|
چادر براق
|
|
۱۷:۱۹, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۰ توسط mary20.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروزه بازار چادر های براق داغ داغ است . چادر هایی با جنس ساتن ، کن کن و... توجه دختران جوان را به خود جلب کرده است . واقعا هم نسبت به چادر های معمولی جذاب و شیک تر به نظر می رسند . بعضی ها می گویند حجابمان که کامل است چه اشکالی داره که یک چادر لیز و براق بپوشیم تا زیبا و خوش تیپ به نظر برسیم . اگه چادر مان مشکی است حداقل براق باشد تا دل را نزد . اما مگر هدف پوشیدن چادر جلوگیری از جلب توجه نامحرم نیست . آیا دیگر اسم این چادر ها را می توان حجاب گذاشت ؟ چادری که توجه منه دختر رو اینقدر به خودش جلب میکند مطمئنا برای یه پسر صد مراتب جذاب تر است ! چادر باید برق نگاه نامحرم رو ازش بگیرد نه اینکه خودش براق باشد . درسته که چادر می پوشیم اما درست نیست براق باشد که از صد فرسخی چشمک بزند . خواهر های گلم چادر خوبه اگه واقعا حجاب باشه ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۴, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
سلامببینید ، شما یک بچه رو بگذارید وسط یک اتاق پر از تلویزیون ، تو همه تلویزیون ها هم فیلم مورد دار پخش کنید ، بعد انتظار داشته باشید مثل حضرت یوسف سالم بیاد بیرونهمه مردم که حضرت یوسف نیستند ، معصوم نیستند.باید امکان لغزش رو کم کرد.از مقدس اردبیلی بزرگ تر کی رو می شناسین؟اگر اشتباه نکنم هم ایشون بودند که ازشون می پرسند اگر در معرض گناهان مختلف قرار بگیرید چه می کنید ، در مورد همه می گن تقوی پیشه می کنم ، در مورد گناه جنسی و شرایط قرار گرفتن در گناه می فرمایند به خدا توبه می کنمیا اون زاهدی که از ترس افتادن به حرام در اون شرایط دست خودش رو تا صبح می سوزندهاین ها تازه اولیاء الله بودند ، از یک بچه کوچیک چه انتظاری دارید؟ از یک پسری که خودش رو می کشه ازدواج کنه اما شرایطش براش پیش نمی آد چه انتظاری دارید؟خوب این ها هم درجه دارند،یکی میشه بی حجاب ، یکیشه از بی حجاب هم رد می کنه میشه عروسک ، یکی هم میشه بد حجاب ، حجاب داره ، اما رنگ و شرایطش قابل قبول نیست ، جالب توجهه.این که مرد ها وظیفه دارند، خوب معلومه دارند ، اما ما که نمی تونیم روی چشم مردها پرده بگذاریم ، می تونیم؟ نمی تونیم به بچه بگیم سرت همش باید روی زمین باشه ، خوب نا خواسته چشمش می افته ، نمی افته؟ می خواد تشخیص بده ببینه این خانم آشنا است یا نه ، خوب چشمش می افته ، خوب نباید شرایط برای به گناه افتادنش آماده باشهچادر براق هم خودش یک نوع عامل تحریک کننده است :
|
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
