|
عکسی پرمعنا زآنجلینا جولی
|
|
۱۳:۲۲, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۸ توسط آیدا77. علت ویرایش: عکس)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.چندروز پیش توی اینترنت عکسی ازبازیگر هالیوود آنجلیناجولی دیدم که دوست داشتم شماهم ببینید ونظرتون روبگید
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۸, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:از نظر شما نباید خودشو بگیره چون فاحشه ست! نه از نظر مردم اون سر دنیا! الان برید بهش مدال بدید! در همه جای دنیا فحشا و همجنس بازی مذمومه احتمالا هم افراد داخل عکس مسلمانند البته شاید اسلامشون آمریکایی باشه آخه من حکمتی ندیدم میخواید عکسای یادگاریمو با این و اون بزارم ؟ نقل قول:دین ما چیزای دیگم میگه.. مثل قضاوت نکردن..مثل گمان بد نداشتن... الان احتمالا میگید تو از کجا میدونی فلانی گناه کاره!!! مثل دجال معاویه نژاد (مسیح علی نژاد) میگید چرا بهش تهمت فحشا زدید!!! |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:الان برید بهش مدال بدید! خب شما ندیدی برادر من..همه چیزو همه کس نمیبینه که!بحث کردنم نداره! نقل قول:الان احتمالا میگید تو از کجا میدونی فلانی گناه کاره!!! نه بنده همچین حرفی نزدم، بله گناهکاره ولی دلیل نمیشه سر کوچکترین رفتارش، همین یه عکس، کلی گمان بد داشته باشیم که لااااابد میخواسته وقاحتش کم شه! یعنی قضاوت موج میزنه تو یه تالار اسلامی....... |
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:خب شما ندیدی برادر من..همه چیزو همه کس نمیبینه که!بحث کردنم نداره! حکمتش نفاق بسیار مبتدیانشه که یه عده چشماشونو از عمد میبندن و قبول می کنند یه سوپرفاحشه و مدل بدبخت بیچاره دیگه مشخصه منظورش شما برید آخر عاقبت همکارای این ملعونه رو ببینید بعد چند سال مثل آشغال دورشون میندازن نقل قول:نه بنده همچین حرفی نزدم، بله گناهکاره ولی دلیل نمیشه سر کوچکترین رفتارش، همین یه عکس، کلی گمان بد داشته باشیم که لااااابد میخواسته وقاحتش کم شه! گناهکار داریم تا گناهکار این شخص به قول خودمونی پرچم دار فحشاست در دنیا رفتارش هم مهم نیست مهم اینه که چرا برخی انقدر راحت چشمون رو روی حقیقت میبندن اگر یکی از سیاسیون ایران (م ا ن) این عکسو با چند مرد مناطق فقیر میگرفت هزار تا فحش میگرفت میگفتن نفاق و .... ولی این فاحشه بین المللی اگر این کارو بکنه میشه استاد اخلاق مسلمونا |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
جاسوس CIA آمریکا و باز هم همان سیاست های کثیف قدیمی...
بخوانید لینک متاسفانه افراد کم اطلاع مثل خانوم حوری و خانوم آیدا فقط و فقط به ظاهر قضیه ها نگاه می کنند ، یعنی این مشکل اکثر افراد جامعه ماست... به قول معروف سلام گرگ بی طمع نیست... قدیم هم تو افغانستان مدرسه زده بودند ایشون ، در ظاهر خ پسندیده ، در باطن خ شیطانی. خواهشا گول این گونه افراد رو نخورید، از اون سر دنیا بیخود و بی جهت پا نمی شوند بیاند این طرفا واسه رضای خدا!
