کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چادر براق
۱۷:۱۹, ۴/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۰ توسط mary20.)
شماره ارسال: #1
آواتار

امروزه بازار چادر های براق داغ داغ است .

چادر هایی با جنس ساتن ، کن کن و... توجه دختران جوان را به خود جلب کرده است .

واقعا هم نسبت به چادر های معمولی جذاب و شیک تر به نظر می رسند .

بعضی ها می گویند حجابمان که کامل است چه اشکالی داره که یک چادر لیز و براق بپوشیم تا زیبا و خوش تیپ به نظر برسیم . اگه چادر مان مشکی است حداقل براق باشد تا دل را نزد .

اما مگر هدف پوشیدن چادر جلوگیری از جلب توجه نامحرم نیست . آیا دیگر اسم این چادر ها را می توان حجاب گذاشت ؟

چادری که توجه منه دختر رو اینقدر به خودش جلب میکند مطمئنا برای یه پسر صد مراتب جذاب تر است !

چادر باید برق نگاه نامحرم رو ازش بگیرد نه اینکه خودش براق باشد .

درسته که چادر می پوشیم اما درست نیست براق باشد که از صد فرسخی چشمک بزند .

خواهر های گلم چادر خوبه اگه واقعا حجاب باشه ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، soora ، Mitsonary ، عبداللهی ، فدايي ولايت ، aaaaa ، Mohammad Trust ، انتصـار ، عبدالرحمن ، عشقم کربلا ، 59-11(یامهدی) ، S.A.M ، حسنیه ، فاطمه خانم ، سیمرغ ، Banoo ، rezamohammadi ، دل خسته ، چکاوک92 ، نسیم ، Bidel.s ، حضرت عشق ، pronetin ، میم.حسین.الف ، raha_313 ، mkashipazha ، سرباز منتظر

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۵۲, ۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۹:۵۴ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #71
آواتار
برخی پست ها مانند پست قبلی آقای S.A.M به قدری دلنشین هستند که آدم حیف اش می آید با ارسال های جدید آن ها را قبل از مطالعه همه اعضا, سریعا پشت سر بگذارد

به همین جهت از همه معذرت , می خواهم

(۵/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۷)Eve نوشته است:  نابراین اگر در جامعه ای هستیم که همه مشکی تنشونه استفاده از طوسی هم اشکال داره.اما تهرانی که تازگی رنگ های نئونی مد شده(فسفری و نارنجی ....) و همه رنگی هستن اینکه یه خانم چادری مثلا شال رنگی سرش باشه ایرادی نداره چون عجیب نیست و باعث جلب توجه نیست...
حجاب کامل با توجه به جامعه تعریف میشه واقعا....حدود که مشخصه اما چگونگی انجامشه...برای مثال شهری مثل قم که اکثریت چادرین اگر کسی مانتویی باشه اگرچه یا حجاب کامل باز کم و اشکال داره ...و همون باعث جلب نگاهه.
و از طرفی وقتی میرید کشور های اروپایی مانتو ی خوب و با رنگ ملایم هم میتونه کامل باشه...و بشخصه دیدم چقدر همون امنیتی رو برای آدم میاره که من تهران حس نکردم.

این استدلال برای چندمین بار داره تو این تاپیک مطرح میشه , و پاسخ هم داده شده اما ضرر نداره یکبار دیگه هم به اون اشاره بشه

اینکه می دانیم اصل پوشش و رنگ آن مطابق با عرف جامعه نباید تحریک کننده و یا انگشت نما باشد .

اما عرف مد نظر شرع چیست ؟

در همین رابطه چون برای خود من هم سوال بود, دیشب با یکی از کارشناسان سایت پاسخگو گفتگو می کردم ,ه
اینطور پاسخ داده شد که :" عرف متشرعه یعنی عرفی که توسط متشرعان رعایت می شود نه عرف افراد بی دین که احکام دین برایشان مهم نیست"

بنابراین شما نمی توانید بگویید من در شهر تهران پنهان هستم و در قم پیدا, بلکه ملاک همان رفتار مردم مذهبی است که در قم اکثریت دارند و در تهران در اقلیت اند .

