کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۵۷, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان اگر کسی میتونه با استاد تماس داشته باشه یا ایمیل شون رو داره لطفا این انتقاد رو بهشون منتقل کنید
بنده یکی از طرفداران پر و پا قرص سخنرانی های استاد رائفی هستم یعنی 99% حرفاشونو قبول دارم ولی هرچی به این سخنرانی قبلی که زحمتشو کشیدین و گذاشتین فکر میکنم میبینم که اصلا مستند و حقیقی نیست منظورم اون قسمت مربوط به آذربایجان هستش، بنده به عنوان یک ترک یا آذری که ایشون میگن، حدود 30 سال هست که تبریز زندگی میکنم و کاملا با تفکرات و روحیات مردمش آشنا هستم اصلا نمیشه پذیرفت که این جریانهایی که اینجا شکل میگیره صهیونیستی هستش، ببخشید که میخوام رک و راست حرف بذنم چون لحن خود استاد هم این شکلیه و قصدم هم خدای نکرده توهین نیست صرفا گفتن حقایق هست، 2تا نقل هست که میخوام به یکیش اشاره کنم به خاطر اینکه دیگری به نظرم باعث تشنج میشه ازش میگذرم میتونید خودتون دربارش تحقیق کنین! اما قضیه از اونجا شروع میشه که یک ترکی به اسم ستارخان به خاطر مشروطه و حفظ تمامیت ارضی این مملکت که زیر شدیدترین محاصره بوده مجبور میشه واسه یونجه خوری، خلاصه ایشون مثل خر یونجه میخوره و کشور حفظ میکنه و قضیه ترک خر گفتن ها شروع میشه، ببینید عزیزان این ملت که به گفته ی آمار کشوری تقریبا حدود 25 میلیون جمعیت هستند بیشتر از 150 ساله که نجابت به خرج دادن و توجهی به این فحاشی ها نکردن بازم تاکید میکنم که نیتم نژاد و ازین چرندیات نیست و کاملا با اون آیه ی شریفه مواوفقم که گرامی ترین مردم نزد الله با تقواترینشون هست والسلام ولی دوستان نجابت و اخلاف هم حدی داره برادران فارس ما کاری کردند که شهریاری که شعر و حرفش رو از کلام حضرت امیر تبرک کرده میادو اون شعر معروفش که خر تویی یا من... رو می سراید، ترک خر کدومشونو میفرمایید؟ ستارخان سردار ملی یا باقرخان سالار ملی؟ علامه قاضی یا علامه طباطبایی؟ علامه جعفری یا عارف مجتهدی؟ شهریار یا پروین اعتصامی؟ مولوی یا شمس تبریزیش ؟ یا اون 125000 شهیدش ؟
اگه بخوام بشمارمش که شبانه روز کم میاد و هرچی به نزدیکتر سیر میکنیم رنگ و لعاب بیشتری میگیره
و یه روز یه ترکه، یه لره و یه رشتیه و و و شروع میشه، استاد عزیز این ملت سومین زبان غنی دنیارو داره اینو من نمیگم یونسکو میگه، این زبان افعال بی قاعده نداره انگلیسی با اون همه دب دبه 260 فعل بی قاعده داره(تقریبا) در مقابل ما اعتراضی داشتیم که چرا زبان من حتی در دانشگاه هم واسه خودم تدریس نمیشه؟ نه هرگز. ولی صدا و سیما میاد و پررو بازی در میاره و تحقیر و مسخره تا دلت بخواد، یه مدتی که هرچی فیلم و سریال داشتیم رفتگر و سرایدارش ترک بودن، همه ی این شغل ها واسم محترمه ولی جایی که بهش صرفا جهت خندوندن و تمسخر گیر میدن قاطی میکنیم تحمل ما هم حدی داره ما هم مسلمانیم، اولین پایتخت تشیع، شهر بی گدا،شهر بی معتاد شنیدین تا بحال؟ اینجاست والله بیایید ببینید، میدونید چرا؟ به خاطر بودجش نیست فکر کنم کمتر باشه که زیاد نیست فقط بخاطر اینکه اسلام و تشیع اینجا درست اجرا میشه، همسایه از حال همسایه با خبره که نمیگذاره به گدایی و فحشا کشیده بشه.
دوستان اون رشتیه بی غیرت نیست که تا زانو میره توی شالیزار، اگر بی غیرت بود که مثل آقایون از فرط بیکاری مینشست و این و اون و مسخره میکرد و جوک میساخت، من کسی رو از عزیزان فارس نمیشناسم که توی گوشیش ازین نژادپرستی ها خالی باشه، یا اگرم باشه لااقل وقتی بهش میرسونن میخنده و به بغل دستیش هم میخونه که در ثواب شادی سهیم باشه، پس یعنی همشون صهیونیست هستن ؟ این نتیجه به نظرتون از نتیجه ای که استاد رائفی گرفت به صهیون نزدیکتر نیست؟ عزیزان! ترک ها تصمیم گرفتن که دیگه توهین و فحاشی رو با اخلاق و نجابت پاسخ ندن چون نتیجه ی بدی داد، آفای رائفی این شیطنت صهیونیست نیست بلکه عکس العملی هستش که مقابل عمل شکل گرفته. امروز این ترکه میگه که اگه بهم بگه ترکه خر بهش میگم فارسه سگ. بازم معذرت میخوام، اینا چیزایی هستش که اتفاق می افته و نمیشه سانسورش کرد و بعد چه اتفاقی میافته!؟ من میگم، عزیز فارس چون اقلیمش نسبت به عزیز ترک گرمسیر هست لذا آستانه ی تحمل و شکیبایی روانش پایینه و چی میشه شروع میکنه به فحش خواهر و مادر و ازین کثافت ها، عزیزان الان در بین شما هم غیرت و تعصبی بودن ترکها معروفه، من در تهران هم بودم مدتی به این دعواهای خیابانی که اتفاق می افته دقت کردم در اونجا اولین رجزی که خونده میشه 90% فحش به ناموس دیدم من، ولی این اتفاق اینجا نمی افته چون اگه کسی که این گستاخی رو بکنه خوب میدونه که یا باید کشته بشه یا بکشه. پس سر این نزاع که این اتفاف میافته، من ترک خط و مرزم رو باید از مخاطبم جدا کنم چون واقعا اینجا برای ناموس مردم جان میدهند. پس نتیجه میگیریم که صهیونیست اون کسی بود که نوشت یا گفت یا خوند که : یه ترکه... یه رشتیه....
دنبال صهیونیست های مارون نگردیم جای دوری نیستن.
اگر بی ادبی کردم عذر میخوام چون هدفم این نبود، فقط درد دل بود و بس
بیاید بجای تمسخر و کینه توزی عشق و فداکاری را نثار هم کنیم، بیاید آسیبهایمان را درست بشناسیم و علاج کنیم
بیایید یک طرفه به قاضی نرویم.
اللهم عجل لولیک الفرج
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، بیداری اندیشه ، 7parsa4 ، farhadpotter ، یاســین ، صوت الحق
۵:۳۴, ۲۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۰ ۷:۱۹ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۴)vahab نوشته است:  
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۰)sara_iran نوشته است:  نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رافعی پور

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4020.html

[color=#006400][size=medium]

با سلام خدمت سرپرستان و مدیران این بخش
بنده عاجزانه تقاضا دارم اجازه ندهید هیچ بحث دیگری جز سخنرانی های جناب استاد رائفی پور وارد این بخش شود . چرا که مختل شدن این مراکز آرزوی قلبی دشمنان ماست و کمال تشکر را به جهت جداسازی بحث های بی مورد را از این بخش دارم

دعای افرادی چون من که با دانلود صحبت های به حق استاد رائفی از خواب غفلت بیدار می شوند همیشه به همراهتان خواهد بود

ببخشید نمیتونم جلوی خودم روبگیرم
مختل شدن این مراکز آرزوی قلبی دشمنان ماست!--یعنی چی یعنی من دشمن شمام و ارزوی قلبیمه که تاپیک به هم بریزه؟
۷:۱۵, ۲۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۳۰ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #43
آواتار
سخنرانیه 23 خرداد 90
نویزش رو گرفتم کیفیت صدا عالی شده
در 7 پارت
http://www.uploadbaz.com/2vyaf49aruv0 1
http://www.uploadbaz.com/ox6tgwog30c4 2
http://www.uploadbaz.com/8q7hv3e2c8m0 3
http://www.uploadbaz.com/j642nqkb9kag 4
http://www.uploadbaz.com/ivdgbpq02cjq 5
http://www.uploadbaz.com/1af19w91tlqn 6
http://www.uploadbaz.com/mzz3k2ywn6d6 7
۱۱:۲۷, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
نقد سخنرانی 23 خرداد 90

توی سخنرانی میگه دشمنشناسی و فراماسونری و صهیونیست تمام شد و دیگه پرداختن به اون خطاست و...

چند سال سخنرانی کردید که بگید تمام. نتیجه چی. که دشمن داریم؟اینهمه سخنرانی نتیجه اینه که دشمن داریم.
اینهمه وقت مردم رو گرفتید.

شما میگید روی بار کد ها زده شده 666 به خاطر چی این حرف رو میزنید اگه این 6 تا خط بلند یعنی 666 باید 3 عدد 6 توی بار کد باشه ولی توی اکثر بار کد ها نیست عدد 666. چون اگر این عدد 666 بود توی بار کد ها باید3 تا 6 داشتیم توی اعدا بار کد
خب حالا.شما به چه دلیلی میگید این خطهای بلند معنی عدد 666 میده طبق قوانین بار کد 2 خط باریک مثل هم معنی 6 رو نمیده چون بین بار کد عدد 6 خط اون فرق میکنه.
کارتن دوربین بار کدش 10 خط بلند تر داره و بعضی از بارکد ها اصلا خط بلند ندارن

دقیقه 15:بیا یه سر بریم بالا شهر ... یعنی چی؟؟ میشه توضیح بدید.باعث خجالته که یه شیعه که انگشتر عقیقشو نشون میده میگه نشان شیعه, این حرف رو بزنه

دقیقه 98:رئیس جمهور ایران دوست دارن برای چی دوست دارن عاشق چشو ابروشن (خنده شکرت کننده ها) "قطعا نیستن"(خنده شرکت کننده ها و آقای رائفی پور)
به قول معلم دبیرستانمون "مسخره گر نمیمیرد مگر اینکه مسخره شود"
چرا مسخره میکنی؟

دقیقه 122:به خاطر همین اسلام میگه توی "گور به گوری" چشتو بنداز پایین (به مردها داره میگه)
آقای رائفی پور چرا به مردا میگی گور به گوری؟
آقای رائفی شما با این تفسیرتون از قرآن حتما یک کتاب تفسیر بنویسید "تفسیر ال امروزی کوچه بازاری".
۱۱:۴۲, ۲۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #45
آواتار
روش نقد لطفا یک نگاه بیندازید
قرار شد ایرادات محتوایی باشه نه شخصیتی
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTi666 ، خیبر110 ، 7parsa4 ، یاســین
۱۱:۴۳, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #46

نقل قول:توی سخنرانی میگه دشمنشناسی و فراماسونری و صهیونیست تمام شد و دیگه پرداختن به اون خطاست و...

