کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: واقعا خیال می کنی عمله قبولی داری؟!
بله زیاد
نه اصلا !
اگه خدا قبول کنه آره ... اگر م نه که ندارم !
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 ... عملی که فکر می کنی انجام دادی و قبوله ...
۱۶:۴۳, ۱۴/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۱۷:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]
سلام ...
.
الان میخواهی بمیری! شوخی هم نداریم !

(فک میکنید جناب عزرائیل چطوری میاد ؟ در میزنند ؟؟؟؟ خیر !!!! )
.
اعمالت رو که فکر میکنی قبوله رو بیار بشمریم ...
.
عملی داشتی که بهش بنازی؟
.
مطمئنی که عملت قبوله ؟
.
چی کار کنم که به واسطه اون خدا منو ببخشه ؟ تو رو خدا راهنماییم کنید !!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، عبدالرحمن ، لبخند خدا ، help me ، شیدا ، مصباح ، یاســین ، soora ، ali0077 ، فدايي ولايت ، mahdy30na ، Farzaneh ، علمدار133 ، انتصـار ، اسکای ، Eve ، Mohammad Trust ، رضوانه ، حسن عزتي ، mu.DANGER ، سیمرغ ، أین المنتظر ، السا ، مجنون العباس ، aboutorab ، ضحی ، درست پسند ، حوریه سادات ، zahra11 ، قلب ، عبدالرحیم
۱۶:۵۸, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام فاطمه خانم عزیزHeart
من فقط یه راه بلدم
البته خودم یادم نمیمونه انجام بدم
هر وقت خاستیم یه کاری انجام بدیم ثوابش رو به ائمه تقدیم کنیم
اینطوری کیفیت کارامونم میره بالا
خیلی کارا رو هم انجام نمیدیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، میلاد.م ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، مصباح ، شیدا ، sabrina ، soora ، لبخند خدا ، ali0077 ، فدايي ولايت ، mahdy30na ، Farzaneh ، انتصـار ، Eve ، Mohammad Trust ، رضوانه ، mu.DANGER ، سیمرغ ، السا ، aboutorab ، حوریه سادات ، zahra11 ، قلب
۱۷:۰۰, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
اره خیلی کارا کردم که فکرکنم قبول باشن اماوقتی بگم چه کاری کردم فکرنمیکنم دیگه قبول باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، help me ، یاســین ، لبخند خدا ، ali0077 ، شیدا ، فدايي ولايت ، mahdy30na ، مصباح ، Farzaneh ، انتصـار ، Mohammad Trust ، رضوانه ، سیمرغ ، السا ، مجنون العباس ، aboutorab ، حوریه سادات ، قلب
۱۷:۰۲, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
عملی که بخوام بهش بنازم هر چه فکر میکنم که ندارم ولی اگه داشته باشم هم که ندارم ،مطمئنا با گناهایی که انجام دادم همش خط خورده و از بین رفته متاسفانه ....Sad
نقل قول:چی کار کنم که به واسطه اون خدا منو ببخشه ؟
من بیشتر سعی میکنم از خدا بخوام بخاطر غفار بودنش منو ببخشه و بقول دعای کمیل «اَم کیفَ اَسکُنُ فی النّار و رَجایی عَفوُک»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، یاســین ، sabrina ، شیدا ، لبخند خدا ، soora ، ali0077 ، mahdy30na ، مصباح ، Farzaneh ، انتصـار ، Eve ، Mohammad Trust ، رضوانه ، سیمرغ ، السا ، مجنون العباس ، aboutorab ، حوریه سادات ، قلب
۱۷:۰۶, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:سلام ...
.
الان میخواهی بمیری! شوخی هم نداریم !

(فک میکنید جناب عزرائیل چطوری میاد ؟ در میزنند ؟؟؟؟ خیر !!!! )
.
اعمالت رو که فکر میکنی قبوله رو بیار بشمریم ...
.
عملی داشتی که بهش بنازی؟
.
مطمئنی که عملت قبوله ؟
.
چی کار کنم که به واسطه اون خدا منو ببخشه ؟ تو رو خدا راهنماییم کنید !!

سلام Smile.مشتاق دیدار .Heart

خیر من عملی نداشتم که بهش بنازم .

تو نهج البلاغه خوندم تقوا رییس اخلاقه .

از طرفی کسی عبادتش قبوله که تقوا داشته باشه.

