|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۵, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۳۹ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۵)sara_iran نوشته است:اگر استاد قرار بود مثل خیلی ها عین برج زهر مار بیاد حرف بزنه که من خوابم بگیره همون بهتر که اصلا حرف نزنه چون اکثر مخاطب های استاد جوون هایی مثل من هستند . شما مثل اینکه نمیبینید جوون ها از سخنرانی ها زده شده اند و راه جذب جوون ها رو افرادی مثل رائفی پور خوب بلدند غرب هم با زبون جوون ها داره اونا رو جذب میکنه در ضمن شما محتویات سخنرانیشون رو نقد کن نه این که دنبال این چرت و پرت ها باشی.چون اکثر مخاطب های استاد جوونن و نقدتون رو نمیپذیرن حالا هی شما این بحث مضخرفو ادمه بده .این نقد به مفت هم نمیارزه.اینهمه دکتر و سخنران داریم که بعضی وقتها با مخاطب هاشون شوخی میکنن.من که دیگه حاضر نیستم توی این بحث های بی محتوا شرکت کنم(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۴)mazyar_green نوشته است: 3- (آّ از لب و لوچه ابراهیم آویزون شد!) |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
متاسفانه مثل اينكه ما نمي تونيم در يك فضا كه در اختيار نوشتنه
بيايم و با هم بحث منطقي داشته باشيم! وقتي كه ما بخواهيم يك نفر بيايد و هرچي بگه در راستاي اين باشه كه از هزار نفري كه به حرفاش گوش مي دن همه رو راضي كنه قطعا اين امكان وجود نداره يك عده خوششون مياد يك عده بدشون مياد يك عده هم مخالفت مي كنن خوب حضرت ابراهيم هم يك انسان بودند.حضرت موسي هم . بني اسراييل هم يك قوم بهانه گير امگا 3 ميدوني چيهچه بدي دارد؟ هيچي ! خوب لفظ امروزيه ديگه؟ ميتونيد كتمان كنيد لفظ امروزي رو آب از لب و لوچه اش آويزون شد خوب چيه مگه عبارت امروزيه ديگه اگر يك چيزي كه امروز جريان داره رو بخواهيم كتمان كنيم بعد بچه هايمان 20 سال ديگه به زبان خودشون حرف مي زنن بايد زبانشون رو از ته حلقومشون بكشيم بيرون كه!
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۱۶ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۶:۴۲)sanjabi نوشته است:(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۵)sara_iran نوشته است:(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۴)mazyar_green نوشته است: 3- (آّ از لب و لوچه ابراهیم آویزون شد!) کوچه بازاری به معنای بد شدن نیست ولی چه چیزی رو برای چه چیزی به کار ببری مهمه که ای دو تا به هم میخورن یا نه. من با هر حرف عامی مشکل ندارم ولی این در شان قرآن و پیامبر نیست که بخوان اینجوری تفسیر کنن. در ضمن از قدیم گفتن: اگر داری تو عقل و دانش و هوش. . . . . . . . . برو دیپلم بگیر فالوده بفروش هرچه از دوست می رسد نیكوست. . . . . . . . . . . آب شلغم بهتر از آب كدوست كبوتر با كبوتر باز با باز. . . . . . . . . . گرفت مادر زنم ناگه مرا گاز (۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۱۵)ANTI MASON نوشته است:(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۵)sara_iran نوشته است:اگر استاد قرار بود مثل خیلی ها عین برج زهر مار بیاد حرف بزنه که من خوابم بگیره همون بهتر که اصلا حرف نزنه چون اکثر مخاطب های استاد جوون هایی مثل من هستند . شما مثل اینکه نمیبینید جوون ها از سخنرانی ها زده شده اند و راه جذب جوون ها رو افرادی مثل رائفی پور خوب بلدند غرب هم با زبون جوون ها داره اونا رو جذب میکنه در ضمن شما محتویات سخنرانیشون رو نقد کن نه این که دنبال این چرت و پرت ها باشی.چون اکثر مخاطب های استاد جوونن و نقدتون رو نمیپذیرن حالا هی شما این بحث مضخرفو ادمه بده .این نقد به مفت هم نمیارزه.اینهمه دکتر و سخنران داریم که بعضی وقتها با مخاطب هاشون شوخی میکنن.