""""""""""""""""""""""""""""""""""

یک استدلال شخصی هم خود بنده دارم دارم ,

الان تعدادی نهاد در کشور دارند لباس هایی طراحی می کنند و اسمش را گذاشته اند مد اسلامی . شبیه همان طرز تفکری که در طراحان مد ترکیه ای وجود دارد .

فرض کنید حاصل فعالیت این موسسات طراحی مد 3000 مدل لباس در رنگ های شاد و طرح های متفاوت باشد

حال خانمهای شهر شما از همه طرح ها استقبال یکسانی کنند و هر کدام یکی از این مدها را به عنوان پوشش خود در جامعه برگزیده و وارد اجتماع شوند

و یک مرد وقتی برای کار به خارج از خانه مراجعه می کند, در بین 3000 خانم عبور کند, آن مرد با 3000 پوشش رنگارنگ مواجه خواهد شد که همه آنها شیک و نمونه یک مدل اسلامی جذاب هستند و برای او تازگی دارند .

حال کدام یک از این خانمها می تواند بگوید , موجب جلب توجه نشده است .

یعنی اگر جامعه ما به این سمت پیش برود که تا حدودی رفته , همه در حال جلب توجه کردن هستد

مطابق این فلسفه ساختگی بنده است که لباس یکرنگ و هماهنگ چادر سیاه موجب از بین رفتن تفاوت ها و انگشت نما شدن ها می گردد , در حالی که همه خانم ها مختارند در حریم خصوصی خود (منظور محیط خانواده یا زیر چادر به گونه ای که اگر توانستید, مشخص نباشد; که نمی توانید ) با پوشش های متنوع, آرامش روانی و زیبا طلبی را برای خود و خانواده شان به ارمغان آورند .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa ، Eve ، S.A.M ، فاطمه خانم
۱۰:۰۵, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #72
آواتار
(۶/مرداد/۹۳ ۲:۴۳)یاســین نوشته است:  سلام
قانون عمومی ایش اینه،افرادی که پر مو هستن مزاجشون نسبت به کم موها و بور ها گرمتره.
خوب نسبت به مردم اروپا ایرانیا گرم هستن
البته فرهنگ و چیزای دیگه هم تاثیر داره.اما بی تفاوت بودن مردها نشانه خوبی نیست،شاید باعث راحتی خانوما بشه اما در محیط خانواده همون زن اذیت میشه.
یه زمانی هست خانمه باید کلی ارایش کنه و لایف استایل بازیگرای خارجی رو داشته باشه تا توجه شوهره جلب شه.
یه زمانی هست یه لبخند ساده واسه یه مردی که تنوع ندیده زیباترین چیزه.
اصل بحث من شق دومه
اگه در جامعه حجاب رو شل کنیم از اون ور امکاناتی که خارجیا به شهروندا دادن باید واسه مردم بوجود بیاریم.

یاسین عزیز Heart

حتی با قبول گرم مزاجی مردان ایرانی ،من هنوز برام سواله مردان مسلمان بلاد کفر چجوری خودشونو حفظ میکنن. ؟Huh

متاسفانه تو این تاپیک ، ریز جزییات تمامی احکام مرتبط با زنان رو همین آقایون میارن، و وقتی گفته میشه ، حجاب چشم داشته باش میگن چه ربطی به بحث داره .

دائم دارن میگن ، حجاب برای زن آرامش میاره. اگر تمام زنان با پوشش یکدست چادر و حجاب کامل و پوشیه در جامعه ظاهر بشن، تا مردان بهشون نگاه میکنن ، هیچ آرامشی ندارن. این یه قضیه ی دو طرفه هست.
متاسفانه احادیث و احکام مربوط به مردان اصلا تو جامعه هایلایت نمیشه . تازه بهشون حق هم میدن!!!!( مردان بلاد کفر مسلمان ، مگه مرد نیستن ؟؟؟؟Smile). اصول ثابته . و در دین ما مشخص.

