|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۴, ۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
از این که ایشان فردی انتقاد پذیر و پاسخگو هستند . بسیار خرسندم .
ان شا الله همه برادران فعال در جبهه حق با هم متحد شوند . و ظهور اقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را تسریع فرمایند . البته اینکه ایشان نوشته همچین سوالاتی در شان این تالار نیست . این فقط انتقادات یک فرد بود . و اقلیت قاطع . برای همگی دوستان از خدا سلامتی و هدایت را خواستارم یا حق |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۳/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۰ ۲۲:۰۸ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
تشکر از آقای رائفی پور که وقتشون رو به ما دادن (در رابطه با حضرت ابراهیم(علیه السلام) در نظر داشتم مقام 14 نور اهل بیت نمود داشته باشد که پیامبری همچون ابراهیم(علیه السلام) آرزو می کرده آن 14 نور الهی از فرزندانشان باشد.) خواهشا دیگه مقام امامت رو اینجور بیان نکنید.خوب نیست در رابطه با کلمن همراه هم(خودمانیم عجب گیر هایی که نمی دهید) عرض کنم (این فقط یک شوخی است) آیا به آن تکه سنگ بی احترامی شده است؟ قبول.ولی شما دارید با معجزه الهی شوخی میکنید که برای خیلیها عادی شده و شیطان پرستها رو ببینید که چطور معجزات الهی رو مسخره میکنن (پات بزن به زمین اب بیرون میاد.ههههه) من نگفتم توهین به سنگ شده. 5- در باره 666 که واقعا نمی دان چه بگویم ؟ چون کاملا واضح و آشکار است دو خط موازی در کنار هم یعنی 6 و سه مرتبه این دو خط موازی تقریبا در تمام کالا ها استفاده شده است در ابتدا وسط و انتها که حدود نیم میلی متری نیز بلند تر است. (واقع در شان یک تالار پژوهشی نیست که چنین سوال پیش پا افتاده ای که صد ها بار پاسخ داده شده به عنوان انتقاد مطرح شود /این مسئله باید به صورت سوال مطرح گردد نه انتقاد چون عزیزی که سوال پرسیده قطعا با مباحث آشنا نیست که چنین سوال ابتدایی را مطرح می کند) آقای رائفی, بار کد قانونی داره بین اون خط های بلندتر اعداد 6 هم وجود دارن, که خط اونا با هم فرق میکنه و خط ها اعدادی هستن که یکی از اونها عدد 6 است که با خط اون خطهای بلند فرق میکنه, که یا حرف شما اشتباه یا اینکه قانون اون 6 خط بلند با اون خط ها فرق میکنه و این 6 خط تعصیر نداره چون باید اون خطها یا این خط هر دو یک فانون داشته باشن, که اگر این حرف من درست باشه بازم حرف شما اشتباه در مورد طلسم. مثل قانون ابجد کلمه که تا قانون ابجد وجد نداشته باشه این اعداد ابجد نه معنی میدن نه میشه به عنوان طلسم استفاده کرد برادران و خواهران عزیزتر از جانم حول محور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) جمع شویم نه دور امثال رائفی و عمرو و زید که اینان فانی اند آفرین. یکی از حرف های منم همینه و یکی از دلایل من که این بحثه به قول یکی از کاربران چرت پرت رو راه انداختم همینه. دلیل شروع این بحث ها نیتی بوده که من داشتم یکی از نیتای که داشتم تعصبی بود که طرفداران