کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین چیزی که تو تالار نوشتی چی بود؟؟؟؟؟
۱۷:۲۶, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان
امروز داشتم ارسال ها و موضوعات خودم رو داخل تالار میدیدم ، خیلی جالب بود برام ، هر کدوم یادآور کلی خاطرات تلخ و شیرین بود برامSmile

خلاصه رفتم اولین ارسالم رو دیدم ، خیلی باحال بود یادش بخیرBig GrinBig Grin
به ذهنم رسید شاید برای شما هم جالب باشه یادی از گذشته هاتون کنید ، واسه همین این تاپیک رو زدم تا هرکسی که دوست داره اولین چیزایی که داخل تالار بیداری اندیشه نوشته بود رو بذاره اینجا تا یه یادی از قدیما بشهBig GrinBig GrinBig Grin

از خودمم شروع میکنم:

اولین ارسال من:
۴/مرداد/۹۰, ۱۴:۰۱
موضوع: سریال ستایش

"در کل این ستایش 1 فمنیسم افراطیه، ضمنا اگه یادتون باشه اوایل فیلم کل جبهه رو زیر سوال بردن[تصویر: angry.png]"

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

این اولین ارسال من داخل این تالار بود ، شاید براتون بی مزه باشه ولی من خودم خیییییییییلی حال کردم باهاشBig GrinBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، هانا ، Havbb 110 ، میلاد.م ، وحید110 ، ترنم ، mohammad reza ، SAViOR ، Bahar ، صبح صادق ، Ali#59 ، لبخند خدا ، Mohammad Trust ، السا ، عبدالرحمن ، آلاله ، sarallah ، mahdy30na ، شیدا ، سدرة المنتهی ، هادی... ، MAHDI59 ، آیلار ، مجنون العباس ، خادمة الزهرا ، جویای حقیقت ، اولولالباب ، m1374b ، امیرخان ، Tolou ، MohammadMeraj ، حضرت عشق ، حوریه سادات ، صبا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۵, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
با یاد حق

راستش دیشب بعد این ارسالم تا صبح کلی به نبوغ!! خودم خندیدم!!! ( اخه ادم تا این حد خنگ؟؟)
تا این که امروز دوباره اومدم تالار و متوجه شدم دیشب جمعی از دوستان! هم بابت ارسالم مشعوف شدند انگار!!![تصویر: blush.png]
(لحن بعضی ها یک جوری بود کاملا حس کردم بنده خدا از شدت خنده خودش رو به زور جمع کرده!!)

اما قضیه چی بود؟

این ارسال اصلی در صفحه ی قبل هست که اتفاقا ویرایش نشده مونده بود ...

(۱۷/خرداد/۹۲ ۱۸:۵۶)محب الزهرا نوشته است:  

سلام

من هم دقیقا این قسمت فیلم رو دوست دارم تعبیر قشنگیه برای اونایی که تعریفی از خدا می خوان
فیلم به کارگردانی راما قویدل (همسر امیر جعفری)

[تصویر: dar_hamin_nazdiki_1.jpg]

مصاحبه راما قویدل در رابطه با فیلم

و این هم ارسال شیدا خانم!!!:

(۱۷/خرداد/۹۲ ۱۹:۴۴)شیدا نوشته است:  

نقل قول: فیلم به کارگردانی راما قویدل (همسر امیر جعفری)

بسم الله

سلام
ببخشید بابت اسپم. ولی همسر آقای امیر جعفری، خانوم ریما رامین فر هستن

ارسال من در واقع در تائید ارسال شیدا جان و نقض ارسال اصلی بود ...
ولی از اون جایی که تازه وارد بودم نمیدونستم سیستم نقل قوب این تالار نقل نقل قول رو درج نمیکنه!!! [تصویر: blush.png]
برای همین هم ارسال اون طور از آب در اومده بود ... و من هم که اصلا حواسم نبود.... ( که اصولا امر غیر معمولی نیست ..!!!)
افتاد؟؟؟ ( با صدای حشمت فردوس!! )
..
.
هیچی دیگه اومدم بگم ... دوباره به زندگی امیدوار شدم [تصویر: eyeglasses.png]
و این که حلال تون نمیکنم این قدر بهم خندیدین!![تصویر: wink.png]
(شوخی بود)
.
.
شاد باشید ...

یاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، revenger ، آلاله ، هادی... ، Bahar ، مجنون العباس ، سدرة المنتهی ، جویای حقیقت ، شیدا ، عبدالرحمن ، اولولالباب ، حضرت عشق ، صبا
۱:۱۱, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام.
سلام به همه قدیمیا . با تجربه ها . مدیرا ناظرا . . .
من چهار روزه دیگه تازه یه ماهه میشم .
پس خیلی زوده که الان بخوام فلش بک بزنم و مثلا یادی ازقدیما بکنم و برم اولین ارسالم رو نگاه کنم.
ازاینا گذشته من دقیقا یادم هست که اولین ارسالم چی بود. توی تاپیک دیالوگ های ماندگار بود.
شاید یه روزی وقتی من هم شدم فسیل Basiji برگردم و اون پست رو بخونم.
اما یک حسی بهم میگه دونستن این که آخرین پستم تو این تالار چیه برام خیلی جذاب تره.Huh
برای من ارسال کردن خیلی سخته حتی موقع تشکر زدن هم خیلی وسواس دارم آخه مسئولیت داره . اگه یه یه حرف اشتباه بزنم و چندین نفر رو گمراه کنم چی ، یا مثلا تشکر از کسی که حرف درستی نزده اونم به نوعی خنده در چهره فاسق هست دیگه.
تو این یه ماه 4 تا پست نوشتم.400 تا خوندم 11 تا تشکر زم.
کلا درد دل ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، آیلار ، soheyl68 ، جویای حقیقت ، Ali#59 ، شیدا ، عبدالرحمن ، help me ، انتصـار ، حضرت عشق ، درست پسند
۱۲:۱۶, ۱۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۵:۱۷ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #23
آواتار
به نام الله

سلام خدمت همگی

راستش منم اولین موردی که تو سایت گذاشتم درباره فرقه منحرف دافا و تجربیاتم از این گروه بود . گروهی که تو قرن بیستم و با مدارک علمی و سطح به قول خودشون فرهنگی و اخلاقی بالااااااWinkWink بت رو تبرک میکنند تا مقدس بشمرن و به چند خدایی معتقد هستن و یکی از طرفدارهای پر و پا قرص آنها حتی به یک سوال هم پاسخ دقیق نداد و بالاخره رفت !!!Big Grin

من دلم میسوخت از اینکه جوانان پاک و مستعد ایرانی , تو دام این انحرافات میافتند .

افشای مکتب انحرافی دافا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، revenger ، عبدالرحمن ، انتصـار ، حضرت عشق ، جویای حقیقت ، درست پسند
۱:۰۷, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #24

به نام خدا
سلــــــــــــــــــــــــــام

بچه ها!امروز تولد یک سالگیه من بود...
پارسال دقیقأ چنین روزی در تالار ثبت نام کردم

همان روزها که مستند ظهور را دیده بودم و حساااابی کلم داغ بود و تحت تأثیر قرار گرفته بودم!!
انقدر که تا وارد تالار شدم، سریع رفتن سراغ بخش مستند ظهور و چون اولین دفعه ای بود که در چنین فضاهایی ثبت نام میکردم،
حسسسسسسسسسابی ناشی بودم! Big Grin وقتی به سوتی های خودم فکر میکنم،خندم میگیره

اینم اولین ارسال من در تالار:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-93...#pid177460

91/11/25
اصلأ نگاه نکرده بودم مبحث کی زده شده و اصلأ بدون خواندن نظرات بقیه و بحث هایی که شده، تا این مبحث رو دیدم آمپرم زد بالا (منم غیرتی رو مستند ظهور) اومدم وارد گود و ارسال زدم.
چه ارسال خنده داری هم ،خییلی هم استقبال شد...

Big Grin Big Grin
بعد که کل گفتگوها رو خواندم،و تاریخ ایجاد مبحث هم دیدم،تازه متوجه شدم . من کجای کارم.

Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، انتصـار ، پرنیان ، revenger ، جویای حقیقت ، amirhq21 ، مجید املشی ، صبا
۲:۳۹, ۲۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۲:۴۸ توسط امیرخان.)
شماره ارسال: #25
آواتار
Big Grin

با این که تنها چند ساعت تو تالارم این مبحث برام جالب بود.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، revenger ، Bahar ، صبا
۱۶:۰۸, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
برای تجدید خاطره ها خیلی تایپک خوبیه و به دوستای تازه وارد پیشنهاد میکنم حتما به اینجا سر بزنند ، ولی به نظر شما مهمه ما چی نوشتیم ؟ ایا وقتمون رو نمیگیره و به موارد تفریحیه غیر مجاز تالار اضافه نمیکنه ؟

تجدید خاطره از فرهنگ سازیه پله به پله مهم تره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، Ali#59 ، صبا
۱۷:۵۵, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱/تیر/۹۳ ۱۶:۰۸)Mohammad Trust نوشته است:  برای تجدید خاطره ها خیلی تایپک خوبیه و به دوستای تازه وارد پیشنهاد میکنم حتما به اینجا سر بزنند ، ولی به نظر شما مهمه ما چی نوشتیم ؟ ایا وقتمون رو نمیگیره و به موارد تفریحیه غیر مجاز تالار اضافه نمیکنه ؟

