|
چادر براق
|
|
۱۷:۱۹, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۰ توسط mary20.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروزه بازار چادر های براق داغ داغ است . چادر هایی با جنس ساتن ، کن کن و... توجه دختران جوان را به خود جلب کرده است . واقعا هم نسبت به چادر های معمولی جذاب و شیک تر به نظر می رسند . بعضی ها می گویند حجابمان که کامل است چه اشکالی داره که یک چادر لیز و براق بپوشیم تا زیبا و خوش تیپ به نظر برسیم . اگه چادر مان مشکی است حداقل براق باشد تا دل را نزد . اما مگر هدف پوشیدن چادر جلوگیری از جلب توجه نامحرم نیست . آیا دیگر اسم این چادر ها را می توان حجاب گذاشت ؟ چادری که توجه منه دختر رو اینقدر به خودش جلب میکند مطمئنا برای یه پسر صد مراتب جذاب تر است ! چادر باید برق نگاه نامحرم رو ازش بگیرد نه اینکه خودش براق باشد . درسته که چادر می پوشیم اما درست نیست براق باشد که از صد فرسخی چشمک بزند . خواهر های گلم چادر خوبه اگه واقعا حجاب باشه ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۸, ۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۵ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
(۶/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۳)S.A.M نوشته است: من فکر می کردم با اون استفتائاتی که از مراجع عظام تقلید آرودم و ذکر اون چند نمونه آیه و روایت برخی از خواهران بالاخره کوتاه می آیند از نظرات اشتباهشان ولی انگار نه انگار؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببینید تمامی این حرفایی که شما زدید، کاملا درسته تازه با شدتی مافوق اینی که شما گفتید توی کشورایی که حجاب ندارن، این فساد جنسی و اخلاقی هستش یه سوءتفاهم اینجا ایجاد شده که شما اینطوری برداشت کردید که ماها فک می کنیم حرفتون غلطه و اینطور عصبانی شدید: ببینید هدف این نبوده که بگیم، بله با اینکه اونجا حجاب نیست، فساد کمتره و یا اینکه چون اینجا حجابه، ولی ذات مردای ایرانی خرابه و کلا چشم ناپاک منظور این بوده، که کلا رعایت حیا و حجاب یه طرفه نیست. بلکه یه قضیه ی دو طرفس یعنی هم باید خانوم رعایت کنه و هم آقا و صدالبته رعایتش از طرف خانوما باید بیشتر بشه به علت جاذبه های طبیعی که توی وجودشون هست. مثلا تو اون آیه که اکثرا بهش اتکا می کنن می گن : اول دستور غض بصر به آقایون داده شده پس آقایون در اولویتن برای رعایت حیا. این برداشت یه برداشت سطحی و عامیانست. درسته اول به آقایون دستور داده ولی سریعا پشتش به خانوما دستور داده شده اونم خیلی مفصل. یه جا فک کنم حاج آقا قرائتی بود که گفت تو این آیه دستور رعایت حیا برای آقایون و خانوما به نسبت 3 به 20 اومده یعنی با اینکه رعایت حیا دو طرفست، ولی تلاش خانوما برای رعایتش تقریبا 7 برابر آقایونه حرف این بود که بازهم این امکان وجود داره که با داشتن حجاب، طرف از دست نگاهها در امون نباشه، که بازهم خدا اینجا گفته وظیفه ی زنه که سفت و سختتر کارشو انجام بده. یعنی همون فتوایی که خودتون قرمزش کردید یعنی خدا نگفته که اگه طرف چشم ناپاک بود، تو به همون مقدار رایج برای شرایط عادی (یعنی وجه و کفین) اکتفا کن. بلکه اینجا وظیفه سنگینتره و باید مقدار بیشتری رو رعایت کنه خلاصه اینکه رعایت