من واقعا گیج شدم Confused. مردان بلاد کفر جنیفر لوپز کنارشون نیست. اینجا ما بزرگترین مصرف کننده ی لوازم آرایش هستیم.
قدرت تخیل اینجا خیلی بالا رفته. مشکل فرهنگی داریم.

یاسین جان ،کشوری مسلمان سراغ داری که زنانش تمام پوشیه بزنن ؟ میخوام برم تحقیق کنم اوضاع مردان اون جامعه چجوریه ؟ Smile
***************************************************************************************

امام باقر میفرماید : خداوند حیا را در چشمان قرار داده است.
پیامبر میفرماید:پاکدامن باشید تا زنانتان پاکدامن باشند.
امام صادق :نسبت به زنان مردم عفت داشته باشید تا زنانتان عفیف بمانند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، زینب خانوم ، مصباح ، شیدا ، Eve ، help me ، Ali#59
۱۱:۱۳, ۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۱۱:۱۴ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #73
آواتار
(۶/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۵)SkyGirl نوشته است:  حتی با قبول گرم مزاجی مردان ایرانی ،من هنوز برام سواله مردان مسلمان بلاد کفر چجوری خودشونو حفظ میکنن. ؟Huh

منظور شما چیست , مگر مردان مسلمان بلاد کفر چه کنترل هایی دارند که مردان عفیف در جامعه ما ندارد ؟

با این که شما هم به گرم مزاجی ایرانی ها اذعان می کنید و هم به وضع بد تر پوشش و تحریک پذیری در ایران ؟

(۶/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۵)SkyGirl نوشته است:  من واقعا گیج شدم Confused. مردان بلاد کفر جنیفر لوپز کنارشون نیست. اینجا ما بزرگترین مصرف کننده ی لوازم آرایش هستیم.

قدرت تخیل زمانی وارد میدان میشه که اصل مطلب پوشیده نگه داشته بشود , نه با وجود جنیفر لوپز بدون پوشش

مشکل فرهنگی ما تخیل نیست , مشکل ازدواج دیر هنگام است .

(۶/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۵)SkyGirl نوشته است:  یاسین جان ،کشوری مسلمان سراغ داری که زنانش تمام پوشیه بزنن ؟ میخوام برم تحقیق کنم اوضاع مردان اون جامعه چجوریه ؟ Smile

تعجب من از این است که چرا شما نمی روید آمار جنایت های غیر قاونی جنسی در بلاد کفر را مطالعه بفرمایید و مقایسه ای با کشور ما داشته باشید . تا بهتر بتوانید خویشتن داری و کنترل نگاه مردان مسلمان ایرانی را ارزیابی کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، aaaaa ، help me
۱۱:۲۲, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #74
آواتار
سلام اسکای جانHeart
اون موقع که من اون حرف رو زدم چون بچه ها داشتن مردای غربی رو میزدن تو سر مردای ایرانی،منم به قول شما خواستم یکم معتدل کنم.اسلام نگفته پوشیه.در همون حد رعایت شه کافیه.
موضوعی که تو ایران اغلب رعایت نمیشه اینه،اگه دو گروه x و y داشته باشیم که با هم رابطه حقوقی داشته باشن،x نمیره وظیفه x رو بخونه،y نمیره وظیفه خودشو بخونه،میان وظیفه طرف مقابل رو میخونن و انتظار دارن شخص مقایلشون وظیفه شو انجام بده،حتی اگه خودشون انجام ندن.
من با این حالت مخالفم.یه مادر اگه بخواد به این فکر کنه که در اینده بچه اش حقش رو جبران میکنه یا نه ،بخواد بده بستون کنه،بچه رو بزرگ نمیکنه.
منم میگم وقتی یه خانمی حجاب داره،داره با خدا معامله میکنه،اصلا اون مرد هیچ موضوعیتی نداره.
حالا مثال بارزتر،یه خانمی زنگ زد برنامه گلبرگ،گفت شوهر من خیلی تو خرجی سخت میگیره،میگه زن باید قناعت کنه
اقای کارشناس ناراحت شد،گفت ایشون باید بره وظیفه خودشو بخونه.که وظیفه مرد اینه که در وسعت و گشایش زندگی زن و بچه اش نهایت تلاش رو بکنه و البته اگه روزیش کم بود،خدا به زن میگه قناعت کن.
یعنی مرد حق نداره به زن بگه قناعت کن و خودش کاری نکنه،زن هم حق نداره از مرد توقع داشته باشه که کل زندگیشو کار کنه که این بیش از اندازه خرج کنه.
میخوام منظورمو برسونم هی دارم بیشتر توضیح میدم.
حالا اینجا هم.
ما نباید به اقایون بگیم همینه که هست،خودت چشمتو جمع کن.
اونم حق نداره بگه من بخاطر بی حجابی تو به گناه میفتم.بعله باید چشمشو حفظ کنه،اما اگه همه مردها سر به زیر بودن بازم برای یه خانم بی حجاب (با پوشش زننده) گناه مینوشتن،حتی اگه مردی به گناه نیفته؟
اینجاس که میگم حساب ما با خداست.
حجاب هم تو یه تاپیکی گفتم،فقط چادر نیست،کلا مجموع حجاب درونی و بیرونیه.

