|
آقا! ميشه من به خانمتون نگاه کنم ؟!
|
|
۱۴:۰۰, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت: ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟ مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد مردیکه *****، مگه خودت ناموس نداری ... بيجا مي کني تو و هفت جد آبادت ... خجالت نمی کشی؟ ... جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور مودبانه و متین ادامه داد خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم ... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم مرد خشکش زد ... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۷, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
خيلي جالبه مديران بزرگ پوشاك و كساني كه از فروش اين پوشاك سود ميبرن ، دارن تو جامعه اسلامي مد گرايي و فرهنگ برهنگي رو ترويج ميدن تا مد هاي خودشون رو بفروشن و به پول برسن . ![]() بذاريد يه تحليل جالب كه بهش رسيدم بگم : اين مد گرايي تا برهنگي كامل پيش ميره ولي مديران پوشاك نميذارن مردم بدون پوشاك تو خيابون بگردن ( نه !!! اشتباه نكنيد اونا براي خدا اين كار رو نميكنن ) و دوباره كم كم مد مياد به طرف حجاب كامل و همين چرخه تكرار ميشه .(مطمئنم كه همين طور ميشه ) به دخترا و خواهراي ما تلقين ميكنن كه شما اگه ميخوايد پيشرفت كنيد بياييد اين لباسارو بپوشيد و تجدد رو تو لباس پوشيدن به ما تلقين ميكنن و ما هم به راحتي اون رو قبول ميكنيم و اون ها رو به ميليارد ها تومان و هزاران دلار پول ميرسونيم .![]() ما بايد با روشنگري تو جامعه مانع از فرهنگ برهنگي بشيم ، چه مديران دوست داشته باشند چه نداشته باشند . |
|||
|
|
۰:۰۳, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() 1)دوستان الگوی ازدواج شده دوست یابی ، یعنی اکثرا بر این باورند که اگر با کسی دوست نشی محاله ازدواج کنی ..! این شعاریه که خیلی ها برای به اجرا در آمدنش مبالغ کلانی هزینه کردند و بنیان خانواده ها ، اصالت و دین محوری رو بر هم زدند ... خوب اگر یه آقا پسر نوجوان 15 16 ساله ای با این نگرش پا به عرصه جوانی بگذاره مسلما برای ارضای امیال و یا تشکیل خانواده مجبور خواهد بود دختر خانومی رو برای دوستی انتخاب کنه و ...!! از اون طرف دختر خانوم مجبور خواهد شد برای انتخاب شدن بهتر و سریع تر خودش رو در ویترین ساخته و پرداخته شده یه عده از خدا بی خبر قرار بده به اون صورتی که ویترین می طلبه که میشه مبنای آرایش و برهنگی! (حالا قضایای بعد از دوستی ها بماند.....) 2)دوستان این جمله یادمون نره که میگه عرضه متوقف بر تقاضاست...!! وقتی تقاضای مردهای باغیرت ، خانمی بی حجاب و امروزی باشه نتیجه اش میشه برهنگی امروزی! بله... تو جامعه امروز ما خیلی ها اینجوری دوست دارند ، خوب باشه بفرمائید... خدایا همه ما و جوانان کشور عزیز اسلامیمون رو از تهاجم فرهنگ آلوده غربی محافظت بفرما و همگیمان را به راه راستی که رضای خودت است هدایت گردان. آمین یا رب العالمین |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان
راستش اگه یادتون باشه رهبر بعد از جنگ تحمیلی،به ما گفتن که جنگ نرم در پیش داریم اون روز معدودی از مردم شایدم هیشکی نفهمید ایشون چی فرمودند ولی ده سال بعد،دیدیم که چه فاجعه ای رخ داده . . . اگه تابع و پیرو ولایت باشیم هیچ اتفاقی رخ نمیده . . . یا علی |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ولی میگم روش خوبیه ها...
به نظرتون این کار رو با بعضی ها کنیم جواب میده؟! ![]() فک کنم جواب بده،ولی یه کم هم تلفات بده
|
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۲۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۳ ۱۵:۱۰ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۴:۴۱)Tishtar نوشته است: ولی میگم روش خوبیه ها... کجاش روش خوبیه؟ توهین رو باید با توهین جواب داد؟؟؟ اون خانم با بد حجابیش داره به همه توهین میکنه...ولی این حرف هم کاملا بی ادبی و توهینه وقتی یه پسری بیاد این حرف رو بزنه به هـــــــــر مردی مطمئنا اون مرد بهش برمیخوره این رسمش نیست اگر کسی این کار رو کرد و یه کتک درست و حسابی خورد نووووش جونش! ![]() تا اون باشه درست صحبت کنه! میخوان ابرو رو درست کنن میزنن چشم هم نابود میکنن |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
اینکه تولیدی ها فکر خودشونن درست، اینکه مرد هامون به حجاب و پوشش زن شون یا خواهرشون اهمیت نمیدن تازه بعضی هاشون بی حجابی رو با کلاسی و تمدن میدونم درست.... اینکه خانواده ها جامعه ایراد دارن اینم درست اما حرف من اینه تا من دختر یا همسر یا خواهر نخوام بد حجاب بگرم من عالم و آدم خودشون هم بکشن نمیتونن به زور بهم بگن آرایش کن بد حجاب باش ....