من که دیگه حاضر نیستم توی این بحث های بی محتوا شرکت کنم(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۴)mazyar_green نوشته است: 3- (آّ از لب و لوچه ابراهیم آویزون شد!) اگر استاد قرار باشه بیان این حرفارو بزنن که شما خوابتون نبره همون بهتر که اصلا حرف نزنه. دلیل نمیشه که شما جونید اقای رائفی پور هر چی که شما دوست داشتید بگه. بله بلدن چه طوری سخنرانی کنن که مخاطباش زیاد بشن ولی حق ندارن هر چیزی که دوست داشتن بگن. من در حدی نیستم که بخوام محتویات سخنرانیشون رو نقد کنم. بله من از نظر شما چرت و پرت میگم شرکت نکنید. شما مثل اینکه نمیفهمید من چی میگم. من گفتم اصلا شوخی نکنن؟؟ جواب بدید کو کجا این حرف رو زدم |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
(من مشکلم با مریدای اقای رائفیه)
تازه وارد! اگر مشکلت با من هستش ، توصیه میکنم بیای تو سایتم بحث کنی تا از خجالتت در بیام! اینجا نمیشه اونطور که باید و شاید جواب داد چون مکان عمومی هستش! اونجا که بیای نه تنها مکان شخصی هست، بلکه هم آزادی در حد مطلق داری! و هم اینکه مطمئن باش اگر راست بگی، روز 7 ، 8 هزار بازدیدی که از سایتم میشه بخاطر استاد رائفی پور هستش و به هدفت خواهی رسید! مناظره از این داغ تر میخوای؟!؟!؟!؟!؟! من نه با جواب دادن مشکل دارم و نه با نقد، هر موقع هم تخریب ببینم به بهترین وجه جبران میکنم!! جدیدا احساس میکنم از اونجایی که کسی نمیتونه از استاد عیب و ایرادی بگیره، یک موج چند نفری! برای تخریب من و امثال من دست بکار شده... که البته من هم با کمال میل استقبال میکنم! چون کیبوردم میخاره واسه این کارا! |
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۴ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۲۲)فاطمه خانم نوشته است: متاسفانه مثل اينكه ما نمي تونيم در يك فضا كه در اختيار نوشتنه فاطمه خانم شما جواب من رو بدید اب از لبو لوچه حضرت ابراهیم علیه السلام آویزون شد در شان حضرت ابراهیم علیه السلام هست؟آره یا نه به بچه لواشک نشون میدن که اب از لبو لوچش اویزون میشه. به حضرت ابراهیم علیه السلام مژده امامت میدن آب از لبو لوچش اویزون میشه؟این درسته حالا این جمله آقای رائفی رو تو ذهنتون تجسم کنید که به حضرت ابراهیم علیه السلام مژده امام شدنشون رو دادن و اب از لبو لوچه حضرت ابراهیم علیه السلام آویزون شده به نظر شما این تصویر خوبی از حضرت ابراهیم علیه السلام توی ذهن شما میاد؟؟ |
|||
|
۱۸:۴۵, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۰)sara_iran نوشته است:من هم از مریدان سفت وسخت استاد رائفی هستم که دیدم رو به دنیا عوض کرد و همه ی سخنرانی هاشون رو هم دیدم.و دانلود میکنم. ولی من که گفتم شما به خوبی خودت این مساله رو ببخش و من از طرف استاد از شما معذرت می خوام. anti666 عزیز هم به این مساله معترف هستند که استاد معصوم نیست و گاهی ممکن هست اشتباه کنه و اگر حکمت این کار استاد رو واقعا درک نمیکنی خواهش میکنم به این مساله پایان بده. فرض کن تمام ما کم اوردیم و از تو معذرت خواهی کردیم . یعنی واقعا چکیده ی نقد شما از استاد همین اویزون شدن اب از لب لوچه ی حضرت ابراهیم هست. یعنی احساس نمیکنید این بحث دیگه داره مسخره میشه.(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۲۲)فاطمه خانم نوشته است: متاسفانه مثل اينكه ما نمي تونيم در يك فضا كه در اختيار نوشتنه |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۲۳)ANTi666 نوشته است: (من مشکلم با مریدای اقای رائفیه)آره من تازه واردم توی این تالار. شما کاربر فعال انجمن های مخفی هستید آفرین به شما آفرین آفرین بببببله مرکز فرماندهیتون, سایتون, زیر نظر جنبش مصاف, آفرین آفرین بله آزادی آفرین آفرین در حد مطلق آفرین آفرین هدفم آفرین آفرین حالا حدفم چیه آفرین آفرین آره خیلی مناظره داغیه, آفرین دیگه چی, وای مردم نگو خیلی خوشحال شدم تعصب اینجوری بایدم هر تخریبی رو جلوش وایسه چه درست چه غلت تخریب شما. تخریب شششششششششما اینم از مریدای آقای رائفی پور. |