خلاصه،چقدر حرف زدم
اگه کسی از اقایون میومد میگفت ما فلانیم و مردای اروپا بهمان،من یه جواب دیگه به اش میدادم.چون داریم کشورهایی که گرمند اما حجاب هم توش نیست.

یه اقایی بود که اومده بود ایران و عکس هاشو تو وبلاگش گذاشته بود ،مردم واسش کامنت گذاشته بودن.و تو همین تالار هم تاپیکشو زدن.
اون موقع که دخترای ایرانی رو نشون میداد واقعا کامنت ها خوندنی بود.یکی گفته بود زنان ایرانی همیشه انگار اماده عکس گرفتن هست،همیشه زیبان و مثل مدلا میمونن.
برام جالب بود.
اینا نشون میده بین جامعه عادی و عوامشون با سلبریتی ها تفاوت لباس هست.اما در کشور ما این رعایت نمیشه.
این همه عمل زیبایی
این همه مصرف لوازم ارایش
دوستام که برای تحصیل رفتن و برام عکس میفرستن،اصلا ارایش ندارن،لباساشونم خیلی ساده است،در حالیکه تو ایران اینطوری نبودن
چون همه ارایش میکنن،اگه نکنی زشت دیده میشی.کم پیش میاد دختری اینقدر اعتماد به نفس داشته باشه که ارایش نکنه.
اما بازم عرض میکنم
اصلا عادی شدن خوب نیست
یکی از پسرای دانشگاهمون هر ترم یه دوست دختر جدید داشت.اون اخرا براش عادی بود که دوست دخترش حتی خیلی خوشگل باشه.فقط باهاش پز میداد که بگه ببینید من چی دارم که دختر به این خوشگلی باهام دوسته،همین
خودشون بی بهره اند
مثل وضعیتی که الان خیلی از زن و شوهرا دارن
مردی که از زنش راضی باشه و چه ظاهری چه باطنی،محاله لباس انچنانی بپوشونه و بیاره تو خیابون.(بحثم اصلا چادر نیست)
یا خودش از زنش بی نصیبه فقط میاد پز بده تا اون حسش اینطوری ارضا شه
یا نسبت به زنش بی میله،فکر میکنه مردای دیگه ام همین حس رو دارن و سیب زمینیه

یه مرد سالم دوست نداره روی زنش نگاه ناپاکی باشه.حالا ما مرد نیستیم نمیدونیم تو تخیلشون چی میگذره.اما خود شوهرا که میدونن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، اسکای ، شیدا ، Eve ، help me
۱۱:۲۸, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #75
آواتار
من به عنوانه یه دختره چادری اصلا نمیتونم این چادرهارو قبول کنم

چادر سر میکنیم که جلب نظر نامحرما کمتر بشه نه این که برق بزنه بیشتر جلب توجه کنه!!!