حیا یه قضیه ی دوطرفس با تکیه بر رعایت بیشتر توسط خانوما. که اگه هرکدوم اون وسط از وظیفشون کم گذاشتن، مسئولیت طرف مقابل رو سنگینتر می کنن و بار مسئولیت خودشون رو میندازن رو شونه ی طرف مقابل(ضمن اینکه سزای کم کاریشون رو خواهند دید) اگه خانوم بد حجاب یا بی حجاب بود، اینجا وظیفه ی مرد برای رعایت حیاش سنگینتره چون فضای نامناسبی براش ایجاد شده. یا اگه آقا حیاش رو رعایت نکرد وظیفه ی خانوم سنگینتره که بیشتر خودشو بپوشونه و رعایت کنه (بازم می گم ضمن اینکه هرکدوم با سهل انگاری در وظیفشون (با اینکه طرف مقابل باید بیشتر رعایت کنه)، نتیجه و سزای کارشون پیش خدا محفوظه) . |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
نقل قول:منظور این بوده، که کلا رعایت حیا و حجاب یه طرفه نیست. بلکه یه قضیه ی دو طرفس نقل قول:مثلا تو اون آیه که اکثرا بهش اتکا می کنن می گن : اول دستور غض بصر به آقایون داده شده پس آقایون در اولویتن برای رعایت حیا.احسنت به خدا قسم من هم دارم هی همین رو میگم اما اون مطلب جنیفر لوپز : نقل قول:من واقعا گیج شدممنظورش کاملا مشخص بود دیگه؟؟؟ درسته که آقایون این وظیفه رو دارند تا حیاشون رو حفظ کنن لبته همونطوری که خودتون به درستی فرمودید خانوم ها باید بیشتر تو این زمینه دقت به خرج بدن عللش هم که مشخصه و نیاز به بیان نیست حق بدید آدم عصبانی بشه کسی اینجا یک طرفه به قاضی نرفته که بعضی خانوم ها رگ فمینیستیشون میزنه بالا بحث تاپیک در مورد اینه که این چادرهای براق با وجود اینکه موجب جلب توجه میشه صلاح است که استفاده بشه یا نه؟؟؟ همین............دیگه این همه دعوا سر اینکه اولا زن باید شیک بپوشه و زیبا بگرده و بعد سر مسائل تاریخی و اسلامی و بعد هم سر اینکه اول آقایون نگاه نکنن بعد ما خانوم ها حجاب رو رعایت کنیم و از این حرف ها به خدا قسم کسی اینجا قصد نداره خانوم ها رو متهم کنه اصلا یک تاپیک در مورد حجاب و حیای مرد بزنید؛اونوقت ببینید که خود من چه قدر حرف نگفته دارم در مورد بد حجابی و بعضا بی حجابی و بی حیایی برخی مرد ها....... |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام واییییییی باور کنید سرگیجه گرفتم از اینهمه نظرات متفاوت... اصل و حدود حجاب که مشخصه... تا جایی هم که ما دیدیم چادر کن کن و چادر براق البته از نوع زخیمش همونقدر جلب توج میکنه که یه چادر کریستال درجه یک!!! یعنی چندان فرقی بینشون نیست... مدل های جدیدی هم که عرضه شده بجز چندمورد همه مناسب یه خانم شیعه و مسلمان هست... مشکل از چادر نیست بلکه از نحوه پوشیدن اونه یه خانم حتی با ساده ترین چادر هم میتونه جلب توجه کنه... دیگه خانوما خودشون استادن و متوجهن چی میگم... درمورد جلب توجه هم خدمتتون عرض کنم حتی اگه حجاب کامل هم بذاری و بسیار متین هم باشی کسایی که مریضن، مریضن دیگه اونچیزی که مهمتر از چادر هست حیای خانم هست..بازم منظورمو خانوما متوجه میشن... من خودم دونوع چادر سر میکنم...دانشجویی و کریستال از اون خوباش... از اول هم چادری بودم خداروشکر...پدرمم حتی اجازه شرکت در مراسم ختم قرآن خانوم هارو نمیدن...(منم با کمال میل میپذیرم چون واسه عذاب دادنم که نمیگه حتما به صلاحم نیست) ولی از همون اول بهم گفت: دخترم شیک و گرونقیمت بپوش ولی ساده...