|||
|
۱۹:۱۷, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۹:۱۹ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۵)ANTI MASON نوشته است:(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۰)sara_iran نوشته است:من هم از مریدان سفت وسخت استاد رائفی هستم که دیدم رو به دنیا عوض کرد و همه ی سخنرانی هاشون رو هم دیدم.و دانلود میکنم. ولی من که گفتم شما به خوبی خودت این مساله رو ببخش و من از طرف استاد از شما معذرت می خوام. anti666 عزیز هم به این مساله معترف هستند که استاد معصوم نیست و گاهی ممکن هست اشتباه کنه و اگر حکمت این کار استاد رو واقعا درک نمیکنی خواهش میکنم به این مساله پایان بده. فرض کن تمام ما کم اوردیم و از تو معذرت خواهی کردیم . یعنی واقعا چکیده ی نقد شما از استاد همین اویزون شدن اب از لب لوچه ی حضرت ابراهیم هست. یعنی احساس نمیکنید این بحث دیگه داره مسخره میشه.(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۲۲)فاطمه خانم نوشته است: متاسفانه مثل اينكه ما نمي تونيم در يك فضا كه در اختيار نوشتنه دید من رو هم عوض کرده. شما هنوز نگرفتید من چی میخوام, من عذر آقای رائفی رو نمیخوام من دنبال این نیستم که یه نفر کم بیاره به خودم بگم من .... چکیدش این نیست مشکل اینه که شما هنوز متوجه نمیشید که چی میگم واقعا تعجب میکنم چرا متوجه نمیشید. بعضی وقت ها آدم چیزای ساده رو که دیگران متوجه نمیشن میبینه تعجب میکنه بیدار بشید به آقای رائفی پور بگید دیگه در مورد حضرت ابراهیم علیه السلام ,حضرت موسی علیه السلام اینطوری ححححرف نزنه. جایی که دخترا هستن میدونه که اگه یه چیز خنده داره بگه اونا بلند بلند میخندن ایین چچچچیزا رو نگه. مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا من طرف آمریکا و اسرائیل نیستم من دلم میسوزه که دشمن چه به سر ما اورده دلم میسوزه که ببینم آقای رائفی پور که با اونا دشمنه بیاد این حرفا رو بزنه تا چند تا دختر بخندن و این سخنرانی به نظر شما ارزش داره آخه من دلم به کی خوش باشه خودی که اینطوره چند روزه نشستم تا متوجه بشید ولی نمیشید |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۴ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
اگه تند رفتم ببخشید. ولی دیگه واقعا بعضی ها با منطقشون اعصابمو خورد کرده بودن. من دیگه توی این بحث شرکت نمیکنم تا خشمم فرو کش کنه
![]() ![]()
|
|||
|
۲۱:۰۵, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۲۱:۱۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
مطالب رو خوندم . تا اینجا تمام صحبت ها و نکته ها گفته شد و جواب گرفته شد . اگر با این حجم سخن رانی فقط همین چند نکته از ایشون دیده شده جا داره به ایشون تبریک بگم . این تاپیک ادامه کارش خالی از فایده هست . دو طرف مطالب خود را بیان کردند قضاوت با خوانندگان در صورتی که کاربری ایراد جدید و منطقی دارد به بنده پیام بدهد تا مجددا تاپیک را باز کنم تمام مطالب حذف شده جهت قضاوت خوانندگان بر گردانده شد با تشکر از ELENOR عزیز موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,380 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,517 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,316 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,978 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,109 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,948 |