|
امام حسین(علیه السلام) بهترین الگو برای همه
|
|
۱۴:۲۳, ۳۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۱۴:۴۸ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یاران صمیمی
توی این تاپیک قصد داریم الگویی کامل ومورد اعتماد برای تعالی نفس و تهذیب نفس ارایه بدیم . متن پست ها رو سعی میکنم کوتاه و کم بزارم تا دوستان عزیز خسته نشن. قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):حسین منی و أنا من حسین:حسین از من است و من از حسین. به راستی ایشان چه کردندتا نبی خدا اینطور بگوید؟؟؟ 1) همانند انبیا هدایت گر مردم است. قرآن کریم درباره ی انبیا می فرماید : «آنان را پیشوایانی که به امر ما هدایت میکنند، قرار دادیم.»و پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حسین (علیه السلام) را چرا غ هدایتمعرفی میکند و می فرمایند : «همانا حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است.» ادامه دارد . . . |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
همه چیز را اگر به کناری بگذاریم
اگر نگاهمون هم غیر دینی باشه این یه جمله از امام حسین کمه کم اوج سعادت دنیوی ماست : اگر دین ندارید لااقل در دنیای خود آزاد باشید با همین جمله میشه خیلیییییییییی شد |
|||
|
|
۰:۳۳, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۰:۳۴ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۶:۲۵, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام بر منجي مظلوم
![]() اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَىالْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ [/b] امام مهدى عليه السلام در زيارت ناحيه مقدّسه :
لأَندُبَنَّكَ صَباحا و مَساءً و لأَبكِيَنَّ عَلَيكَ بَدَلَ الدُّمُوعِ دَما ؛ امام مهدى عليه السلام در زيارت ناحيه مقدّسه : هر صبح و شام بر تو گريه و شيون مى كنم و در مصيبت تو به جاى اشك ، خون مى گريم . http://www.hadithlib.com/guides/view/14/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85/page:1 |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۲:۱۵ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
2) همچو انبیا از غیر خدا نمیترسید
او این ویژگی را در گفتار و کردار ثابت کرد . قرآن کریم درباره ی انبیا می فرماید: «آنان که رسالت های الهی را رسانند و از او میترسند و جز خدا از کسی نمیترسند» و امام حسین (علیه السلام) فرمود : « اگر در دنیا هیچ پناهگاهی وجود نداشته باشد با یزید بیعت نخواهم کرد » و در مورد یزید بن معاویه می فرمایند: « یزید مردی است که شراب مینوشد، نفس محترمه را به قتل میرساند ، تظاهر به فسق میکند ، مثل منی با مثل اویی بیعت نمیکند » در مکتب حسینی ترس با ارزش ، ترس از خداست نهترس از غیر خدا ، لذا حضرت در دعای معروف عرفه ، ترس از خدا را طلب می نماید :«اللهم اجعلنی اخشاک کانی اراک » خدایا مرا چنان قرار ده که از تو بترسم [چنانکه]انگار تو را می بینم . ادامه دارد . . . |
|||
|
|
۱:۵۲, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
3) تواضع سید الشهدا (علیه السلام)
ابن اثیر در کتاب اسد الغابه می نویسد : حسین بسیار روزه می گرفت و نماز می گذارد و به حج میرفت و صدقه می داد و همه ی کار های پسندیده را انجام میداد . شخصیت حسین ابن علی(علیه السلام) آنچنان بلند و دور از دسترس و پرشکوه بود که وقتی با برادرش امام مجتبی (علیه السلام) پیاده به کعبه می رفتند ، همه ی بزرگان و شخصیت های اسلامی باحترامشان از مرکب پیاده شده ، همراه آنان راه پیمودند. مورد 3 دنباله دارد . . . تا امروز چه چیزهایی رو از امام حسین یاد گرفتیم؟؟ 1)هدایت گر مردم باشیم. 2)از غیر خدا نترسیم. |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۱۳:۴۶ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دنباله
احترامی که جامعه برای حسین (علیه السلام) قایل بودبدان جهت بود که او با مردم زندگی میکرد - از مردم و معاشرتشان کناره نمیجست - با جان جامعه هماهنگ بود ، چونان دیگرها از مصایب و مواهب جامعه برخوردار بود وبالاتر از همه ایمان بی تزلزل او به خداوند ، او را غمخوار و یاور مردم ساخته بود. وگرنه او نه کاخ های مجلل داشت و نه سربازان و غلامان محافظ و هرگز مثل جباران راه آمد و شد بر گذرش بر مردم نمی بستند و حرم حضرت رسو اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را برای او خلوت نمی کردند. این روایت یک نمونه از اخلاق اجتماعی اوست ، بخوانیم : « روزی از محلی عبور می فرمود ، عده ای از فقرا بر عبا های پهن شده شان نشسته بودند و نان پاره های خشکی میخوردند ، امام حسین (علیه السلام) میگذشت که تعارفش کردند و او هم پذیرفت ، نشست و تناول فرمود و آنگاه بیان داشت : إن الله لا یحب المتکبرین . خدا متکبرین را دوست نمی دارد . سپس فرمود : من دعوت شما را اجابت کردم شما هم دعوت مرا اجابت کنید . آنها هم دعوت امام را و همراهش به منزل رفتند ، امام دستور داد هرچه در خانه موجود است به ضیافتشان بیاورند . بدین ترتیب پذیرایی گرمی از آنان به عمل آمد و نیز درس تواضع و انسان دوستی را با عمل خویش به جامعه آموخت. مورد 3 دنباله دارد. . . (ببخشید اگه طولانی شد) |
|||
|
|
۹:۲۷, ۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۳ ۹:۲۸ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دنباله
شعیب ابن عبدالرحمن می گوید : چون حسین ابن علی به شهادت رسید ، بر پشت مبارکش آثار پینه مشاهده کردند علتش را از امام زین العابدین پرسیدند ، فرمودند : این پینه ها اثر کیسه های غذایی است که پدرم شبها به دوش می کشید و به خانه ی زنهای شوهر مرده و کودکان یتیم و فقرا می رساندند. ادامه دارد . . . |
|||
|
|
۱۱:۳۲, ۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۳ ۱۱:۳۲ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
4) جود امام حسین (علیه السلام)
روایت شده است که اسامه ابن زیاد روزی مریض شده بود و امام حسین از عیادت کرد و دید صدایش به واغماه بلند شده است حضرت پرسیدند : «غم تو چیست برادر؟» گفت :«شصت هزار درهم قرض دارم » حضرت فرمود:« بر ذمه ی من باشد » گفت :« میترسم بمیرم و مقروض باشم » حضرت فرمود :« تو نمیمیری تا من قرضت را ادا کنم » راوی میگوید او زنده بود تا اینکه حضرت قرض اورا پرداخت نمود [font=B Nazanin][/font] ادامه دارد . . . |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,150 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,224 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| درخواست معرفی کتاب برای شناخت امام حسین (علیه السلام) | soheyl68 | 2 | 1,137 |
۹/مهر/۹۵ ۲۰:۰۳ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,188 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| 25شوال؛سالروز شهادت امام صادق(علیه السلام)کاش کمی«صادق»باشیم | آفتاب | 1 | 1,967 |
۸/مرداد/۹۵ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: sagheb |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,875 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,505 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|

![[تصویر: 20214012790492696105.jpg]](http://axgig.com/images/20214012790492696105.jpg)