شما دارن و اگه ناظر ها پست هارو پاک نمیکردن میدید که چطور تعصب دارن و نیت دیگم رو اینجا نمیگم. هر کی با حرفهای من موافقه تشکر کنه. آقای رائفی پور جوابی در مورد خنده بلند خانوما ندادن فکر کنم قبول کردن که کارشون اشتباهه و حالا تا ببینیم بازم اتفاق میفته. واقعا من با خنده بلند دخترا مشکل دارم. |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۳/تیر/۹۰ ۲۱:۴۳)sara_iran نوشته است: سلام به همه اگر واقعا با استاد کار داری، نظر داری، سوال داری و... فقط و فقط باید به وبلاگ خودش بری! نه اینجا! اینبار هم بار آخری بود که از ایشون خواستم بیان رفع سوءتفاهم کنن. پس... اگر از این به بعد سوال یا نقدی از ایشون داشتی و اینجا نوشتی، یعنی نیتت این نبوده که استاد بخونه! |
|||
|
|
۱:۴۰, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهداء والصدیقین
برادر عزیزم آقای رائفی پور ازینکه به پست بنده اهمیت وجواب دادین کمال تشکر رو دارم این بنده ی حقیر و عاصی تنها افتخارم به اهل بیت منتسب بودنمه این رو عرض کردم که خدای نکرده فکر نکنیین ازینکه نژادم ترکه از روی تعصب نژادی صحبت میکنم. حقیر خودم به لطف الله، آگاه هستم که بدخلقی و فحاشی عده ای رو نباید به حساب یک قوم و ملتی گذاشت و هدفم ازین پست که یک نسخه هم در بیداری اندیشه در قالب انتقاد گذاشتم صرفا میخواستم تلنگری باشه برای تمسخرها و توهین هایی که متاسفانه صهیونیستی یا غیر صهیونیستی تقریبا همه گیر شده سعی کردم بیطرفانه دردهای یک ملت فداکار رو که هیج وقت توقعی در مقابل ایثارشون نداشته و همیشه خواسته اند که گمنام و بی ادعا باشند به اطلاع برسونم اینکه شما مستقیم میرید سراغ حرکت هایی که اینجا صورت میگیره و میکوبید اشتباهه اگر هدف آسیب شناسی و آسیب زدایی باشه مطمئنا میرسید به همین توهین هایی که عرض کردم و آسیب رو باید از ریشه علاج کرد باید جلوی توهین ها گرفته بشه نه اینکه اگر این قوم بهش اعتراض کردند بگیم این طرح صهیونیستی هستش وقتی که میگیم یه ترکه... یه لره.. در حقیقت ما داریم مرزبندی میکنیم و خودمونو از اونها جدا میکنیم نه صهیونیست! آره عزیز آسیب اینجاست نه در حرکت ملتی که میگه چرا بهم توهین میکنی ؟ چرا منو از خودت جدا میکنی؟ اینکه نمیتونه فارسی رو مثل شما صحبت کنه این عیب نیست بلکه نقطه ی قوت هست که یک زبان غیر مادریشو هم داره یاد میگیره و صحبت میکنه اگر شما هم یه روزی بخواین ترکی یاد بگیرین و صحبت کنین پس از ده سال اگر بخوای با من صحبت کنی از هر کلمه ی شما میتونم 100 تا سوتی بکشم بیرون و مسخره کنم، خواهشا نفرمایید که مسخره نمیکنن چون خیلی تابلو شده واین مسائل انباشته میشه و مسلما صبر حد و اندازه ای داره نمیدونم تونستم توضیح بدم یا نه؟ به هر حال شما این پست را به حساب کمک و یاریتان در این تکلیف بزرگ و مقدس بگذارید و اگر امکانش بود در سخنرانی هایتان بهش اشاره کنید چون هدف اصلیم هم همین بود قبلا هم عرض کردم که شکرخدا آگاهم و به خاطر شبهه ی شخصی نیست اجرکم عندالله پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: کسی که برادر مومن خودرا مسخره کند، نمیرد تا به آن دچار شود. |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۳/تیر/۹۰ ۲۱:۴۳)sara_iran نوشته است: سلام به همه دوست گرامی من تمام پست های شما رو خوندم و دیگه شکی ندارم که شما همون شخصی هستید که با نام کاربری bidariandishe اومدید اون حرف های زشت رو درباره استاد رائفی زدید و کاربرای دیگه رو مسخره کردید و وقتی هم آیدی تون بسته شد با این نام کاربری اومدید و بازم به همون نقد هاتون (خیلی خیلی پیش پا افتاده) ادامه دادید و بعدم اومدید یه سخنرانی از استاد گذاشتید که بگید ما هم بله ... ( در هر صورت این کارتون چه با نیت خیر بوده چه با نیت شر ازتون ممنونم) وقتی هم که anti666 بهتون پیشنهاد مناظره داد قبول نکردید و با دلیل های بسیار بسیار بچه گانه اونو رد کردید ( در صورتی که اگه نمیخواستید در سایتشون با ایشون مناظره کنید می توانستید در جای دیگری مثل یاهو مسنجر اینکار رو انجام بدید) حالا هم که استاد از وقتش زده و اومده جواب شمارو داده بازم ول کن نیستید و به صدای خواهرا گیر دادید (این دیگه واقعا مسخره است) خوب دوست عزیز این نقد شما به خواهرا مربوط میشه نه به استاد شما اگه در این مورد نقدی دارید متوجه خواهران است که نباید جلوی نامحرم بلند بلند بخندند به استاد چه ربطی داره؟ نظر شخصی من (البته نظر شخصیم) اینه که شما فقط به دنبال تخریب استاد و متشنج کردن ذهن طرفداران ایشون هستید . اگر اینطور نیست و قصد شما خیر خواهی است بفرمایید که چرا در وبلاگ ایشان ایشان رو نقد نمیکنید و میاید اینجا و بقیه دوستان رو ناراحت میکنید؟ |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
كاربر sara- iran ما فكر كردي مي توني به جاي آواتار خودت بياي عكسي از رهبر ما بگذاري
مي توني هرچي دلت خواست رو بياي اينجا بگي و به همه توهين كني؟ اگر استاد رائفي بياد و به اين سوال شما هم جواب بده باز هم مياي و به يك حرف ديگرش گير مي دي البته مثل شما كم نبودند: و به راستى در اين قرآن از هر گونه مثلى گوناگون آورديم ولى بيشتر مردم جز سر انكار ندارند (۸۹) گفتند تا از زمين چشمهاى براى ما نجوشانى هرگز به تو ايمان نخواهيم آورد (۹۰) يا [بايد] براى تو باغى از درختان خرما و انگور باشد و آشكارا از ميان آنها جويبارها روان سازى (۹۱) يا چنانكه ادعا مىكنى آسمان را پاره پاره بر [سر] ما فرو اندازى يا خدا و فرشتگان را در برابر [ما حاضر] آورى (۹۲) يا براى تو خانهاى از طلا[كارى] باشد يا به آسمان بالا روى و به بالا رفتن تو [هم] اطمينان نخواهيم داشت تا بر ما كتابى نازل كنى كه آن را بخوانيم بگو پاك است پروردگار من آيا [من] جز بشرى فرستاده هستم (۹۳) [چيزى] مردم را از ايمان آوردن باز نداشت آنگاه كه هدايت برايشان آمد جز اينكه گفتند آيا خدا بشرى را به سمت رسول مبعوث كرده است (۹۴) بگو اگر در روى زمين فرشتگانى بودند كه با اطمينان راه مىرفتند البته بر آنان [نيز] فرشتهاى را بعنوان پيامبر از آسمان نازل مىكرديم (۹۵) بگو ميان من و شما گواه بودن خدا كافى است چرا كه او همواره