امروزه بازار چادر های براق داغ داغ است .
چادر هایی با جنس ساتن ، کن کن و... توجه دختران جوان را به خود جلب کرده است .
واقعا هم نسبت به چادر های معمولی جذاب و شیک تر به نظر می رسند .
بعضی ها می گویند حجابمان که کامل است چه اشکالی داره که یک چادر لیز و براق بپوشیم تا زیبا و خوش تیپ به نظر برسیم . اگه چادر مان مشکی است حداقل براق باشد تا دل را نزد .
اما مگر هدف پوشیدن چادر جلوگیری از جلب توجه نامحرم نیست . آیا دیگر اسم این چادر ها را می توان حجاب گذاشت ؟
چادری که توجه منه دختر رو اینقدر به خودش جلب میکند مطمئنا برای یه پسر صد مراتب جذاب تر است !
چادر باید برق نگاه نامحرم رو ازش بگیرد نه اینکه خودش براق باشد .
درسته که چادر می پوشیم اما درست نیست براق باشد که از صد فرسخی چشمک بزند .
خواهر های گلم چادر خوبه اگه واقعا حجاب باشه ...
اتفاقاً وقتی من اونایی رو که از این چادرا میپوشن رو میبینم، از دیدن حجابشون لذت میبرم. چون خیلی خوب رعایت شده...
روسری های صاف و صوف و ساتن و جلوهای بسته که چادرو باد نمیبره...
همین ساتن بودنشون باعث میشه که چروک هم نشن و خانم ها یا حجاب چروسکیده نپوشن و یا دم به دقیقه این اتو رو روشن نکنن...
تنها بدیش اینه که خیلی گرمه...
کاشکی مانتو های اینجوری هم میدوختن...
یا حتی روسری ها و شالهاشون رو وارد میکردن...
به نظر من بد نیست.
نقل قول:اتفاقاً وقتی من اونایی رو که از این چادرا میپوشن رو میبینم، از دیدن حجابشون لذت میبرم. چون خیلی خوب رعایت شده...
روسری های صاف و صوف و ساتن و جلوهای بسته که چادرو باد نمیبره...
همین ساتن بودنشون باعث میشه که چروک هم نشن و خانم ها یا حجاب چروسکیده نپوشن و یا دم به دقیقه این اتو رو روشن نکنن...
بله ممکنه یه تار مو شونم بیرون نباشه و جلوی چادرشونم بسته باشه ولی مسئله اینجاست که بدجور این چادر های براق جلب توجه می کنه . بنظرم یه مانتویی محجبه بودن خیلی بهتر از پوشیدن اینجور چادر هاست .
اگه مشکل چروک شدن چادره , بدنیست به خاطر رضای خدا هم که شده بیشتر به خودمون زحمت بدیم و چادرمونو زود به زود اتو کنیم .
به نظر من اگر خیلی زننده نباشه ایرادی نداره
به هر حال تنوع چیز خوبی هست
اما اصالت چادر هم نباید با پوشیدن چادرهای نامناسب زیر سوال برود
به نام خدا
بحث چروک شدن که باشه : اینا بیشتر چروک می شن. یعنی اگه بخوایم زود زود اتو نشن باید با همون قالبی که دارن یه جا آویزونشون کنیم و نگهشون داریم. ولی چادرای کریستال و کرپ رو وقتی تا می کنیم اگه جایی نباشن که فشاری بهشون وارد شه، آنچنان چروک نمی شن و شاید فقط نیاز به اتوی خط وسط چادر باشه. اونم نه دم به دیقه
حالا این نظر شخصی منه :
به نظر من براقیتشون یه جوری مرکز توجه می شه. حالا کن کنا به شدت ساتنا نیستن
.
(۴/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۸)moze84 نوشته است: [ -> ]همین ساتن بودنشون باعث میشه که چروک هم نشن و خانم ها یا حجاب چروسکیده نپوشن و یا دم به دقیقه این اتو رو روشن
قالب توجه شما که ساتن یا همون Satan در انگلیسی به شیطان اطلاق میشه... حالا چرا اسم پارچه اس...
چادر مشکلی باید مات باشه ، هر چیزی غیر ساده اش باعث جلب توجه میشه ، هرچند الان چادر های نازکی اومدند که اصلا نپوشند بهتره...
بحث تاپیک هم سر نحوه ی اتوزدن و نحوه ی نگه داری از چادر از چروک شدن نیست!

برگردیم سر اصل بحث.
در مورد چادرهای خیلی براق قبول دارم حرفتونو
ولی چادرهای کن کن که یه خرده براق باشن....نه زیاد٬ همچین مشکلی رو ندارن
البته من نمیتونم از این خیلی براقا سر کنم
چون علاوه بر اینکه جلب توجه داره
نسبتا سنگین تره
و من زود سردرد میگیرم
منم از همون کن کن ها استفاده میکنم
یا کرپ جنس خوب و سبک
چون سردرد نمیاره
و فوق العاده سبک و راحته
نقل قول: بحث تاپیک هم سر نحوه ی اتوزدن و نحوه ی نگه داری از چادر از چروک شدن نیست!
برگردیم سر اصل بحث.
ببخشید وقتی چروک نشدن این نوع پارچه یه امتیاز محسوب می شه برا تبلیغش، اتفاقا تاپیک می طلبه که بگم همچین چیزی درست نیست
.
(۴/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۷)mary20 نوشته است: [ -> ]بله ممکنه یه تار مو شونم بیرون نباشه و جلوی چادرشونم بسته باشه ولی مسئله اینجاست که بدجور این چادر های براق جلب توجه می کنه . بنظرم یه مانتویی محجبه بودن خیلی بهتر از پوشیدن اینجور چادر هاست .
اگه مشکل چروک شدن چادره , بدنیست به خاطر رضای خدا هم که شده بیشتر به خودمون زحمت بدیم و چادرمونو زود به زود اتو کنیم .
شما چادری هستید؟
تا حالا این مدل ها رو امتحان کردید؟
با لحن معمولی بخونید

سلام
من پسر هستم و نمیخوام خیلی وارد بحث خانم های تالار بشم فقط یک نکته
اگر یادتان باشد من حدود یک سال پیش تاپیکی باز کرده بودم که نشان میداد فا*شه هایی رو که مانکن های چادری بودن و سعی داشتن یک مدل براق از چادر رو تبلیغ کنند که البته تاپیک رو به در خواست دوستان حذف کردم.
حالا میبینیم همون چادر ها در بازار ما مد میشه و متاسفانه قصدشان زدن یک ارزش اصلی دختران چادری است
دختران مومن چادر سر میکنند تا از جلب شدن نگاه ها به خود جلوگیری کنند ولی با این چادر ها توجه زیادی جلب میشه که این یه جورایی از بین بردن اصل حیا است.