|
چادر براق
|
|
۱۷:۱۹, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۰ توسط mary20.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروزه بازار چادر های براق داغ داغ است . چادر هایی با جنس ساتن ، کن کن و... توجه دختران جوان را به خود جلب کرده است . واقعا هم نسبت به چادر های معمولی جذاب و شیک تر به نظر می رسند . بعضی ها می گویند حجابمان که کامل است چه اشکالی داره که یک چادر لیز و براق بپوشیم تا زیبا و خوش تیپ به نظر برسیم . اگه چادر مان مشکی است حداقل براق باشد تا دل را نزد . اما مگر هدف پوشیدن چادر جلوگیری از جلب توجه نامحرم نیست . آیا دیگر اسم این چادر ها را می توان حجاب گذاشت ؟ چادری که توجه منه دختر رو اینقدر به خودش جلب میکند مطمئنا برای یه پسر صد مراتب جذاب تر است ! چادر باید برق نگاه نامحرم رو ازش بگیرد نه اینکه خودش براق باشد . درسته که چادر می پوشیم اما درست نیست براق باشد که از صد فرسخی چشمک بزند . خواهر های گلم چادر خوبه اگه واقعا حجاب باشه ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۰, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
به چند مسئله باید توجه داشته باشیم
توجه داشته باشید برای کسی ممکن هست روسری ساتن جذاب تر از موی باز باشد ! قوه ی تخیل هست . این مسئله هم اصلا یک بیماری محسوب نمیشود !
اینطوری که نمیشود . پ.ن من خودم از روسری و لباس های نیمه رنگی استفاده می کنم و کسی من رو با لباس تمام سیاه ندیده . اما به فرض اینکه بنده مسلمانم و من رو ببین . حجاب من هم جذاب هست . این حجاب نیست ! حجاب ِ جذاب میشود همان اسلام آمریکایی |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۳ ۱۴:۲۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:شرع به عرف ترجیح دارد بله فاطمه خانوم، شرع بر عرف ارجحیت داره. تازه بعضی جاها عرف، شانیتی نداره که بخوایم شرع رو بر اون ارجح بدونیم و اینطور جاها کل حکم و قضیه و مسئله می شه شرع . این عرفی که فقها بر اون تاکید دارن، تعریفش کاملا متفاوته از عرف مد نظر عرف و غالب جامعس این عرف مدنظر فقها با محوریت و پشتوانه ی شرعه نه اکثریت مدنظر جامعه اینه که وقتی اینجور جاها فقها می گن عرف، اون عرفه کاملا منطبق بر شرع و اسلام هستش نه نظرات شخصی که ماها معمولا اینو درنظر نمی گیریم که این باعث می شه راهو اشتباه بریم پس من اینجور جاها اول باید تعریف دینی اصطلاحات رو بدونم تا امر برام مشتبه نشه . |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۳ ۱۴:۱۰)فاطمه خانم نوشته است: پ.ن شما الان دارید خودزنی می کنید؟ ![]() خودتون دلیل میارید بعد خودتون رو می برید زیر سوال؟ منظور ما از حجاب قشنگ این نبود که جوری بگردیم مردان هوس باز به مقصودشون برسند ، بلکه منظور این بود افرادی که گرایش به اسلام و چادر دارند به چادر ترغیب شوند ، سادگی و وقار در عین زیبایی. از زیبایی اشتباه برداشت نکنید ، خودتون هم می دونید منظورم چیه... |
|||
|
۱۸:۲۵, ۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۳ ۱۸:۳۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
حجاب باید در حدی باشه که برای یک آدم نرمال (با تاکید نرمال) جذابیت جنسی و جلب توجه ایجاد نکنه!
وگرنه پوشیه هم بزنی واسه آدم ابـنرمال، جذابی!! . ![]() . کسی که چادر از نوع براقش براش جذابیت داره آدم نرمالی نیست... |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
ببینید حضرت خدیجه رنگ زرد میپوشیدن چون پیامبر این رنگ رو دوست داشتن ، خب چرا پیامبر میگفتن بپوش؟؟؟ کی دیگه بالاتر از پیامبر؟؟ حجاب حضرت خدیجه کامل بوده ولی رنگش زرد بوده و پیامبر گفته ایرادی نداره بپوش. مگه پیامبر نفرمودند : سفید بپوشید تا پاک و پاکیزه شوید؟؟» فقط برای آقایون گفتن اینو؟؟ اسم چادریا که بد در رفته میگن بد تیپن و خوش لباس نیستن و عقب مونده ان و...!! حالا که میخوای شیک باشی و تیپ بزنی میگن نه جلب توجه میکنه. کی گفته چادر کن کن جلب توجه میکنه؟؟؟ من خودم توی خیابون دیدم مردهایی که هیزن و نگاه میکنن فقط به من نگاه نمیکنه به همه ی زنها نگاه میکنه ، پس مریضه و ربطی به پارچه ی چادر من نداره ! مسلمونای اروپایی رو ببینید توی تلویزیون روسری هاشون همه رنگیه ، واقعا قشنگه . ولی مسلمونای ایران اکثرا روسری ها مشکی و چادرهم که کلا مشکی هست ! ! الکی به پارچه ی چادری ها گیر ندید ، حجاب کاملا رعایت شده و ایرادی نداره. [font=B Nazanin][/font] |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۴ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۳ ۱۸:۴۸)دختر خورشید نوشته است: سلام و عرض ادب اولا منبع این حرفتون کجاست؟ منبع بگذارید ، ثانیا رنگ زرد بیرون از خونه؟ اصلا مگه چادر زرد رنگ وجود داشته ؟ اگر هم این حرفی که شما می زنید حقیقت داشته باشه ، مربوط به اندرونی خانه ی پیامبر بوده است نه بیرون از خانه! نقل قول:[b]مگه پیامبر نفرمودند : سفید بپوشید تا پاک و پاکیزه شوید؟؟» فقط برای آقایون گفتن اینو؟؟ اسم چادریا که بد در رفته میگن بد تیپن و خوش لباس نیستن و عقب مونده ان و...!! حالا که میخوای شیک باشی و تیپ بزنی میگن نه جلب توجه میکنه. مهم اینه واسه کی تیپ می زنید... نقل قول:کی گفته چادر کن کن جلب توجه میکنه؟؟؟ کمتر نگاه می شه به زن چادری. نقل قول:مسلمونای اروپایی رو ببینید توی تلویزیون روسری هاشون همه رنگیه ، واقعا قشنگه . مسلمان آمریکایی اروپایی؟ رنگ سیاه کمترین بازتاب رو در بین تمامی رنگ ها داره ، و باعث میشه بلندی های بدن زن هویدا نباشه. رنگ به خودی خود جذابه ، تخیل مرد از رنگ لباس فرد ، چیزی فراتر از یک پوشش ظاهری میسازه. شما که باید با روانشناسی رنگ ها آشنایی داشته باشید... ضمنا منتظر منبع موثق شما هستم. البته احساسم میگه منبعتون ویکی پدیا بوده...
|
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
منبع من : کتاب عایشه بعد از پیامبر
اثر :کورت فریشلر . ترجمه : ذبیح الله منصوری متن :«خدیجه زنی بود مهربان و پیوسته لباس زرد میپوشید برای اینکه میدانست همسرش (محمدامین) رنگ زرد را در لباس او دوست میدارد» چادر اصلا وجود نداشته . لباس رو میگم ، به احتمال زیاد بیرون از خونه هم میپوشیده چون گفته پیوسته لباس زرد میپوشید. واسه مردهای توی خیابون که تیپ نمیزنم اگه واسه اونا بود چادر سرم نمیکردم ! وقتی میگید کمتر به زن چادری نگاه میشه یعنی آره تو لباست جلب توجه میکنه.(با من بودید اینو)جوونم دوست دارم شیک بگردم ، با حجاب کامل. من مرجع تقلیدم گفته :« رنگ لباس اگه باعث جلب توجه و انگشت نما شدن بشه جایز نیست» و حکمی درباره ی جنس چادر ندادن فقط درباره ی لباس حکمشون اینه که من چه مشکی پوشیدم چه رنگی کلا بعضی از مردهای هیز نگاه کردن ، به بقیه هم نگاه میکنن و ربطی به لباسم نداره |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۳ ۱۹:۳۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:منبع من : کتاب عایشه بعد از پیامبرکتاب های تاریخی مملو از تحریفات هستند ، برای نمونه ، منم تیمور جهانگشا و ... من از شما منبع اسلامی خواستم ، منبع موثق ، این که فلان نویسنده خارجی چه دری وری نوشته نه برای من قابل قبول هست نه هیچ یک از دوستان عزیز حاضر در این تالار. نقل قول:چادر اصلا وجود نداشته . لباس رو میگم ، به احتمال زیاد بیرون از خونه هم میپوشیده چون گفته پیوستهمنبع این حرفتون که چادر وجود نداشته؟! حضرت فاطمه با حضرت خدیجه فاصله ی زمانی چندانی نداشته است... نقل قول:من مرجع تقلیدم گفته :« رنگ لباس اگه باعث جلب توجه و انگشت نما شدن بشه جایز نیست»شما تو دل یک پسر جوان هستید تا بفهمید جلب توجه کرده است یا نه؟ |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
ببینید همونطور که آقای النور گفتن
هر کسی در مورد حجابش باید طبق نظر مرجع تقلیدش پیش بره ولی جدای از این آقایون محترم همین که خانم ها توی ایران بی حجاب نیستن سجده شکر به جا بیارید همین که لباس هایی مثل لباس های کشورهای دیگه نمیپوشن!!! مجددا سجده شکر به جا بیارید و اینکه کلی خانم چادر سر میکنن مجددا.... ![]() حالا اومدید به چادر براق ایراد میگیرید؟؟؟؟! ![]() خیلی واقعا تعجب انگیزناکه!
|
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
نقل قول:ببینید همونطور که آقای النور گفتن صدالبتهنقل قول:ولی جدای از این شما گویا دانشجوی تهران هستید ، بی حجابی خ بهتر از بدحجابیه ، یک زن برهنه کم تر تحریک کننده تر از یک زن بدحجاب هست ( از روانشناس ها بپرسید) نقل قول:همین که لباس هایی مثل لباس های کشورهای دیگه نمیپوشن!!! مجددا سجده شکر به جا بیارید پوشش اونا خ رسمیه و معمولی ، مرد کت شلوار ، زن کت دامن ، اون لباس هایی عجیبی که به شما نشان می دهند مختص عموم جامعشون نیست ، حتی عروس داماد و پوشش اون ها از داخل ایران خ بهتره... نقل قول:و اینکه کلی خانم چادر سر میکنن مجددا.... ![]() نقل قول:حالا اومدید به چادر براق ایراد میگیرید؟؟؟؟! من اصن خودم نمی دونم این چادر براق چی چیه !
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,580 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: sio4e7S_535.jpg]](http://media2.afsaran.ir/sio4e7S_535.jpg)

البته احساسم میگه منبعتون ویکی پدیا بوده...