نه جلف و جیغ... بعدا که بزرگتر شدم فهمیدم چقدر بابای خوبی دارم... فرق است بین شیک و گرونقیمت و جیغ و تابلو...امیدوارم متوجه تفاوتشون بشید... کلا چادر هر جنسیش که باشه(به جز نازک و بدن نما) اگه مثل بچه آدم بپوشیم مشکلی نداره....و الا اگه قرار بر لوس بازی و خودنمایی باشه ساده ترین چادر هم نمیتونه جلومون رو بگیره... خب من برم از مباحثه تو گروهمون(لاین) جاموندم... موفق باشید در پناه حق... |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() خطاب به اون دو تا آقا که پست منو نقل قول کردن 1) بنده عرض کردم برادران مسلمان مقیم مرکز در بلاد کفر ، کی گفتم برادران کافر مقیم مرکز در بلاد کفر ؟؟؟؟؟ ![]() اون مردان هم دین و هم کیش ما هستن . در اینجا جوری از براقی چادر زنانه یا رنگ لباس خانوم ها و احکام زنان با ریزبینی هر چه تمام تر صحبت میشه که من مجبور به مقایسه با اون مردان بخت برگشته ی مسلمانی شدم که سر کوچه هاشون بار هست. برای خرید گوشت حلال شاید باید اون سر شهر برن . برای رد شدن از جمع زنان ، نمیتونن یاالله بگن .و درجات مختلف ایمان رو هم دارن. من فقط خواستم بگم که حفظ حیا و حجاب چشم در مردان خیلی اهمیت داره . هر جای دنیا که باشی با هر طبع مزاجی، باید به وظیفه ی دینی و شرعی عمل کرد. دیگه اون بیچاره ها الان تکلیفشون چیه ؟ خدایا از من بعیده از جامعه ی مردان حمایت کنم . فکر کنم دارم میمیرم .2) اما بحث جنیفر لوپز .منظور من تعریف زیبایی در اون بلاد بود. سادگی . . کمترین هزینه رو برای لوازم آرایش میدن. حتی اگه بخوان برن مهمانی، مشاهده شده میرن مراکز تبلیغاتی لوازم ارایشی تا مدل بشن. رایگان بیفته. اما اینجا متاسفانه هزینه های سنگین جراحی های زیبایی و ارایشی نرمال نیست.انتظارات منظور من بود . ******************************************************************************** امام باقر میفرماید : خداوند حیا را در چشمان قرار داده است. پیامبر میفرماید:پاکدامن باشید تا زنانتان پاکدامن باشند. امام صادق :نسبت به زنان مردم عفت داشته باشید تا زنانتان عفیف بمانند. |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
از صبح تا حالا چند بار اومدم پست بذارم، گفتم بین مشتاقان ظهور جنگ نشه بهتره...
اما میبینم این بحث ادامه داره همچنان... به عنوان شروع کننده این بحث، خیلی ناراحتم... دوستانی که منو به خود رای بودن در اسلام متهم کردن، من مرجع تقلیدم آقای مکارم شیرازیه. ایشون این کار رو، یعنی رنگی پوشیدن و یا ساتن پوشیدن رو حروم ندونستن. یعنی نظر من و نظر مرجع تقلیدم یکی بود، خدا رو شکر. بعدشم کسی از بی حجابی دفاع نکرد. همه حرف اینه که اگه اینجا حتی همه - دور ازجون - طالبان بشن و زن ها همه با پوشیه برن بیرون و اگه صدای پا یا صدای خودشون در اومد، وسط خیابون سنگسار هم بشن، بازم تجاوز و جرم و جنایت اتفاق میفته و بازم کانون خانواده گرم نمیشه... باید و باید و باید مردها هم چشماشون رو بپوشونن... یعنی الآن توی کشورهای عربی که پوشیه میزنن و لباسها همه عبایای ساده و مشکیه، خانواده ها مشکل ندارن؟ مردها تحریک نمیشن؟ یکم منطقی باشیم دیگه... |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
میگن اون دنیا