به [حال] بندگانش آگاه بينا است (۹۶) آيات 89-96 سوره اسرا بله ما هم به شما همين رو مي گيم خدا به حال بندگان آگاه تره حالا هم ما دنبال استاد رائفي هستيم خدا خيرش بده داره حقيقت رو مي گه خوشبختانه تيپ و قيافه اش هم اون طوري نيست كه جوونها بخوان طبق اون خصوصيات دنبالش باشن داره حرف حق مي گه و به خاطر خداست كه اين محبوبيت رو كسب كرده. موسي به دين خود عيسي به دين خود |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۰ ۱۸:۳۹ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
و بازم به همون نقد هاتون (خیلی خیلی پیش پا افتاده) ادامه دادید و بعدم اومدید یه سخنرانی از استاد گذاشتید که بگید ما هم بله ... ( در هر صورت این کارتون چه با نیت خیر بوده چه با نیت شر ازتون ممنونم)
1.واقعا پستهای من پیش پا افداست؟یعنی شما میگید من نگم این طور حرف زدن در مورد مقدسات اشتباه؟.شما میگید خنده ی بلند دخترا که حرامه و آقای رائفی مسببش بودن پیش پا افداست؟ 2.شما اگه از حرف های پیش پا افتاده من ناراحتین مجبور نیستید به این تاپیک بیاین حتی میتونید منو به لیست دشمنانتون اضافه کنید. 3.بگید ما هم بله. متوجه نمیشم.ولی واقعا نیتم این نبوده که بگم ما هم بله. اصلا متوجه نمیشم چی ما هم بله 4.اگه نیتم شره باشه از من ممنون هستید؟ 5.لطفا سوالات من جواب بدین خواهشا طفره نرید.شما اون هستین.شما غلط املایی دارین.پیش پافتادست.چرت و پرته وقتی هم که anti666 بهتون پیشنهاد مناظره داد قبول نکردید و با دلیل های بسیار بسیار بچه گانه اونو رد کردید ( در صورتی که اگه نمیخواستید در سایتشون با ایشون مناظره کنید می توانستید در جای دیگری مثل یاهو مسنجر اینکار رو انجام بدید) 1.آقای anti666 پیشنهاده مناظره دادن که اگه من درست میگم سایتشون رو ببندن و من همچین نیتی نداشتم 2.من فقط با آقای anti666 کار نداشتم که با ایشون فقط چت کنم حالا هم که استاد از وقتش زده و اومده جواب شمارو داده بازم ول کن نیستید و به صدای خواهرا گیر دادید (این دیگه واقعا مسخره است) خوب دوست عزیز این نقد شما به خواهرا مربوط میشه نه به استاد شما اگه در این مورد نقدی دارید متوجه خواهران است که نباید جلوی نامحرم بلند بلند بخندند به استاد چه ربطی داره؟ یه سوال حتما جواب بدین.خانوم های که بلند میخندید به چی میخندیدن؟ به شوخی کی میخندیدن؟ آیا این خانومها فقط 1 بار بلند خندیدن؟ آیا آقای رائفی نمیدونستن اگه بازم شوخی کنن خانومها بلند میخندن؟ آیا آقای رائفی بعد از چند بار شوخی که خانومها بلند خندیدن آقای رائفی نخندیدن نگفتن که چرا بعضی ها اینجوری میخند و آیا بعد ااین حرفشون خودشون نخندیدن؟؟ اگر اینطور نیست و قصد شما خیر خواهی است بفرمایید که چرا در وبلاگ ایشان ایشان رو نقد نمیکنید و میاید اینجا و بقیه دوستان رو ناراحت میکنید؟ من فقط با آقای رائفی کار ندارم.بعدشم اونجا پاسخگو نیستن و اینکه اینجا بهتره برای بحث با طرفدارای اقای رائفی. |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
نمیدونم چرا دوستان دارند به این بحث ادامه میدن؟؟؟!!!!!
![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۰ ۱۹:۰۵ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۰ ۱۸:۳۹)وحید110 نوشته است: نمیدونم چرا دوستان دارند به این بحث ادامه میدن؟؟؟!!!!! کسی نقدی که شما دوست دارید نکرده.پس خواهشا بزارید ادامه بدم تا به یه نتیجه ی برسم كاربر sara- iran ما فكر كردي مي توني به جاي آواتار خودت بياي عكسي از رهبر ما بگذاري کاربر "فاطمه خانم " فکر کردی میتونی به جای آواتار خودت بیای عکسی از سیب ما بگذاری؟ چرا نمیتونم عکس از رهبرتون بزارم؟ یعنی من اینقدر آدم ********* که نمیتون عکسی از رهبر برای اواتارم بزارم خواهشا طفره نرید اگر استاد رائفي بياد و به اين سوال شما هم جواب بده باز هم مياي و به يك حرف ديگرش گير مي دي آقای رائفی گفتن اما در هر حال حرمت پیامبران جدی است و بنده بر حفظ حرمت ایشان مصر هستم ، البته اگر دوستان فکر می کنند این طرز صحبت توهین به مقام شامخ ایشان است بنده نوع صحبت را تغییر می دهم. بله اگر نوع تفسیرشون رو تغییر بدن من دیگه در این مورد حرفی ندارم. این یک مورد خب بله اگر حرفهاشون مشکل داشته باشه بازم گیر میدم و به راستى در اين قرآن از هر گونه مثلى گوناگون آورديم ولى بيشتر مردم جز سر انكار ندارند (۸۹) گفتند تا از زمين چشمهاى براى ما نجوشانى هرگز به تو ايمان نخواهيم آورد (۹۰) يا [بايد] براى تو باغى از درختان خرما و انگور باشد و آشكارا از ميان آنها جويبارها روان سازى (۹۱) يا چنانكه ادعا مىكنى آسمان را پاره پاره بر [سر] ما فرو اندازى يا خدا و فرشتگان را در برابر [ما حاضر] آورى (۹۲) يا براى تو خانهاى از طلا[كارى] باشد يا به آسمان بالا روى و به بالا رفتن تو [هم] اطمينان نخواهيم داشت تا بر ما كتابى نازل كنى كه آن را بخوانيم بگو پاك است پروردگار من آيا [من] جز بشرى فرستاده هستم (۹۳) [چيزى] مردم را از ايمان آوردن باز نداشت آنگاه كه هدايت برايشان آمد جز اينكه گفتند آيا خدا بشرى را به سمت رسول مبعوث كرده است (۹۴) بگو اگر در روى زمين فرشتگانى بودند كه با اطمينان راه مىرفتند البته بر آنان [نيز] فرشتهاى را بعنوان پيامبر از آسمان نازل مىكرديم (۹۵) بگو ميان من و شما گواه بودن خدا كافى است چرا كه او همواره به [حال] بندگانش آگاه بينا است (۹۶) آيات 89-96 سوره اسرا بله ما هم به شما همين رو مي گيم ببخشید میشه تفسیرش کنید.حالا چه ربطی داره به من و حرفهای من خدا به حال بندگان آگاه تره حالا هم ما دنبال استاد رائفي هستيم خدا به حال بندگان آگاه تره. حالا چه ربطی داره به رفتن شما دنبال آقای رائفی بهتر این طوری نبود (خدا به حال بندگان آگاه تره. حالا هم ما دنبال استاد رائفي هستيم ) خواهشا درست تایپ کنید تا ما هم درست متوجه بشیم خدا خيرش بده داره حقيقت رو مي گه داره حرف حق مي گه و به خاطر خداست كه اين محبوبيت رو كسب كرده. بله خدا خیرش بده خوشبختانه تيپ و قيافه اش هم اون طوري نيست كه جوونها بخوان طبق اون خصوصيات دنبالش باشن منظورتون چیه؟ مگه چشه؟خیلی هم خوبه. |
|||
|
۱۹:۱۱, ۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۰ ۱۹:۱۸ توسط sanjabi.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
همه این همهمه به خاطر خنده چند تا خانم. یعنی اینقدر به شما فشار اومده؟؟؟ من واقعا از طرف تموم اون گنهکاران ازتون معذرت میخوام خواهش میکنم عفو بفرمایید از سر تقصیرات همشون بگذرید.
sara_iran العفو العفو |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,378 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,513 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,313 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,976 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,945 |