به نظر من که این برنامه ها ادامه داشته باشه در آینده کم کم بدترین بی حرمتی ها به چادر که حجاب برتره میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، S.A.M ، help me ، 59-11(یامهدی)
۱۱:۴۲, ۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۱۲:۱۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #76
آواتار
به نام خدا

ببینید جواب تمامی این بحثها، چه حرفای خانوم اسکای و چه حرفای خانوم یاسین و بقیه، توی دو ایه از قرآن اومده (البته تا اونجا که من می دونم)
یکی از این آیات دلیله بر صحبت های خانوم اسکای که ممکنه خانومی باداشتن حجاب ولی بازم در امان نباشه، یکیم دلیلی بر صحبتای دوستان دیگه مبنی بر رعایت حجاب و عفاف توسط خانوما

و نکته ی خیلی خیلی جالب اینجاست که این دو آیه مجزا از هم نیستن و دو آیه ی پشت سرهم در یک سوره هستن (توضیحات آیات رو از کتاب تفسیر برداشتم یعنی برداشت شخصیم نیست، حرف عالم دینی و قرآنه) :

آیه ی اول :

ببینید ، دلیل این همه اصرار و تاکید بر پوشش و حجاب خانوما نسبت به رفتار و حیای آقایون، همون علت تقسیم حیای 9 به یکه (البته و البته این یکی از دلیلاش می تونه باشه)

که این به هیچ وجه به معنی اینکه دین روی حیای مردانه، با وجود یا عدم وجود حیای زنانه تاکید نداشته نیستش.

حرف شما کاملا درسته که اگه حتی تمام زنها با پوشش و حجاب مدنظر اسلام تو جامعه حاضر شن، ولی باز نگاه ها سمتشون باشه، آرامشی ندارن (شاهدش آیه ی قرآنه که در ادامه می گم). یعنی این امکان هم وجود داره که خانومی با داشتن حجاب کامل، از شر هرزه گویی ها و نگاه های آلوده در امان نباشه

ولی این آدما، دیگه آدمای طبیعی و معمولی نیستن. خدا خودش تو قرآن گفته که این مردایی که زنهای مومن رو آزار می دن بدون اینکه کاری رو کرده باشن (داره تاکید می کنه بدون اینکه کاری کرده باشن چرا که مومنین رو گفته . مومن هم یعنی کسی که همه چیش بیسته بیسته از جمله حجابشون)، اینا دیگه تو قلبشون مرض و بیماریه.

این رفتارشونم کم گناهی نیست!!!
اینو می شه وقتی فهمید که بدونیم آیه ی قبلش داره درمورد ایذای خدا و رسولش می گه. بعد اون آیه یعنی درکنار ایذای خدا و رسولش میاد از ایذای مومنین می گه. یعنی کار اونا تا این حد سنگینه!!!

"وَ الَّذِينَ يُؤْذُونَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِناتِ بِغَيْرِ مَا اكْتَسَبُوا فَقَدِ احْتَمَلُوا بُهْتاناً وَ إِثْماً مُبِيناً" (احزاب، 58)
کسانی که مردان و زنان با ایمان را بدون آنکه کاری کرده باشند، آزار می دهند، بدون شک بهتان و گناه روشنی را بر دوش کشیده اند."

آیه ی دوم :

حالا بعد این آیه، خیلی خیلی جالبه (می گن اسلام یه دین جامع و کامله) این آیه رو داریم :

"
يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلاَبِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِيماً" (احزاب، 59)
"ای پیامبر به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو : روسری های بلند بر خود بیفکنند(این عمل) مناسب تر است، تا (به عفت و پاکدامنی) شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند، وخداوند آمرزنده و مهربان است."