چند سال سخنرانی کردید که بگید تمام. نتیجه چی. که دشمن داریم؟اینهمه سخنرانی نتیجه اینه که دشمن داریم.
اینهمه وقت مردم رو گرفتید.
دوست عزیز:
هدف ایشون شناساندن جریانهای مخفی بود برای اونایی که بی اطلاع یا بعضا کم اطلاع بودند...
وانصافا خوب کارکردند...
هرچیزی اگر مدتی تکرار بشه دلزدگی ایجاد میکنه وحتی اثر معکوس داره.که میشه همون نمادزدگی یادشمن زدگی...
منظور ایشون این بوده که گفتنی هارو گفتیم.مقابله مهمه درمقابل این هجمه دشمن.وقطعا اگر ایشون همچنان سخنرانی هاشون درهمین باب بود اونوقت خود شما می غرمودید اااااههههههه چقدر تکرای ....
درست نمیگم.می فرمودید خوب بابا میدونیم دشمن داریم بگو حالا چی کار کنیم.
(لحن منو ببخشید).
--------------
واما در ادامه این نقدی که نوشتید اصلا منصفانه نیست.
قطعا همینطور که دوستان اشاره کردند بازهم میگم:
جناب رائفی پور وبقیه معصوم نیستند وایراداتی نیز به ایشان وارد است .ولی ایراد داریم تاایراد.
واینم اضافه کنم:
شما سخنرانی عزیزانی چون دکتر عباسی ،ازغدی و... رو از ابتدا که گوش کنی متوجه میشوید که به مرور زمان لحن صحبت ،شیوه بیان وتسلط برگفتار ومحیط توسطشان بهتر وعمیق تر میشه یابه عبارتی پخته تر میشه.
در مورد ایشون هم استثنانیست.(شنونده بایداصل مطلب روبگیره نه فرعیات)
یاحق.
-------------------------
درپایان از ناظر محترم بخش یک سوال داشتم :نقد محتوایی اگر پاسخگویی نداشته باشد یا خود فرد حضور وپاسخگویی نداشته باشد درسته یاخیر؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sara_iran ، ANTi666 ، یاســین ، PARADOX
۱۱:۵۳, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
گنه کرد در بلخ آهنگری
به شوشتر زدند گردن مسگری Blush

نقل قول:درپایان از ناظر محترم بخش یک سوال داشتم :نقد محتوایی اگر پاسخگویی نداشته باشد یا خود فرد حضور وپاسخگویی نداشته باشد درسته یاخیر؟

واقعا حرف درستیه.
جناب رائفی پور خودش سایت داره، وبلاگ داره.
این جا شده محلی برای شاخ و شونه کشیدن !!!
وقتی هنوز بعضی از کاربرها شیوه مباحثه رو بلد نیستن همون بهتر که همچین تاپیکی کلا حذف بشه

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mohamad ، rastin ، Reza14 ، ANTi666 ، sanjabi ، خادمة الزهرا
۱۲:۱۰, ۲۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۰ ۱۴:۰۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #48
آواتار
این تاپیک با توجه به اینکه
۱ ـ گوینده مطالب جهت دفاع از خود حضور ندارند
۲ ـ هیچ نقد منصفانه کاربردی و علمی ابراز نشد
۳ ـ نقد مطرح شده به شیوه ای نیست که حتی بتوان جواب داد
۴ ـ مهم اخلاق و منش اسلامی است که که با این شیوه بدان نخواهیم رسید .
۵ ـ این تاپیک محلی شده برای شاخ و شانه کشیدن و بکار بردن ادبیات چاله میدانی که از اهداف این تالار کاملا بدور و خلاف مقررات ان است
۶ ـ قصد کوبیدن شخصیت کسی نیست . نقد علمی و کاربردی با این روش زمین تا اسمان تفاوت دارد
۷ ـ اگر این تاپیک باز بماند باز هم ایرادات تکراری که چرا اقای رائفی پور فلان شوخی را کرده مطرح خواهد شد که فقط یک جواب دارد (داده شد)
۸ ـ با این نوع جواب دادن شبهه ای بر طرف نشده بلکه مصداق بد دفاع کردن بیشترین ضربه را میزند اجرا شده است
اگر استاد فردی را جهت پاسخگویی معرفی کرد یا خودشان برای جواب حضور پیدا کرد به عدل و انصاف نزدیک تر است
.....
هر عملی هدفی دارد هدف از ادامه ان چیست؟
کسانی که نقدی بر ایشان را دارند در فروم و سایت خودشان بفرمایند مطرح کنند تا ایشان یا جواب دهد و یا اگر شما درست میگویید ایشان به سنت امر به معروف احترام گذاشته و اصلاح خواهند کرد .
بنده به نقد سالم و عاقلانه علاقه مندم و از ان حمایت میکنم . میتوانید نمونه ان را در پست ارسالی بالا مشاهده کنید
این تاپیک به دلیل این مجددا باز شد که به دوستان ثابت شود که دلیل اقدام قبلی چه چیزی بود
با توجه به اینکه این تاپیک ختلاف مقررات . بدور از اهداف تالار و خالی از فایده بوده و تنها موجب اخلاف و دوری از اخلاق اسلامی است تا اطلاع ثانوی قفل و بعد از مشورت با جناب بیداری اندیشه در مورد ادامه یا حذف تالار تصمیم گیری خواهد شد

اگر نقد دیگری دارید برای من بفرستید در صورت مطابقت با موازین ان را به این تاپیک وصل خواهم کرد
در این رابطه در هیچ تاپیک دیگری پست نزنید
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: akhevi ، MAHDI59 ، rastin ، بیداری اندیشه ، sanjabi ، ANTi666 ، farhadpotter ، خادمة الزهرا ، N.Mahdavian
۱۶:۱۵, ۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
دوستان درخواست داشتن این تاپیک مجدد باز بشه. ما تاپیک رو باز می کنیم اما در صورتیکه نقد کنندگان رعایت ادب و انصاف رو نداشته باشن و مدافعان با لحنی تند و زننده با دیگران صحبت کنند تاپیک تا همیشه بسته خواهد شد.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ANTi666 ، sanjabi ، ANTI satan ، rastin ، sara_iran ، خادمة الزهرا ، N.Mahdavian ، ایرانی
۱۷:۱۹, ۳/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۰ ۱۷:۲۱ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #50
آواتار
[b]
جوابیه استاد رائفی پور به پست "نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور" تالار بیداری اندیشه:

بسم الله الرحمن الرحیم

1- برادران و خواهرانم انتقادهای منصفانه تان را خواندم عذر بنده را به سبب مشغله بسیار زیاد بپذیرید که جواب قدری دیر شد . در باره صحبت از پیامبران الهی (علیهم آلاف تحیه و الثنا) بله ابدا منظور توهین به پیامبری نیست و خدا لال کند هرانکه به فرستادگان ایشان توهین کنند .

اما مثلا اگر گفته شده است " امگا 3" بنده با بیانی طنز قصد در القای نفهمی و نادانی قوم همراه حضرت موسی (علیه السلام) را داشتم آن هم به زبان مردم خودمان تا درک مطلب راحت تر شود. امیر مومنان در نهج البلاغه می فرماید دنیا در نظر من از گوشت خوک در دست جذامی نا پسندتر می آید. می بینید با یک مثال چقدر زیبا کراهت از دنیا نمود پیدا می کند

در رابطه با حضرت ابراهیم(علیه السلام) در نظر داشتم مقام 14 نور اهل بیت نمود داشته باشد که پیامبری همچون ابراهیم(علیه السلام) آرزو می کرده آن 14 نور الهی از فرزندانشان باشد. زبانم لال اگز قصد توهین به پدر ادیان الهی را داشته باشم.