دلت می خواد اینجا هم دعوا راه بیفته.
اگه دعواشه من در میرماBig Grin
رو من حساب نکن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust
۲۰:۳۲, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
من که اولین ارسالم تاپیک ی راجع به گروه evanescenceبود ،که هیچکس اخرش جواب ندادSad اصلا من قبل عضو شدن تالار میومدم فقط برای پرسیدن این سوال عضو شده بودم...هیچی دیگه سرخورده شدم چهار پنج ماه نیومدم تالار بعدش!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، حوریه سادات
۱۳:۲۷, ۱۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۱۳:۳۶ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #29
آواتار
اولین ارسال من در تاپیک گفتگوی منتظران بود..چقد ساده حرف زدما..خودم خجالت میکشم الان..Blush

نقل قول:سلام
اشكم با نوشته تون دراومد،علي آقا شما اشتباه مي كنين آقا منتظر زياد داره اما اينكه كدومشون منتظر واقعي اند و كاراشون از روي ريا و خودنمايي نيست رو خدا مي دونه...
چي بگم از درد دوري و هجران؟چي بگم از اين دلتنگي ديوونه كننده كه داره پدرمو در مياره؟چي ميتونم بگم از گريه هاي شب و روزم و دعاي عهد صبح هامو كميل 5شنبه ها؟به خدا قسم دارم ديوونه ميشم از اين عشق سوزناكم...قصه ي عشقم رو به يكي از دوستام گفتم،فكر مي كنين چه عكس العملي از خودش نشون داد؟فقط بهم خنديد و گفت ديوونه اي!راست ميگه من ديوونه ام،ديوونه ي يه لحظه ديدن آقام هستم و جونم كه هيچ همه ي زندگيم رو براش ميدم.اينو گفتم تا بدونين غير غريبي آقا،منتظراش هم غريبن و منتظرن تا يكي حرفشون رو بفهمه فقط بگم خوشحالم كه ميبينم تنها نيستم،انگار اين مرضي كه توي جون منم افتاده همه گيره!!!!
به اميد ظهورش
يا مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

BlushBlushBlush

(۱/تیر/۹۳ ۱۶:۰۸)Mohammad Trust نوشته است:  برای تجدید خاطره ها خیلی تایپک خوبیه و به دوستای تازه وارد پیشنهاد میکنم حتما به اینجا سر بزنند ، ولی به نظر شما مهمه ما چی نوشتیم ؟ ایا وقتمون رو نمیگیره و به موارد تفریحیه غیر مجاز تالار اضافه نمیکنه ؟

بابا چرا انقد سخت میگیرین؟!کدوم تفریح غیر مجاز؟Huh
بده آدم یه نگا به طرز تفکر قبلنش بکنه و ببینه بعد چند سال چقدر عوض شده؟
اینکه آدم بشینه ارسالای قبلشو بخونه ببینه چیا گفته، چیا رو نباید میگفته یا بعضا بهتر بوده بعنوان یه شیعه چه چیزایی رو به حرفاش اضافه میکرده تفریح غیر مجازه؟!
بلانسبت شما، ما که هر شب نمیشینیم ببینیم تو طول روز چیکار کردیم، چیا گفتیم و چه خط قرمز هایی رو شکستیم تا دیگه روز بعد انجامشون ندیم..بلکه این چنین تاپیک هایی برمون گردونه به عقب..یه نظر به گذشته، واسه ماهایی که بیشتر وقتمون رو تو تالار بودیم بد که نیست، مفیدم هست..یه سرباز باید بدونه وقتشو با چی پر کرده..غیر از اینه؟!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، صبا
۱۴:۰۹, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
(۱۵/تیر/۹۳ ۱۳:۲۷)hoorie نوشته است:  

بابا چرا انقد سخت میگیرین؟!کدوم تفریح غیر مجاز؟Huh
بده آدم یه نگا به طرز تفکر قبلنش بکنه و ببینه بعد چند سال چقدر عوض شده؟
اینکه آدم بشینه ارسالای قبلشو بخونه ببینه چیا گفته، چیا رو نباید میگفته یا بعضا بهتر بوده بعنوان یه شیعه چه چیزایی رو به حرفاش اضافه میکرده تفریح غیر مجازه؟!
بلانسبت شما، ما که هر شب نمیشینیم ببینیم تو طول روز چیکار کردیم، چیا گفتیم و چه خط قرمز هایی رو شکستیم تا دیگه روز بعد انجامشون ندیم..بلکه این چنین تاپیک هایی برمون گردونه به عقب..یه نظر به گذشته، واسه ماهایی که بیشتر وقتمون رو تو تالار بودیم بد که نیست، مفیدم هست..یه سرباز باید بدونه وقتشو با چی پر کرده..غیر از اینه؟!Blush

دقیقا همینه. والا وقتی یه مدیر این حرفو میزنه ، کسی که بهش کاری نداره ، منم حرف مدیر رو زدم ! چیز بدی نگفتم لابد!

زیاد مهم نیست دیگه ، من چندتا پست اینجوری دارم توی تالار ، ما که فقط میایم دیگه یه نگاهی میکنیم بریم. کار خاصی نداریم با مسائل.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]