در این آیه از اذیت شونده ها می خواد که بهانه به دست بیمار دلا و مزاحمای عفت عمومی ندن و از زنهای باحجاب می خواد که موقع حضور خودشون تو اجتماع، جو عمومی و پاکدامنی رو حفظ کنن و فرصت مانور رو از هوس بازها بگیرن.

آیه ی قبل هشدار به ادیت کننده ها بود، اینجا تکلیف اذیت شده ها رو مشخص می کنه.

و در آخر اینکه :
ببینید مفاسد اجتماعی معمولا تک علتی نیستن پس برای مبارزه با اونا باید تمامی جوانب رو بسنجیم. تو این دو آیه اول به زنهای با ایمان دستور می ده که بهانه ای به دست افراد هرزه ندن و سپس مزاحمین رو با شدیدترین تهدید سرجای خودشون می نشونه.

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، اسکای ، شیدا ، help me ، عبدالرحمن
۱۳:۵۴, ۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۵ توسط Eve.)
شماره ارسال: #77
آواتار
حق با شماست خانم یاسین (:

طرف معامله خداست.... یعنی چه زشته خانم به اقا بگه شما چشم هاتو بپوشون من هرکاری میخوام بکنم چه زشته اقا بگه شما به خاطر گناه نیفتادن من حجاب داشته باش .... چون هردوی اینکارا اگه به خاطر جلب رضایت خدا نباشه ارزش نداره. منظور منم از اولین پستم همین بود شاید با لحن بدی گفتم عذر میخوام (: که هرکدوم وظایف خودمونو بدونیم و عمل کنیم (:
در مورد ارایش هم: همینطوره . درسته بهرحال مثلا یک حداقل پوششی رعایت میشه تو کشورمون. اما این پوشش خیلی بیشتر جلب توجه میکنه )مخصوصا ارایش غلیظی ک عادی شده) تا پوشش عوام خارج از کشور .
همونجا هم خانواده هایی که اصیل باشن لباس های بیش از حد باز نمیپوشن و ارایش غلیظ ندارن.
در عوض کاملا خانم های ایرانی مشخصن.... با پوشش و لباس های واقعا افتضاح که حتی همونجا که همه ازادن تو لباس همه نگاهشون میکنن!!
اگر شما به کامنت هایی که زیر هر عکس در صفحه ی ازادی یواشکی نگاه کنید کاملا دید مردم دنیا رو میبینید نسبت به این خانم ها ... بعضا کلمات زشتی میارن در کنار تعریف از زیباییشون!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، fateme-m ، help me ، 59-11(یامهدی)
۱۵:۲۲, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #78
آواتار
سلام
سوء تفاهمی پیش آمده بود برای دوستان . نسبت به ارسال قبلی بنده ..
من نود و نه درصد اوقات مشکی نمی پوشم . غیر از چادرم.
برای روسری از رنگهای سبز و آبی و نوک مدادی استفاده می کنم . برای رنگ مانتو هم همینطور .
چون رنگهای سرد معمولا جذابیت بصری کمتری دارند .
رنگ که فقط قرمز و زرد نیست !! Smile

اکثر اوقات هم چادر همه لباس رو محفوظ نگه مدارد و چیزی ازش مشخص نیست .
امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، Eve
۱۵:۳۳, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #79
آواتار
من فکر می کردم با اون استفتائاتی که از مراجع عظام تقلید آرودم و ذکر اون چند نمونه آیه و روایت برخی از خواهران بالاخره کوتاه می آیند از نظرات اشتباهشان ولی انگار نه انگار؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Confused

ی بار دیگه نگاه کنید:
ذکر چند آیه و روایت و استفتاء مراجع

اما باز هم چند تا جواب میدم

نقل قول:من واقعا گیج شدم [تصویر: confused.png]. مردان بلاد کفر جنیفر لوپز کنارشون نیست. اینجا ما بزرگترین مصرف کننده ی لوازم آرایش هستیم.

خداییش دارم اذیت میشم با این استدلال هاتون
یعنی چی الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما درباره مردهای غربی چی فکر کردین؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کردین خیلی علیه السّلام هستند؟؟؟؟؟؟؟
یا شما فکر می کنید مردهای ایرانی همه هیز هستند و .......................
این آمار زیر رو بخونید:

چند درصد زنان غربی مورد تجاوز قرار می گیرند؟

این تازه ی نمونش هست و اگه خواستین ده ها گزارش دیگه رو هم میارم (با منبع داخلی و خارجی)
خودتون هم میتونید تو خبرگزاری های معتبر داخلی و خارجی دنبال همچین چیزی بگردین

انقدر وضعیت اونجا داغون که برای نمونه تو ارتش آمریکا چنان فجایعی به بار اومد که کار به وزیر و رئیس جمهور و عذرخواهی عمومی و ... افتاد
علت اصلیش هم اینه که خانوم ها تن آرایی میکنن (البته خیلی خیلی کمتر از اینجا) و آقایون هم که دین و ایمون ندارن
حالا شما میگی مگه کنارشون جنیفر لوپز نیست؟؟؟
چرا هست و اون ها هم ...............
استغفر الله
بعدش این ژست فمینیستی که بعضی خانوم ها به خودشون گرفتن رو واقعا متوجه نمیشم برا چیه؟؟؟؟
خب اومدیم و اصلا اکثر افراد جامعه مریض بودند؛وظیف خانوم تو پوشش چیه؟ (گفتم وظیفه تو پوشش چون وظایف دیگه ای مثل هجرت و ... هم اینجا مصداق پیدا میکنه)
این وظیفه رو جز عالم دین و مرجع تقلید باید معین کنه؟؟؟؟؟
بفرمایید این استفتاء رو با وجود اینکه در پست قبلی آروده بودم باز هم میارم:

در صورتی که زن می داند مرد نامحرم به قصد لذت به صورت و دستهای معمولی زینت نشده او نگاه می کند، در این فرض پوشاندن صورت و دستها لازم است یا خیر؟

آیت الله خامنه ای: در فرض مذکور باید حتی وجه و کفین خود را هم بپوشاند.

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): پوشاندن دست و صورت مطلقاً بنا بر احتیاط لازم است.

آیت الله تبریزی: بلی در این صورت بنا بر احتیاط، پوشاندن لازم است.

آیت الله صافی گلپایگانی: دست و صورت بنا بر احتیاط واجب باید پوشیده شود(جامع الاحکام 2/165).

آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): بلی پوشاندن آن لازم است.

آخه از این واضح تر؟؟؟؟می فرمایند اگه زن دید مرد ها هیزند و دارند به اون ها با توجه به حجاب کاملش باز هم نگاه می کنن:
وظیفه زن اینجا به عنوان یک حکم شرعی اینه که خودش رو بیشتر بپوشونه....
با وجود نظر مراجع باز هم بحثه؟؟؟!!!!!!!!

خداییش دیگه خسته شدمSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، انتصـار ، حسنیه ، 59-11(یامهدی)
۱۵:۴۰, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #80
آواتار
(۵/مرداد/۹۳ ۱۸:۴۸)دختر خورشید نوشته است:  
من خودم توی خیابون دیدم مردهایی که هیزن و نگاه میکنن فقط به من نگاه نمیکنه به همه ی زنها نگاه

میکنه ، پس مریضه و ربطی به پارچه ی چادر من نداره !
بعضی ها به همه نگاه می کنن
اما هر چه پوشش و حجب و حیا در رفتار، بیشتر باشه، نگاه ها و توجه ها کمتره و امنیت بیشتر و حریم خانواده، در امان تر.
و بیشتر افراد، به چادری هایی که پوشش و رفتار مناسب دارن، نگاه نمی کنن.
چند تا نَرِ چشم چرون رو در خیابون تحت نظر بگیرید که خانم ها با پوشش های مختلف از جلوشون رد می شن، متوجه می شید.
یعنی این طور نیست که یک نفر یا نگاه نمی کنه، یا به همه نگاه می کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، S.A.M ، حسنیه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]