در رابطه با کلمن همراه هم(خودمانیم عجب گیر هایی که نمی دهید) عرض کنم (این فقط یک شوخی است) آیا به آن تکه سنگ بی احترامی شده است؟

اما در هر حال حرمت پیامبران جدی است و بنده بر حفظ حرمت ایشان مصر هستم ، البته اگر دوستان فکر می کنند این طرز صحبت توهین به مقام شامخ ایشان است بنده نوع صحبت را تغییر می دهم.

2- اگر شوخی در سخنرانی می شود فقط به این دلیل است تا مباحث سنگین سیاسی و صهیونیستی کسی را خسته نکند و برادران و خواهران عزیزم که انتقادهای شما قطعا مرا بیشتر به سمت تکامل رهنمون خواهد کرد بگویم امروز باید جوان را جذب کرد نمی گویم به هر قیمیت ولی به هر طریق که بتوان باید جوانان شیعه را بیدار کرد نا سلامتی اینان که به قهقرا می روند قرار است یاران حضرت باشند. باید تا می توانیم به زبان خود جوانان با ایشان صحبت کنیم باید جوان ببیند که سخنران به او از بالا نگاه نمی کند و یکی از خود ایشان است که البته واقعا هم همینطور است!

کار بنده واقعا سخت است و هم چون راه رفتن بر مویی باریک است از طرفی باید تا می توانم و خدا فرصت به ما عطا فرموده است جوانان مان را آگاه نماییم به گونه ای که برچسب نخوریم و از طرفی دیگر تمام خطوط قرمز رعایت شود(عزیزانی که در امر سخنرانی هستند می دانند این کار بسیار بسیار سخت است)

در باره برادران آذری . سخن همین که حرامزاده های صهیونیست و انگلیسی این جک ها را ساختند البته الان دست از ترک ها برداشته اند و به لر ها فشار می آورند. در جریان ماجرای روزنانه ایران این کاریکاتور در قطع 300000 نسخه یعنی ده برابر تیراژاین روزنامه چاپ می شود .براستی چه کسی در پشت سر ماجرا بود! صحبتهای مداخله جویانه الهام علی اف در مورد میهن عزیزمان را چگونه توجیه می فرمایید؟

به نظر شما چرا باید تظاهرات آذری های عزیز به سفارت ترکیه ختم شود؟

این همان ترکیه است که در جریان شلوغی های 18 تیر با حمله نظامی به مرزهای ما سه چوپان ترک ایرانی را به شهادت رساند

قارداشیم حد اقل سن بیلیرسن که تورک لر ایرانی توتوبلار

برای رائفی پور هیچ نژادی ارزش خاص و ذاتی ندارد بلکه آنچه برایم مهم است تقوای الهی ایشان است تمام

4- در باره تمام شدن پرداختن به فراماسونر ها هنوز سر حرفم هستم اما صهیونیستها خیر چون آنان تا ظهور حضرت خواهند بود و خواهند جنگید. دشمن شناسی و آشکار کردن نقشه هایشان کماکان ادامه دارد

5- در باره 666 که واقعا نمی دان چه بگویم ؟ چون کاملا واضح و آشکار است دو خط موازی در کنار هم یعنی 6 و سه مرتبه این دو خط موازی تقریبا در تمام کالا ها استفاده شده است در ابتدا وسط و انتها که حدود نیم میلی متری نیز بلند تر است. (واقع در شان یک تالار پژوهشی نیست که چنین سوال پیش پا افتاده ای که صد ها بار پاسخ داده شده به عنوان انتقاد مطرح شود /این مسئله باید به صورت سوال مطرح گردد نه انتقاد چون عزیزی که سوال پرسیده قطعا با مباحث آشنا نیست که چنین سوال ابتدایی را مطرح می کند)