وقتی یه آقا یا خانومی میگه خدایا چرا به من نعمت زیبایی رو دادی؟ این نعمت برای من خیلی بیشتر بود...حق بده که منحرف شدم! بعد خداوند براش حضرت یوسف رو مثال میزنن یکی دیگه هم بخواد بگه خدایا چرا انقدر بهم ثروت دادی؟همین منو منحرف کرد خدا میتونه زن فرعون رو براش مثال بزنه... مطمئن باشید هرررر چیزی که بخوایم بگیم هزاران مثال نقض. براش در دنیا وجود داره این جمله همیشه همیشه در ذهن من هست اینکه ««« انسانیت٬٬٬ تحت هــــــــــر شرایطی باقی میمونه»»» همین چند روزایی برنامه ماه عسل یه آقایی رو دعوت کرده بودن٬ که توی یه جایی یه کیف پر از پول پیدا کرده بوده... که میگفت علاوه بر اینکه وضع و اوضاعی خوبی نداشت....اعتیاد هم داشت.... و با وجود اینکه تقریبا کسی از یه آدمی که معتاد شده توقع رفتار عاقلانه نداره!!! به خاطر اون حالتایی که براش پیش میاد اگر مواد نداشته باشه... ولی ایشون در نهایت انسانیت تمام پول رو تمام و کمال رسونده بود دست صاحبش... میخوام بگم اگر میخواید این ویژگی به اصطلاح گرم مزاجی رو دلیل کنید برای اینکه خب شرایط ایرانیا خیلی سخته و کشورای دیگه با عرض معذرت بی بخارن خدا اون دنیا میرداماد رو براشون مثال میزنه...اون که یه آدم غربی نبوده...داستانشو بخونید متوجه میشید و خیلی های دیگه همه دنیا شرایط برای کج رفتن وجود داره!!! و هر کسی در شرایط خودش سنجیده میشه |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم دیگه بحث تو این تاپیک بی تاثیر باشه
من که حرف هایی که باید میزدم رو زدم از این جا به بعدش فکر می کنم به مجادله داره تبدیل میشه والسّلام |
|||
|
۱:۲۸, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
سلام به همه.
![]() ببخشيدا من كل تاپيكو نتونستم بخونم. الان ميخوايد بگيد استفاده از چادرهاي كن كن اشكالي داره؟؟ خب چرا اشكال داره؟ اينكه باعث ميشه به چادرت نگاه كنن يا شايدم اصلا نگاه نكنن؟ ميخوايد بگيد ي چادري حتما بايد چادر معمولي از جنس چادرهاي كرپ قديمي سرش كنه ؟؟و اگه نكنه چادري خوبي نيست؟ ![]()
|
|||
|
|
۱:۵۱, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
همه مشکلات حل شده فقط مشکل چادر براق مونده!
|
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۵ توسط fateme-m.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
soora ی عزیز
این تایپیک زده شده تا راهنمایی و مشورت دوستان به اشتراک گذاشته بشه....و فکر نمیکنم چادر براق گذاشتن یه جور مشکل باشه!!! همه ی مشکلات جامعه هم ما نمیتونیم حل کنیم! پس بهتره به هم کمک کنیم... چون هرکدوم از ما نظرات و عقایدی داره که شاید بهتر از نظرات دیگران باشه و بتونه کمک کنه. واسه ی همین گفت و گو میکنیم دیگه!!! ![]() چادر یعنی مصونیت... یعنی جلب توجه نکردن... هیچکس نمیگه چادرهای قدیمی استفاده بشه.... شیک و گرون قیمت بپوشید ولی نه چیزی که بیشتر جلب توجه کنه. گاهی وقتا یه خانوم چادری با پوشش نامناسبش از یه خانوم بدحجاب بیشتر جلب توجه میکنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,577 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

. مردان بلاد کفر جنیفر لوپز کنارشون نیست. اینجا ما بزرگترین مصرف کننده ی لوازم آرایش هستیم.

این تایپیک زده شده تا راهنمایی و مشورت دوستان به اشتراک گذاشته بشه....