نقل قول:از یک پسری که خودش رو می کشه ازدواج کنه اما شرایطش براش پیش نمی آد چه انتظاری دارید؟خوب این ها هم درجه دارند،یکی میشه بی حجاب ، یکیشه از بی حجاب هم رد می کنه میشه عروسک ، یکی هم میشه بد حجاب ، حجاب داره ، اما رنگ و شرایطش قابل قبول نیست ، جالب توجهه.این که مرد ها وظیفه دارند، خوب معلومه دارند ، اما ما که نمی تونیم روی چشم مردها پرده بگذاریم ، می تونیم؟ نمی تونیم به بچه بگیم سرت همش باید روی زمین باشه ، خوب نا خواسته چشمش می افته ، نمی افته؟ می خواد تشخیص بده ببینه این خانم آشنا است یا نه ، خوب چشمش می افته ، خوب نباید شرایط برای به گناه افتادنش آماده باشه کسی که چشمانش را از نگاه حرام به زنی پر کند ، خداوند در روز قیامت چشمانش را با میخهای آتشین و آتش پر مینماید و تا زمانی که خداوند بین مردم حکم می نماید ، به دین حالت خواهد بود.آنگاه دستور می رسد که او را به جهنم ببرید. ( در صورتیکه که توبه نکرده باشد ) ثواب الاعمال و عقاب الاعمال صفحه 615 توبه کنن اون کساییکه میخوان ببینن اون خانوم آشنا هست یا نه ،بعد نگاش میکنن . بعد بیشتر نگاه میکنن .2) من هنوز منتظر جواب هستم.کشوری که همه ی زنان پوشیه میزنن .میخوام برم ببینم مرداش در چه اوضاع و احوالی هستن.بعد میخوام برم ببینم خانوماش آرامش دارن یا نه . ![]() 3) مردان مسلمان در بلاد کفر ، الان چه میکشن . فکر کنم میخ کم بیاد اون دنیا . لباس براق که خانوم مورد دار غربی میپوشه ، رگ بدنش رو هم نشون میده . چادر زن مسلمان که برق برقیه ، چی رو نشون میده که این همه جای سوال شده.از مردای هم دین ما تو بلاد کفر یاد بگیرید . 3000 برابر شما امکانات گناه دارن . . 4) ریز شدن در احکام زنان توسط مردان،عاقبت خوبی نداره.به جهت مسائل روانشناسی عرض میکنم .موفق باشید.!!!!! 5) یه نتیجه ی جالب : مردا گناه دارن و طفلکی ها که معصوم نیستن .منتها ما خانوم ها نه .اگر پسر 13 ساله نگاه کنه، خوب طفلکی معصوم که نیست.اما چادر برق برقی که سر یه دختر 13 ساله میشه که سبک هست و باهاش به حجاب پایبنده ، خود جلب توجهه و باید گیس اون دختر رو برید . ![]() واسه تاکید بیشتر کسی که چشمانش را از نگاه حرام به زنی پر کند ، خداوند در روز قیامت چشمانش را با میخهای آتشین و آتش پر مینماید و تا زمانی که خداوند بین مردم حکم می نماید ، به دین حالت خواهد بود.آنگاه دستور می رسد که او را به جهنم ببرید. ( در صورتیکه که توبه نکرده باشد ) ثواب الاعمال و عقاب الاعمال صفحه 615 |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
کسی نگفت پوشیه بزنن ! گفتن دوستمون که رعایت کنن !
|
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد.