6- برادران و خواهرانم رائفی و امثال او معصوم نیستند و هیچ چیز به اندازه انتقادات سازنده شما برای بنده مفید نیست (عزیزان می توانند در بخش نظرات وبلاگم انتقاد یا پیشنهاد خود را مطرح کنند تا رسیدگی شود)

antisemitism.blogfa.com وبلاگ حقیر

نردبان این جهان ما و منی است

عاقبت این نردبان افتادنی است

لاجرم هرکس که بالاتر نشست

استخوانش سخت تر خواهد شکست

فراموش نمی کنم و این همواره همچون حلقه ای در گوشم است اگر با سخنان بنده فردی منحرف شود به خدا قسم تن زار و نحیف من تحمل آتش خشم الهی را ندارد و اگر هدایت شود این تنها لطف خدا بوده که بنده وسیله باشم نه اینکه نشان فضل من باشد. تا کنون حدود 10 نفر از فعالان فرهنگی با بنده تماس گرفته اند و اعلام کرده اند که با ایشان تماس گرفته شده و خواسته شده است تا علیه بنده مقاله بنویسند تا در سطح وسیع انتشار یابد که به حمد الله با تقوای الهی این عزیزان این توطئه تا کنون خنثی شده است که امثال آینده نیوز مجبور می شوند خودشان دست به کار شوند .براستی اینان کیستند؟ هر که هستند ای کاش می دانستند رائفی یک از احاد همین مردم است که با همین مردم بزرگ شده و خدا می داند که هنوز هم خودم را از مردم جدا نکرده ام .

در مقابل این همه هجمه ای که به بنده صورت می گیرد و شما همراهان و همسنگران فقط از 10 درصد آن با خبر می شوید چه می توان کرد جز اتحاد در جبهه حق . برادران و خواهران عزیزتر از جانم حول محور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) جمع شویم نه دور امثال رائفی و عمرو و زید که اینان فانی اند و جبهه حق باقی است تا می توانید خودتان را در چشم امام زمان عزیز کنید و در این مسیر از همه سبقت بگیرید فراموش نکنیم اولین شرط برای سرباز شدن کنار گذاشتن اخلاق رذیله ست(غرور/حسادت/تهمت/غیبت/تجاوز به حقوق مال مردم و...)

نمی دانید تمام این فشار ها با یک تماس یا یک نظر در وبلاگم یا حضور فیزیکی عزیزی که در حال اشک ریختن می گوید صحبتهای حقیر باعث شده شیعه شود یا به دینش بازگردد به انرژی صد چندان بدل می گردد.

در پایان شعری را به همه مان گوشزد می کنم: (اوصیکم و نفسی)

گمانتان نرود آسمان تهی مانده است

و صبح دهکده مان از اذان تهی مانده است

هنوز بر لب شمشیرها تبسم هست

هنوز حوصله آخرین تهاجم هست

هنوز بارقه ای از غرور من باقی است

هنوز بارقه ای از غرور مردم هست

هنوز گرچه زمستان ، هنوز دلگرمم

که در تنور من و آفتاب هیزم هست

شکستم و همه گفتند برنخواهد خواست

شکستم و... نشکستم که خوان هفتم هست

بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است

شهید اگر نتوان شد، بهشت بیهوده است

سخن خلاصه کنم؛ روشن است ای مردم!

که اختیار زمین از من است، ای مردم!

سبب نبودید، سوزنده سبب نشوید

نجاشی ار نتوان شد، ابولهب نشوید

درخت را بگذارید خود بزرگ شود

شبان دهکده بی سگ حریف گرگ شود

به اختیار نباشد، نفس نمی خواهم

نکرده فریاد، فریادرس نمی خواهم

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohager ، وحید110 ، خیبر110 ، sanjabi ، ELENOR ، ANTI satan ، sara_iran ، Ahmad-A.R.M ، hamed ، Admirer ، rastin ، 7parsa4 ، فاطمه خانم ، MAHDI59 ، ghadimi2 ، خادم الرضا ، am_po ، vavp ، lpsl ، خادمة الزهرا ، hamed313 ، ilidin ، farhadpotter ، یاســین ، میثاق ، cheshmak86 ، PARADOX
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]