی حجاب باشن!! ![]() این یک تناقض توی فلسفه ی حجابه... |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
آقا تیشتر!
خدا توی قرآن حکم حروم بودن مشروب رو داده... اما یه باره نمیشده که بگه... اگه همون اولین آیه میگفت شراب نخورین، بلافاصله اسلام بایکوت میشد... تحریفش میکردن... اول گفت فایده هایی داره، اما مضراتش بیشتره... بعد گفت وقتی خوردین نیاین سر نماز... بعد گفت حرومه... در مورد کنیز و غلام هم صدر اسلام اصلاً زندگی ها جوری با این ها و برده داری اجین شده بود که تفکیک و تحریم برده داری و احکام کنیز و ... به دین ضربه میزد... اما شما ببین... امام علی هر چی غلام و کنیز داشتن در راه خدا آزاد میکردن... اما نمیتونستن به بقیه بگن شما هم آزاد کنین... چون همه جلوشون جبهه میگرفتن... اما با رفتار یه سری چیزها رو به ما آموزش میدن... اسماء اگه اشتباه نکنم، کنیز حضرت زهرا بوده... در حالی که شوهر داشته و شیمیدان هم بوده... یعنی کنیز و این همه فضیلت؟؟؟؟ مثل این که حضرت زهرا هم به ایشون اجازه میدن که بره، اما به خاطر این که جلب محبتشون شده بوده ترکشون رو نمیکرده... در مورد احکام کنیز و غلام و ... مادامی که اطلاعات کامل از سبک زندگی اون دوران نداریم نمیتونیم قضاوت کنیم... شاید هم کتابهاش باشه... اما من زیاد ندیدم که به این موضوع بپردازن... پدرشوهرم هم هر وقت میخواد منو اذیت کنه شروع میکنه این قضیه کنیز و غلام رو تو اسلام مطرح میکنه...
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۰۵)Tishtar نوشته است: فکر میکنم مرتبط با اون بحث باشه...در مورد یک و دو که شکی نیست هم روایات داریم هم در قران حدود رو مشخص کرده تا اطلاعات از وضع کنیزان اون زمان نداشته باشیم نمیتونیم بحث کنیم بعد اینم در نظر داشته باشید زنان ازاد حجاب داشتن به شرط اینکه حرف شما درست باشه،به کنیز گفته بی حجاب باشید تا با اینا فرق کنید نگفته زنان ازاد حجاب بذارید که از کنیزها متفاوت باشید این دوتا معنی ایش فرق داره بعدشم ما کنیز متاهل فکر میکنم نداشتیم چون کنیز از اموال ارباب بوده اونجایی هم که مزدوجشون میکنن فکر کنم ازاد میشدن ببینید ما کلا از زندگی اونا چیزی نمیدونیم در کل مورد یک و دو اصلا نقض نمیشه چون ایه و روایات این ور خیلی بیشتره به هر حال من منتظر میمونم تا دوستان با سوادتر بیان و نظرشونو بگن |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۶)moze84 نوشته است: آقا تیشتر! یک خرده نامفهوم بود . درسته پیامبر با کندی حکم حرام بودن شراب اعلام کرد ولی مطمئنا خود پیامبر در هیچ دوره ای شراب نمیخورده ولی ائمه در دورانی برده داشتند که ازاد نشده باشه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حفظ حریم خصوصی تان در نتایج گوگل | kian2137 | 0 | 895 |
۱۸/آذر/۹۶ ۱۴:۲۲ آخرین ارسال: kian2137 |
|
| کار کردن زن در بیرون از منزل | مهدی2012 | 93 | 40,282 |
۱۵/بهمن/۹۴ ۱۷:۳۹ آخرین ارسال: diba22 |
|
| منزل مردانگی! | sagheb | 5 | 2,799 |
۱۹/شهریور/۹۴ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: sagheb |
|

![[تصویر: 46395645432347386225.jpg]](http://8pic.ir/images/46395645432347386225.jpg)

) داشتن تظاهرات میکردن...