![]() ي سوال برام پيش اومده لطفا جواب بديد؟(آقايون) ![]() واقعا از نظر شما حجاب بايد چجوري باشه؟؟آخه من دارم ميبينم بعضيا ديگه زيادي سختگيري ميكنيد حتي بيشتر از شرع. ![]() برام جالبه بدونم واقعا حجاب برتر چطوريه؟ ![]() چادر ساده كرپ رنگ و رو رفته خوبه؟؟البته اگه اونطوري هم باشه آقايون شايد نگاه كنن (از روي دلسوزي)
|
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۲ توسط Jim.m.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
ببینید خانوم های محترم
جامعه ای سالم میمونه که زن های سالم داشته باشه!!! واسه سالم موندن هم اولین شرط حجابه انقدر نگید ما حجاب بگیریم پس شما مردا چی؟؟؟ ای بابا.... ![]() اگه زورتون میاد چادر سر نکنید زوری که نیست! والا... توی نوع و مدل چادر هم بدعت؟؟ واسه خوشگل کردن و دیده شدن چادری ها ببین چقدر دارن تلاش میکنند!!! واقعا این تو ذات خانوم ها هست که میل به مورد توجه قرار گرفتن دارند!!! توی ذات مرد ها هم چشم چرونی هستش! اونی سعادتمنده که این میل نفسش رو کنترل کنه و فقط برای همسرش استفاده کنه! دیگه حواستون جمع باشه دوستان محترم! بببخشید! هرموقع لباسی تنتون بود که کسی نگاهتون نمیکرد اون موقع لباستون مناسبه! چادر هم همینطور |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه زورتون میاد چادر سر نکنید زوری که نیست! والا... البته یکمی باید فیتیله رو بکشید پائین حقیقت اینه که این قضیه یه قضیه نرمه به تدریج دارن هویت چادر رو ازش میگیرن خانما هم قصدشون این نیست ولی در مدت زمان طولانی واقعا رو شخصیت خانم ها هم تاثیر میزاره این یه تعامل دو طرفس هم آقایون و هم خانما باید رعایت کنند ولی خانما بیشتر چرا گفتند خانم ها بهتره تو خونه بمونند؟ (الان فحش ها سرازیر میشن!!) برای اینه که راحت باشند نقل قول:سلام مجدد.Smile حجاب اسمش روشه حجاب چیزیه که باعث جلب نظر نشه پوشش باشه بین نگاه مرد و زن فرض کنید همه مرد ها از عمد مریض باشن اون موقع میگید به من ربطی نداره اونا هم باید رعایت کنند حالا اومدیم و رعایت نکردند آخرش باید لجبازی کرد؟ (البته منظورم لجبازی منفی نیست) ببینید قبلا چادر چی بود و اثرش چی بود یواش یواش هر کاری کردند چرا الان چادری ها کمتر مراعات می کنند؟ خب یه دلیلی داره دیگه چادر براق از نظر شخصی بنده برنامه ریزی شده وارد شده خانما هم بدون غرض ازش استفاده می کنند ولی اثر وضعی داره |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۵:۵۸ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
جناب
Jim. گرامي.فكر نميكنيد ي كم لحنتون تنده؟؟ ![]() جامعه سالم و زن سالم الان چه ربطي داره ![]() يعني خانمي كه چادر حتي براق(كه من خيلي بدم مياد)استفاده ميكنه يعني خانم بديه؟؟!! ![]() بعضي از استدلالهاي آقايون رو فقط بايد ي سال روش فكر كرد. هركي نيت كارشو ميدونه!!ما چادر عربي سر ميكنيم به خاطر اينكه حجابمونو بهتر باهاش ميتونيم رعايت كنيم. بعدشم الان يكي به شما آقايون بگه لباسهاي زمان قديم رو بپوشيد خدايش ميپوشيد كه ميگيد حجاب قديم؟ ![]() ![]() منم حجابمو رعايت ميكنم و از نوع چادريهاي سوسول نيستم خداروشكر.ولي اين طرز صحبت كردن باعث ناراحتي خانمهايي ميشه كه هم پوشش رو دوست دارن و هم آراستگي رو. من خودم تو مشهد ديدم امسال.ي خانم عرب با نقاب رد ميشد آقايون چشم ازش بر نميداشتن.ي خانم با چادر معمولي و با حجاب فوق العاده رد ميشد هم همينطور.ي خانم با چادرهايي كه دامن هم دارن همينطور كلا آقايون در هر صورتي چشم از خانمها بر نميدارن. خانمها حجابتون و صد البته آقايون چشم پاكيشون جفتش تو اسلام سفارش شده. |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
ببخشید این نقاب زدنا ....خیلی مسخرست.....یعنی چی.صورتی که آرایش نداشته باشه واسه چی باید نقاب بزنه.....من شخصا نزدیک این خانوما هم نمیشم چون به نظرم خطرناکن...
چیه...بعد آقایون یه فکری به حال خودتون بکنید یعنی اینقد ضعیف النفس..
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
متاسفم تنها زن هست که گویا وظیفه داره . یه نگاه به پست ها که میندازم . در حد یه جمله مرد ها از وظیفشون میگن و به اندازه ی یه کتاب از احکام زنان .
![]() ![]() به موارد جالب هم برخوردم. ما هیزتر بشیم . شما جمع تر بشید . ما هیزتر شدیم شما بشینید خونه . مرد ها هیز باشن و مریض . به ما چه ؟ ما باید تو خونه حبس باشیم . اینجوری آرامش داریم . ********************************************************************************* مرد ها نباید در احکام ریز زنانه وارد بشن . یبار یه پسر ،بابت کوتاهی آستین پیراهن ، تو دانشکده بهش گیر میدن . اونم از اون آقا میپرسه : مگه چیکار کرده ؟ اون آقا جواب میده ، سر شونه ی مرد واسه زن جذابه . شما نباید باعث جذابیت بشید .هیچی کل دانشکده فهمیدن این مطلب رو . من از فردا فقط به سرشونه ی مردا نگاه میکردم .ببینم واقعا این چی بود اون آقا گفت ؟ هیچی اینقدر نگاه کردم ،نزدیک بود چشم چرون بشم . . به اندازه ی کافی میخ قراره بره تو چشم مرد ها تو اون دنیا . من دیگه باعث واردات میخ اضافی به اون دنیا نشم .وقتی نمیدونستم نگاه نمیکردم. اطلاعات به آدم میدن ،خوب آدم کنجکاو میشه .نگاه میکنه به پسر مردم . نکنید برادران ،اینقدر نرید ببینید کجای زن باید پوشیده باشه و چی به چیه ؟ کنجکاوی باعث میشه ناخواداگاه برید زن مردم رو ببینید با احکام مقایسه کنید ،خودش باعث افزایش هیزی میشه . .
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۲۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
نقل قول:من خودم تو مشهد ديدم امسال.ي خانم عرب با نقاب رد ميشد آقايون چشم ازش بر نميداشتن.ي خانم با چادر معمولي و با حجاب فوق العاده رد ميشد هم همينطور.ي خانم با چادرهايي كه دامن هم دارن همينطور اگر یک خانم با فلان مانتوی وقیح هم رد بشه نگاه می کنند به قول شما حالا سوال در نگاه اول چی گیرشون میاد؟ در نگاه دوم چی؟ ببینید این نگاه کردن با اون فرق داره علت این نگاه کردن اینه که یه آدم درست حسابی وقتی رد میشه برای این احمق ها جدیده جدید بودنش باعث نگاه کردنشونه ولی اون بی حجاب علت اینکه نگاهش میکنن چیز دیگس اگر حجاب نهادینه بشه به پوشیه دار اون نگاه رو هم نمیکنن نقل قول:خانمها حجابتون و صد البته آقايون چشم پاكيشون جفتش تو اسلام سفارش شده. آقایون نگاهشون و صد البته خانما حجابشون چون آقایون چه نگاهشون رو نگه دارن چه ندارن فرقی برای خانم نداره اگر خانم رعایت کنه اگر طرف دله ترین آدم هم باشه نمیتونه چیزی کاسب بشه اگر هدف که خانم باشه پوشیده باشه در هر صورت در امانه چون باید نسبت به تمام مردا بدبین بود اگر به خوشبینی بود دیگه حجاب چه معنی داشت |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,580 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

بعد بیشتر نگاه میکنن .
.
که سر یه دختر 13 ساله میشه که سبک هست و باهاش به حجاب پایبنده ، خود جلب توجهه و باید گیس اون دختر رو برید . 

چیه...
. به اندازه ی کافی میخ قراره بره تو چشم مرد ها تو اون دنیا . من دیگه باعث واردات میخ اضافی به اون دنیا نشم .
.