|
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
یه راه حل :
باید خانم هایی پیدا کنیم که خودشون پوشش مناسب ندارن و همسرشون بهشون خیانت کرده و با خانمی رابطه داره که پوشش نامناسب داره وقتی با مذاکره و گفت و گو و پرسش و پاسخ، از زبون خودش بگه که شوهرش به خاطر ظاهر اون خانم، به ایشون خیانت کرده، خود این خانم (همسر)، تمایل به حجاب پیدا می کنه. و به محجبه ها حسودیش می شه که زندگی بهتری دارن. اون موقع ست که این خانم متوجه می شه که بی حجابی، تجاوز به حریم کانون گرم خانواده هاست. اون موقع ست که خودش پرچم دار حجاب و پوشش و عفاف و حیا و حریم می شه. چند نفر از این هارو پیدا کنید، مستند تهیه کنید، کمپین راه اندازی کنید، سر و صدا کنید. تا از این به بعد، همه ی مردم بدونن اُمُل کیه، بدونن جاهل کیه، بدونن عقب مونده کیه. اون مردی که دست زنشو می گیره و می بره خونه، احساس کنه که مردم بی غیرت می دوننش اگر خانمش حجاب نداشته باشه. چون الان واقعا فکر می کنن مدرن هستن، فکر می کنن زندگی بهتری دارن و ... خوبی این کارها و فواید و نتایجش رو در دختران نوجوان ببینیم که در انتخاب هاشون تاثیرگذار خواهد بود. و پسرهای نوجوان و جوان. |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
یکی از اقوام ما هم خانم و هم آقا لاقیدن...
آقاشون با یکی دیگه پرید و حتی خونه شون رو به نام اون خانم کرد... بعد شما فکر میکنین همسرش محجبه شد؟ نخیر... همسرش به لج کارهایی که این آقا کرده، رفت تمام وسایل خونه شون رو قسطی عوض کرد که دیگه پول تو جیب شوهرش نباشه... این خیلی تئوریزه است که آدم بگه فلانی بلایی سرش میاد، میره ریشه یابی میکنه و ایراد رو در خودش جستجو میکنه... این تاپیک های قدیمی رو بالا میارین، یه سری بحث های جدید ایجاد میشه... توصیه ام اینه که تاپیکی که میخواین رو ایجاد کنین... |
|||
|
|
۲:۵۰, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲:۵۲ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام.
راستش گمان نکنم برای خیلی ها مهم باشد. نویسنده این داستان دچار کمبود تجربه و تعارض خط داستان بوده. از طرفی تحلیل روانشناخی دقیقی از شخصیت ها در ذهن نداشته. از سویی هم روش به ظاهر اخلاق مدارانه اش از اساس خراب است.چون: اولا باعث شکرآب شدن رابطه یک زوج شده که به احتمال زیاد در نهایت این کار ضررش بیش از نفعش باشد. دوم اینکه عملا غرور یک انسان را جریحه دار کرده(البته به فرض اینکه چنین فردی از این تعصب ها داشته باشد!) سوم اینکه دین را مصادره کرده و با روشی که مقبول دین نیست مردم را دین زده کرده (این یکی آفت بدی شده امروز!) توجه داشته باشید که قرآن با کافرش که اندش محسوب می شود قول نرم و طریق حسن را سفارش کرده نه مچ گیری و خوشمزگی و ... و اخر اینکه این داستان ها را برای تفریح می گذارید یا برای خنده یا نه کلا می خواهیم دور همی خوش باشیم؟ |
|||
|
|
۳:۲۲, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
شما چرا فقط به اینکه موضوع داستانهای نگاه میکنی!!!!!
این داستان برگرفته از دنیای واقعی ماست به نظر شما متن هایی که دوستان ارسال کردن برای شوخی و دور همی بود!!!! مثلا من میگم دختر باید خودش حد و حدود حجابی و رعایت کنه شوخی بود؟ تو این تالار همه بچه ها دغدغه شون دین و امام زمانشونه، مهمونی نیومدن که بگن دورهمیه!!!! من خودم به شخصه از یکی از آشناهامون شنیدم که میگفت من عاشق این زن هایی هستم که تو خیابون آرایش میکنن و تیپ میزنن از زیباییشون ماهم باید استفاده کنیم و نگاهشان کنیم!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و ما هم به راحتي اون رو قبول ميكنيم و اون ها رو به ميليارد ها تومان و هزاران دلار پول ميرسونيم .