من جهنمی خالص هستم .وقتی قبول کنی حداقل کمتر از مرگ میترسی.میدونی اونور برات فرش قرمز نمیندازن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، فاطمه خانم ، مصباح ، help me ، Farzaneh ، شیدا ، soora ، انتصـار ، یاســین ، Eve ، Mohammad Trust ، رضوانه ، mu.DANGER ، سیمرغ ، السا ، مجنون العباس ، aboutorab ، حوریه سادات
۱۷:۰۷, ۱۴/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۱۷:۲۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا

یه جا فک کنم خطبه ی سئلونی بود که می گفت اگه می خوای بدونی عملت قبول شده، ببین توفیق اعمال دیگه سراغت میاد یا نه

یه جا هم مرحوم دولابی گفتن که : اگه می خوای بفهمی عملت بالا رفته و بالتبع خودت رو بالا برده، نگاه کن ببین به برادر دینیت سوء ظن داری یا نه
من اکثرا این تست سوء ظن و حسن ظن رو اجرا می کنم و همون اکثرا هم جوابی که بهم می ده منفیه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، شیدا ، لبخند خدا ، soora ، ali0077 ، فاطمه خانم ، sabrina ، mahdy30na ، Farzaneh ، انتصـار ، Mohammad Trust ، رضوانه ، mu.DANGER ، سیمرغ ، السا ، مجنون العباس ، aboutorab ، حوریه سادات ، قلب
۱۷:۲۲, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام فاطمه ی عزیزم
یکی از راه هایی که باعث میشه عملت قبول بشه اینه که هر روز که برای نماز صبح بیدار میشی ببین اون روز به کدوم
از امامامون تعلق داره مثلا 5 شنبه ها به امام حسن عسگری تعلق داره و بعد از اینکه زیارتشو میخونی باهاش صحبت
کن و بگو که من امروز کنیزتونم و امروز همه ی اعمالمو به شما واگذار میکنم.
وقتی میگی که من کنیزتونم زمانی که توی خونه ی خودت هستی انگار خونه ی اون امام هستی و این برات ثبت میشه. مثلا اگه در غیبت کردی چون اعمالتو به فلان امام سپردی احتمال اینکه به واسطه اون امام کاره خوبت با غیبتی که کردی ، مورد قبول واقع بشه . . . ! و هم اینکه اون امام برات طلب مغفرت میکنه تا کاره خوبت مورد قبول واقع بشه !!! امیدوارم مشکلت حل بشه Heart
[font=B Nazanin][/font]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mahdy30na ، فاطمه خانم ، مصباح ، شیدا ، انتصـار ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، مجنون العباس ، aboutorab ، حوریه سادات ، قلب
۱۷:۲۷, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۷:۰۶)SkyGirl نوشته است:  من جهنمی خالص هستم .وقتی قبول کنی حداقل کمتر از مرگ میترسی.میدونی اونور برات فرش قرمز نمیندازن.

یا من رجـــــــائی عفوه ...

ای کسی که امیدم به بخشش اوست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، مصباح ، help me ، شیدا ، soora ، علمدار133 ، انتصـار ، اسکای ، یاســین ، Eve ، Mohammad Trust ، رضوانه ، سیمرغ ، السا ، مجنون العباس ، aboutorab ، حوریه سادات ، قلب
۱۷:۲۸, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
مهمه که هر کاری که میخوای انجام بدی بدونی برا چی انجام میدی
اگه خیره که چه خوش به سعادتان
اما اگر نه که دیگه ....
بدون تعارف بگم کاری که مفید بدونم اول توکل میکنم بعد انجام میدم ، حداقلش اینه که تو اون کار خودمو دخیل نمیدونم .
جان از ان خدا
فعل از سوی من
چه خوش به سعادتم که رضای من با رضای خدا در یک هدف باشه ( رضای خدا مهمه پس من باید رضایت اون که همهچی برای اونه رو بدست بیارم )

اقا پیشتر هم گفتم هر لحظه جناب ملک الموت بیاد باهاش روراستیم و نمیگم چرا اینکارو نکردم.
خیلی پرروییه که اینجوری فکر کنی ولی ....Big Grin

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، help me ، شیدا ، soora ، انتصـار ، Eve ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، السا ، مجنون العباس ، aboutorab ، فاطمه خانم ، حوریه سادات ، sabrina ، قلب
۱۸:۰۵, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
فکر کنم مهمترین چیزاینه که حق الناس گردنت نباشه خدا میبخشه اما اگه اون دنیا حق مردم گردنت باشه کارت زاره
مثل عبدالرحمن اشک کاربرها رو توی تاپیکها درنیاریBig Grin
جاداره اینجا ازشما (فاطمه خانم)تشکرکنم به خاطر طرح این سوالات جدید وجالب
یه جورائی از خشکی درمیاره این سوالات تالار رو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Eve ، Ali#59 ، Mohammad Trust ، رضوانه ، mahdy30na ، السا ، مجنون العباس ، aboutorab ، فاطمه خانم ، soora ، حوریه سادات ، sabrina ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا