|
وایبر بلایی دیگر
|
|
۱۷:۰۴, ۶/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۳ ۹:۰۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() طبق معمول عیدها برای دیدن پدر و مادر آماده میشویم تا برای سر سلامتی به دیدارشان برویم... دنبال زهرا میدوم تا تیشرتش را تنش کنم... شیطنتش گرفته... موبایل همسرم زنگ میخورد و سریع میگذارد دم گوش من و اشاره میکند باباته... برمیدارم و بعد از احوالپرسی پدرم مپرسد که کی راه می افتیم و بقیه منتظر ما هستند... بهش میگویم که به محض گیر انداختن زهرا راه می افتیم... من نمیدانم چرا این بابای ما هیچ وقت با تلفن خونه با ما تماس نمی گیرد؟ تازه هیچ وقت هم به منزل ما هم زنگ نمیزند... همیشه موبایل به موبایل تماس میگیرد... امان از دست این موبایل های همیشه در دسترس... به مهمانی میرویم و بعد از تناول غذا خانم ها شروع میکنند به جمع کردن سفره... سفره که چه عرض کنم... سفره ها تبدیل به سلف سرویس شده و دنبال بشقاب و لیوان ها در گوشه و کنار خونه میگردیم... از توی آشپزخانه مامانم سر بابام داد میزنه که عباس! دست بردار... صدای خنده های ریز ریز بابام و دامادهاش همه را کنجکاو میکند... کارهای آشپزخانه تمام میشود و میرویم بنشینیم در کنار خانواده... وقتی وارد پذیرایی میشوم میبینم همه موبایل هایشان در دستشان و در حال خندیدن هستند... کاشف به عمل میاد که پدرم کار با وایبر را یاد گرفته و برای همدیگه کلیپ میفرستند اون کلیپ دخترها که تصادف میکنند را به همه نشان میدهد و نیم ساعتی بحث میکنیم ببینیم واقعی است یا ساختگی... بعد عکس دوم بعد از تصادفشان را نشان میدهد... قانع میشوم که ساختگی نبوده... بعد چند کلیپ از بچه های بامزه را نشان میدهد... تصور کنید که در هر لحظه یک قسمت از پذیرایی با حضور 2-3 نفر از صدای خنده منفجر میشد... مامانم هم که کلیپ ها را دیده بود، بلافاصله برای خودش میفرستاد... متوجه شدیم که ایشان هم کار با وایبر را یاد گرفته اند... از دامادهایشان میپرسند که چی کار کنیم که نصفه شب مسیج برایمان نیاد... آخر این تنها ایراد وایبر است!!!! من گوشی هم ندارم، چه برسد به وایبر... احساس املی نصف وجودم رو میگیرد... حس حسادت هم نیمه دیگر وجودم را گرفته... من بابای خودم رو میخوام. پدری که در خندوندن 50 نفر هیچ کمکی احتیاج نداشت و بداهه همه را میخنداند... کجاست آن همه خلاقیت؟ تا من می آیم که شوخی ای بکنم، باز هم کلیپی دیگر رو میشود و باز هم ماجرا تکرار میشود... به همه میگویم: به من هم مهلت بدهید، شاید من هم بتوانم شما را بخندانم... از این که این تکنولوژی ساده چطور خانواده ما را عوض کرده حس چندشی بهم دست میدهد... با خود میگویم کاش حداقل کلیپ های امام زمانی هم Share میشد و شاید کسی را برای غفلتهایش قلقلک میداد... همه در کنار همیم و ذهنها جای دیگر... جکایت افراد خانواده ما شده: من در میان جمع و دلم جای دیگر است... مواظب باشین وایبر خانواده شما را هم تسخیر نکند... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۲۳, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
من از روزی می ترسم که؛ تکنولوژی از تعامل انسانی پیشی بگیرد؛ چنین روزی، جهان نسلی از احمق ها خواهد داشت .. البرت انیشتین ---------------- پسر داییم اومده بودند خونه ما.نیم ساعتی سر همه شون توی موبایل بود.گفتم پاشید برید خونه تون ------------------ برای جشن تولد پسرم همه مهمانها را حضوری رفتم خونه شون و دعوتشون کرد شغل من نرم افزار موبایله |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بحث بنده سر این نیست که نیاز هست به استفاده یا نیاز نیست ، اون بحث دیگریست
عرض کردم که همراه هر تکنولوژی باید عرصه سازی انجام بشه فرهنگش هم قبلش یا همراهش بیاریم ضمن اینکه تجربه نشون داده نمیشه در مقابل تکنولوژی مقاومت کرد! |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
الان خطرinstagram بیشتر از هر چیزیه !
صد رحمت به وایبر و واتساب و لاین و.... |
|||
|
|
۴:۳۵, ۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۴:۴۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خدایا!
ما رو با کی کردی 7 میلیارد آخه؟؟؟ دیروز شرکت وایبر در اقدامی بسیار تعجب برانگیز، برای همسر من پیامی فرستاده ساده و کوتاه و تاثیرگذار... Happy eid al-Fitr
و به این وسیله عید فطر رو به مسلمونا تبریک گفته... من یه سوال برام پیش اومده؟ اگه تبریک نمیگفت، کسی ناراحت میشد؟ به کجای دنیا برمیخورد؟ از یه طرف چنین فجایعی رو توی غزه به وجود میارن و از اون طرف عید فطر رو تبریک میگن؟؟؟ به نظر من که این کارشون بیشتر شبیه سرپوشه... و یا شاید مظلوم نمایی و خود شیرینی واسه مسلمونا که ما با شما مشکلی نداریم... مشکل فقط غزه است... انگار با هالو طرفه... یکی نیست بگه بابا! این پیام ها رو واسه بغدادی اینا بفرست، بذار اونا حال کنن... ما حالمون بیشتر ازت بهم میخوره و دو رویی هم به محسناتتون اضافه میشه... والا... |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۳ ۴:۳۵)moze84 نوشته است: دیروز شرکت وایبر در اقدامی بسیار تعجب برانگیز، برای همسر من پیامی فرستاده ساده و کوتاه و تاثیرگذار...عیدفطر یک عید بین الملی است ، مثلا عید غدیر چون ما شیعه هستیم در اکثر کشورهای الباقی جشن شمرده نمی شود ، عید رسمی برای همه ی مسلمانان شمرده نمی شود. http://en.wikipedia.org/wiki/Eid_al-Fitr نقل قول:از یه طرف چنین فجایعی رو توی غزه به وجود میارن و از اون طرف عید فطر رو تبریک میگن؟؟؟این پیام برای همه مسلمانان ارسال شده است. نه فقط ایرانی ها و ... در اینکه سیاست های خارجی در صدد اهداف شومشون هست بعید نیست. |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
مکالمه بین زن ومرد : مرد : ماشاءالله عزیزم خونه تمیز و مرتبه انشاءالله وایبر قطع شده؟ زن : نه والا شارژر گوشی رو گم کردم ، مجبور شدم خونه رو تمیز کنم تا پیداش کنم! ببینید تکنولوژی چه میکنه!
|
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من که نصبش نکردم و قصد نصب کردنش رو هم ندارم.
ابزار جاسوسی اسرائیلی های خائن کثیف آدم کش رو باید دور ریخت |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
من تو گوشیم فقط یه وایبر دارم
یه تنگو هم واسه ارتباط تصویری با فک و فامیل. مثلا مادرم میاد می شینه پشت گوشی بعدش با خاله ام(تهران) متصل می شه و کلی بهش خوش می گذره.(این واسه تنگو بود) وایبر رو هم خودم با دوستام ارتباط دارم. به جای اس ام اس 16 تومنی. پیام اینترنتی می فرستم تقریبا 3 یا 4 تومن می افته برام(اشتراک اینترنت سیم کارت) به نظر خوذم ازش استفاده بهینه می کنم. روم و گروپ اینا رو عضو نیستم وقت بگذرونم. نقل قول:الان خطرinstagram بیشتر از هر چیزیه !مگه instagram فقط واسه تصویر نیست؟ من عکس هایی که می گیرم رو می زارم اونجا خیلی هم راضی هستم. میشه ازش سوءاستفاده کرد اما استفاده مناسب هم می شه نقل قول:بحث بنده سر این نیست که نیاز هست به استفاده یا نیاز نیست ، اون بحث دیگریستمسیری که توی تکنولوژی فعلی گرفته شده خیلی مسیر بدی هست. یه جورایی 50 درصد تکنولوژی های فعلی کاذب هستن. نیاز های کاذب هستن. نرم افزار های کاذب هستن. حالا اگه مثال بزنم دوستان می گن نه! این واقعاً مورد نیازه. اما اگه خودتون کمی بررسی کنید می فهمید که به خیلی چیز ها واقعاً نیاز ندارید و تقریبا بدردتون نمی خوره. یه چیزی تو مایه های گل یا پوچ کامپیوتری |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۱۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اینقد. حالم از این وایبر به هم میخوره،،.. هرجا میرم همه دستشونه این گوشی دازن باهاش کار میکنن... چند وقت پیش گوشی موبایلم رو دادم به دوستم تعجب کرده بود. میگفت بلد نیستی نرم افزار بریزی رو گوشیت... گفتم اره بلدم... گفت پس لاینت کو وایبرت کو بازیات کو... گفتم من از گوشی فقط برا زنگ استفاده میکنم... اون میگفت گالری هم که خالیه گفتم بیخیال این شو.. بدش من... بعدش گفت حیف این گوشی که دست تو هست... اگه دست من بود....
یعنی خودش بیست چهار ساعت تو بازی و وایبر هست ... تو کلاس نشستیم این داره تو لاین و وایبر استاتوس میده... ما که هر جا مهمونی رفتم همه جونا کلشون تو موبایلشونه... از 1100 بگیر تا چمدونم چی چی تازه ما ادم لارجی نیستیم که وایبر ندارم
|
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
با سلام
اصولا هر تکنولوژی جدید علاوه بر مزایا معایب خودشم داره متاسفانه خیلی از ما ها وقت زیادی صرف ای اپلیکیشن ها میکنیم و از اطراف قافلیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خداحافظی با نعمت پدر شدن، بلایی که تلگرام سرتان می آورد | متفکر | 14 | 3,957 |
۱۰/تیر/۹۶ ۰:۱۹ آخرین ارسال: سعدی |
|
| بلایی به نام «پلاستیک» | در جستجوی سختی | 0 | 990 |
۲۱/تیر/۹۴ ۱۰:۴۷ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| غرب چه بلایی بر سر زن آورده است؟! | besoyebidari | 3 | 3,420 |
۴/تیر/۹۲ ۱:۴۲ آخرین ارسال: moshavereh |
|

![[تصویر: Viber-logo.png]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/57/Viber-logo.png)