|
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
در تکمیل صحبتای میتسنر!! بگم
این ملعونه در حقیقت چند برابر نیروی دلتای امریکا کثیف تر و مخرب تره اون نیروهای آمریکایی کوچکترین آسیبی نتونستن به ایران برسونن و جرات نکردن ولی این ملعونه قشنگ به همراه سربازای دیگه هالیوود تو خونه ها اومد تو دل و فکر جوونا پسرا یطور دخترا یطور شوهرش هم همین (شوهر رسمیش) |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۸)عبدالرحمن نوشته است: حکمتش نفاق بسیار مبتدیانشه که یه عده چشماشونو از عمد میبندن و قبول می کنند ببینین همه میدونن ایشون چکارست، لازم نیست شما انقدر حرص بخوری که چرا چشاشونو میبندن رو حقایق!بنده هم اطلاع دارم از فحشا بودن ایشون! ولی با همه ی اینا بازم رفتارشون رو تحسین میکنم؛چیزیکه مهمتره قضاوت ماست رو آدما!! دقت کنین شما دارین درباره منه مسلمون هم قضاوت میکنین! نمیدونم منظورتون به کی بود ولی من ابدا نمیگفتم نفاق و.... !! هیچ احدالناسی استاد اخلاق بنده نیست جز جد بزرگوارم.. هر کس دیگه ای هم چنین رفتاری داشته باشه من ازش، صرفا بخاطر این رفتار و لاغیر، طرفداری میکنم |
|||
|
۱۶:۵۶, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۸ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
کار این خانوم خیلی قشنگو پسندیدست شما و منو خیلیای دیگه باید این کارارو انجام بدید
اما این که گفته شد کاری به نیت ندارم ، واقعا درداوره . دلیل این حرفایی که زده شد این بود که هدف این خانوم ازین کار اینه که منو شما ازش خوشمون بیاد و شخص خودش رو به عنوان الگومین قرار بدیم . در واقع یه نوجوون وقتی یه کار خوب ازش میبینه فکر میکنه همه کاراش درسته و همرو تقلید میکنه . مثل خیلی کار های زشتو افراد فاسد که ظاهر فریبنده دارند . اما وقتی از ظاهرش رد شدیو دربند باطن زشتش شدی دیگه خلاصی سخته . شما میتونی ازین کار بخصوصش تقلید کنی چه اشکالی داره .( حالا این همه الگو داریم این همه شهید ، اهل بیت ) مضمون یکی از سخنان امام ( ره ) یادمه که فرمودن نبین کی میگه ببین چی میگه . |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۵)حوریه سادات نوشته است: ببینین همه میدونن ایشون چکارست، لازم نیست شما انقدر حرص بخوری که چرا چشاشونو میبندن رو حقایق!بنده هم اطلاع دارم از فحشا بودن ایشون! ولی با همه ی اینا بازم رفتارشون رو تحسین میکنم؛چیزیکه مهمتره قضاوت ماست رو آدما!! بحث با شما فایده نداره چون دنبال حقیقت نیستید ولی بدونید اگر قراره از سوراخ سوزن رد بشیم انصاف حکم می کنه از در دروازه هم رد بشیم |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۷:۰۲ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۹)Mitsonary نوشته است: جاسوس CIA آمریکا و باز هم همان سیاست های کثیف قدیمی... برای بار صدمین میگم من اینجا نیومدم واسه تحلیل کارشناسی این عکس که واسه چی رفته اون سر دنیا! ازش هم خوشم نمیاد که گولشو بخورم و پس فردا برم همه فیلماشو دانلود کنم پخش کنم بین مردم! بعنوان یه آدم کم اطلاع!ترجیح میدم همین ظاهر عکسو در نظر بگیرم و بگم رفتار خوبی نشون دادن!همین! انقد موضوع پیچیدست؟! (۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۸)عبدالرحمن نوشته است: بحث با شما فایده نداره چون دنبال حقیقت نیستید منم ترجیح میدم وقتمو با آدمایی که جز قضاوت درباره اینو اون بلد نیستن نذارم (۱۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۶)Arash.j نوشته است: کار این خانوم خیلی قشنگو پسندیدست شما و منو خیلیای دیگه باید این کارارو انجام بدید اینکه گفتم کار به نیت ندارم واسه این بود که دوستان متوجه بشن منظور من هم اینه که صرفا این کار بخصوصشون قابل تحسینه، وگرنه شخصشون نه |
|||
|
۱۷:۰۶, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۷:۱۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:کار این خانوم خیلی قشنگو پسندیدست شما و منو خیلیای دیگه باید این کارارو انجام بدید نمی دونم چیه که مد شده از غربی ها باید برا خودمون الگو برداریم ما خیلی الگوهای بهتری داریم برای این کارها : به عنوان مثال سیره ی امام سجاد (علیه السلام) رو ببینید که می رن با جذامی ها هم غذا و هم کاسه می شن!!! اینم یه مثال دیگه که به کنه طرف نگاه کنید نه ظاهر کاراش : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid252724 . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی ! | علائم ظهور | 61 | 30,046 |